Επιτυχόντες Ειδικοί Φρουροί (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
manos

Δημοσίευση από manos »

Δεν νομιζω να χρειαζεται και τωρα που θα παμε για να υπογραψουμε.
Άβαταρ μέλους
geral
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 61

Δημοσίευση από geral »

Μόλις με πήραν από το Α. Τ. Της περιοχής μου να τους πάω τα αγγλικά και το δίπλωμα οδήγησης μου επικυρωμένα. Πήραν κανέναν άλλο για τα χαρτία του τηλέφωνο;
manos

Δημοσίευση από manos »

Αυτο σημαινει οτι τα ο φακελος σου ειναι στο τμημα ξανα; Δηλαδη εχουν στα επιστρεψει απο αθηνα?
Κωστας

Δημοσίευση από Κωστας »

Έμενα δεν με πήραν! Δεν τα είχες πάει επικυρωμένα;
NΙΚΟΣ26

Δημοσίευση από NΙΚΟΣ26 »

Δεν σου ειπαν το λογο που στα ζητησαν; Γιατι καλουν καποιους στο τηλεφωνο και δεν βγαινει μια επιδημη ανακοινωση.
Κωστας

Δημοσίευση από Κωστας »

Κανένα νεότερο έχει κανείς; Τον πήραν τήλ; Τι έγινε στα Α. Τ.
Άβαταρ μέλους
geral
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 61

Δημοσίευση από geral »

NΙΚΟΣ26 έγραψε:Δεν σου ειπαν το λογο που στα ζητησαν; Γιατι καλουν καποιους στο τηλεφωνο και δεν βγαινει μια επιδημη ανακοινωση.

Παιδία δεν ξέρω τι γίνεται, δεν μου είπαν κάτι συγκεκριμένο, θα πάω αύριο το πρωί και θα σας πω. Όλα επικυρωμένα τα είχα πάει όταν έκανα τα χαρτιά μου και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Γι αυτό σας ρώτησα αν πήραν κανέναν τηλ. Μήπως το κάνουν για επανέλεγχο των δικαιολογητικών.
Λακεδαιμόνιος
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από Λακεδαιμόνιος »

Ρε παιδιά αμάν δηλαδή! Προφανώς και για επανέλεγχο τα κάνουν. Κάτι δεν τους έκανε στα χαρτιά του και θέλουν να πάει εκεί και με νέα έγγραφα να τα επιβεβαιώσει. Τι αγχώνεστε όλοι; Είναι δυνατόν να καλούν κάποιος και. Οχι όλοιυς για να τους πουν αν πέρασαν; Απλά εκεί που υπάρχουν προβλήματα σε θέματα γνησιότητας τα καλούν για επικύρωση. Εμένα αυτό που με προβληματίζει και θα έπρεπε όλους είναι τι σκατά κάνουν τόσες μέρες και ακόμα είναι στον επανέλεγχο; Του αγίου τέτοιου θα τελειώσουμε μου φαίνεται... Αυτή η αναμονή τόσους μήνες...
kwstas

Δημοσίευση από kwstas »

Σχετικά με δημοσίευμα που θέλει το Συμβούλιο της Επικρατείας να περικόπτει προσλήψεις στην Ελληνική Αστυνομία και τη σχετική ανησυχία που προκάλεσε στους υποψήφιους Ειδικούς Φρουρούς, σας ενημερώνουμε ότι δεν αφορά τον σε εξέλιξη διαγωνισμό, ο οποίος προ πολλού έχει λάβει τις απαραίτητες εγκρίσεις.

Πληροφορίες μας θέλουν, την επόμενη εβδομάδα να αποστέλλεται ο φάκελος από τον ΑΣΕΠ (που εκκρεμεί ο έλεγχος) στο Αρχηγείο ώστε να συνεχιστεί η διαδικασία.masimeni trofi mou fenete pws 8elete merikoi.

35M.K 310 lele
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 112

Δημοσίευση από 35M.K 310 lele »

Λακεδαιμόνιος έγραψε:Ρε παιδιά αμάν δηλαδή! Προφανώς και για επανέλεγχο τα κάνουν. Κάτι δεν τους έκανε στα χαρτιά του και θέλουν να πάει εκεί και με νέα έγγραφα να τα επιβεβαιώσει. Τι αγχώνεστε όλοι; Είναι δυνατόν να καλούν κάποιος και. Οχι όλοιυς για να τους πουν αν πέρασαν; Απλά εκεί που υπάρχουν προβλήματα σε θέματα γνησιότητας τα καλούν για επικύρωση. Εμένα αυτό που με προβληματίζει και θα έπρεπε όλους είναι τι σκατά κάνουν τόσες μέρες και ακόμα είναι στον επανέλεγχο; Του αγίου τέτοιου θα τελειώσουμε μου φαίνεται... Αυτή η αναμονή τόσους μήνες...

Λακεδαιμονιος εχεις απολυτο δικιο ρε αδερφε... Τοση αναμονη και στο τελος τηα μας πουνε τιποτα και μετα θα δεις τι θα γινε... ! Μαζεμενα τους τα εχουμε ολοι μας απο οτι καταλαβαινω ετσι;
Θα σε ελευθερωσουμε πενταδαχτηλε η θα μας παρει ο ΧΑΡΟΣ... ΕΛΛΑΔΑ εισαι ΜΙΑ στον κοσμο αλλη καμια η ΚΥΠΡΟΣ ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ και η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ..
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από Greek_Army »

Μείνετε εντός θέματος για μια φορά! Τι κακό είναι αυτό εδώ μέσα, να μπω μια ημέρα και να μην σβήσω ένα μήνυμα δεν υπάρχειΕικόνα
Λακεδαιμόνιος
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από Λακεδαιμόνιος »

Μα ρε 35 M.K. Ειναι δυνατον απο τις 5 να εχουν ανακοινωθει οι πινακες, απο τις 17 οι ενστασεις και να εχουμε μπει Νοεμβρη και ακομα να καλουν για επανελεγχο; Φαντασου ποσο θα τραβηξει ακομα...
νικος 25

Δημοσίευση από νικος 25 »

Ειμαστε επιτυχοντες μου φενετε μονο στο; ονειρο θα μεινουμε! Μακαρι να βγω ψευτης αλλα εκει βαδιζουμε... Γκρινιαζω γιατι ζουμε στην ελλαδα και ολα ειναι απροβλεπτα. Μακαρι εντος εβδομαδος η της επομενης το πολυ να μας παρουν τηλ αλλιως... Εικόνα
35M.K 310 lele
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 112

Δημοσίευση από 35M.K 310 lele »

Λακεδαιμόνιος έγραψε:Μα ρε 35 M.K. Ειναι δυνατον απο τις 5 να εχουν ανακοινωθει οι πινακες, απο τις 17 οι ενστασεις και να εχουμε μπει Νοεμβρη και ακομα να καλουν για επανελεγχο; Φαντασου ποσο θα τραβηξει ακομα...

και που εισαι ακομα αδερφε... Τι εχουνε να δουνε τα ματακια μας ακομααααααα... ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα
Θα σε ελευθερωσουμε πενταδαχτηλε η θα μας παρει ο ΧΑΡΟΣ... ΕΛΛΑΔΑ εισαι ΜΙΑ στον κοσμο αλλη καμια η ΚΥΠΡΟΣ ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ και η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ..
PETRAN
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από PETRAN »

Περσυ πηρε πολλυ περισσοτερο καιρο για της διαδικασιες θυμαστε; Παρτε κουραγιο
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες