Επιτυχόντες Ειδικοί Φρουροί (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από δημητρης25 »

Κ εγω με την σειρα μου θελω να ευχηθω καλη επιτυχια σε ολα τα παιδια του φορουμ και μη Που καταφεραν να περασουν! Εγω βγηκα εκτος απο νωρις αλλα που ξερεις μπορει να εγινε Για Καλο τελικα. Κουραγιο, δυναμη, ψυχραιμια κ υγεια ευχομαι! Καλη σταδιοδρομια.

Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από Greek_Army »

Για τις Ιατρικές εξετάσεις έχω δημιουργήσει ξεχωριστό θέμα

Όποιο μέλος ξαναγράψει εδώ μέσα για ιατρικές εξετάσεις, αθλητικές δοκιμασίες η ψυχοτεχνικά τεστ θα τρώει 48 ώρες Απενεργοποίηση

Στους ανώνυμους απλά δεν θα εμφανίζω τα μηνύματα

Αν βαριέστε να γράφετε στα σωστά θέματα μην γράφετε καθόλου

jimmis23

Δημοσίευση από jimmis23 »

Μαγκες συγχαρητιρια σε ολουσ μας. Κι εγω μεσα ειμαι. Καλη επιτυχια να εχουμε και στα υπολοιπες δοκιμασιες και με το καλο να τα πουμε στην σχολη. Οσο για οσους δεν περασαν να μην το βαλουν κατω και να συνεχισουν να μαζευουν μορια για του χρονου.

toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από toro »

Δεν πιστευω να μας ξεχασετε τωρα που μπηκατε. Εδω θα ειμαστε και θα θελουμε την βοηθεια σας ολο τον χρονο.

bill έγραψε:Συγχαρητηρια στους επιτυχοντες. Καλη σταδιοδρομια και καλη δυναμη... Στους αποτυχοντες τωρα.(Εικόνα) η ζωη δεν σταματαει σε μια προκηρηξη. Προκηρηξης για ειδικους φρουρους θα βγαζει συνεχεια για αρκετα χρονια ακομα... Οποτε οσους τους περνει προσπαθουν να παρουν κανενα χαρτακη επιπλεον... Και να ξανα προσπαθησουν.

αυτο ξανα πες το...
manos

Δημοσίευση από manos »

Συγχαρητιρια παιδες! Να σας πω τωρα ποτε περιμενουμε να μας παρουν τηλ?
Καραϊσκάκης
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από Καραϊσκάκης »

manos έγραψε: Συγχαρητιρια παιδες! Να σας πω τωρα ποτε περιμενουμε να μας παρουν τηλ;
Όποτε το θυμηθούνε τα Α. Τ. Περίπου σε 2-3 εβδομάδες, πάντως περισσότερες πιθανότητες έχεις να ενημερωθείς απ'το Ίντερνετ.
john

Δημοσίευση από john »

THOMMY έγραψε:Παιδια καλημερα και απο εμενα! Και εγω μπηκα. Β κατηγορια 120 θεση. Γιαννης. Τα λεμε αθηνα!

Γιάννη απο Γιαννενα εισαι... Βησσανη; Περασα και γω Γιαννης!
Καραϊσκάκης
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Γειά σου Greek, έχετε δημιουργήσει ένα θέμα με τα ψυχοτεχνικά τεστ για την Αστυφυλάκων. δημιουργήστε και άλλο ένα για εμάς τώρα τους ΕΦ. Πλησιάζουν οι ημέρες για εμάς
hackertom
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από hackertom »

Σε συνέχεια της από 5-10-2011 Ανακοίνωσης μας , σχετικά με τη δημοσιοποίηση των Πινάκων Επιτυχόντων του διαγωνισμού για την πρόσληψη Ειδικών Φρουρών,διευκρινίζεται ότι, επειδή η τελευταία μέρα της δεκαήμερης αποκλειστικής προθεσμίας, για την υποβολή ενστάσεων στο Α. Σ. Ε. Π. Λήγει το Σάββατο 15-10-2011, η προθεσμία αυτή παρατείνεται μέχρι και τη Δευτέρα 17-10-2011.

http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content.jpg?lang=%27.%27&perform=view&id=7715&Itemid=783.jpg?lang=
manos

Δημοσίευση από manos »

Αρα μετα τη δευτερα 17-10-2011 θα μας καλεσουν.(οταν οριστικοποιηθουν οι πινακες)
Καραϊσκάκης
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Πρωτοπαλίκαρα διάβασα το αντίστοιχο περσινό forum "Επιτυχόντες ΕΦ 2010" και διαπίστωσα ότι όπως ήταν αναμενόμενο συζητούσαν τα ίδια πράγματα όπως εμείς τώρα. Τα αποτελέσματα ανακοινώθησαν πέρσι στις 16 Οκτώβρη και τελικά ψυχοτεχνικαί δοκιμασίαι πέρασαν από τις 29 Νοέμβρη. Ήτοι, μετά από σχεδόν 5 εβδομάδες. Κάτι ανάλογο θα συμβεί και φέτος. Στις 17 Οκτώβρη 2011 απλά θα τελειώσουν οι ενστάσεις στον ΑΣΕΠ, μέχρι να αποφασισθεί ποιες ενστάσεις θα δικαιωθούν θα πάρει πολύ περισσότερο καιρό. Αναμένω να μας καλέσουν όχι μετά τις 17 Οκτώβρη, αλλά σε 30-40 ημέρες από τώρα, αρχές Νοέμβρη πιθανόν
manos

Δημοσίευση από manos »

Παιχταρα μου θα μασ καλεσουν για υπογραψοθμε οτι λαβαμε γνωση για τα αποτελεσματα!
hackertom
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από hackertom »

Καραϊσκάκης έγραψε:Πρωτοπαλίκαρα διάβασα το αντίστοιχο περσινό forum "Επιτυχόντες ΕΦ 2010" και διαπίστωσα ότι όπως ήταν αναμενόμενο συζητούσαν τα ίδια πράγματα όπως εμείς τώρα. Τα αποτελέσματα ανακοινώθησαν πέρσι στις 16 Οκτώβρη και τελικά ψυχοτεχνικαί δοκιμασίαι πέρασαν από τις 29 Νοέμβρη. Ήτοι, μετά από σχεδόν 5 εβδομάδες. Κάτι ανάλογο θα συμβεί και φέτος. Στις 17 Οκτώβρη 2011 απλά θα τελειώσουν οι ενστάσεις στον ΑΣΕΠ, μέχρι να αποφασισθεί ποιες ενστάσεις θα δικαιωθούν θα πάρει πολύ περισσότερο καιρό. Αναμένω να μας καλέσουν όχι μετά τις 17 Οκτώβρη, αλλά σε 30-40 ημέρες από τώρα, αρχές Νοέμβρη πιθανόν

Καραϊσκάκης καλά τα λες φίλε μου, αλλά πέρυσι αν θυμάμαι καλά ήταν και τα σενάρια εκλογών μνημόνια, ενστάσεις, πλαστά χαρτιά + πτυχία Κτλπ... Δεν ξέρω αν θα μας πάρει τόσο πολύ, αλλά αν αυτό το σενάριο είναι αληθές τότε αν βιαστούμε να κάνουμε εξετάσεις νοσοκομείου τώρα, νομίζω κάποιες από αυτές βγαίνουν OFF λόγο ορίου χρόνου...
Λακεδαιμόνιος
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από Λακεδαιμόνιος »

Καραισκάκη λόγω εκλογών υπήρξε αυτή η καθυστέρηση πέρυσι που πάγωσαν τα αποτελέσματα. Φέτος καμία σχέση... Με το που περάσει η προθεσμία θα μας ενημερώσουν μετά απο καμια βδομάδα για ωρες και μερες.
NIΚΟΣ Α/Β ε.α.

Δημοσίευση από NIΚΟΣ Α/Β ε.α. »

Παιδιά η περυσινη καθυστέρηση οφείλεται στο ότι για πρώτη φορά η Επιτροπή ΑΣΕΠ αμέσως με το πέρας της προθεσμίας υποβολής ενστάσεων, μαζί με τους επιτυχόντες για τους οποίους είχε υποβληθεί ένσταση ζήτησε και επαλήθευσε απευθείας από τις εκδούσες Αρχές-Υπηρεσίες τίτλους σπουδών, διπλώματα κ. Λ. Π. Όλων των επιτυχόντων - επιλαχόντων με αποτέλεσμα να καθυστερήσει η ανακοίνωση των οριστικών πινάκων γιά ακόμα ένα μήνα. Πιστεύω ότι φέτος αυτή η διαδικασία έχει ήδη ξεκινήσει. Στις παλαιότερες προκηρύξεις δυστυχώς ο έλεγχος από την παραπάνω Επιτροπή καθυστερούσε και παρουσιαζόταν το φαινόμενο Ε. Φ. Να αποβάλλονται Από το Σώμα τόσο κατά το διάστημα της Σχολής όσο και μετά την έξοδό τους από αυτή με τις ποινικές συνέπειες που προβλέπονται.
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης