Επιτυχόντες Δόκιμοι Σημαιοφόροι (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Στρατός και θητεία
Ntinos

Δημοσίευση από Ntinos »

nick_ έγραψε:Οντως ολα εκκρεμουν μεχρι να μπουμε, αλλα διαγωνισμοι δεν ακυρωνονται ετσι απλα! Κ σου λεω, και να μπηκαν καποιοι με βυσμα, οι υπολοιποι τι φταιμε; Ας βρουν αυτους!

Το οτι λενε καποιοι οτι η τραπουλα ξαναμοιραστηκε, δε σημαινει κι οτι ετσι θα γινει...

Ελπιζω να μαθουμε κατι συντομα!

Ένα που μου φαίνεται πολύ εξοργιστικό είναι ότι δε κράτησαν ουτε καν τυπικά το περιθώριο των 10 ημερών που είδα σε κάποιο φόρουμ και οι 10 μέρες έλειγαν Κυριακη, που το απαγορεύει ο ΑΣΕΠ απ οτι λέει στο φόρουμ. Αν αυτό ισχύει μου φαίνεται πολύ πιθανό να τιναχτούν όλα στον αέρα... Γιατί αυτά είναι πολύ τυπικά (και αν δεν το ακολούθησαν) όλα είναι πιθανά.'Αντε να δούμε...
Άβαταρ μέλους
nick_
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από nick_ »

Οντως εληγαν Κυριακη... Ομως η προκηρυξη ελεγε 'προθεσμια 10 ημερες που ξεκιναει απο την επομενη της ανακοινωσης των αποτελεσματων'. Δεν ελεγε 10 εργασιμες ημερες! Κ δε νομιζω οτι θα ρισκαραν να τιναχτει ο διαγωνισμος στον αερα, θα το εβαζαν 10 εργασιμες αν ηταν. Αλλωστε, οποιος θελει να κανει ενσταση δεν περιμενει την τελευταια μερα. Τη γνωμη μου λεω καθαρα. Απλα δεν πιστευω οτι θα τιναχθει γενικα ο διαγωνισμος λογω των ημερων που εδωσαν για τις ενστασεις! Τι να πω, ας ελπισουμε συντομα να μαθουμε κατι
Άβαταρ μέλους
Kostas17
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Kostas17 »

Ntinos έγραψε:

Όταν υπογράψουμε την πρόσληψη τότε μπήκαμε! Τώρα όλα εκκρεμούν! Άλλοι λένε για ξανα-μοιρασιά της τράπουλας... Δε ξέρω πλέον αμφιβάλω αν θα μπούμε στη σχολή...

Μην ασχολεισαι με κομπλεξικους. Τα λεμε στη σχολη!

nikosl86
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από nikosl86 »

Παιδια ειχατε κανα νεο για ποτε θα μπειτε η' τι γινεται γενικα?
Άβαταρ μέλους
Kostas17

Μπα Νικο, τιποτα ακομη
nikolasX

Δημοσίευση από nikolasX »

Παίδες μόλις με πήραν τηλέφωνο απο το υπουργείο. Μου είπαν μεσοβδόμαδα την Άλλη Βδομάδα (τετάρτη ή πέμπτη) ! Μου είπαν τι δικαιολογητικά πρέπει να έχουμε μαζί μας. Χαρτί Στρατολογίας Τύπου Α, Υπεύθυνες Δηλώσεις, χαρτί Από Εισαγγελική αρχή κτλ, κτλ. Τα είχα ετοιμάσει απο πιο πρίν είναι η αλήθεια... Παίδες τα λεμε απο βδομάδα κοιτάξτε να Γλεντήσετε Κι εσείς αυτή τη βδομάδα που έμεινε γιατί η σχολή δεν είναι και κολέγιο!
patrik7

Δημοσίευση από patrik7 »

Ρε φίλε μας δουλεύεις; Πήραν μόνο εσένα και εμάς μας έγραψαν! Σου ζήτησαν μάλιστα και χαρτί απο στρατολογία τύπου Α, το οποίο το ζητάνε αυτεπάγγελτα; Να δούμε τι άλλο θα γράψουνε!
nikolasX

Δεν Νομίζω Να ήταν τηλεφωνική φάρσα... " Να δούμε τι άλλο θα γράψουνε! " Έχω κάποιο λόγο να πω ψέματα; Ή να σε δουλέψω; Έχω το ίδιο άγχος με σένα και πήγα να μοιραστώ πληροφορίες να μου πείτε κι εσείς και γενικά να αλληλοβοηθούμαστε. Αυτός είναι και ο λόγος που άνοιξε το φόρουμ...
Άβαταρ μέλους
Kostas17

Patrik δεν λεει ψεματα το παιδι χαλαρωσε, και αλλους πηραν τηλεφωνο. Εμενα δεν με πηραν, τους πηρα εγω και μου ειπαν οτι επαιρναν αλλα δεν το σηκωνα και θα με καλουσαν ξανα αυριο... Δεν μου ειπε τιποτα για στρατολογιας τυπου Α παντως. Μου ειπαν για το χαρτι φυγοδικιας,2 υπευθυνες δηλωσεις, μια για φυγοδικια σε αλλους νομους και μια οτι δεχομαι να κανω εξεταση για παρανομες ουσιες και φωτοτυπια την πρωτη σελιδα απο το βιβλιαριο καταθεσεων στην τραπεζα.

Θα τους ξαναπαρω αυριο να το σιγουρεψω

nikolasX

Εγώ που την ρώτησα για το χαρτι τύπου Α (γιατί και εγώ ήξερα οτι το ζητάνε αυτεπάγγελτα) μου είπε οτι πρέπει να πάω το Πρωτότυπο κι όλας. Κάτι που και εμένα μου Φαίνεται Πολύ περίεργο Αφού Στην Προκήρυξη Λέει ποινικό μητρώο και χαρτί στρατολογίας ζητούνται Αυτεπάγγελτα. Θα πάρω τηλ. Και αύριο για περισσότερες Λεπτομέρειες
patrik7

Δημοσίευση από patrik7 »

Συγγνώμη NicolaX είχες δίκιο! Αλλά έτσι όπως το έγραψες και εσύ... Με πήραν από το Υπουργείο και ζήτησαν Χαρτί Στρατολογίας Τύπου Α, Υπεύθυνες Δηλώσεις, χαρτί Από Εισαγγελική αρχή κτλ, κτλ. Δυο πράγματα θέλουν το χαρτί εισαγγελικής αρχής και αριθμό βιβλιαρίου. Την δήλωση την κάνεις εκεί! Πάντως συγγνώμη απλά μου φάνηκε αρκετά κουφό και ειδικά επειδή ανέφερες υπουργείο!Τώρα το μόνο που μένει είναι να αντεπεξέλθουμε 9 μήνες στη Δοκίμων, διόλου εύκολο αν αναλογιστεί κανείς πως είναι η πιο ζόρικη στρατιωτική σχολή!

Sergent-chef ALAT

Δημοσίευση από Sergent-chef ALAT »

Έχεις πάει στρατό; Καλά αν αρχίσω πάλι και λέω ότι οι πιο πολλοί είδατε φως και μπήκατε θα θεωρηθώ ότι ειμαι απο ΑΕΝ, ότι δεν πέρασα και θέλω να ακυρωθεί ο διαγωνισμός και άλλα τέτοια. Αυτό που μου την σπάει είναι ότι παιδιά ήθελαν να μπούν σε στρατιωτικές σχολές όπως ΣΣΑΣ, ΣΥΔ και έδωσαν 2-3 φορές και αυτήν τη στιγμή είναι Έξω και άνεργα με Σχολές πολύ ανώτερες από δασολόγους Φιλολογους κτλ (ήξεραν τα πάντα για όλες τις στρ σχολές όταν δεν υπήρχαν φόρουμ εποχές 2002-2004) Και έρχεται μετά ο άσχετος και λέει οτι μια ΣΔΣΛΣ, που έχει την έδρα της στη ΣΝΔ, και δεν είναι ΣΝΔ, ότι είναι η πιο δύσκολη στρατιωτική σχολή. Ρε θα μας τρελάνετε πιο δυσκολη απο την Ευελπιδων, την Ικάρων τη ΣΜΥ την ΣΤΥΑ τι να πω. Σιγά μη σας βάλουν να μαμήσετε και αφίσα, σιγά μην κα΄νετε και στίβο μάχης θα σκιστεί το καλσόν, Άσε που Προηγουμένως θα έχετε βάψει κόκκινο τα νυχάκια σας. Στην προηγούμεη σειρά έφυγε μόνο μια. Μερικοί δεν έχετε πάει στρατό και νομίζετε ότι θα Ανήκετε στο USCG, Σας έχω ικανούς να νομίζετε ότι θα κάνετε εκπαίδευση αλά αστον κουτσερ σε μια ταινία που τους Πίεζαν κάτω από το νερό πόσο θα αντέξουν τσου ρε λάκη

Άβαταρ μέλους
nick_
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από nick_ »

Ελα ρε σκληρε εσυ... Χαλαρωσε! Ρε σεις ημαρτον, και ο κομπλεξισμος εχει τα ορια του! Το παιδι ειπε οτι η Δοκιμων ειναι η πιο δυσκολη, οκ μπορει κ να μην ειναι... Δε σε ειρωνευτηκε ομως! Αραξε λιγο εσυ σκληρε... Κ μαθε οτι η εκπαιδευση γινεται απο τη Δοκιμων, μονο τα μαθηματα αναλαμβανει το ΛΣ.
patrik7

Δημοσίευση από patrik7 »

Ράμπο-Chef το αν ξέρω από στρατιωτικές σχολές άσε εμένα να το ξέρω καλύτερα. Το να λες ότι ΣΝΔ είναι νηπιαγωγείο δείχνει πόσα ξέρεις εσύ για στρατιωτικές σχολές! Αν απλά είσαι ένας από τους αποτυχόντες, δεν λέω από ΑΕΝ, εννοώ γενικά αποτυχών μπορείς να πεις ότι θες... Για δικιά σου διευκρίνιση δεν είμαι ούτε δασολόγος, ούτε φιλόλογος, ούτε κάτι άλλο παρόμοιο που τόσο υποτιμητικά αναφέρεις. Επιπλέον δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τρώγεσαι να γράψεις σε ένα forum που αναφέρεται σε επιτυχόντες! Αν θες να εκφράσεις παρόμοιες απόψεις μπορείς να φτιάξεις ένα δικό σου γκρουπάκι και να πεις ότι στη ΣΝΔ βάφουνε τα νύχια τους κάνουνε χαλάου και πίλινγκ, μανικιούρ, πεντικιούρ και οτιδήποτε άλλο προκειμένου να είναι κοκέτες!
NIKOS88

Δημοσίευση από NIKOS88 »

Κανα νεο ρε παιδια?
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης