Προκήρυξη ΕΠΟΠ Αεροπορία (2009)
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 8
Έλα μου πες μου
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 2
Παιδια να κανω μια ερωτηση; Θελω να μπω εποπ αεροπορια η στρατο ξηρας. Το οτι πριν 4 χρονια ημουν πολυ καλη αθλητρια κ εχω πολλους επαινους πρωτιας παιζει κανενα ρολο στα μορια; Δεν εχω ιδεα γιαυτο ρωταω αν ξερει κανεις ας μου πει. Ευχαριστω
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 54
Tινα λυπαμαι, αλλα το μονο πραγμα το οποιο θα σε βοηθησει το αθλητικο σου παρελθον, ειναι να περασεις πολυ πιο ανετα τις αθλητικες δοκιμασιεςτινα έγραψε: Παιδια να κανω μια ερωτηση; Θελω να μπω εποπ αεροπορια η στρατο ξηρας. Το οτι πριν 4 χρονια ημουν πολυ καλη αθλητρια κ εχω πολλους επαινους πρωτιας παιζει κανενα ρολο στα μορια; Δεν εχω ιδεα γιαυτο ρωταω αν ξερει κανεις ας μου πει. Ευχαριστω
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 2
Σευχαριστω κ εγω κατι τετοιο περιμενα
ασε πλεον δεν πλησιαζω καν τους χρονους που εκανα τοτε αλλα θα το παλεψω ηδη ξεκινησα εντατικη προπονηση

Μετρανε μονο εαν εχεις κερδισει πρωτιες σε πανελληνιο πρωταθλημα οτι αγωνισμα και εαν εκανες αρκει να ειναι ολυμπιακο αθλημα--
-
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
Καλισπερα παιδες ειμαι καινουριος στο site. Ειμαι σμινητις και απ οτι ακουω και ενημερονομε απο τον δικο μου ι προκυριξη αναμενετε μεχρι τον μαιο οποτε μιν ανχωνεστε θα τι βγαλουν
Δεν αγχωνομαστε τρελενομαστεεεεεεεεεεεεεεεεεε 

-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 31
- Ενδιαφέροντα: Πρώην Σμηνιτης ''Πολεμικης Αεροποριας''
- Επάγγελμα: Ζαχαροπλαστης
- Επικοινωνία:
φιλε τι σειρα εισαι;Αρχισμηνιας έγραψε:Καλισπερα παιδες ειμαι καινουριος στο site. Ειμαι σμινητις και απ οτι ακουω και ενημερονομε απο τον δικο μου ι προκυριξη αναμενετε μεχρι τον μαιο οποτε μιν ανχωνεστε θα τι βγαλουν
Οπου και να παρεις σου λενε δεν ξερουν. Εχω παρει να ρωτησω και που δεν μου εκλεισαν το τηλεφωνο στη μουρη.
Δεν ξερω πως την εχουν δει. Ας ελπισουμε το συντομοτερο να ακουσουμε τα ευχαριστα

Σπύρο μονο υπομονή Μπορεις να κάνεις λιγες μέρες ακόμη! Τιποτα αλλο διοτι δεν βγάζεις ακρη με αυτους.
Ρε παιδια να κανω κ εγω μια ερωτηση μπηκα σημερα στο site της αεροποριας κ εβλεπα για τους ΕΠΟΠ, ισχυει οτι για τις κοπελες ειναι 1,55; Η θα το αλλαξουνε; Οπως ΣΞ 1,65; Οταν το ειδα κουφαθηκα λιγοοο... 

grecia δε νομιζω οτι θα το αλλαξουν...
Αν ειναι ετσι μια χαρα θα μου κατσει χαχαχαχα δεν θα φοβαμαι να με κοψουν στο υψος αλλα στα αλλα χαχα! Ενα λιγοτερο αγχος... Ευχαριστωωω πολυυυυ!
Αλλα πως κ δεν το αλλαζουν; Η ισοτητα που πηγε; Θελαμε κ ισοτητα τρομαρα μας!
Αλλα πως κ δεν το αλλαζουν; Η ισοτητα που πηγε; Θελαμε κ ισοτητα τρομαρα μας!
Τιποτα, να σαι καλα! Ειπαμε, οπου μπορουμε βοηθαμε! ΙΣΟΤΗΤΑ ΠΑΝΤΑ

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης