Ακύρωση (;) των προκηρύξεων ζήτησε η τρόικα

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
ΑΘΑΝΑΤΟΣ
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από ΑΘΑΝΑΤΟΣ »

Εταιρια ελληνικη μπορει να μην υπαρχει, εφοσον ομως εντασσεται στην ελληνικη κυριαρχια εδαφικα, θα μπορουσε να κλειστει συμφωνια συμφερουσα για αμφοτερες τις πλευρες.

Οι Αραβες δηλαδη που ειχαν κυριαρχικα δικαιωματα στις περιοχες τους δεν χεστηκαν στο ταληρο; Μηπως ειχαν ηδη υποδομες για γεωτρησεις απο μονοι τους; Εμεις δηλαδη γιατι για ιδια προιοντα δεν θα δουμε φραγκο; Γιατι δεν θα δουμε, να το θυμαστε... Εικόνα

Κατα τα αλλα, σε καμια περιπτωση η θεση του ειδικου φρουρου δεν ειναι καβατζωμα, για κανενα πια... Κι οχι για μενα παντως. Δεν ειναι θεση γραφειου, ειναι εξω στους δρομους. Και στους καιρους που ζουμε, να φας και καμια σφαιρα δεν ειναι απιθανο... Αλλα πολλοι με την πιεση της ανεργιας αναγκαζονται να το αντιμετωπισουν, σα να πηγαιναν μισθοφοροι σε πολεμο μια φαση, αφου η πατριδα δεν τους αφηνει επιλογη για μια θεση ασφαλη πισω απο γραφειο, και δεν ξερουν κιολας ποσο θα αντεξουν στην δουλεια αυτη.

Ακομα και η πιθανοτητα 1/1000 να βρεθουν αντιμετωποι με οπλο θα προσθετει στον μη συνειδητοποιημενο πολυ μεγαλη ψυχολογικη πιεση καθημερινα. Καποτε τα 900 περιπου ευρω του μισθου θα χασουν ακομα κι αυτα την οποια γλυκα δινουν σαν σταθερος μισθος καθε μηνα, γιατι πολυ απλα αν καταντησεις πτωμα (θυμηθειτε τα 2 παιδια που πεθαναν απ'τα καλασνικοφ) ή αναπηρος ή σε κωμα (θυμηθειτε το παιδι που τραυματιστηκε στα Ζωνιανα) ο μισθος δεν θα εχει σημασια κι η μονιμοτητα... Αρα θεμα αισθησης βολεματος δεν υπαρχει.

Δεν ειναι τυχαιο κυριοι που απο τοτε που μπηκα στην διαδικασια να κανω τα χαρτια μου για μια τετοια θεση πολυ συχνα με απασχολει το θεμα του θανατου, οπως φανταζομαι και τοσους αλλουσ... Με απασχολει καιρο, και καπου εχω αρχισει να αποδεχομαι την πιθανοτητα αυτη και να μην με εμποδιζει να χαιρομαι την ζωη... Κι εφοσον με το καλο ενταχθω στο σωμα και μπω και στα πραγματα, θα αρχισει νεος κυκλος συνειδητοποιησης, αλλα καθε πραγμα στην ωρα του, θα το αντιμετωπισουμε ο καθενας τοτε.Εικόνα

Άβαταρ μέλους
geral
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από geral »

Στο http://www.diorismos.gr/Dpages/news/viewnews.php?nid=10957&spec=job&type=1 έχει αναλυτικά τα στοιχεία των προσλήψεων για τα έτη 2010-2011.
Καραϊσκάκης
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από Καραϊσκάκης »

TΗλεφώνησα στο ΣΕΦΕΑΑ πρίν λίγο και μου απάντησαν πως δεν έχει ακουστεί κάποιο επίσημο ενδεχόμενο ακύρωσης των ΕΦ. Επίσης, σε περίπου 10 ημέρες τα αποτελέσματα... Πάντα επιφυλακτικά σύμφωνα με το ΣΕΦΕΑΑ
Άβαταρ μέλους
Alexandros9
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Alexandros9 »

seeker έγραψε:OΝτως, ακυρωνονται μετα απο σημερινο αιτημα της Τροικας οι προκυρηξεις λιμενικου, πυροσβεστικης και αστυνομιας.

Εκνευριστικός πραγματικά...

Γιώργος Αθ.

Δημοσίευση από Γιώργος Αθ. »

Alexandros9 έγραψε:
seeker έγραψε:OΝτως, ακυρωνονται μετα απο σημερινο αιτημα της Τροικας οι προκυρηξεις λιμενικου, πυροσβεστικης και αστυνομιας.

Εκνευριστικός πραγματικά...

Αν θες τη γνώμη μου, μην του δείχνεις ότι πετυχαίνει το σκοπό του...

Αλεξης

Δημοσίευση από Αλεξης »

Δυστηχως κι εγω το ακουσα (παγωμα προσληψεων στα σωματα ασφαλειας)
απο εγκυρη πηγη... Ελπιζω να μην επαληθευτει γιατι ολες μου οι ελπιδες
για δουλεια ειναι εκει. Μετα απο 2 χρονια ανεργος!
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από 310LELE »

Καραϊσκάκησ έγραψε:TΗλεφώνησα στο ΣΕΦΕΑΑ πρίν λίγο και μου απάντησαν πως δεν έχει ακουστεί κάποιο επίσημο ενδεχόμενο ακύρωσης των ΕΦ. Επίσης, σε περίπου 10 ημέρες τα αποτελέσματα... Πάντα επιφυλακτικά σύμφωνα με το ΣΕΦΕΑΑ

εγω πηρα στα τηλ που εχει πανω η προκυρηξη και μου ειπαν οτι ολα ειναι πιθανα και οτι μαλιστα δεν εχει συγκροτηθει επιτροπη για αξιολογηση των δικ. Τι γινεται μας δουλευουν;

Άβαταρ μέλους
battle3
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από battle3 »

310LELE έγραψε:
Καραϊσκάκησ έγραψε:TΗλεφώνησα στο ΣΕΦΕΑΑ πρίν λίγο και μου απάντησαν πως δεν έχει ακουστεί κάποιο επίσημο ενδεχόμενο ακύρωσης των ΕΦ. Επίσης, σε περίπου 10 ημέρες τα αποτελέσματα... Πάντα επιφυλακτικά σύμφωνα με το ΣΕΦΕΑΑ

εγω πηρα στα τηλ που εχει πανω η προκυρηξη και μου ειπαν οτι ολα ειναι πιθανα και οτι μαλιστα δεν εχει συγκροτηθει επιτροπη για αξιολογηση των δικ. Τι γινεται μας δουλευουν;

Προφανώς παιδιά δεν ξέρουν και οι ίδιοι διότι δεν υπάρχει κάτι επίσημο. Οπότε καθένας λέει ότι πιστεύει. Άλλος μας είπε ότι συστάθηκε επιτροπή και τα είδαν μια φορά. Άλλος ότι δεν προχώρησε τπτ, πολύ μπέρδεμα. Και όλα αυτά γιατί ξέσπασε θέμα το περασμένο σκ με την τρόικα που κάνει ότι θέλει αν δεν το έχετε καταλάβει.

310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από 310LELE »

Λαθος δικο μου που μιλησα οπως και λαθος των αλλων που μιλανε... Το σωστο ειναι να περιμενουμε...
Άβαταρ μέλους
battle3
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από battle3 »

310LELE έγραψε:Λαθος δικο μου που μιλησα οπως και λαθος των αλλων που μιλανε... Το σωστο ειναι να περιμενουμε...
Καλά δεν μπορούμε να κάνουμε και κάτι άλλο. Απλά αν είναι κάτι έγκυρο όπως π. Χ. Οι αξιωματικοί στα τηλέφωνα τησ Προκήρυξης όπως λες, καλό θα είναι να γνωρίζουμε. Δεν μπορούμε να είμαστε απόλυτοι για τπτ εγώ αυτό διαπιστώνω.

Καραϊσκάκης
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Καλά σίγουρα δεν μπορούμε να ξέρουμε τι γίνεται με την Τροϊκα, αλλά μην διαβάζουμε ένα αόριστο και ανεπίσημο άρθρο σε μία εμπορική εφημερίδα (αυτή επίτηδες λέει ασυναρτησίες για να αγοράζει ο κόσμος συνεχώς εφημερίδες και να πλουτίζουν) και το μεταδίδουμε σαν δεδομένο στο forum και μας πηδiεται η ψυχολογία. Κακό προσφέρετε με τα αόριστα σενάρια. Αν είναι να ακυρωθεί, δεν δύναται να την εμποδίσουμε ούτε να το γνωρίζουμε εκ των προτέρων... Μέχρι τότε αλλού το μυαλό μας
Καραϊσκάκης
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

alexantro έγραψε: Ισχύει δυστυχώς! Ζητήσαν να απολυθούν ακόμα και αυτοί που προσλήφθηκαν ήδη μέσα στο 2010!
Μπορείς φίλε να μας πείς πότε και ποιοί θα απολυθούν; Εδώ η παραπληροφόρηση δεν έχει όριο! Πέραν του ότι ουδείς περσινός θα απολυθεί και η τρέχουσα προκήρυξη εξελίσσεται κανονικά, γνωρίζεις πως τρομοκράτησες όλο το forum; Δικαίωμα σου να πιστεύεις ότι θέλεις, αλλά να έχουμε και λίγο αξιοπιστία στα λεχθέντα μας, μην ξεστομίζουμε μαλακiες και πανικοβάλλουμε τους υπόλοιπουσ... Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από handballer »

Καραϊσκάκησ έγραψε:
alexantro έγραψε: Ισχύει δυστυχώς! Ζητήσαν να απολυθούν ακόμα και αυτοί που προσλήφθηκαν ήδη μέσα στο 2010!
Μπορείς φίλε να μας πείς πότε και ποιοί θα απολυθούν; Εδώ η παραπληροφόρηση δεν έχει όριο! Πέραν του ότι ουδείς περσινός θα απολυθεί και η τρέχουσα προκήρυξη εξελίσσεται κανονικά, γνωρίζεις πως τρομοκράτησες όλο το forum; Δικαίωμα σου να πιστεύεις ότι θέλεις, αλλά να έχουμε και λίγο αξιοπιστία στα λεχθέντα μας, μην ξεστομίζουμε μαλακiες και πανικοβάλλουμε τους υπόλοιπουσ... Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα
Αμάν πια με τη σπέκουλα...
Άβαταρ μέλους
Kostas17
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από Kostas17 »

Καραισκακης + Handballer = Διδυμο παταξης παραπληροφορησης! Αι λαικ!

Παιδια τουλαχιστον η διαδικασια των σημαιοφορων προχωραει κανονικα. Υποθετω πως περιμενουν να τελειωσουν με αυτην για να συνεχισουν με υπαξ και λ/φ.

Σημερα τους πηρα τηλ για κατι επιπροσθετα χαρτια που θελει και μου ειπαν οτι δεν ισχυει τιποτα περι παγωματος η ακυρωσης των προκυρηξεων

Καραϊσκάκης
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Φίλε Κostas17 ειρωνικά μιλάς περί διδύμου πατάξεως;
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης