SOTOS έγραψε: Αν βιαστούν λίγο και υπογραφούν οι προσλήψεις μέσα στο Νοέμβρη νομίζω οτι όλα καλα... Αν αργήσουν και μπει Δεκέμβρης... Καληνύχτα... Επικοινώνησε κανείς με το τηλ που αναφέρεται στη 1η σελίδα της προκύρηξης; Εγω είχα πάρει τηλέφωνο τη Δευτέρα και μου είπαν να μπαίνω καθημερινά στη σελίδα του ΛΣ/ΕΛ. ΑΚ να ενημερώνομαι για εξελίξεις...
Μάλλον θα μπει Δεκέμβρης, γιατί πρέπει να εκδικαστούν οι ενστάσεις στον ΑΣΕΠ.
lettaki έγραψε: Μάλλον θα μπει Δεκέμβρης, γιατί πρέπει να εκδικαστούν οι ενστάσεις στον ΑΣΕΠ.
Νομίζω πως δε χρειάζεται να μπει Δεκέμβρης, μπορούν και πιο γρήγορα και θα σου πω το γιατί: Οι πίνακες μοριοδότησης των ΑΞ (Νομικών-Τεχνικών-Οικονομικών) δημοσιεύτηκαν μια βδομάδα πριν των ΥΠΑΞ. Οι διαδικάσίες γι αυτούς ήδη ξεκίνησαν απο τη στιγμή που χθες δημοσιοποιήθηκε το πρόγραμμα υψομέτρησής τους. Οπότε πιστεύω οτι κ για τους ΥΠΑΞ θα ακολουθήσει άμεσα ανακοίνωση. Το αργότερο μέχρι το τέλος της άλλης εβδομάδας! Φιλικά
lettaki έγραψε: Μάλλον θα μπει Δεκέμβρης, γιατί πρέπει να εκδικαστούν οι ενστάσεις στον ΑΣΕΠ.
Νομίζω πως δε χρειάζεται να μπει Δεκέμβρης, μπορούν και πιο γρήγορα και θα σου πω το γιατί: Οι πίνακες μοριοδότησης των ΑΞ (Νομικών-Τεχνικών-Οικονομικών) δημοσιεύτηκαν μια βδομάδα πριν των ΥΠΑΞ. Οι διαδικάσίες γι αυτούς ήδη ξεκίνησαν απο τη στιγμή που χθες δημοσιοποιήθηκε το πρόγραμμα υψομέτρησής τους. Οπότε πιστεύω οτι κ για τους ΥΠΑΞ θα ακολουθήσει άμεσα ανακοίνωση. Το αργότερο μέχρι το τέλος της άλλης εβδομάδας! Φιλικά
bella23 έγραψε:Παιδια καντε το σταυρο σας να προλαβουμε...
Ειναι πολυ κριμα αφου εχουμε φτασει στο τελος...
Στο 1o να συμφωνήσω και να κάνουμε όλοι τον σταυρό μας! Στο 2ο διαφωνώ γιατί για να πει κανείς οτι έφτασε στο τέλος θα πρέπει να κριθεί απο τις υπόλοιπες διαδικασίες! Οι επιτυχόντες είναι αυτοί που περνάν με επιτυχία και τις αθλητικές δοκιμασίες και είναι στις πρώτες θέσεις ίσες με τον αριθμό των θέσεων!
Λες μέχρι το τέλος της άλλης εβδομάδας να βγουν; Μακάρι να ξεμπερδέψουμε νωρίτερα!
Παιδια θα ηθελα την βοηθεια σας. ενω ειμαι στον πινακα επιλογης των υπαξ του λιμενικου δεν ειμαι στον πινακα με τους καλουμενους. Καλεσαν 1035 απο τα 1096 ατομα και εγω ειμαι απ εξω. τι μπορει να φταιει;
Φιλε theolvs δεν καλεσαν απο τους 1096 που λες τους 1035... Αυτοι οι 1035 ειναι ατομα απ ολες τις κατηγοριες! Δλδ απο π. Ε, τ. Ε, δ. Ε, ειδ. Δυναμ, αεν/π, αεν/μηχαν, μουσικους!
Ένα μπουρδέλο Στον διαγωνισμό των υπαξιωματικών και λιμενοφυλάκων... απαράδεκτος ο τρόπος διεξαγωγής, κατ αρχάς οτι ο χρόνος παραμονής Των διαγωνιζομένων είναι πολλή μεγάλος, δηλαδή εάν δεν έχεις χρήματα και λόγω της κρίσης πρέπει να είσαι κάτοικος του νομού Ατικής η να μένεις σε δικό σου φίλο. Θα μπορούσε να γίνει σε λιγότερο διάστημα μέσα σε μία εβδομάδα και διαδικασίες όπως Υγειονομικές εξετάσεις- ΑΝΥΕ καθώς και αγωνίσματα να προιγούντε των άλλων διότι εκεί κόβονται οι περισσότερη, στα Ψυχοτεχνικά πρέπει να είσε πολλή στόκος να μην τα καταφέρης
10 ημέρες ξενοδοχείο χ 45 ευρώ Σύνολο 450 ευρώ.10 ημέρες φαγητό χ 50 ευρώ ανά ημέρα 500 ευρώ 10 ημέρες χ 10 ευρώ μεταφορές με δημόσιες συγκοινωνίες 100 ευρώ.10 ημέρες χ 10 ευρώ προσωπικά έξοδα 100 ευρώ. Μεταφορά από Επαρχία στήν αθήνα 100 ευρώ. Συνολο 1350 ευρώ. Τοσο στοιχισε η παραμονη υποψηφιου για διαγωνισμο υπαξιωματικων. Εαν συμμετέχεις και Λιμενοφυλάκων θα φτάσεις περίπου 2000 ευρώ!