Επιτυχόντες Δόκιμοι Σημαιοφόροι (2011)
Συμφωνω απολυτως μαζι σου για τον υποκειμενικο παραγοντα των εξεταστων στα γραπτα μας. Μπορει και εγω που ειμαι αποτυχων μετα την αναβαθμολογηση να ειμαι κατω απο τη βαση παλι. Ο λογος που εκανα ενσταση ειναι οτι δεν ξεραμε το υποβαθρο των εξεταστων, πιστευω οτι κανεις δεν θελει να διορθωνουν το γραπτο του καποιος ο οποιος εχει μονο ενα πτυχιο και καθολου εμπειρια. Θα μπορουσε να μπει καποιος τριτος βαθμολογητης με πανεπιστημιακη πειρα η' καινουργια επιτροπη απο την αρχη.
Γιατι ρε φιλε να σταματησει ο Πλακιωτακης τις ερωτησεις; Επειδη εσυ δηλαδη χαιρεσαι που βολεψες τον κ**ο σου πρεπει να μην μιλανε και οι αλλοι που εχουν αδικηθει?patrik7 έγραψε:Δεν πιστεύω να μη μπούμε!60 άτομα που τα έχουν στο περίμενε εδώ και ένα μήνα, έχουν σταματήσει δουλειές, τυχόν σπουδές, έχουν ξοδευτεί για να πάρουν πράγματα, έχουν έρθει στην αθήνα από επαρχία... Θα τους κυνηγάνε σε ανατολή και δύση! Αρκεί να μας επικυρώσει ο ΑΣΕΠ και να σταματήσει ο Πλακιωτάκης να κάνει κάθε μέρα ερωτήσεις για την αξιοκρατία του διαγωνισμού... Επί ημερών του σαν υφυπουργός Εθνικής Άμυνας γίνονταν πράγματα και πράγματα! Από εκεί που όλοι θεωρούν το λιμενικό αναξιοκρατικό και ξεπεσμένο, όλοι θέλουν να βάλουν μέσα παιδιά, σκυλιά, γατιά...
Ας γινει αναβαθμολογηση απο εξωτερικο φορεα. Εγω μαζι σου! Κ ποιος θα ειναι ο φορεας αυτος; Πως θα επιλεγουν οι εξεταστες; Κι αφου επιλεγουν οι εξεταστες, ποιος μου λεει εμενα οτι δε θα γνωριζουν καποιον απο τους υποψηφιους (μπορει να τον αναγνωρισουν μεσω του γραφικου χαρακτηρα, οπως μπορουσαν κ στο λιμενικο) ωστε να τον σπρωξουν, οπως σπρωξανε (οπως ισχυριζεστε) και οι λιμενικοι βαθμολογητες; Βλεπεις οτι δεν τελειωνουμε ποτε ετσι! Ειμαστε μονο 280 αυτοι που διναμε εξετασεις, οχι χιλιαδες οπως στις πανελλαδικες πχ, και οταν επιλεγονται δυο εξεταστες μπορει να γνωριζουν καποιον απο τους υποψηφιους! Ο, τι ισχυσε για τους εξεταστες του λιμενικου, ισχυει και για οποιουσδηποτε αλλους εξεταστες βαλουμε να διορθωσουν. Ας ειμαστε ρεαλιστες.
Θα σας πω κ το αλλο. Προσωπικη εκτιμηση παντα! Οι βαθμολογητες δε θα ρισκαραν να ΜΗΝ περασουν καποιον ο οποιος οντως εγραψε καλα. Πολυ απλα γιατι αν ηθελαν οντως να σπρωξουν καποιον, θα εβαζαν σε εκεινον περισσοτερο. Δεν εχουν λογο να βαθμολογησουν αυστηροτερα εναν αγνωστο! Εγω γνωριμιες δεν ειχα και σας λεω οτι βαθμολογηθηκα καλα, αρκετα καλα. Κατ εμε, οποιος ΔΕΝ πηρε βαση ΔΕΝ εγραψε.
Τωρα αυτα οτι δεν ειχαν το υποβαθρο κλπ οι εξεταστες, να με συγχωρειτε αλλα δεν ειναι λογοι ακυρωσης του διαγωνισμου. Το ξεραμε πριν δωσουμε οτι θα ναι εκ του σωματος οι διορθωτες. Κ αφηστε που οι ερωτησεις δεν ηταν τιποτα το τρελο που να απαιτουν φοβερες γνωσεις στα νομικα!
Αυτοι ρε παιδια δεν ειναι λογοι ακυρωσης του διαγωνισμου! Ας ειμαστε σοβαροι. Απλα πατατε καποιοι σε αυτα για να κανετε ενσταση. Εδω κολλαει και το: "αφου δεν μπηκα εγω, να μην μπει κανεις σας". Ο αλλος εκανε ενσταση γιατι λεει επρεπε να μετραει η συνολικη βαθμολογια κι οχι να πρεπει να γραψεις βαση σε καθε μαθημα. Ειναι σοβαρος λογος τωρα αυτος;
Καλα οσο για τον Πλακιωτακη, ας μη συζητησουμε τωρα επι ΝΔ πως χωνοταν σε διαγωνισμους κοσμος. Τωρα θυμηθηκε κι αυτος να ναι δικαιος!
Θα σας πω κ το αλλο. Προσωπικη εκτιμηση παντα! Οι βαθμολογητες δε θα ρισκαραν να ΜΗΝ περασουν καποιον ο οποιος οντως εγραψε καλα. Πολυ απλα γιατι αν ηθελαν οντως να σπρωξουν καποιον, θα εβαζαν σε εκεινον περισσοτερο. Δεν εχουν λογο να βαθμολογησουν αυστηροτερα εναν αγνωστο! Εγω γνωριμιες δεν ειχα και σας λεω οτι βαθμολογηθηκα καλα, αρκετα καλα. Κατ εμε, οποιος ΔΕΝ πηρε βαση ΔΕΝ εγραψε.
Τωρα αυτα οτι δεν ειχαν το υποβαθρο κλπ οι εξεταστες, να με συγχωρειτε αλλα δεν ειναι λογοι ακυρωσης του διαγωνισμου. Το ξεραμε πριν δωσουμε οτι θα ναι εκ του σωματος οι διορθωτες. Κ αφηστε που οι ερωτησεις δεν ηταν τιποτα το τρελο που να απαιτουν φοβερες γνωσεις στα νομικα!
Αυτοι ρε παιδια δεν ειναι λογοι ακυρωσης του διαγωνισμου! Ας ειμαστε σοβαροι. Απλα πατατε καποιοι σε αυτα για να κανετε ενσταση. Εδω κολλαει και το: "αφου δεν μπηκα εγω, να μην μπει κανεις σας". Ο αλλος εκανε ενσταση γιατι λεει επρεπε να μετραει η συνολικη βαθμολογια κι οχι να πρεπει να γραψεις βαση σε καθε μαθημα. Ειναι σοβαρος λογος τωρα αυτος;
Καλα οσο για τον Πλακιωτακη, ας μη συζητησουμε τωρα επι ΝΔ πως χωνοταν σε διαγωνισμους κοσμος. Τωρα θυμηθηκε κι αυτος να ναι δικαιος!
Αν βόλεψα τον κ**ο μου όπως λες, το έκανα επειδή προσπάθησα, διάβασα, ξενύχτησα! Δεν με έσπρωξε κανένας, δεν ήξερα εξάλλου κανένα για να το κάνει! Για τον Πλακιωτάκη αναφέρθηκα όχι γιατί κάποιος βουλευτής έκανε μια τέτοια ερώτηση... Αλλά όχι ο συγκεκριμένος... Δηλαδή χάνει και τη σημασία της η ερώτηση!Αυτό που παρατηρώ κάθε μέρα είναι αποτυχόντες οι οποίοι κινούμενοι από πατριωτικά αισθήματα για να γίνουν όλα αξιοκρατικά σε αυτό τον τόπο ζητάνε την ακύρωση του διαγωνισμού... Όχι προς θεού, δεν το κάνουν για τους ίδιους, αλλά για την Ελλάδα, για τις επομένες γενιές! Ας μην κοροϊδευόμαστε κανένας βαθμολογητής δεν έκοψε κανένα επί σκοπού!
Αυτό που ζητάνε μερικοί, να βαθμολογηθούν ξανά τα γραπτά από άλλη επιτροπή... Δηλαδή ρε παιδιά έλεος... Πείτε μου πως είναι δυνατό να συγκροτηθεί επιτροπή για 9 διαφορετικά μαθήματα πανεπιστημιακού επιπέδου, από καθηγητές αναλόγου επιπέδου! Και μετά τον όλο σάλο που εσείς οι ίδιοι έχετε δημιουργήσει πιστεύετε ότι θα υπάρξει καθηγητής που θα δεχτεί να αναλάβει; Επειδή ξέρετε και εσείς οι ίδιοι ότι αυτό είναι ΑΔΥΝΑΤΟ μη το γράφετε συνεχώς σαν δικαιολογία για την αποτυχία σας, γιατί υποτιμάτε όλους εμάς που προσπαθήσαμε και περάσαμε με την αξία μας. Αν όντως υπάρχουν γραπτά τα οποία άξιζαν παραπάνω σε αυτό θα αποφανθεί η ήδη υπάρχουσα επιτροπή και πιστεύω θα αποκατασταθούν!
Αυτό που ζητάνε μερικοί, να βαθμολογηθούν ξανά τα γραπτά από άλλη επιτροπή... Δηλαδή ρε παιδιά έλεος... Πείτε μου πως είναι δυνατό να συγκροτηθεί επιτροπή για 9 διαφορετικά μαθήματα πανεπιστημιακού επιπέδου, από καθηγητές αναλόγου επιπέδου! Και μετά τον όλο σάλο που εσείς οι ίδιοι έχετε δημιουργήσει πιστεύετε ότι θα υπάρξει καθηγητής που θα δεχτεί να αναλάβει; Επειδή ξέρετε και εσείς οι ίδιοι ότι αυτό είναι ΑΔΥΝΑΤΟ μη το γράφετε συνεχώς σαν δικαιολογία για την αποτυχία σας, γιατί υποτιμάτε όλους εμάς που προσπαθήσαμε και περάσαμε με την αξία μας. Αν όντως υπάρχουν γραπτά τα οποία άξιζαν παραπάνω σε αυτό θα αποφανθεί η ήδη υπάρχουσα επιτροπή και πιστεύω θα αποκατασταθούν!
- geral
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 1
Ισχύει ότι σήμερα παρουσιάστηκαν στη σχολή;
Δυστυχως ειμαι ενας απο τους αποτυχοντες αν και το προσπαθησα. ναι παρουσιαστηκαν απ οτι εμαθα σημερα οι επιτυχοντες. παιδια συγχαρητηρια και καλη εκπαιδευση. για να μη τρελαθουμε τελικα και να μη πιστευουμε καθε μ* *κια που ακουγεται. αν δεν περασαν παιδια αρχιπλοιαρχων και υποναυαρχων και ο υποψηφιος για τον οποιο ελεχθη οτι ενδιαφερθηκε ο αρχηγος της αντιπολιτευσης τοτε ποια ηταν τα βυσματα που περασαν τους επιτυχοντες; ας σοβαρευτουμε. δεν γραψαμε και κοπηκαμε. δε μας εκοψε κανεις αλλος παρα μοναχα το γεγονος οτι προσπααθησαμε αλλα οι επιτυχοντες εγρψαν καλλιτερα απο εμας. ολα τα αλλα ειναι λογια του αερα.
Αυτη ειναι η αληθεια ειτε μας αρεσει ειτε οχι. κι εγω ειμαι ενας απο τους αποτυχοντες και συυμφωνω μαζι σου γιωργο.
Γιωργος έγραψε:Δυστυχως ειμαι ενας απο τους αποτυχοντες αν και το προσπαθησα. Ναι παρουσιαστηκαν απ οτι εμαθα σημερα οι επιτυχοντες. Παιδια συγχαρητηρια και καλη εκπαιδευση. Για να μη τρελαθουμε τελικα και να μη πιστευουμε καθε μ* *κια που ακουγεται. Αν δεν περασαν παιδια αρχιπλοιαρχων και υποναυαρχων και ο υποψηφιος για τον οποιο ελεχθη οτι ενδιαφερθηκε ο αρχηγος της αντιπολιτευσης τοτε ποια ηταν τα βυσματα που περασαν τους επιτυχοντες; Ας σοβαρευτουμε. Δεν γραψαμε και κοπηκαμε. Δε μας εκοψε κανεις αλλος παρα μοναχα το γεγονος οτι προσπααθησαμε αλλα οι επιτυχοντες εγρψαν καλλιτερα απο εμας. Ολα τα αλλα ειναι λογια του αερα.
Θες να σου γραψω το ονομα της κοπελας που κοπηκε στο 100αρι; Αλλα το νομα της ειναι Στη λιστα με τους επιτυχοντες; Απο Δη αρχιζει το επιθετο της... Και αποκλειεται να μην την ειχες προσεξει αν ησουν εκει, ηταν κραυγαλεα η εμφανιση της. Κατα τα αλλα αναρωτιεσαι ποιος μπηκε με βυσμα ε. Και μετα ερχεται το παλικαρι που μου εγραφε πιο πανω οτι αυτος ξενυχτησε διαβαζοντας Ενω εμεις οι υπολοιποι ξυνομασταν ας πουμε?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες