Ακύρωση (;) των προκηρύξεων ζήτησε η τρόικα

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
PETRAN
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από PETRAN »

Καλησπερα παιδια. Να βαλω μια φωτια; Ακουσα στην ΝΕΤ οτι βαση τροικα, οι τρεχουσες προκυρηξεις θα ακυρωθουν! Την κατσαμε!
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 22

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Μην μας μαμας τώρα ; Τι έλεγε ακριβώς;
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από handballer »

PETRAN έγραψε: Καλησπερα παιδια. Να βαλω μια φωτια; Ακουσα στην ΝΕΤ οτι βαση τροικα, οι τρεχουσες προκυρηξεις θα ακυρωθουν! Την κατσαμε!
δεν το πράλαβα. Τι ακριβώς άκουσεσ?
ΑΓΓΕΛΟΣ

Δημοσίευση από ΑΓΓΕΛΟΣ »

Παιδια μην ακουτε τι λεν τα καναλια αυτοι προσπαθουν να φοβησουν το κοσμο και να ζουμε εμεις μεσα στην φτωχια και αυτοι μεσα στα πλουτη... μην μασατε τοποτα και η βασεις φετος θα ξεκινουν χαμηλα δεν ξερο ποσο εγω εχω 2290 και πιστευω οτι η βασεις θα ειναι ποιο χαμηλεσ... απο τρικαλα με αγαπη... καλα αποτελεσματα...
ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΗΣ

Δημοσίευση από ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΗΣ »

Καλησπερα μιλησα στο τηλ. Με τον ντουμα που ειναι προεδρος των ε. Φ. Μου ειπε πως οι βασεις θα ειναι λιγο ποιο κατω απο περσι ΕικόναΑλλα μου ανεφερε πως υπαρχει περιπτωση να ακυροθουν οι προκυρηξεις λογω εντολης τροικασ Εικόνα Και αν παει για εκλογες 40 μερες πριν την καλπη ολα delete για διορισμους στο δημοσιο τομεα. Εικόνα Ακομα τονισε πως οι περικοπες που τους εχουν γινει ειναι δισβασταχτες και αυτο το τονιζω για τα παιδια που ειναι κυριος απο επαρχια. Τελος ανaφερθηκε στην αυξηση της εγκληματικοτητα λεγωντας μου κατι που τωρα τελευταια το ακουω ακομα και απο αξιωματικους αν εχεις κατι καλυτερο εκτος αστυνομιας
PETRAN
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από PETRAN »

Οτι ολες οι προκηρυξεις που τρεχαν απο μεσα του 2010 μεχρι κ αυτες που τρεχουν τωρα, θα ακυρωθουν για την αποφυγη επιμηκηνσης του δημοσιου χρεους κ κατι τετοια! Μου πεσαν τα αυτια μαγκες! Ρωτηστε οποιον πιστευετε πως ξερει να μαθουμε σιγουρα
FFIDARXOS
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από FFIDARXOS »

Ωραια εχουμε ανχος για τις βασεισ... Τωρα ηρθε και αυτο, οτι πρεπει...
Άβαταρ μέλους
alexantro
Λοχίας
Λοχίας

Δημοσίευση από alexantro »

Ισχύει δυστυχώς! Ζητήσαν να απολυθούν ακόμα και αυτοί που προσλήφθηκαν ήδη μέσα στο 2010!
Άβαταρ μέλους
battle3
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από battle3 »

Πλάκα κάνετε έτσι?
milanistalazos
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από milanistalazos »

Καλά... Κάτσε μη γίνει καμία επιστράτευση για την τουρκία και τα ''κόλπα'' που κάνουν δίπλα στο Καστελόριζο και ποιες βάσεις - μόρια και τροϊκα μου λες μετά.
Άβαταρ μέλους
alexantro
Λοχίας
Λοχίας

Δημοσίευση από alexantro »

milanistalazos έγραψε:Καλά... Κάτσε μη γίνει καμία επιστράτευση για την τουρκία και τα ''κόλπα'' που κάνουν δίπλα στο Καστελόριζο και ποιες βάσεις - μόρια και τροϊκα μου λες μετά.

Γεια σου ρε Β ΜΚ!
pantzos4
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από pantzos4 »

Αν δν γινουν εκλογες δν προκιτε ν παγοση τπτ. Για απολιση τελευτεας σηρα ΕΠ. ΟΠ λενε εδω κ καιρο αλλα μην πω τ θ κανουν μονο αν κυριχθουν εκλογες θ παγωσουν! Δν ακυρονοντε... Δν ειναι χαζοι κ να απολισουν ατομα! Ποιο μεγαλος χρεως θ παει απο της αποζιμιοσησ... Μην ακουτε οτι λενε τ Μεσα Μαζικης Επιροης.
PETRAN
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από PETRAN »

pantzos4 έγραψε:Αν δν γινουν εκλογες δν προκιτε ν παγοση τπτ. Για απολιση τελευτεας σηρα ΕΠ. ΟΠ λενε εδω κ καιρο αλλα μην πω τ θ κανουν μονο αν κυριχθουν εκλογες θ παγωσουν! Δν ακυρονοντε... Δν ειναι χαζοι κ να απολισουν ατομα! Ποιο μεγαλος χρεως θ παει απο της αποζιμιοσησ... Μην ακουτε οτι λενε τ Μεσα Μαζικης Επιροης.

κ να ακουμε τι λες εσυ δηλαδη; ! πλακα μας κανεις ρε φιλε; Η τροικα κινει τα νηματα! Την πατησαμε! Θα γινει χαμος! Δυστυχως ισχυουν ολα.
pantzos4
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από pantzos4 »

Οκκ... Την πατισαμε. Τ ειπε η νετ. Κ η νετ λεει καθε χρονο ο βαζελος παει για προταθλιμα Εικόνα
ο καθενας εχει νου κ δικια τ αποψη. Την πατισατε
Καραϊσκάκης
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από Καραϊσκάκης »

Παιδιά χωρίς να παρακολουθώ τις ειδήσεις στα Μέσα Μαζικής Προπαγάνδας (ΤV) θέλω να πώ το εξής: Η προκήρυξη 1200 ΕΦ 2011 ανήκει στον προϋπολογισμό του 2012, επομένως εάν είναι να γίνει κάτι θα γίνει απ'το 2012 ως πρός τους ΕΦ. Επίσης, πρέπει να ξεστραβωθούμε λιγάκι. Λέω δηλαδή -βάση αποκαλύψεων πλέον- ότι η κυβέρνηση Παπανδρέου έχει βαλθεί απ'τους Εβραίους να καταστρέψει την ελληνική κοινωνία και οικονομία. Τα πάντα είναι συνωμοσία και το κάθε νομοσχέδιο που περνάει έχει προγραμματιστεί εδώ και δύο χρόνια περίπου. Στις επόμενες εκλογές εννοείτε πως ο Παπανδρέου ξέρει ότι θα χάσει, επομένως γιατί να ρισκάρει να κάνει πρόωρες εκλογές (τουλάχιστον εντός 15ημέρου) και να μην προλάβει να αποτελειώσει την προδοσία του στην κανονική θητεία του; Εάν ήταν σοβαρός πολιτικός θα τις είχε ήδη κάνει. Και επίσης του προσφέρεται μέσα στον Οκτώβρη να κάνει και άλλη προδοσία στο Καστελόριζο, όπως ακριβώς έκανε στα Ίμια, οι ίδιοι βουλευτές ήταν και τότε, και ο Πάγκαλος ο αρχιπροδότης. Εάν ήταν άλλη κυβέρνηση θα είχε ήδη κάνει ήδη επιστράτευση, και τώρα και το 1996 στα Ίμια, και πρόωρες εκλογέσ... Ότι και να γίνει, η προκήρυξη ΕΦ δεν παγώνει διότι έχει ήδη προκηρυχθεί, έχουν ήδη αιτηθεί υποψήφιοι, και εάν είναι θα παγώσουν άλλες προκηρύξεις και όχι της Αστυνομίασ... Δεν νομίζω να γίνουν πρόωρες εκλογές όσο τρέχουν οι 3 προκηρύξεις, είναι το ΠΑΣΟΚ-ΝΔ προδότες άλλα όχι και βλάκες, θα χάσουν τόσους ψηφοφόρους. Όποιος γνωρίζει κάτι ΕΠΙΣΗΜΩΣ ας μας ενημερώσει και όχι "άκουσα κάτι μισόλογα στην ΝΕΤ" και το γράφω στο φόρουμ για να πανικοβάλλω τους υπόλοιπουσ...
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες