Καραϊσκάκησ έγραψε:Παιδιά χωρίς να παρακολουθώ τις ειδήσεις στα Μέσα Μαζικής Προπαγάνδας (ΤV) θέλω να πώ το εξής: Η προκήρυξη 1200 ΕΦ 2011 ανήκει στον προϋπολογισμό του 2012, επομένως εάν είναι να γίνει κάτι θα γίνει απ'το 2012 ως πρός τους ΕΦ. Επίσης, πρέπει να ξεστραβωθούμε λιγάκι. Λέω δηλαδή -βάση αποκαλύψεων πλέον- ότι η κυβέρνηση Παπανδρέου έχει βαλθεί απ'τους Εβραίους να καταστρέψει την ελληνική κοινωνία και Οικονομία. Τα πάντα είναι συνωμοσία και το κάθε νομοσχέδιο που περνάει έχει προγραμματιστεί εδώ και δύο χρόνια περίπου. Στις επόμενες εκλογές εννοείτε πως ο Παπανδρέου ξέρει ότι θα χάσει, επομένως γιατί να ρισκάρει να κάνει πρόωρες εκλογές (τουλάχιστον εντός 15ημέρου) και να μην προλάβει να αποτελειώσει την προδοσία του στην κανονική θητεία του; Εάν ήταν σοβαρός πολιτικός θα τις είχε ήδη κάνει. Και επίσης του προσφέρεται μέσα στον Οκτώβρη να κάνει και άλλη προδοσία στο Καστελόριζο, όπως ακριβώς έκανε στα Ίμια, οι ίδιοι βουλευτές ήταν και τότε, και ο Πάγκαλος ο αρχιπροδότης. Εάν ήταν άλλη κυβέρνηση θα είχε ήδη κάνει ήδη επιστράτευση, και τώρα και το 1996 στα Ίμια, και πρόωρες εκλογέσ... Ότι και να γίνει, η προκήρυξη ΕΦ δεν παγώνει διότι έχει ήδη προκηρυχθεί, έχουν ήδη αιτηθεί υποψήφιοι, και εάν είναι θα παγώσουν άλλες προκηρύξεις και όχι της Αστυνομίασ... Δεν νομίζω να γίνουν πρόωρες εκλογές όσο τρέχουν οι 3 προκηρύξεις, είναι το ΠΑΣΟΚ-ΝΔ προδότες άλλα όχι και βλάκες, θα χάσουν τόσους ψηφοφόρους. Όποιος γνωρίζει κάτι ΕΠΙΣΗΜΩΣ ας μας ενημερώσει και όχι "άκουσα κάτι μισόλογα στην ΝΕΤ" και το γράφω στο φόρουμ για να πανικοβάλλω τους υπόλοιπουσ...
αα καραισκακη σε παρακαλω. Τ ειπε η νετ. Σε παρακαλω τωρα. Πος κανουν η γιαγιαδες; Π ακουν κατι τ δενουν κομπο κ δν κοιτανε αμα στεκι η οχι... Ενα ενα τετοιο πραγμα κανουνε μερικοι. Τωρα θ με πεις μεσα στο ανχος δν σκεφτεσε καθρα. Ε πρεπει ν σκεφεσε οσο ποιο καθαρα μπορεις ομως αμα τ χανεις με αυτον τον προλογο κ προλαγανδα τ θ γινει σε αλλες περιπτοσησ... Τεσπα ο καθενας οτι νομιζεις. Εσυ καραισκακη σωστα τ εθεσες. ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ...
Ας διαψέυσει κάποιος με επίσημα στοιχεία αυτό που είπε ο Πετράν πριν φουντάρω από κανά γκρεμό... Πραγματικά αν παιχτεί κάτι τέτοιο δεν θα το χωνέψω ποτέ. Να απολύσουν άλλους δεν μου στέκει αλλά το να ακυρωθούν δεν ξέρω κατά πόσο είναι έυκολο να γίνει. Παντως εγώ δεν άκουσα κάτι... Ούτε το σεφεαα λέει τίποτα.
seeker έγραψε:OΝτως, ακυρωνονται μετα απο σημερινο αιτημα της Τροικας οι προκυρηξεις λιμενικου, πυροσβεστικης και αστυνομιας.
Αν μπορείς φίλε μου να μας παραπέμψεις σε κάποιο link... Γιατί ψάχνω αλλά δεν βρίσκω καμιά σχετική είδηση στο διαδίκτυο και το κεντρικό δελτίο της ΝΕΤ δεν έχει αναρτηθεί καν
pantzo4 ο προυπολογισμος του 2012 δεν εχει ψηφιστει ακομα οποτε ανετα μπορουν να τις βγαλουν εκτος τις προσληψεις, και να τις βαλουν στον προυπολογισμο του 2013 πχ... απλα ρε παιδια ενα λινκ απο ενα οποιαδηπωτε site δεν εχω βρει. Μηπως ήταν κανα πασοκικο ρεπορταζ απλα για να πεξουν με την ψυχολογια της μαζας και μετα να πουμε και ευχαριστω και απο πανω;
τελικα κατι βρηκα στο δευτερο μισο θα το βρειτε που αναφερει οτι οι εταιροι μας ζητανε το παγωμα ολων των προκυρηξεων και προσληψεων. Με λιγα λογια ειμαστε τα πουτ@#κια τους
Παιδιά διάβαζα ότι η τρόικα απαιτεί Ακύρωση όλων των προσλήψεων που πραγματοποιήθηκαν το 2010 και το 2011, καθώς και απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων. Αυτό μπορεί να επηρεάσει ακόμα και τους ειδικούς φρουρούς που προσλήφθηκαν το 2010. Όποιος γνωρίζει κάτι για τον διαγωνισμό τώρα και πως επηρεάζεται να πει.
nikopaok4 έγραψε:pantzo4 ο προυπολογισμος του 2012 δεν εχει ψηφιστει ακομα οποτε ανετα μπορουν να τις βγαλουν εκτος τις προσληψεις, και να τις βαλουν στον προυπολογισμο του 2013 πχ... απλα ρε παιδια ενα λινκ απο ενα οποιαδηπωτε site δεν εχω βρει. Μηπως ήταν κανα πασοκικο ρεπορταζ απλα για να πεξουν με την ψυχολογια της μαζας και μετα να πουμε και ευχαριστω και απο πανω;
τελικα κατι βρηκα στο δευτερο μισο θα το βρειτε που αναφερει οτι οι εταιροι μας ζητανε το παγωμα ολων των προκυρηξεων και προσληψεων. Με λιγα λογια ειμαστε τα πουτ@#κια τους
Φαίνεται πάντως ότι η κατάσταση θα διαλευκανθεί από αύριο... Υπομονή λοιπόν...
geral έγραψε:Παιδιά διάβαζα ότι η τρόικα απαιτεί Ακύρωση όλων των προσλήψεων που πραγματοποιήθηκαν το 2010 και το 2011, καθώς και απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων. Αυτό μπορεί να επηρεάσει ακόμα και τους ειδικούς φρουρούς που προσλήφθηκαν το 2010. Όποιος γνωρίζει κάτι για τον διαγωνισμό τώρα και πως επηρεάζεται να πει.
Δεν είναι δυνατόν να ζητάν απολύσεις αυτών που προσλήφθηκαν το 10' κ το 11' και να πάρουν και καινούριους από πάνω. Πώς το κόβεισ?
geral έγραψε:Παιδιά διάβαζα ότι η τρόικα απαιτεί Ακύρωση όλων των προσλήψεων που πραγματοποιήθηκαν το 2010 και το 2011, καθώς και απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων. Αυτό μπορεί να επηρεάσει ακόμα και τους ειδικούς φρουρούς που προσλήφθηκαν το 2010. Όποιος γνωρίζει κάτι για τον διαγωνισμό τώρα και πως επηρεάζεται να πει.
Δεν είναι δυνατόν να ζητάν απολύσεις αυτών που προσλήφθηκαν το 10' κ το 11' και να πάρουν και καινούριους από πάνω. Πώς το κόβεις;