Επιτυχόντες Δόκιμοι Σημαιοφόροι (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
Kostas17
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Kostas17 »

Κανα νεο ρε παιδια για το ποτε θα μπουμε; Καμια φημη; Κανα ραδιο αρβυλα?
Άβαταρ μέλους
nick_
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από nick_ »

Απο Οκτώβρη. Πρέπει, αρχικά, να περάσουν κ οι 10 μέρες για τις ενστάσεις μέσω ΑΣΕΠ!
Το θέμα είναι: Θα μπούμε;Εικόνα Διαβάζω περί προσωρινού παγώματος των άλλων προκηρύξεων του Λς, και πως δεν έχουν ακόμα συγκροτηθεί επιτροπές για τον έλεγχο των δικαιολογητικών! Ελπίζω να μην ισχύει το ίδιο και για εμάς, μιας και το μόνο που μένει είναι να μπούμε στη ΣΝΔ...
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από greko_27 »

nick_ έγραψε:Απο Οκτώβρη. Πρέπει, αρχικά, να περάσουν κ οι 10 μέρες για τις ενστάσεις μέσω ΑΣΕΠ!
Το θέμα είναι: Θα μπούμε;Εικόνα Διαβάζω περί προσωρινού παγώματος των άλλων προκηρύξεων του Λς, και πως δεν έχουν ακόμα συγκροτηθεί επιτροπές για τον έλεγχο των δικαιολογητικών! Ελπίζω να μην ισχύει το ίδιο και για εμάς, μιας και το μόνο που μένει είναι να μπούμε στη ΣΝΔ...

καταρχην πρεπει να σας ερθουν πρως επιστολες με τα δικαιολογητικα που πρεπει να καταθεσετε στην ΔΠΟΕΚ ή οπου σας πουν και μετα θα μπειτε στην σχολη... Εκτος και εαν αλλαξει και αυτο φετος λογω κοστους και σας ενημερωσουν μονο τηλ... Τα δικαιολογητικα αναφερονται μεσα στην προκ. Εννοειτε πως πρεπει να υπογραφουν και οι προσληψεις σας απο τον προεδρο δημοκρατιας (φεκ κτλπ) ... Απλα θα πρεπει να περιμενετε. Μην βιαζεστε... Εσεις τελειωσατε... Για τον οκτωβριο ποιος σας το εχει πει; Δεν υπαρχει κατι επισημο μεχρι τωρα...
Άβαταρ μέλους
nick_
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από nick_ »

Έτσι ακουγόταν όταν δίναμε εξετάσεισ... Προσωπικά, όταν έδινα ρώτησα έναν αξιωματικό από τα μέλη της επιτροπής εξετάσεων (αυτόν που μου σφράγιζε το γραπτό) κ μου είχε πει περίπου μία βδομάδα μετά το τέλος των εξετάσεων η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και αρχές Οκτώβρη ότι θα μπούν στη σχολή όσοι περάσουν! Το πρώτο έγινε όπως το είπε, γιατί όχι και το δεύτερο;
Επίσης, τηλεφώνησαν για να ρωτήσουν νούμερο σε παντελόνι, μπλούζα, μπουφάν, άρβιλα... Αυτό δείχνει ότι ΛΟΓΙΚΑ όλα προχωρούν κανονικά... Βέβαια, με τη δεδομένη κατάσταση της χώρας όλα μπορεί κάποιος να τα περιμένει, γι αυτό προβληματίζομαι...
Όσο για την υπογραφή από τον πρόεδρο της δημοκρατίας, αυτό δεν μπορεί να γίνει κι αφού μπούμε στη σχολή; Πρέπει να γίνει πριν;
Άβαταρ μέλους
Kostas17

Ναι και μενα με πηραν τηλεφωνο, ρωτησα ποτε μπουκαρουμε και μου ειπε μαλλον τελος Σεπτεμβρη - αρχες Οκτωβρη, αλλα δεν ηξερε σιγουρα...
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

Μα παντα πριν γινοταν η υπογραφη για την προσληψη νεων στελεχων. Σιγα την διαδικασια... Μολις περασουν οι 10 μερες θα υπογραφουν... Η ανακοινωση το ποτε θα μπειτε στην σχολη θα δημοσιευτει και στο ιντερνετ συνηθως μια εβδομαδα πρι...

ΥΓ. Πως γινετε να μην εχει τελειωσει η διορια για τις εστανσεις στον ΑΣΕΠ και να σας περνουν τηλεφωνο; ... ολα τα εχουν σκεφτει τα πασοκια... Εκοψαν τα χερια του ΑΣΕΠ πριν καν ξεκινησει ο διαγωνισμοσ... Συγχαρητηρια ΠΑΠΟΥΤΣΗ...
Άβαταρ μέλους
nick_
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από nick_ »

Υποθέτω μας παίρνουν τηλ για να είναι έτοιμοι... Άλλωστε, πόσοι θα φύγουν απο τις ενστάσεις;

Τι εννοείς έκοψαν τα χέρια του ΑΣΕΠ πριν καν ξεκινήσει ο διαγωνισμός;
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

nick_ έγραψε:Υποθέτω μας παίρνουν τηλ για να είναι έτοιμοι... Άλλωστε, πόσοι θα φύγουν απο τις ενστάσεις;

Τι εννοείς έκοψαν τα χέρια του ΑΣΕΠ πριν καν ξεκινήσει ο διαγωνισμός;

διαβασε την προκ και βρες τους λογους για τους οποιους μπορεις να προσβαλεις την μονιμοτητα της προκ με την εστανση στον ασεπ (παραβατικες πραξεις κτλπ).Εικόνα... Παλια μου τεχνη κοσκινο...
Άβαταρ μέλους
Kostas17

Ενστασεις τελος, τωρα τι; Για να δουμε θα βγαλει καμια ανακοινωση σημερα?
Misos88
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Misos88 »

Ελπίζω να ενημερώσουν σχετικά γρήγορα γιατί κάποιοι θα πρέπει να ταξιδέψουν από διάφορα μέρη της Ελλάδας.
Άβαταρ μέλους
Kostas17

Misos88 έγραψε:Ελπίζω να ενημερώσουν σχετικά γρήγορα γιατί κάποιοι θα πρέπει να ταξιδέψουν από διάφορα μέρη της Ελλάδας.

Πρωτη φορα θα ταξιδεψω με τοση χαραΕικόνα

nikolasX

Δημοσίευση από nikolasX »

Δεν έχουμε κάποιο άλλο νέο για το πότε θα μας καλέσουν να μπούμε; Κανονικά δεν θα έπρεπε να Βγουν Οι τελικοί πίνακες; Παντως διαβάζω σε μλπόγκς και φόρουμ που φέρουν την καταστροφή, οτι έχουν κάνει πολλοί ενστάσεις και οτι μέχρι και στο Συμβούλιο της Επικρατείας φτάσανε. Πάντως είναι απαράδεκτο να κατηγορούμε συνχώς τον διαγωνισμό και το σύστημα για μερικές αποτυχίες, γιατί έτσι πάμε όλοι πίσω
Άβαταρ μέλους
nick_
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από nick_ »

Μα δεν εχεις καταλαβει οτι οσοι δεν περασαν θελουν πασει θυσια να ακυρωσουν το διαγωνισμο απλα κ μονο για να μην μπουμε εμεις; Ασχετα με το αν θα μπουν εκεινοι, αρκει εμεις να μην μπουμε

Προσωπικα, περασα με την αξια μου. Αν καποιος ειχε βυσμα κ περασε, ας τον βρουν κ ας τον διωξουν! Δεν μπορω εγω να κανω κατι γι αυτο. Κ φυσικα δεν μπορω να δεχτω οτι μου ακυρωνουν κατι για το οποιο διαγωνισθηκα...

Αν μαθουμε οτιδηποτε περι ακυρωσης θα προσφυγουμε ΚΑΙ οι επιτυχοντες δικαστικα ζητωντας αποζημιωση για το χρονο κ τον κοπο μας, το αγχος μας κλπ... Δεν μπορει να ταξιδευεις, να ξοδευεσαι ισως, να διαγωνιζεσαι, να προσπαθεις, να σου λενε οτι περασες κ μετα να στο παιρνουν πισω!

Κ ποιος μου λεει εμενα οτι αυτοι που κανουν ενστασεις δεν ηταν ανικανοι να περασουν τα υγειονομικα (πχ ηταν χοντροι) ή τα αθληματα τοτε και θελουν να ξαναγινει ο διαγωνισμος γιατι τωρα πλεον μπορουν;

Ολα σχετικα ειναι!

Απλα ελπιζουμε σε λιγες μερες να εχουμε νεοτερα! Οποιος μαθει κατι ας πει κι εδω Εικόνα
Ntinos

Δημοσίευση από Ntinos »

nick_ έγραψε:Μα δεν εχεις καταλαβει οτι οσοι δεν περασαν θελουν πασει θυσια να ακυρωσουν το διαγωνισμο απλα κ μονο για να μην μπουμε εμεις; Ασχετα με το αν θα μπουν εκεινοι, αρκει εμεις να μην μπουμε

Προσωπικα, περασα με την αξια μου. Αν καποιος ειχε βυσμα κ περασε, ας τον βρουν κ ας τον διωξουν! Δεν μπορω εγω να κανω κατι γι αυτο. Κ φυσικα δεν μπορω να δεχτω οτι μου ακυρωνουν κατι για το οποιο διαγωνισθηκα...

Αν μαθουμε οτιδηποτε περι ακυρωσης θα προσφυγουμε ΚΑΙ οι επιτυχοντες δικαστικα ζητωντας αποζημιωση για το χρονο κ τον κοπο μας, το αγχος μας κλπ... Δεν μπορει να ταξιδευεις, να ξοδευεσαι ισως, να διαγωνιζεσαι, να προσπαθεις, να σου λενε οτι περασες κ μετα να στο παιρνουν πισω!

Κ ποιος μου λεει εμενα οτι αυτοι που κανουν ενστασεις δεν ηταν ανικανοι να περασουν τα υγειονομικα (πχ ηταν χοντροι) ή τα αθληματα τοτε και θελουν να ξαναγινει ο διαγωνισμος γιατι τωρα πλεον μπορουν;

Ολα σχετικα ειναι!

Απλα ελπιζουμε σε λιγες μερες να εχουμε νεοτερα! Οποιος μαθει κατι ας πει κι εδω Εικόνα

Όταν υπογράψουμε την πρόσληψη τότε μπήκαμε! Τώρα όλα εκκρεμούν! Άλλοι λένε για ξανα-μοιρασιά της τράπουλας... Δε ξέρω πλέον αμφιβάλω αν θα μπούμε στη σχολή...
Άβαταρ μέλους
nick_
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από nick_ »

Οντως ολα εκκρεμουν μεχρι να μπουμε, αλλα διαγωνισμοι δεν ακυρωνονται ετσι απλα! Κ σου λεω, και να μπηκαν καποιοι με βυσμα, οι υπολοιποι τι φταιμε; Ας βρουν αυτους!

Το οτι λενε καποιοι οτι η τραπουλα ξαναμοιραστηκε, δε σημαινει κι οτι ετσι θα γινει...

Ελπιζω να μαθουμε κατι συντομα!
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες