Επιτυχόντες Δόκιμοι Σημαιοφόροι (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Στρατός και θητεία
patrik7

Δημοσίευση από patrik7 »

Κοίτα αφού δεν πήραν μέχρι τέτοια ώρα... Μάλλον πέμπτη η παρασκευή, αφού είπαν οπωσδήποτε μέχρι το τέλος της βδομάδας!
Άβαταρ μέλους
nick_
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από nick_ »

Απο μερα σε μερα μας το πανε... Να δεις που στο τελος θα μας βαλουν τη Δευτερα μεσα κ θα εχει ερθει τσαμπα ο κοσμος απο νωρις απο τα νησια κλπ...
Άβαταρ μέλους
seeker
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από seeker »

Εδω θα βαλουν δασολογους και φιλολογους μεσα, αυτο σε μαρανε...
NIKOS88

Δημοσίευση από NIKOS88 »

Τι λεει ρε; Με τοσες παπαριες που κανανε και που βγαινουν στη φορα, λετε να μας ακυρωσουν το διαγωνισμο ή να κανουν καμια ανακατανομή;

Νικος

Δημοσίευση από Νικος »

Ακόμα να μας ειδοποιήσουν για αύριο. Μαλλον Παρασκευή
patrik7

Δημοσίευση από patrik7 »

Παιδιά δε θέλω να σας τρομάξω αλλά ο ΑΣΕΠ δεν επικύρωσε την λίστα των επιτυχόντων, αν ευσταθούν βέβαια όσα γράφονται στο http://nextok.blogspot.com/2011/10/blog-post_9481.html . Αν είναι αλήθεια, δυστυχώς μας βλέπως να αργούμε πολύ να μπαίνουμε.
spongebob
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από spongebob »

Το θεμα ειναι θα μπουμε; Υπαρχει περιπτωση να ακυρωθει η προκηρυξη;
patrik7

Δημοσίευση από patrik7 »

Δεν πιστεύω να μη μπούμε!60 άτομα που τα έχουν στο περίμενε εδώ και ένα μήνα, έχουν σταματήσει δουλειές, τυχόν σπουδές, έχουν ξοδευτεί για να πάρουν πράγματα, έχουν έρθει στην αθήνα από επαρχία... Θα τους κυνηγάνε σε ανατολή και δύση! Αρκεί να μας επικυρώσει ο ΑΣΕΠ και να σταματήσει ο Πλακιωτάκης να κάνει κάθε μέρα ερωτήσεις για την αξιοκρατία του διαγωνισμού... Επί ημερών του σαν υφυπουργός Εθνικής Άμυνας γίνονταν πράγματα και πράγματα! Από εκεί που όλοι θεωρούν το λιμενικό αναξιοκρατικό και ξεπεσμένο, όλοι θέλουν να βάλουν μέσα παιδιά, σκυλιά, γατιά...

nikosl86
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από nikosl86 »

Και εκανε τη βλακεια το ασεπ και δεν εδωσε παραταση στις μερες για ενσταση λογω σαββατοκυριακου ενω στους ειδικους φρουρους εδωσε. Πηρα και εγω εισαγγελικη εντολη και αυριο θα παω να παρω τα γραπτα μου και τα δω τι θα γινει με τις ενστασεις.
patrik7

Δημοσίευση από patrik7 »

Φίλε χωρίς να θέλω να σε στενοχωρήσω, αλλά αν ήθελες να κάνεις ένσταση έπρεπε μέσα στις 10 μέρες που σου εδινε ο ΑΣΕΠ και όχι ένα μήνα μετά. Αυτό που αναφέρουν όλοι ότι δεν έδωσαν και άλλες μέρες επειδή έπεσε ΣΚ πραγματικά δεν το καταλαβαίνω... Αν νιώθεις αδικημένος δεν σου φτάνουν οι 10 μέρες να το σκεφτείς να κάνεις ένσταση?
nikosl86
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από nikosl86 »

Εχω κανει ηδη ενσταση φιλε μου απλα ηθελα να πω για την λεπτομερεια που δεν προσεξε το ασεπ ενω στους ειδικους φρουρους εδωσε μερες, το εβαλα και αυτο προσθετο στην ενσταση που εχω κανει. Και τωρα που δεχτηκαν κινουμαι και νομικα με εισαγγελεα μηπως ελεγχουν ολα τα γραπτα.
Άβαταρ μέλους
nick_
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από nick_ »

Εγω θα πω το αλλο κ διορθωστε με οσοι θεωρειτε οτι εχετε απαντηση...

Εστω οτι ξεκινανε ολοι αποτυχοντες ή επιλαχόντες και ζητούν αναβαθμολογηση. Κ εστω οτι γινεται. Ετσι, μετα την αναβαθολογηση ενας (πρωην) αποτυχων/επιλαχων πεταει καποιον απο τους τωρινους επιτυχοντες εξω... Ο τελευταιος κανει λοιπον ενσταση ή κινειται δικαστικα γιατι ισχυριζεται οτι: Οπως βαθμολογησαν αυστηρα τον αποτυχοντα/επιλαχοντα που μετα την αναβαθμολογηση εγινε επιτυχων, ετσι βαθμολογησαν το ιδιο πχ αυστηρα και εκεινον (πρωην επιτυχοντα) αρα για το δικαιο κ νομιμο της υποθεσης ζητα κι εκεινος αναβαθμολογηση! Τι θα γινει; Θα συνεχιζεται αιωνια η διαδικασια αυτη;

Θελω να πω οτι η βαθμολογηση ενος γραπτου θα εχει παντα μεσα και τον υποκειμενικο παραγοντα. Αν δωσουμε το ιδιο γραπτο σε 10 βαθμολογητες, πιθανον να εχουμε 10 διαφορετικους βαθμους. Κ αναφερομαι παντα σε δικαιη βαθμολογηση, οχι σε σπρωξιμο. Εκτος αν οι ερωτησεις ειναι κλειστου τυπου (σωστο-λαθος, ή πολλαπλης επιλογης) οπου εκει εχουμε μονο αντικειμενικη βαθμολογηση. Κ στις πανελληνιες πχ δε γινεται ενσταση κι αναβαθμολογηση επειδη δε σ αρεσει ο βαθμος σου, ακομα κι αν αποδεδειγμενα εχεις αδικηθει, διοτι ετσι δε θα τελειωνε ποτε αυτο το τροπαρι.

Θελω να πω οτι ετσι δε θα τελειωσουμε ΠΟΤΕ! Απο τη στιγμη που υπαρχουν εξετασεις κι οχι μοριοδοτηση, και δικαιοι να ναι οι βαθμολογητες κι οχι να θελουν να σπρωξουν καποιον, εννοειται οτι μπαινει κι ο υποκειμενικος παραγοντας! Που θα οδηγησει η τακτικη αυτη;'Η θα κανουμε αναβαθμολογησεις μεχρι να μην υπαρξει καμια ενσταση; Θα ηθελα μια απαντηση (σε ηρεμους τονους εννοειται) απο καποιο απο τα παιδια που υπεβαλαν ενστασεις για θεματα βαθμολογησης...
Marios

Δημοσίευση από Marios »

nick_ έγραψε:Εγω θα πω το αλλο κ διορθωστε με οσοι θεωρειτε οτι εχετε απαντηση...

Εστω οτι ξεκινανε ολοι αποτυχοντες ή επιλαχόντες και ζητούν αναβαθμολογηση. Κ εστω οτι γινεται. Ετσι, μετα την αναβαθολογηση ενας (πρωην) αποτυχων/επιλαχων πεταει καποιον απο τους τωρινους επιτυχοντες εξω... Ο τελευταιος κανει λοιπον ενσταση ή κινειται δικαστικα γιατι ισχυριζεται οτι: Οπως βαθμολογησαν αυστηρα τον αποτυχοντα/επιλαχοντα που μετα την αναβαθμολογηση εγινε επιτυχων, ετσι βαθμολογησαν το ιδιο πχ αυστηρα και εκεινον (πρωην επιτυχοντα) αρα για το δικαιο κ νομιμο της υποθεσης ζητα κι εκεινος αναβαθμολογηση! Τι θα γινει; Θα συνεχιζεται αιωνια η διαδικασια αυτη;

Θελω να πω οτι η βαθμολογηση ενος γραπτου θα εχει παντα μεσα και τον υποκειμενικο παραγοντα. Αν δωσουμε το ιδιο γραπτο σε 10 βαθμολογητες, πιθανον να εχουμε 10 διαφορετικους βαθμους. Κ αναφερομαι παντα σε δικαιη βαθμολογηση, οχι σε σπρωξιμο. Εκτος αν οι ερωτησεις ειναι κλειστου τυπου (σωστο-λαθος, ή πολλαπλης επιλογης) οπου εκει εχουμε μονο αντικειμενικη βαθμολογηση. Κ στις πανελληνιες πχ δε γινεται ενσταση κι αναβαθμολογηση επειδη δε σ αρεσει ο βαθμος σου, ακομα κι αν αποδεδειγμενα εχεις αδικηθει, διοτι ετσι δε θα τελειωνε ποτε αυτο το τροπαρι.

Θελω να πω οτι ετσι δε θα τελειωσουμε ΠΟΤΕ! Απο τη στιγμη που υπαρχουν εξετασεις κι οχι μοριοδοτηση, και δικαιοι να ναι οι βαθμολογητες κι οχι να θελουν να σπρωξουν καποιον, εννοειται οτι μπαινει κι ο υποκειμενικος παραγοντας! Που θα οδηγησει η τακτικη αυτη;'Η θα κανουμε αναβαθμολογησεις μεχρι να μην υπαρξει καμια ενσταση; Θα ηθελα μια απαντηση (σε ηρεμους τονους εννοειται) απο καποιο απο τα παιδια που υπεβαλαν ενστασεις για θεματα βαθμολογησης...

Το τροπάρι κατα τη γνώμη μου πλέον θα τελείωνε αν γινόταν συνολική αναβαθμολόγηση απο εξωτερικό φορέα και όχι απο το ΛΣ. Και το αρνητικό για τους προς το παρον επιτυχώντες είναι οτι την "ρετσινιά" την έχει το λιμενικό και οι δικαστικοί το ξέρουν οπότε πολύ πιθανό να ακυρωθεί μια ένσταση για αναβαθμολόγηση/επανεξέταση...
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης