Επιτυχόντες Ειδικοί Φρουροί (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
ΝΙΚΕ

Δημοσίευση από ΝΙΚΕ »

Δε νομιζω φιλε. Η διαδικασια που γινετε ειναι συγκεκριμενη
Καραϊσκάκης
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από Καραϊσκάκης »

Λοιπόν, το παραμύθι των αποτελεσμάτων μέχρι και την κλήση για Κομοτηνή ακόμα έχει πολύ ιστορία, όπως δυστυχώς και πέρσι. Οι εξετάσεις θα καθυστερήσουν λίγο ενώ και για το σχολείο Θα είμαστε -όσοι περάσουν- μέχρι και τον Φλεβάρη στην αναμονή...
Άβαταρ μέλους
geral
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 61

Δημοσίευση από geral »

Καραϊσκάκης έγραψε:Λοιπόν, το παραμύθι των αποτελεσμάτων μέχρι και την κλήση για Κομοτηνή ακόμα έχει πολύ ιστορία, όπως δυστυχώς και πέρσι. Οι εξετάσεις θα καθυστερήσουν λίγο ενώ και για το σχολείο Θα είμαστε -όσοι περάσουν- μέχρι και τον Φλεβάρη στην αναμονή...

Καραϊσκακη πέρυσι τους κάλεσαν 1 μήνα μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων. Θέλω να πιστεύω πως κάτι τέτοιο θα γίνει και φέτος. Αυτό που λες το άκουσες από αξιόπιστη πηγή ή είναι δική σου εκτίμηση λόγω των καταστάσεων;
Λακεδαιμόνιος
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από Λακεδαιμόνιος »

Πφφφφφ... Δεν την Παλέυω άλλο με αυτό το τρέξιμο... Για μαραθώνιο θα κατέβω στο τέλος μέχρι να μας καλέσουν. Καραισκάκη έχεις έγκυρη πηγή για αυτό που λες;
Καραϊσκάκης
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Όλα θα πάνε καλά, μην αγχονώμαστε περισσότερο... Με ρωτάτε αν έχω έγκυρες πηγές, δεν έχετε καταλάβει τόσο καιρό πως έχω πολυάριθμες εγκυρόΤΑΤΕΣ πηγές; Μιλάω μόνο επιβεβαιωμένα και δεν λέω μαλακiες. Μην ανησυχείτε, όλα θα πάνε καλά αλλά Νοέμβρη θα μας καλέσουν για εξετάσεις...
Γ.Σκου-Δ-ΣΤΡ
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από Γ.Σκου-Δ-ΣΤΡ »

Απ ότι κατάλαβα έχει μεγάλη σημασία πότε θα τελειώσει και η Εκπαίδευση των αστυφυλάκων. Άλλες χρονιές Άνοιγαν Και το κέντρο Τσοτιλίου. Φέτος λόγο κρίσης δεν ξέρω αν έχουν αυτή την δυνατότητα. Για αυτό καλο Φλεβάρη Το βλέπω και εγώ Χωρίς να ειμαι σίγουρος...
Καραϊσκάκης
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Μπορεί να γίνει έτσι, πάντως σίγουρα θα καθυστερήσουμε
35M.K 310 lele
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 112

Δημοσίευση από 35M.K 310 lele »

Καλημερα παιδες... ! Ρε καραισκακη αυτο με τον αρχηγο της ΕΛΛΑΣ και τις αλλαγες πιστευεις οτι θα μας καθηστερησει ρε φιλε;
Θα σε ελευθερωσουμε πενταδαχτηλε η θα μας παρει ο ΧΑΡΟΣ... ΕΛΛΑΔΑ εισαι ΜΙΑ στον κοσμο αλλη καμια η ΚΥΠΡΟΣ ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ και η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ..
hackertom
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από hackertom »

35M.K 310 lele έγραψε:Καλημερα παιδες... ! Ρε καραισκακη αυτο με τον αρχηγο της ΕΛΛΑΣ και τις αλλαγες πιστευεις οτι θα μας καθηστερησει ρε φιλε;

O Καραΐσκάκης έχει απενεργοποιηθεί από τον Greek_Army για προφανείς λόγους που μπορείς να φανταστείς...
Άβαταρ μέλους
battle3
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από battle3 »

hackertom έγραψε:
35M.K 310 lele έγραψε:Καλημερα παιδες... ! Ρε καραισκακη αυτο με τον αρχηγο της ΕΛΛΑΣ και τις αλλαγες πιστευεις οτι θα μας καθηστερησει ρε φιλε;

O Καραΐσκάκης έχει απενεργοποιηθεί από τον Greek_Army για προφανείς λόγους που μπορείς να φανταστείς...
Επιτέλους...

309ΛΟΚ

Δημοσίευση από 309ΛΟΚ »

Για τις δοκιμασίες έχουμε τπτ νεότερο; Κρίμα που διαγράψαν τον Καραϊσκάκη, Ήταν απ'τους λίγους πλέον έγκυρους και σοβαρούς.
hackertom
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από hackertom »

309ΛΟΚ έγραψε:Για τις δοκιμασίες έχουμε τπτ νεότερο; Κρίμα που διαγράψαν τον Καραϊσκάκη, Ήταν απ'τους λίγους πλέον έγκυρους και σοβαρούς.

Ενια σου και θα ξανά βρει τρόπο να ποστάρει είτε με άλλο nick είτε ανώνυμα...

Τώρα κάτι νεότερο δεν έχω ακούσει, περιμένουμε τους τελικούς πίνακες που καθυστερούν.
35M.K 310 lele
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Ναι αλλα καθυστερουν πολυ αυτοι οι τελικοι πινακες...
Θα σε ελευθερωσουμε πενταδαχτηλε η θα μας παρει ο ΧΑΡΟΣ... ΕΛΛΑΔΑ εισαι ΜΙΑ στον κοσμο αλλη καμια η ΚΥΠΡΟΣ ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ και η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ..
35M.K 310 lele
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Παιδια καλο Ιανουαριο θα μπουμε στην σχολη (αν βεβαια με το καλο περασουμε τα αθληματα και τις εξετασεις ολοι μας) ... Και αυτο το λεω βασιζομενος ς'αυτα που σημβαινουν στην Αθηνα το τελευταιο διαστημα... ! ΕΛΕΟΣ πια αυτη η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ... !
manos

Δημοσίευση από manos »

Και σε 10 χρονια να μπουμε σε λιγες μερες πρεπει να μας καλεσουν για να λαβουμε γνωση για το αποτελεσμα! Αλλα εγω πιστευω οτι καθηστερουμε και απο τις απεργιες του ασεπ.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες