Επιτυχόντες Ειδικοί Φρουροί (2011)
D.Y.K έγραψε:geral έγραψε:
Εγώ πέρασα σήμερα από το τμήμα της περιοχής μου, και μου είπαν πως το μεσημέρι θα με έπερναν τηλέφωνο για να μου δώσουν περισσότερες πληροφορίες γιατί δεν ήξεραν.
Πολύ κλασσική απάντηση σου έδωσαν αδερφέ για να σε ''διώξουν''.
Μακάρι να βγώ ψεύτης αλλά λογικά δεν θα σε ενημερώσουν.
Επιμένω ότι θα ενημερωθείτε απο την επίσημη ιστοσελίδα της Αστυνομίας.
Κάνουν και τέτοια από τα τμήματα;
Ξερει κανεισ τωρα τι γινεται; Ποτε θα μας παρουν τηλ?
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 112
Παλικαρια καλησπερα... Περασα και εγω σημερα απο το αστυνομικο τμημα της κατερινης και η μονη πληροφορια που μορεσα να αποσπασο απο τον αξιωματικο υπηρεσιας ηταν οτι υπαρχει μια περιπτωση απο βδομαδα να μας φωναξουν κατω Αθηνα για τα αθληματα... Αλλα δν μου φανηκε και τοσο πιστευτο αυτο... Απλα το αναφερω...
Θα σε ελευθερωσουμε πενταδαχτηλε η θα μας παρει ο ΧΑΡΟΣ... ΕΛΛΑΔΑ εισαι ΜΙΑ στον κοσμο αλλη καμια η ΚΥΠΡΟΣ ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ και η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ..
-
- Posts in topic: 23
Λεβεντόπαιδα και πρωτοπαλίκαρα χαίρετε! Πέρασα και εγώ απ'το Τμήμα της γειτονιάς μου, ήτοι το Α. Τ Ραφήνας, και ρώτησα για τις περαιτέρω διαδικασίες και διαδραματίστηκε η εξής κωμωδία: Το εκάστοτε γραφείο με παρέπεμπε στον επάνω όροφο. Όταν τελικά έφτασα στην ταράτσα (!) με ενημέρωσαν πως ο Διοικητής λείπει σε άδεια. Ξαναπήγα τελικά στην Γραμματεία και μου είπε πως δεν έχουν καμία επίσημη ενημέρωση, ούτε καν είχαν πληροφορηθεί που είμαι στους πίνακες. Όπως καταλαβαίνετε 3 πουλάκια κάθονται. Μην περιμένετε να μας διαφωτίσουν τα Τμήματα. Πάντως σίγουρα θα μας καλέσουν μετά από 20 ημέρες, διότι 10 ημέρες οι ενστάσεις και άλλες 10 ημέρες οι εξετάσεις τους.
Παιδια ειμαι νο 428 με σειρα 63430 στην α κατηγορια στην αλφαβητικη κατασταση, δεν εχω περασει σωστα;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 24
ΝΑΤΑΣΑ έγραψε:Παιδια ειμαι νο 428 με σειρα 63430 στην α κατηγορια στην αλφαβητικη κατασταση, δεν εχω περασει σωστα;
Ναι δεν έχεις περάσει
Ευχαριστω για τη βοηθεια. συγχαρητηρια στους επιτυχοντεσ
-
Πανέμορφη Νατάσα πόσα μόρια έχεις; Η βάση είναι 2360 μόρια, εάν έχεις λιγότερα δυστυχώς όχι...ΝΑΤΑΣΑ έγραψε: Παιδια ειμαι νο 428 με σειρα 63430 στην α κατηγορια στην αλφαβητικη κατασταση, δεν εχω περασει σωστα;
:) δυστυχως δεν θα σας ενισχυσω με την παρουσια μου...
- geral
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 61
Καραϊσκάκης έγραψε:Πανέμορφη Νατάσα πόσα μόρια έχεις; Η βάση είναι 2360 μόρια, εάν έχεις λιγότερα δυστυχώς όχι...ΝΑΤΑΣΑ έγραψε: Παιδια ειμαι νο 428 με σειρα 63430 στην α κατηγορια στην αλφαβητικη κατασταση, δεν εχω περασει σωστα;
Η πανέμορφη Νατάσα έχει 1840 μόρια. Δυστυχώς δεν πέρασε.
Ναι ναι δυστυχως δεν περασα. καλη καρδια :) καλη συνεχεια στους επιτυχοντεσ
-
***** το, χάσαμε μία ωραία παρουσία ανάμεσα μας

Πιστευω πως θα κανετε και χωρις εμενα Καραισκακη! Ευχαριστω πολυ παντως για τη ψηφο εμπιστοσυνης :P
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες