Επιτυχόντες Ειδικοί Φρουροί (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 36

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Τι ειναι πάλι και τουτο;
vag_21
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από vag_21 »

ΑΘΑΝΑΤΟΣ έγραψε:Λοιπον κυριοι, εχω καποια νεα (σπαρταρανε... ) Εικόνα

Με πηραν τηλ. Απο το αστυνομικο τμημα της περιοχης μου για να μου πουν οτι ειμαι 100% επιτυχων ΕικόναΕικόνα. Υπενθυμιζω πως εχω 2350 μορια και λιγα ατομα αποσταση απο τον 960ο...

Κατα τα αλλα, ο αστυνομικος ειπε πως του εχουν δωσει μια λιστα με 1248 επιτυχοντες Εικόνα, απο τους οποιους θα ενημερωνε τα ατομα που ηταν στην περιοχη μου... Μαλιστα ειπε πως πριν απο μενα πηρε τηλ. Να ενημερωσει καποιον που ηταν στην 1230 θεση ως επιτυχων Εικόνα.

Τον ρωτησα σχετικα με τους επιλαχοντες, γιατι του λεω λογικα κι εγω επιλαχων ειμαι οχι επιτυχων... Και ειπε οτι ναι, κι εκεινου του φανηκε παραξενο που η λιστα που ειχε ηταν ολοι επιτυχοντες αλλα ετσι ηταν τα πραγματα απ'ότι του ειπαν. Ολοι αυτοι, και οι 1248, επιτυχοντες, οχι επιλαχοντες...

Κατα τα αλλα θα στειλει ειπε σημερα κιολας τα δικαιολογητικα μου για εξεταση. Δεν ηταν παραπανω σαφης, παντως εγω νομιζω πως εννοουσε πως στελνει τον φακελο μου στις επιτροπες να περιμενει μεχρι να μας καλεσουν για ψυχοτεχνικο-ιατρικες-αθλητικες δοκιμασιες... Εμενα τουλαχιστον αυτο μου φαινεται λογικο να συμβαινει.

Αυτα... Μην ρωτησετε κατι παραπανω- τι αλλο μου ειπαν απ'το τμημα κτλ, οτι εμαθα το εγραψα πληρως. Δεδομενου οτι το νεο θα ειναι σημαντικο για πολλους, ξαναλεω πως ανεφερα οτι μου ειπανε, μην αρχισετε να ρωτατε ποσο εγκυρες ειναι οι πηγες μου κτλ.

Ειχε καποιος καμια αλλη σχετικη ενημερωση;

αυτο ισως συνεβει λογω πλαστων χαρτιων. Τους βρηκαν, τους εκοψαν και την σειρα πηραν οι επιλαχοντες. Απλο
Άβαταρ μέλους
COMBAT MEDIC
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από COMBAT MEDIC »

Περνουν τηλεφωνο και σαββατο;(ρε κοφτε την με την δεξια και ξεκινηστε με την αριστερη)

ΝΙΚΟΣ Α/Β΄ ε.α.

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ Α/Β΄ ε.α. »

COMBAT MEDIC έγραψε:Περνουν τηλεφωνο και σαββατο;(ρε κοφτε την με την δεξια και ξεκινηστε με την αριστερη)

Τα Σάββατα λειτουργούν οι περισσότερες Γραμματείες, Γραφεία προσωπικού, ΓΕΛ κ. Λ. Π. Αφ ενός μεν γιά κάλυψη υπηρεσιακών αναγκών και αφ ετέρου λόγω... Πενθημέρων.
ΑΘΑΝΑΤΟΣ
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από ΑΘΑΝΑΤΟΣ »

Μην αγχωνεσαι φιλε μου, μην το αριστερο χερι την παιζω εδω και 7 χρονια, υπηρξε αλλαγη νοοτροπιας βλεπεις κι επηρεασε ολους τους τομεις... Εικόνα

Οχι, δεν ειχα κανει καποια ενσταση... Απλως περιμενα κι εγω νεοτερα μεχρι που Τα ελαβα... Οσο για το οτι κοπηκανε, και καλα, κοπηκανε λες τοσα ατομα ωστε να ερθουν στο συνολο οι επιτυχοντες 960+30% ;

Πιο λογικο μου φαινεται απλως λογω των καιρων και καταστασεων, να χρειαζονται περισσοτερο προσωπικο για να δερνει τους δυσαρεστημενους που κατεβαινουν στο συνταγμα στις πορειες, οποτε και αποφασισανε να τους παρουν ολους, επιτυχοντες και επιλαχοντες πακετο.

Αν καποιος λαβει καποια σχετικη ενημερωση ας μας πει, στο μεταξυ μη νομιζετε, κι εγω επιφυλακτικος στεκω, εν αναμονη ανακοινωσεις ημερομηνιας και ωρας για τις δοκιμασιες. Ουτως ή άλλως οπως ειναι η κατασταση στην χωρα κανενα καλο νεο δεν αρκει απο μονο του, περιμενεις να δεις ανα θα ερθει το πραγμα πληρως εις περας, βημα βημα...

Ιδωμεν.
NΙΚΟΣ26

Δημοσίευση από NΙΚΟΣ26 »

Μαλλον αθανατε πλακα σου εκαναν, αλλα μην σκας εχεις τοσες ζεως να τους βρεις.Εικόνα
35M.K 310 lele
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 112

Δημοσίευση από 35M.K 310 lele »

Λοιπον επειδη εχουν αρχισει καποιοι ενοχλητικοι να παιζουν με τον πονο μας καλο θα ητανε να αρχισει να μπαινει μια ταξη εδω μεσα... Ρε greek για δες λιγο τι γινετε εδω μεσα... Γιατι μου φαινετε οτι εχουμε αρχισει να ξεφευγουμε απο το θεμα... Αν κανω λαθος διορθωσε με φιλε greek... !
Θα σε ελευθερωσουμε πενταδαχτηλε η θα μας παρει ο ΧΑΡΟΣ... ΕΛΛΑΔΑ εισαι ΜΙΑ στον κοσμο αλλη καμια η ΚΥΠΡΟΣ ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ και η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ..
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από Greek_Army »

35M.K 310 lele έγραψε:Λοιπον επειδη εχουν αρχισει καποιοι ενοχλητικοι να παιζουν με τον πονο μας καλο θα ητανε να αρχισει να μπαινει μια ταξη εδω μεσα... Ρε greek για δες λιγο τι γινετε εδω μεσα... Γιατι μου φαινετε οτι εχουμε αρχισει να ξεφευγουμε απο το θεμα... Αν κανω λαθος διορθωσε με φιλε greek... !

Απ'ότι βλέπεις σβήνω όσα μηνύματα μπορώ, δεν γίνεται να είμαι 24ώρες την ημέρα online

35 MK
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από 35 MK »

Παίρνουν τηλέφωνο και Σάββατο για το φίλο πιο πάνω. Με πήραν κι εμένα από το ΑΤ Αργυρούπολης αλλά δε μου είπαν ότι είμαι επιτυχών αλλά επιλαχών. Τέλος πάντων θα δούμε...
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Εμενα δεν με πήραν
NΙΚΟΣ26

Δημοσίευση από NΙΚΟΣ26 »

Εσυ που εισαι επιλαχων ποσα μορια συγκεντρωνεις?
ΑΘΑΝΑΤΟΣ
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από ΑΘΑΝΑΤΟΣ »

Δεν μου καναν πλακα φιλε μου, με πηραν τηλεφωνο απο αριθμο που τον ηξερα οτι ηταν του αστυνομικου τμηματος Αργυρουπολης.

Εσενα σε πηραν ειπες και σου ειπαν πως εισαι επιλαχων; Ποτε σε πηραν; Κι αυτο γιατι μπορει πλεον να εχει δωθει νεα εντολη και να ειναι τα πραγματα οπως μου ειπαν.

Τεσπα κυριοι μην αγχωνεστε... Αν μην τι αλλο, ειναι απλως ενα θετικο σημαδι το νεο αυτο. Μην το περνετε τοις μετροιτης μεχρι να διπλοεπιβεβαιωθει, αλλα και μην απογοητευεστε... Ας δουμε τι θα γινει απο Δευτερα κι αν θα πεσουν κι αλλα τηλεφωνα και βλεπουμε.Εικόνα
Λακεδαιμόνιος
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από Λακεδαιμόνιος »

Αθανατε για ευνοητους λογους δεν μπορουμε να σε πιστεψουμε... Πως γινεται να παιρνουν 1 2 και οχι ολους; Τεσπα μπορει να γινεται και κατι που μας διαφευγει οποτε δεν σου παω ολοκληρωτικα κοντρα. Μεσα στη βδομαδα που ερχεται το σεφεαα γραφει οτι θα εχει κατατεθει στην αστυνομια απο τον ασεπ η τελικη λιστα οποτε μεσα στην επομενη χοντρα στην παραεπομενη θα κληθουμε στα τμηματα μας για να ενημερωθουμε για τις διαδικασιες.2-3 βδομαδες ακομα εμειναν... Υπομονη σε ολους μας παιδια!
ΚΩΣΤΑΣ

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ »

Μαλλον ο αστυνομικος που σε πηρε τηλ φιλε μου θα ειχε κατεβει απο καμια στανη που προηγουμενος αρμεγε τα προβατα και στο βλαχαδερο μυαλο του μαλλον θα καταλαβε οτι επιτιχωντες και επιλαχωντες ειναι το ιδιο εκτος αν εσυ λες μαλ--ιες!
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Καλημερα κυριοι; Πηραν κανεναν αλλον τηλ; Εγω όσους ξεροω τους ρωτησα αν τους πήραν και μου είπαν όχι
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες