Ακύρωση (;) των προκηρύξεων ζήτησε η τρόικα
Βρε ας καθυστερησει... Θελω χρονο να προετοιμαστω για τα αθληματα σαν κοπελα κι εγω... Οποτε μια χαρα θα μου κατσει. Σιγουρα ομωσ Ετσι; Μην με παρεις στο λαιμο σου greko γτ ξερω και κικ μποξ... Κανονισε. Χαχαχαχαχα αν παρω τηλ στον αριθμο που ειχε η προκηρυξη θα μου το επιβεβαιωσουν για το προσωρινο παγωμα ή μπα?
greko,
για την προκήρυξη των Σημαιοφόρων τι ξέρεις; Παίζει μήπως κι εκεί πάγωμα, αν και έχουν ανακοινωθεί τα ονόματα των επιτυχόντων; Βέβαια, εδώ το μόνο που μένει είναι η είσοδος στη σχολή... Ξέρεις κάτι;
για την προκήρυξη των Σημαιοφόρων τι ξέρεις; Παίζει μήπως κι εκεί πάγωμα, αν και έχουν ανακοινωθεί τα ονόματα των επιτυχόντων; Βέβαια, εδώ το μόνο που μένει είναι η είσοδος στη σχολή... Ξέρεις κάτι;
- greko_27
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 5
greko_27 έγραψε:αντζουλινι έγραψε:Βρε ας καθυστερησει... Θελω χρονο να προετοιμαστω για τα αθληματα σαν κοπελα κι εγω... Οποτε μια χαρα θα μου κατσει. Σιγουρα ομως Ετσι; Μην με παρεις στο λαιμο σου greko γτ ξερω και κικ μποξ... Κανονισε. Χαχαχαχαχα αν παρω τηλ στον αριθμο που ειχε η προκηρυξη θα μου το επιβεβαιωσουν για το προσωρινο παγωμα ή μπα;
αφου το εχω ξαναπει απο αρχες οκτωβρη ολα θα μπουν στην κανονικη ροη... Σιγα στην καθυστερηση... Κατι μερες ε και; Εγινε κατι; Με τις εκλογες δεν ξερει κανεις τι θα συμβει εαν γινουν...
υγ. Σιγα μην σου πουν οι χαρτογιακαδεσ...
nick_ έγραψε:greko,
εσεις τελειωσατε. Πως γινετε να παγωσει προσωρινα μια προκ που τελειωσε; Και μην βγαζεις αφθαιρετα συμπερασματα γιατι μενουν οτι τα λεω εγω... Ελπιζω να καταλαβαινεις
- Kostas17
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 8
nick_ έγραψε:greko,
Mην κανεις τετοια αστεια!Nick περασες και συ;
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 28
Είχε δημιουργηθεί μία είδηση ότι υφίσταται ενδεχομένως ακύρωση των ΕΦ. Πέρασαν 3-4 ημέρες και στις ειδήσεις δεν άκουσα τίποτα για τους ΕΦ, ρώτησα έναν συνάδελφο μου διαιτητή που είναι στο Αρχηγείο και δεν μου είπε τίποτα, ούτε καν για σενάριο η ακύρωση των ΕΦ. Ξαναρώτησα έναν άλλο συνάδελφο (ως γνωστόν αρκετοί διαιτητές επαγγέλλονται αστυνομικοί) που είναι στο Τυπογραφείο της ΕΛ. ΑΣ (ιεραρχικά πάντοτε οι ειδήσεις φθάνουν πρώτα στο Τυπογραφείο και μετά στα ΑΤ ή στις υπόλοιπες Διευθύνσεις) και εκείνος δεν μου είπε τίποτα επίσημα ή ανεπίσημα για ενδεχόμενη ακύρωση... Πιστεύω πως την γλυτώσαμε μέχρις στιγμής την ακύρωση... Για το ΠΣ δεν ξέρω αν τελικά θα την ακυρώσουν, είναι "χτυπητή" και πονηρή η πρόσληψη 4000 ατόμων στην εποχή μασ... Όποιος γνωρίζει περί ακυρώσεως της προκήρυξης των ΕΦ ας αναφέρει κάτι, πάντα με επιφύλαξη. Καλή τύχη μας!
Kostas17 έγραψε:nick_ έγραψε:greko,
Mην κανεις τετοια αστεια!Nick περασες και συ;
Ναι,Kosta, περασα κι εγω... Αντε να μπουμε γιατι με οσα διαβαζω, προβληματιζομαι...

- greko_27
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 5
ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΗΣ έγραψε:ακουμε κατι για παγωμα στο λιμενικο ελπιζω να μην ειναι αληθεια αλλιως να προετοιμαζομαστε και για τα αλλα σωματα αμα δεν παρει το λιμενικο τοτε τα αλλα αστα
δεν εχουν ελπιδες στανταρ
αλλο παγωμα και αλλο πρωσορινη αναστολη λογω οικονομικης δυσχεριας απο το υποργειο οικονομικων μεχρι να μπουν λεφτα στο ταμειο... Απο την στιγμη που θα μπουν λεφτα στο ταμειο ολα θα κυλισουν ομαλα...
Γειά σας παιδιά! Ειναι η πρώτη φορά που στέλνω! Εμένα άλλο άγχος με τρώει τις τελευταίες μέρες! Ενας φίλος μου ειδικός φρουρός μου λέει ότι ακούγεται για παγωμα ή για ακύρωση της προκύρηξης! Βέβαια αν δεν βγεί επισημη ανακοίνωση δεν το πιστεύω αλλα φοβάμαι μην πάθουμε καμια πλάκα τελευταία στιγμη!
Αυτο φοβαμαι και εγω
τα οικονομικα στην Ελλάδα ειναι δυσκολα και ειδη υπαρχουν πολλες μισθοδοτικες δυσλητουργειες και στους φρουρους και στην πυροσβεστικη και στο λοιπο δημοσιο τομεα για να μην λεμε μυθους ολα στον αερα ειναι κανεις δεν μπορει να εγκυηθει τιποτα ουτε η τροικα τωρα αναστολη, παγωμα, εφεδρεια ενα στοχο εχουν
τελος παντων αυτο με το λιμενικο δεν ειναι καθολου καλο σημαδι ο καθενας ας το παρει οπως του αρεσει παντως χρειαζομαστε ολοι στο σωμα το εγκλημα ανεβαινει και η επικυνδηνοτητα αυξανεται αλλα και τα λεφτα δεν υπαρχουν αυτο το μονο σιγουρο κοιταξτε στο σεφεα να δειτε τη λενε οι φρουροι. δεν θελω να τρομαξω κανενα ουτε λεω και πραγματα που δεν στεκουν. οι γνωμη δικη σας

Αλεξιπτωτιστή θες να σου πω εγώ τι λέω; Είμαι από τους πλέον ρεαλιστές στη ζωή μου και ποτέ δεν μ αρέσει να προτρέχω για το οτιδήποτε ούτε και να είμαι υπερβολλικά αισιόδοξος αλλά να σου πω κάτι; Σιχαίνομαι τη μιζέρια στους ανθρώπους. Είμαστε Έλληνες... Δεν μας ταιριάζει η ηττοπάθεια. Οκ είναι δύσκολα τα πράγματα αλλά μέχρι εκεί... Το λιώσαμε το θέμα και καταλήξαμε στο ότι ακύρωση δεν παίζει... Μην επανερχόμαστε στα ίδια και στα ίδια... ΑΜΑΝ πια... Όλα θα πάνε καλά και όποιος το θέλει πραγματικά θα είναι μέσα...
Λακεδαίμων έγραψε:Αλεξιπτωτιστή θες να σου πω εγώ τι λέω; Είμαι από τους πλέον ρεαλιστές στη ζωή μου και ποτέ δεν μ αρέσει να προτρέχω για το οτιδήποτε ούτε και να είμαι υπερβολλικά αισιόδοξος αλλά να σου πω κάτι; Σιχαίνομαι τη μιζέρια στους ανθρώπους. Είμαστε Έλληνεσ... Δεν μας ταιριάζει η ηττοπάθεια. Οκ είναι δύσκολα τα πράγματα αλλά μέχρι εκεί... Το λιώσαμε το θέμα και καταλήξαμε στο ότι ακύρωση δεν παίζει... Μην επανερχόμαστε στα ίδια και στα ίδια... ΑΜΑΝ πια... Όλα θα πάνε καλά και όποιος το θέλει πραγματικά θα είναι μέσα...
Σε πάω ρε φίλε. Σε Διάβασα και παραπάνω. Συμφωνώ με τις Απόψεις Σου!

******* Τη μιζέρια μας. Είμαστε Ελλάδα ρεεεεε!
http://www.paraskevi13.com/?p=14660 ολα τα blogs και site μιλανε για παγωμα σε προσληψεις γενικα στο δημοσιο και στα σωματα ασφαλειας δεν βγαινουν οικονομικα λενε για να ακουσουμε γνωμες
το ιδιο λεγανε και στην πυροσβεστικη που πηγα να κανω τα χαρτια μου δεν ξερω αν ειναι αξιοπιστη η πηγη απο τα λεγομενα των αξιωματικων που ηταν εκει και τα ελεγαν στο αρχηγειο τοθ πυροσβεστικου σωματος στην μαγουλα

Ενταξει κομμαντο τη μια το αρχηγειο της πυροσβεστικης την αλλη ο προεδρος του Σεφεαα που σου ειπε στο τηλεφωνο οτι πανε για ακυρωση οι προκηρυξεις... Σε αφηνω λοιπον να ζεις στην πραγματικοτητα σου (αφου ολα μας τα λες απο εγκυρες πηγες οπως λες) ... Εγω προτιμαω τις πλανες μου. Τα λεμε αρχες οκτωβριου οπου τα ονειρα και οι πλανες προσεξε μην βγουν αληθινες και βγαινεις και μας λες οτι μας τα λεγες και αλλα τετοια κουφα... Καλη σου συνεχεια... Για μενα το θεμα ακυρωση εκλεισε και δεν ξαναασχολουμαι... Αν βγει καποιο επισημο εγγροαφο που θα λεει κατι πολυ ευχαριστως αλλα μεχρι τοτε τιποτα...
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 28
Πές τα Λακεδαίμων -απόγονε του Λεωνίδα- είμεθα Έλληνες και η ηττοπάθεια είναι προδοσία για το έθνος των Ελλήνων. Ψηλά το κεφάλι, ότι είναι να γίνει θα γίνει... Το πραξικόπημα και οι κρεμάλες παραθερίζουν... Πάντως το forum είναι εντελώς απροστάτευτο, η παραπληροφόρηση δεν φιλτράρεται καθόλου. Αλήθεια, ποιες πηγές έστω και ανεπίσημα ανέφεραν την ακύρωση ή το προσωρινό πάγωμα των ΕΦ; Διότι μόνο για Οργανισμούς και πλεονάζον προσωπικό ακούω συνέχεια ότι θα χάσουν την καρέκλα τουσ... Και εγώ μπορώ να ανακοινώσω -ψέματα εννοείται- ότι έχω έγκυρη πηγή και σύμφωνα με την οποία η Τρόικα θα ακυρώσει τους ΕΦ, αλλά επειδή οι 300+ προδότες χρειάζονται πολλά άτομα στην ΕΛ. ΑΣ και επέμεναν τελικά βρήκαν ενδιάμεση λύση: Την πρόσληψη τελικά των μισών, ήτοι 500 ΕΦ! Ε, αύριο το μεσημέρι θα θεωρείται πλέον δεδομένο... Ότι γράφουμε πρέπει να είναι έγκυρο, αλλιώς πανικοβάλλουμε τους συνυποψήφιους μασ... Το άλλο το ακούσατε; Κάποιος "έξυπνος" με πολλές άκρες στην ΕΛ. ΑΣ πρίν 10 ημέρες μας ανακοίνωσε ότι οι αιτήσεις είναι περί των 30.000! Τελικά αφού μας τρομοκράτησε (15700+ είναι τελικά) μετά απαξιώθηκε ως λαλήσασ... Πιστεύω προσωπικά -από πολλά εξεταζόμενα κριτήρια- ότι η προκήρυξη θα ολοκληρωθεί προβλεπόμενα, τουλάχιστον για τους ΕΦ...Λακεδαίμων έγραψε: Αλεξιπτωτιστή θες να σου πω εγώ τι λέω; Είμαι από τους πλέον ρεαλιστές στη ζωή μου και ποτέ δεν μ αρέσει να προτρέχω για το οτιδήποτε ούτε και να είμαι υπερβολλικά αισιόδοξος αλλά να σου πω κάτι; Σιχαίνομαι τη μιζέρια στους ανθρώπους. Είμαστε Έλληνεσ... Δεν μας ταιριάζει η ηττοπάθεια. Οκ είναι δύσκολα τα πράγματα αλλά μέχρι εκεί... Το λιώσαμε το θέμα και καταλήξαμε στο ότι ακύρωση δεν παίζει... Μην επανερχόμαστε στα ίδια και στα ίδια... ΑΜΑΝ πια... Όλα θα πάνε καλά και όποιος το θέλει πραγματικά θα είναι μέσα...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες