Αθλητικές δοκιμασίες για Σώματα Ασφαλείας (2011)
Για κοπέλα πόσο δύσκολο είναι να ρίξει τη σφαίρα και να πηδήξει στο άλμα εις μήκος?
ΜΑΤΙΝΑ έγραψε:Για κοπέλα πόσο δύσκολο είναι να ρίξει τη σφαίρα και να πηδήξει στο άλμα εις μήκος;
Άμα είσαι προετοιμασμένη από πριν δεν είναι καθόλου δύσκολο... Συγκεκριμένα η σειρά μου έιχε 2 κορίτσια. Η μία κόπηκε στο ύψος, παρόλου που τις δώσανε 4 προσπάθειες. Η άλλη τα έπαιξε λίγο στο 1000, αλλά μέχρι την σφαίρα που είμασταν μαζί πήγαινε καλά. Μετ έπειτα δεν ξέρω τι έκανε...
Πάντως άκουσα πως απο 260 κοπέλες την προηγούμενη μέρα είχαν περάσει μόνο οι 60. Θέλει καλή προετοιμασία αν είσαι κορίτσι, για τα αγόρια είναι αρκετά έυκολα για να μην πω γελοία!
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 10
- Επάγγελμα: Δοκιμος Υπαξιωματικος
Για κοριτσι ειναι δυσκολη η σφαιρα στην ομαδα μου δεν τα πολυκαταφερναν
Δεν μπορω να καταλαβω πραγματικα τι θελει καποιος που δεν μπορει να περασει τα αθληματα στα σωματα ασφαλειας; Ολοι οι ακαταληλοι εδω μαζευτηκαν; παλευουν με διπλοματα με αγγλικα με τις παναγιας τα ματια και δεν μπορουν να κανουν 5 ελξεις και να τρεξουν 1 χλμ... Αλλα κατα τα αλλα τους αρεσει η στολη.
Ελεος.
Ελεος.
Ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις.
Παιδιά ίσως και να έχει ειπωθει ξανα και ζηταω συγνωμη γι αυτο αλλα θελω να ρωτησω πρωτα θα γινει η επιλογη και μετα τα αθληματα ή οσοι τα κανουν αναγκαστηκα θα περασουν αθληματα! Καταλαβετε περιπου τι θλεω να πω... Ευχαριστω εκ των προτερων!
Μια ερωτηση για τ μηκος... Μετρανε απο την πλαστελινη μεχρι εκει π πηδηξες; Η απο οπου εχεις πατιση?
Από τη βαλβίδα. Αν την περάσεις είσαι ακυρος
Για ποιού σώματος τις δοκιμασίες μιλάτε παιδιά; Στις αθλητικές δοκιμασίες της αστυφυλάκων δεν έχεις όριο που θα πατήσεις...
"Ασκός κλυδωνιζόμενος μηδεπώποτε βυθιζόμενος"
Α sorry εγώ μιλάω για λιμενικο
Χωρις οριο ηταν και για εποπ που ειχα δοσει το 2009 πατουσες οπου ηθελες ! Τωρα για ε. Φ ουτε εγω δεν ξερω τι παιζει
Για ειδικους φρουρους ρωταω. Θ πατισω 1 μετρο πριν την βαλβιδα πχ. Θ τ μετρισουν απο εκει π πατισα η απο την βαλβιδα?
Από εκεί που αρχίζει το σκάμμα, αλλά δεν νομίζω να σε περιορίζει που θα πατήσεις. Νομίζω οτι πατάς όπου θες, ανεξάρτητα αν θα είναι πρίν ή μετά την βαλβίδα...
"Ασκός κλυδωνιζόμενος μηδεπώποτε βυθιζόμενος"
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 6
Επειδή μπερδέψαμε τα μπούτια μας δημιούργησα ξεχωριστά θέματα για την κάθε προκήρυξη
Αθλητικές Δοκιμασίες Λιμενικού 2011
Αθλητικές Δοκιμασίες Πυροσβεστικής 2011
Αθλητικές Δοκιμασίες Ειδικών Φρουρών 2011
Αθλητικές Δοκιμασίες Λιμενικού 2011
Αθλητικές Δοκιμασίες Πυροσβεστικής 2011
Αθλητικές Δοκιμασίες Ειδικών Φρουρών 2011
Πολύ καλή κίνηση, αλλά θα πρέπει να μεταφερθούν ορισμένα μηνύματα σε αυτά τα θέματα και μετά αυτό μάλλον να κλειδωθεί.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης