Επιτυχόντες Ειδικοί Φρουροί (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
THOMMY
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από THOMMY »

Παιδια καλημερα και απο εμενα! και εγω μπηκα. β κατηγορια 120 θεση. γιαννης. τα λεμε αθηνα!
Mr.H

Δημοσίευση από Mr.H »

Το ότι έχεις βαρεθεί να ακούς τα ίδια και τα ίδια και πολλές και διάφορες ***** δεν σημαίνει ότι πρέπει να είσαι απότομος με όλους και όλες. Κούλαρε λίγο. Αν δεν το γουστάρεις αυτό που γίνεται παράτα το φόρουμ.

Ούτε εμένα μου αρέσει αλλά υπάρχουν και άνθρωποι που δεν καταλαβαίνουν κάποια πράματα για τον φ χ ψ λόγο ή που θέλουν μασημένη τροφη. Είναι υπερβολικά εκνευριστικό αλλά το να είσαι απότομος με όλους δεν είναι λύση.

Φιλικά,
Χάρης
Άβαταρ μέλους
COMBAT MEDIC
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από COMBAT MEDIC »

Lazaros1985 έγραψε:Εικόνα Καλημερα σας Διαβασα λιγο το περσυνο θεμα που μας παρεθεσε ο Greek_Army για Τι παιζει, απο δω και περα και ενα εχω να πω

Ωχχχχχ και παλι ωχ. Τι εχουμε να διαβασουμε παλι στο φορουμ δεν λεγεται Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα

Αντε παλι αγωνια μεχρι να δουμε την ανακοινωση για τις εξετασεις

Δυο μηνες ετσι στο χαλαρο Εικόνα

λαζαρε συμφωνα με αυτα που ξερω αυτη η προκυρηξη θα τελειωσει αυτον τον μηνα αρχες του επομενου μηνα θα μας φωναξουν οσους επιτυχουμε στα υγειονομικα αθλητικα ψυχοτεχνικα (ελπιζω ολοι μας) για να περασουμε την εκπαιδευση στοχος τους ειναι να ειμαστε Ικανοι Για υπηρεσια απο τον Ιανουαριο (αν θυμαμαι καλα το γραφει και η προκυρηξη)
pantzos

Δημοσίευση από pantzos »

Παιδια ν κανω κ εγω μια ερωτιση.
οση αυτην την στιγμη με αυτους τους πινακες ημαστε στους επιτιχοντες πρεπει ν περασουμε καμια βολτα απο τ Α. Τ της περιοχης για καποιον λογο; Η απλα περιμενουμε;

Lazaros1985
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από Lazaros1985 »

COMBAT MEDIC έγραψε:
Lazaros1985 έγραψε:Εικόνα Καλημερα σας Διαβασα λιγο το περσυνο θεμα που μας παρεθεσε ο Greek_Army για Τι παιζει, απο δω και περα και ενα εχω να πω

Ωχχχχχ και παλι ωχ. Τι εχουμε να διαβασουμε παλι στο φορουμ δεν λεγεται Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα

Αντε παλι αγωνια μεχρι να δουμε την ανακοινωση για τις εξετασεις

Δυο μηνες ετσι στο χαλαρο Εικόνα

λαζαρε συμφωνα με αυτα που ξερω αυτη η προκυρηξη θα τελειωσει αυτον τον μηνα αρχες του επομενου μηνα θα μας φωναξουν οσους επιτυχουμε στα υγειονομικα αθλητικα ψυχοτεχνικα (ελπιζω ολοι μας) για να περασουμε την εκπαιδευση στοχος τους ειναι να ειμαστε Ικανοι Για υπηρεσια απο τον Ιανουαριο (αν θυμαμαι καλα το γραφει και η προκυρηξη)
Απο το στομα σου και στου θεου το αυτι που λενε. Μακαριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

pantzos έγραψε:Παιδια ν κανω κ εγω μια ερωτιση.
οση αυτην την στιγμη με αυτους τους πινακες ημαστε στους επιτιχοντες πρεπει ν περασουμε καμια βολτα απο τ Α. Τ της περιοχης για καποιον λογο; Η απλα περιμενουμε;

Θα ενημερωθείτε απο την επίσημη ιστοσελίδα της Αστυνομίας για τις περαιτέρω διαδικασίες με τις σχετικές ανακοινώσεις, συνεπώς πρός το παρών, περιμένεις!
Άβαταρ μέλους
geral
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 61

Δημοσίευση από geral »

D.Y.K έγραψε:
pantzos έγραψε:Παιδια ν κανω κ εγω μια ερωτιση.

Θα ενημερωθείτε απο την επίσημη ιστοσελίδα της Αστυνομίας για τις περαιτέρω διαδικασίες με τις σχετικές ανακοινώσεις, συνεπώς πρός το παρών, περιμένεις!

Εγώ πέρασα σήμερα από το τμήμα της περιοχής μου, και μου είπαν πως το μεσημέρι θα με έπερναν τηλέφωνο για να μου δώσουν περισσότερες πληροφορίες γιατί δεν ήξεραν.
Καραϊσκάκης
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από Καραϊσκάκης »

Υπάρχει περίπτωση να περάσουμε κάποιες δοκιμασίες ημέρα Κυριακή; Διότι με καλέσαν στις 16 Οκτ για μετεκπαίδευση στο Στρατό ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ... "ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ" ΣΤΟ ΧΑΪΔΑΡΙ!
Άβαταρ μέλους
geral
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από geral »

Καραϊσκάκης έγραψε:Υπάρχει περίπτωση να περάσουμε κάποιες δοκιμασίες ημέρα Κυριακή; Διότι με καλέσαν στις 16 Οκτ για μετεκπαίδευση στο Στρατό ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ... "ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ" ΣΤΟ ΧΑΪΔΑΡΙ!

Τυχαίο; Δεν νομίζω!ΕικόναΕικόναΕικόνα. Βασικά με έναν φίλο μου που είναι ειδικός φρουρός και πέρασε με την προηγούμενη προκύρηξη για ψυχοτεχνικά, υγειονομικά και αθλητικά τους κάλεσαν 4 συνεχόμενες μέρες από Δευτέρα έως Πέμπτη. Δεν νομίζω να αλλάξει κάτι.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

geral έγραψε:

Εγώ πέρασα σήμερα από το τμήμα της περιοχής μου, και μου είπαν πως το μεσημέρι θα με έπερναν τηλέφωνο για να μου δώσουν περισσότερες πληροφορίες γιατί δεν ήξεραν.

Πολύ κλασσική απάντηση σου έδωσαν αδερφέ για να σε ''διώξουν''.

Μακάρι να βγώ ψεύτης αλλά λογικά δεν θα σε ενημερώσουν.

Επιμένω ότι θα ενημερωθείτε απο την επίσημη ιστοσελίδα της Αστυνομίας.
Καραϊσκάκης
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από Καραϊσκάκης »

Απ'τον Στρατό ή τις δοκιμασίες των ΕΦ τον καλέσαν 4 φορές; Πάντως δεν νομίζω να υπάρξει πρόβλημα διότι σε 10 ημέρες δεν πιστεύω να μας φωνάξουν τόσο νωρίς. Οπότε θα κάνω την βόλτα μου στο Στρατόπεδο να θυμηθώ τα παλαιά (309 σειρά, καταδρομείς) και θα γυρίσω κανονικά, στρατηγός είμαι άλλωστε Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Alexandros9
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Alexandros9 »

Greek_Army έγραψε:
betty έγραψε:Συγχαρητηρια σε ολους παιδια! Να δουμε ποτε θα παμε για τα αθληματα. Να κανω μια ερωτηση. Για μια γλωσσα σε αριστο επιπεδο και δευτερη γλωσσα σε επιπεδο πολυ καλο, τα μορια (συμφωνα με την προκηρυξη) δεν ηταν 3+2; Ενημερωτικα, γιατι μου τα μετρησαν σαν 4!

Ενημερωτικά είσαι άσχετη (σύμφωνα με την προκήρυξη)

Θ Ε Ο Σ... ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα

Άβαταρ μέλους
geral
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από geral »

Καραϊσκάκης έγραψε:Απ'τον Στρατό ή τις δοκιμασίες των ΕΦ τον καλέσαν 4 φορές; Πάντως δεν νομίζω να υπάρξει πρόβλημα διότι σε 10 ημέρες δεν πιστεύω να μας φωνάξουν τόσο νωρίς. Οπότε θα κάνω την βόλτα μου στο Στρατόπεδο να θυμηθώ τα παλαιά (309 σειρά, καταδρομείς) και θα γυρίσω κανονικά, στρατηγός είμαι άλλωστε Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα

Για τις δοκιμασίες για τους ειδικούς φρουρούς εννοώ ότι κράτησαν 4 μέρες. Εγώ πήρα τηλ στα κεντρικά και μου είπαν πως πιθανόν να αργήσουν να μας καλέσουν (μπορεί και μήνας), αφού 10 ημέρες κρατά η προθεσμία υποβολής των ενστάσεων. Εγώ σκεφτόμουν να πήγαινα να κάνω αύριο τις εξετάσεις για τα υγειονομικά αλλα μετά από αυτό μάλλον άκυρο.
bill

Δημοσίευση από bill »

Συγχαρητηρια στους επιτυχοντες. Καλη σταδιοδρομια και καλη δυναμη... Στους αποτυχοντες τωρα.( Εικόνα ) η ζωη δεν σταματαει σε μια προκηρηξη. Προκηρηξης για ειδικους φρουρους θα βγαζει συνεχεια για αρκετα χρονια ακομα... Οποτε οσους τους περνει προσπαθουν να παρουν κανενα χαρτακη επιπλεον... Και να ξανα προσπαθησουν.
Σωτηρης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Σωτηρης »

Λογικα τοτε αφου περασει το δεκαημερο και μετα θα μας καλεσουν. Στην σχολη λετε να μπουμε Ιανουαριο η πολυ πιο γρηγορα; Ακουγονται πολλα σεναρια...
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες