Αποτελέσματα Δόκιμων Υπαξ Λιμενικού (2011)
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 1
Κανα νεο τιποτα; Σαν πολυ ηρεμια έπεσε ενω πιο πριν τα ποστ πηγαινανε συννεφο...
Καλημέρα σε όλους! Γνωρίζει κάποιος πότε θα βγει το πρόγραμμα για τις λοιπές διαδικασίες αφού έχει πλεον λήξει η προθεσμία ενστάσεων;
Αν ναι, μήπως ξέρει κάποιος και έναρξη διαδικασιών;
Αν ναι, μήπως ξέρει κάποιος και έναρξη διαδικασιών;
Παγωμενο το forum. Μηπως προμυνηεται και παγωμα στις επομενες διαδικασιες?
- greko_27
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 9
giannis έγραψε:Παγωμενο το forum. Μηπως προμυνηεται και παγωμα στις επομενες διαδικασιες;
Αυτην την απαντηση μονο ο ΓΑΠ μπορει να στην δωσει... Εννοειτε βεβαια οτι σε περιπτωση εξοδου της χωρας απο το ευρω και μη καταβολη της 6ης δοσης οχι μονον παγωνουν αλλα σταματανε...
Δεν κουνιεται φυλλο... Εδω παμε για εκλογες!
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 1
Εγώ πιστεύω οτι ναι μεν θα ολοκληρωθούν οι επιλογές, αλλά η πρόσληψη μπορεί να αργήσει πολύυυυυυ...
Ορίστηκε η ημερομηνία υψομετρησης για τους Αξιωματικους Ειδικότητας Τεχνικων, Οικονομικων και Νομικων την Τρίτη 8 Νοεμβρίου... Συγκροτήθηκε και Επιτροπή... Οπότε αναμένουμε πολύ σύντομα και για υπαξιωματικούς-λιμενοφύλακες.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 13
λιμ_1 έγραψε:Ορίστηκε η ημερομηνία υψομετρησης για τους Αξιωματικους Ειδικότητας Τεχνικων, Οικονομικων και Νομικων την Τρίτη 8 Νοεμβρίου... Συγκροτήθηκε και Επιτροπή...
Αν μπορείς δώσε το άρθρο

Ευχαριστώ λιμ

'Αντε να βγει το πρόγραμμα και για ΥΠΑΞ σήμερα-αυριο... 

SOTOS έγραψε:'Αντε να βγει το πρόγραμμα και για ΥΠΑΞ σήμερα-αυριο...
... Μακάρι να βγω ψεύτης, αλλά μάλλον οι εκλογές είναι πιο κοντά από ποτέ. Και τότε θ'αναμένουμε προσωρινό πάγωμα.
Acheen Κι εγω συμφωνω μαζι σου... Ειναι θεμα 1 ημερας πια! Αυριο θα ξερουμε για το αν θα παμε η οχι σε εκλογες... Αλλα απ οτι φαινετε εκει οδευουμε!
Acheen έγραψε:SOTOS έγραψε:'Αντε να βγει το πρόγραμμα και για ΥΠΑΞ σήμερα-αυριο...
... Μακάρι να βγω ψεύτης, αλλά μάλλον οι εκλογές είναι πιο κοντά από ποτέ. Και τότε θ'αναμένουμε προσωρινό πάγωμα.
Ψεύτης να βγεις!:)
SOTOS έγραψε:Acheen έγραψε:SOTOS έγραψε:'Αντε να βγει το πρόγραμμα και για ΥΠΑΞ σήμερα-αυριο...
Κι εγώ το ίδιο πιστεύω. Είναι πολύ κοντά οι εκλογές!
Σε τετοια περιπτωση ακυρωνονται η απλα παγωνουν οι προκυρηξεις;
lettaki έγραψε:SOTOS έγραψε:Acheen έγραψε:SOTOS έγραψε:'Αντε να βγει το πρόγραμμα και για ΥΠΑΞ σήμερα-αυριο...
Κι εγώ το ίδιο πιστεύω. Είναι πολύ κοντά οι εκλογές!
Αν βιαστούν λίγο και υπογραφούν οι προσλήψεις μέσα στο Νοέμβρη νομίζω οτι όλα καλα...
Αν αργήσουν και μπει Δεκέμβρης... Καληνύχτα...
Επικοινώνησε κανείς με το τηλ που αναφέρεται στη 1η σελίδα της προκύρηξης; Εγω είχα πάρει τηλέφωνο τη Δευτέρα και μου είπαν να μπαίνω καθημερινά στη σελίδα του ΛΣ/ΕΛ. ΑΚ να ενημερώνομαι για εξελίξεις...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης