Επιτυχόντες Ειδικοί Φρουροί (2011)
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 23
Καλα χαλαρωστε ολοι σας τωρα που αρχισατε να παιζετε με λεξεις παιδακια και τα λοιπα. Ακριτα ξερεις ποσο σπασαρχ@@@ Ειναι να εχεις το αγχος σου και να βγαινει και ο καθε ***** και να λεει τι νομιζει οτι ακουσε απο το ραδιο αρβυλα να το διαστρεβλωνει και να το ανακοινωνει και να το υπερασπιζεται κι ολας; Ξερεις ποιλυ καλα νομιζω οπως και ολοι μας σε αυτο το φορουμ. Απλα ο Καραισκακης το βγαζει με λιγο παραπανω νευρο γιατι ετσι μπορει να ειναι ο χαρακτηρας του... Σταματηστε λοιπον να ταμπελοποιειται τους αλλους. Ολοι θα ειμαστε πρωτα ο θεος στην ιδια σχολη σε λιγο καιρο... Δεν ειναι λαλακια να τσακωνομαστε μεταξυ μας ακομα και τωρα;
Παιδες συγχαρητηρια σε ολους οσους περασαν! Να ειμαστε γεροι και δυνατοι, για να τελειωσουμε αυτο που αρχισαμε... Πιστευω πως θελει και λιγο τυχη, ειδικα σε οτι αφορα τις λοιπες δοκιμασιες... (π. Χ. Με τι ματι θα σε παρουν εκει... Αν θελουν σου δυσκολευουν τη ζωη αρκετα... )
Λακεδαιμόνιος έγραψε:Καλα χαλαρωστε ολοι σας τωρα που αρχισατε να παιζετε με λεξεις παιδακια και τα λοιπα. Ακριτα ξερεις ποσο σπασαρχ@@@ Ειναι να εχεις το αγχος σου και να βγαινει και ο καθε ***** και να λεει τι νομιζει οτι ακουσε απο το ραδιο αρβυλα να το διαστρεβλωνει και να το ανακοινωνει και να το υπερασπιζεται κι ολας; Ξερεις ποιλυ καλα νομιζω οπως και ολοι μας σε αυτο το φορουμ. Απλα ο Καραισκακης το βγαζει με λιγο παραπανω νευρο γιατι ετσι μπορει να ειναι ο χαρακτηρας του... Σταματηστε λοιπον να ταμπελοποιειται τους αλλους. Ολοι θα ειμαστε πρωτα ο θεος στην ιδια σχολη σε λιγο καιρο... Δεν ειναι λαλακια να τσακωνομαστε μεταξυ μας ακομα και τωρα;
Καλα φιλε μου εμενα γιατι με γκαζωνεις εγω απλα ειπα χαλαρα δηλαδη ηρεμα
και για αγχος εμενα μη μου μιλας εγω ξερω που εχει παει.
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
NΑι το ειδα μετα ακριτα... Στον captain πηγαινε.
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Καλησπέρα και συγχαρητήρια φίλε Λακεδαιμόνιε! Ερείνη ημίνΛακεδαιμόνιος έγραψε: NΑι το ειδα μετα ακριτα... Στον captain πηγαινε.

-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 9
Καλησπερα και απο εμενα και συγχαρητηρια σε ολους τους μελλοντικους (πρωτα ο θεος) συναδερφους. Και με το καλο να φυγει και αυτο το 4 ημερο.
-
Γειά σου και από εμάς και καλή συνέχειαzarkasterd έγραψε: Καλησπερα και απο εμενα και συγχαρητηρια σε ολους τους μελλοντικους (πρωτα ο θεος) συναδερφους. Και με το καλο να φυγει και αυτο το 4 ημερο.
Καλησπερα, ξερει κανεις με τις ενστασεις τι γινεται; Αν καποιος απο τους αποτυχοντες κανει ενσταση γενικα, τι γινεται; Αν του την κανουν δεκτη, απλα θα μπει και αυτος μαζι με εμας τους επιτυχοντες; Η παιζει να πεταξει εξω κανεναν επιτυχοντα η επιλαχοντα?
Καλησπερα παιδια. εχει κανεις ιδεα ποτε θα ανακοινωθουν οι τελικοι πινακες μετα τις ενστασεις και ποσες μερες μετα θα ξεκινησουν οι διαδικασιες;(ψηχοτεχνικα, αθληματα κ. τ. λ.)
-
H διαδικασία ενστάσεων τελειώνει στις 17 του μήνα, επομένως μετά θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες ελέχγου... Μέχρι τέλος Οκτώβρη πιστεύω θα έχουμε ξεκινήσει τα ψυχοτεχνικά... Εικασίες κάνουμε τώρα, κανείς δεν ξέρει με σιγουριά να απαντήσει
-
- Posts in topic: 112
Ρε παιδια την δευτερα λετε να ανακοινωθουν οι ενστασεις η την δευτερα τελειωνουν; Δηλαδη κατα πασα πιθανοτητα την αλλη βδομαδα θα αρχισουν οι εξετασεις και τα αθληματα ετσι;
Θα σε ελευθερωσουμε πενταδαχτηλε η θα μας παρει ο ΧΑΡΟΣ... ΕΛΛΑΔΑ εισαι ΜΙΑ στον κοσμο αλλη καμια η ΚΥΠΡΟΣ ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ και η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ..
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 24
Τα δύο τελευταία μηνύματα μεταφέρθηκαν εδώ
Λογικα μετα της 17 του μηνως θα μας ενημερωσουν για τα ψυχοτεχνικα κτλ. Ε; Αν με το καλο περασουμε και στα υπολοιπα, ποτε περιπου αρχιζουμε την εκπαιδευση;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 24
H μανία που έχετε ορισμένοι να τρέχετε χωρίς λόγο δεν την έχω καταλάβει, ρε κοπελιά περίμενε να τα περάσεις όλα αυτά, πάρε στο αρχηγείο και κάνε αυτή την ερώτηση και αν σου απαντήσουν σφύρα μου
Προτων ειπα. αν με το καλο περασω. δεν χρειαζεται να εισαι τοσο αγενης, εγω απλα ρωτησα μηπως γνωριζετε συμφωνα με τα περσινα. υπαρχουν τοσο χαζες ερωτησεις εδω μεσα που η δικη μου σε ενοχλησε. τελος παντων ! σε ευχαρηστω
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες