Επιτυχόντες Ειδικοί Φρουροί (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
35M.K 310 lele
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 112

Δημοσίευση από 35M.K 310 lele »

geral έγραψε:
35M.K 310 lele έγραψε:
geral έγραψε:
ΣΙΜΕΩΝ έγραψε:Μου ζητησαν σημερα το πτυχιο αγγληκων επικυρωμενο απο την ελληνοαμερικάνικη ενωση... Πολυ πλαστο μου βρομάει

Εγώ που το πήγα σήμερα επικυρωμένο από ΚΕΠ δεν μου είπαν ότι πρέπει να είναι από την ελληνοαμερικάνικη ένωση. Έχε πλάκα να με τρέχουν πάλι.

οχι αδερφε... Αφου πηγες επικυρωμενα αντιγραφα δν θα υπαρχει κανενα προβλημα... Η νουνα μου ειναι δικηγορος στη Βοστωνη στην Αμερικη και το καλοκαιρι που ηταν εδω μου τα επικυρωσε τα πτυχια μου... Και εως τωρα δν με εχει παρε κανενας τηλεφωνο απο το Α. Τ. Και απο οτι πιστευω ουτε προκειτε... !

Τελικά δεν τη γλιτωσα. Με πήραν τηλ από το τμήμα και μου είπαν να πάρω από την ελληνοαμερικάνικη ένα έγγραφο γνησιότητας του πτυχίου.

αδερφε εμενα δν με εχουν παρει ακομα τηλ και πιστευω οτι ουτε προκειτε να με παρουν καθολου... Εγω βεβαια το ειχα μεταφρασμενο απο το British council και μετα μου το εκανε επικυρωση η νουνα μου που ειναι δικηγορος στην Αμερικη... Μαλλον γι'αυτο δν υπαρχει μεχρι τωρα κανενα προβλημα...
Θα σε ελευθερωσουμε πενταδαχτηλε η θα μας παρει ο ΧΑΡΟΣ... ΕΛΛΑΔΑ εισαι ΜΙΑ στον κοσμο αλλη καμια η ΚΥΠΡΟΣ ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ και η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ..
Άβαταρ μέλους
geral
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 61

Δημοσίευση από geral »

35M.K 310 lele έγραψε:
geral έγραψε:
35M.K 310 lele έγραψε:
geral έγραψε:
ΣΙΜΕΩΝ έγραψε:Μου ζητησαν σημερα το πτυχιο αγγληκων επικυρωμενο απο την ελληνοαμερικάνικη ενωση... Πολυ πλαστο μου βρομάει

Εγώ που το πήγα σήμερα επικυρωμένο από ΚΕΠ δεν μου είπαν ότι πρέπει να είναι από την ελληνοαμερικάνικη ένωση. Έχε πλάκα να με τρέχουν πάλι.

οχι αδερφε... Αφου πηγες επικυρωμενα αντιγραφα δν θα υπαρχει κανενα προβλημα... Η νουνα μου ειναι δικηγορος στη Βοστωνη στην Αμερικη και το καλοκαιρι που ηταν εδω μου τα επικυρωσε τα πτυχια μου... Και εως τωρα δν με εχει παρε κανενας τηλεφωνο απο το Α. Τ. Και απο οτι πιστευω ουτε προκειτε... !

Τελικά δεν τη γλιτωσα. Με πήραν τηλ από το τμήμα και μου είπαν να πάρω από την ελληνοαμερικάνικη ένα έγγραφο γνησιότητας του πτυχίου.

αδερφε εμενα δν με εχουν παρει ακομα τηλ και πιστευω οτι ουτε προκειτε να με παρουν καθολου... Εγω βεβαια το ειχα μεταφρασμενο απο το British council και μετα μου το εκανε επικυρωση η νουνα μου που ειναι δικηγορος στην Αμερικη... Μαλλον γι'αυτο δν υπαρχει μεχρι τωρα κανενα προβλημα...

Εγώ το είχα μεταφράσει υπουργείο εξωτερικών, και το πτυχίο το είχα κάνει επικύρωση σε δικηγόρο. Μάλλον γι αυτό. Αλλά όπως και να έχει δεν δικαιολογείται γιατί από δημόσιο φορέα ουσιαστικά τους το πήγα. Έλεος!
35M.K 310 lele
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

geral έγραψε:
35M.K 310 lele έγραψε:
geral έγραψε:
35M.K 310 lele έγραψε:
geral έγραψε:

Εγώ το είχα μεταφράσει υπουργείο εξωτερικών, και το πτυχίο το είχα κάνει επικύρωση σε δικηγόρο. Μάλλον γι αυτό. Αλλά όπως και να έχει δεν δικαιολογείται γιατί από δημόσιο φορέα ουσιαστικά τους το πήγα. Έλεος!

κοιτα αδερφε... Αυτοι κοιτανε να βγαλουν απο παντου λεφτα... Ποσο μαλλον τωρα με αυτα που γινονται στην πολιτικη κοιτανε να φανε και απο εμας λεφτα... (γνωμη μου) ...
Θα σε ελευθερωσουμε πενταδαχτηλε η θα μας παρει ο ΧΑΡΟΣ... ΕΛΛΑΔΑ εισαι ΜΙΑ στον κοσμο αλλη καμια η ΚΥΠΡΟΣ ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ και η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ..
35M.K 310 lele
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Γι'αυτο το δικο μας μελλον σαν μελλοντικοι Ειδικοι Φρουροι ειναι λιγο αβεβαιο... Τωρα παντως καμια ανακοινωση σχετικα με την προοδο της διαδικασια δν εχουμε ακουσει ε; Λετε να ακουσουμε τιποτα που θα μας καραφλιασει;
ΒΑΣΙΛΗΣ

Δημοσίευση από ΒΑΣΙΛΗΣ »

Φιλε μου καλεσαν εμενα με το bulats θελανε αποδηκτεικο γνησιοτητας απο τον αρμοδιο φορεα με τη σφραγηδα του κεμπρητζ.
35M.K 310 lele
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Ρε παιδια το λεει καθαρα η προκυρηξη μολις την ξαναδιαβασα... Τα πτυχια των ξενων γλωσσων πρεπει να ειναι μεταφρασμενα απο τον αρμοδιο φορεα... Και τα φωτοαντιγραφα αυτων των μεταφρασεων επικυρωμενα απο δικηγορο... Ετσι πρεπει να ειναι για να γινονται δεκτα... !
Giannis

Δημοσίευση από Giannis »

Guest έγραψε:Γιαννη φιλε μου ποιο πιστοποιητικο ξενης γλωσσας εχεις αν επιτρεπεται; Τι ακριβως σου ειπαν στο τμημα; Τι εχει παιχτει; Καλεσαν κανεναν με bulats;
Και του Michigan έχω και του Cambridge (lower). Του Cambridge είχα καταθέσει

Η κοπέλα που με πήρε τηλέφωνο από την αστυνομία επειδή την έπιασα κουβέντα λίγο μου είπε οι έκαναν προσπάθειες για να γίνει επαλήθευση των πιστοποιητικών από το British Council χωρίς κάποια ενέργεια ή πληρωμή από μέρους μας αλλά από κει δε δέχονται.(μη χάσουν την ευκαιρία να βγάλουν κάνα εξτρά). Εγώ το έστειλα πριν από λίγο ξανά για μετάφραση αλλά νιώθω κάπως ***** μετά απο αυτό

Ρώτησα επίσης για το πότε θα μας καλέσουν για ψυχοτεχνικά/αθλήματα και είπε τουλάχιστον για 1-2 βδομάδες ακόμα ελέγχουν πιστοποιητικά
Άβαταρ μέλους
geral
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 61

Δημοσίευση από geral »

Giannis έγραψε:
Guest έγραψε:Γιαννη φιλε μου ποιο πιστοποιητικο ξενης γλωσσας εχεις αν επιτρεπεται; Τι ακριβως σου ειπαν στο τμημα; Τι εχει παιχτει; Καλεσαν κανεναν με bulats;

Η κοπέλα που με πήρε τηλέφωνο από την αστυνομία επειδή την έπιασα κουβέντα λίγο μου είπε οι έκαναν προσπάθειες για να γίνει επαλήθευση των πιστοποιητικών από το British Council χωρίς κάποια ενέργεια ή πληρωμή από μέρους μας αλλά από κει δε δέχονται.(μη χάσουν την ευκαιρία να βγάλουν κάνα εξτρά). Εγώ το έστειλα πριν από λίγο ξανά για μετάφραση αλλά νιώθω κάπως ***** μετά απο αυτό

Ρώτησα επίσης για το πότε θα μας καλέσουν για ψυχοτεχνικά/αθλήματα και είπε τουλάχιστον για 1-2 βδομάδες ακόμα ελέγχουν πιστοποιητικά

Αν είναι έτσι θα κάνουμε λίγο υπομονή ακόμα. Άλλο να γίνει επαλύθευση σε 500 και άλλο σε 1200 άτομα.
Αλεξανδρος

Δημοσίευση από Αλεξανδρος »

Παιδια ολοι εχουμε τρομερη αγωνια σχετικα με την εξελιξη της προκυρηξης. Υπομονη και ολα θα πανε καλα θεωρω πως το χειροτερο ενδεχομενο ειναι να γινει καποια καθυστερηση και τιποτα παραπανω οποτε ας ειμαστε αισιοδοξοι... Αφου και καποιοι επιτυχοντες κληθηκαν αυτες τις μερες να προσκομισουν γνησια δικαιολογητικα κατα την ταπεινη μου αποψη λογικα υπαρχη εξελιξη επι του θεματος...
SOTOS

Δημοσίευση από SOTOS »

Giannis έγραψε:Παίδες με τις μεταφράσεις των πιστοποιητικών τι γίνεται; Με πήραν και εμένα τηλέφωνο επειδή το είχα μεταφράσει σε δικηγόρο. Ζητάει το British Council νταβατζιλίκια κάνα 50ευρο γιατί υποστηρίζει ότι μόνο αυτοί μπορούν να βγάζουν φωτοτυπίες και να μεταφράζουν τα πτυχία. Εσείς τι κάνατε;

Έχω αρκετά μόρια οπότε δε με καίει και πολύ αν μπει το πτυχίο των αγγλικών. Μπορώ να πω να αφαιρέσουν τα μόρια; Δε νιώθω όμορφα να πληρώνω κερατιάτικα στα λαμόγια του british council

Έχεις δεν έχεις μόρια καλό θα ήταν να ανταποκριθείς κ να μπεις στον κόπο/έξοδα να το επικυρώσεις! Διαφορετικά μπορεί να θεωρήσουν οτι δοκίμασες να πλαστογραφήσεις και αφού δεν είναι αναγκαίο γιατι έχεις ήδη καλή θεση να αδιαφορείς!
Η μετάφραση πιστεύω να είναι αποδεκτή απο δικηγόρο!
Και κάτι άλλο σε όσους σας πήραν τηλ:
Μπορεί κάποιος να μου πει εάν στη μετάφραση απο το δικηγόρο που καταθέσατε ήταν πρωτότυπη / επικυρωμένη απο ΚΕΠ ή ήταν μονο απλή φωτοτυπία μετάφρασης χωρις επικύρωση απο ΚΕΠ;
Επίσης σε περίπτωση που υπήρχε πρωτότυπη σφραγίδα απο τον δικηγόρο/ΚΕΠ είχε γίνει και γνήσιο αντίγραφο του ξενόγλωσου τίτλου απο δικηγόρο (έστω και φωτοτυπία του γνήσιου αντιγράφου , είναι πολύ βασικό αυτό!) ;
Παρακαλώ προς ξεκαθάριση!
35M.K 310 lele
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

geral έγραψε:
Giannis έγραψε:

Αν είναι έτσι θα κάνουμε λίγο υπομονή ακόμα. Άλλο να γίνει επαλύθευση σε 500 και άλλο σε 1200 άτομα.
εννοειτε ρε παιδια... Τα 500 ατομα ειναι τιποτα μπροστα στα 1200... Και επισης ειναι και οι επιλαχοντες μην τους ξεχναμε... !
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 36

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Εγω το είχα μεταφρασει σε δικηγορο και μου έκανε 3 αντιτυπα και είχα δώσε ένα απο αυτα αλλα χθες με πήραν και μου ζήτησαν απο ελληνοαμερικάνικη ένωση
35M.K 310 lele
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

ΣΙΜΕΩΝ έγραψε:Εγω το είχα μεταφρασει σε δικηγορο και μου έκανε 3 αντιτυπα και είχα δώσε ένα απο αυτα αλλα χθες με πήραν και μου ζήτησαν απο ελληνοαμερικάνικη ένωση

λοιπον παιδια το λεω για τελευταια φορα γιατι το εχω ψαξει αρκετα... Πρεπει να ειναι μεταφρασμενα τα πτυχια απο τον καθε φορεα (π. Χ μιτσιγκαν, κειμπριτς, μπιτις κανσιλ και ου το καθεξης) και μετα πανω στις μεταφρασεις αυτες να ειναι επικυρωμενα τα φωτοαντιγραφα απο δικηγορο... !
Άβαταρ μέλους
COMBAT MEDIC
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από COMBAT MEDIC »

Αν διαβασετε την προκυρηξη αναφερει ξεκαθαρα οτι τα πιστοποιητικα γινονται δεκτα εφοσον εχουν μεταφραστη απο την αρχη που τα εξεδωσε ή απο μεταφραστη Με συγκεκριμενο κρατικο πτυχιο Σφραγιδα αυτου πανω στο αντιγραφο και μετα απο δικηγορο σφραγιδα και υπογραφη στο μεταφρασμενο και στο αντιγραφο του πρωτοτυπου Οποτε 35 μκ λελε εχεις δικιο μεν αλλα οχι απολυτο αντε να δουμε τι θα γινει θα μας φωναξουν καμια ωρα ή μετα τις εκλογες και αν;

ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 36

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Παιδες μάθατε τίποτα για πλαστα;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες