Αποτελέσματα Δόκιμων Υπαξ Λιμενικού (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
γιωτα

Δημοσίευση από γιωτα »

Καλησπέρα, Είχα Κανει τα Χαρτιά Μου για την Υπαξιωματικών Του Λιμενικού Και Προχτές Βγήκαν Τα Μόρια Και Είμαι Στους Απορριφθέντες, ο τελευταίος επιτυχών είχε μόρια 5390 και εγώ είχα 6170 μόρια και μου είπαν ότι είχα Ελλειπή Δικαιολογητικά αλλά επειδή γνωρίζω καλά ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει δεν ξέρω τι διαδικασίες να ακολουθήσω για να μάθω ποία είναι αυτά τα "ελλειπή¨ και πως θα μπορέσω να δικαιωθώ;αν γνωρίζει κάποιος παρακαλώ να με ενημερώσει

Άβαταρ μέλους
chris_alex
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από chris_alex »

Greek_Army έγραψε:
chris_alex έγραψε:Έχω μια απορία! Είμαι απο τεε με 17.3 απολυτηριο+δεκανέας=17800με ecdl και τοεικ. Τα χαρτιά μου τα έλενξαν απο 4 άτομα και όχι μονο εγώ. Πως γίνεται να έχω κοπεί απο τα χαρτιά; Ή αυτοί απο το λιμεναρχείο δεν ξέρουν τι να ζητησουν (Γιατί το αρχικό χαρτι δεν τους έκανε και πήγα και τους έφερα και για υπάξ και για λ/φ) ή κάποιος απο κάτω εξαφάνισε κάποιο χαρτί. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω να μάθω για ποιό λόγο δεν πληρώ τις προυποθέσεις;

ΥΓ.Άν με έχουν κομμένο απο χαρτιά υπαξ λογικά θα με έχουν κομμένο και στους λ/φ!

To toeic που έχεις το αναφέρει η προκήρυξη;

Ναι της ελληνοαμερικανικής ένωσης (HAU) με 755στα 990. Μπορώ να κάνω κάτι να δω η να μάθω τί δεν πληρώ απο προϋποθέσεις;
Εγώ Ειμί

Δημοσίευση από Εγώ Ειμί »

chris_alex έγραψε:
Greek_Army έγραψε:
chris_alex έγραψε:Έχω μια απορία! Είμαι απο τεε με 17.3 απολυτηριο+δεκανέας=17800με ecdl και τοεικ. Τα χαρτιά μου τα έλενξαν απο 4 άτομα και όχι μονο εγώ. Πως γίνεται να έχω κοπεί απο τα χαρτιά; Ή αυτοί απο το λιμεναρχείο δεν ξέρουν τι να ζητησουν (Γιατί το αρχικό χαρτι δεν τους έκανε και πήγα και τους έφερα και για υπάξ και για λ/φ) ή κάποιος απο κάτω εξαφάνισε κάποιο χαρτί. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω να μάθω για ποιό λόγο δεν πληρώ τις προυποθέσεις;

ΥΓ.Άν με έχουν κομμένο απο χαρτιά υπαξ λογικά θα με έχουν κομμένο και στους λ/φ!

To toeic που έχεις το αναφέρει η προκήρυξη;

Ναι της ελληνοαμερικανικής ένωσης (HAU) με 755στα 990. Μπορώ να κάνω κάτι να δω η να μάθω τί δεν πληρώ απο προϋποθέσεις;

Η ερώτησή σου έχει ήδη απαντηθεί: Περνάς από τα γραφεία του Αρχηγείου του Λιμενικού Σώματος αυτοπροσώπως και εκεί προσπαθείς να διευθετήσεις το θέμα. Εάν κατάγεσαι ή προέρχεσαι από επαρχία κάνεις αίτηση και θα σου αποσταλλεί ταχυδρομικώς το έγγραφο που θα αναφέρει τους λόγους απόρριψής σου.

Άβαταρ μέλους
lettaki
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από lettaki »

Εγώ Ειμί έγραψε:Η ερώτησή σου έχει ήδη απαντηθεί: Περνάς από τα γραφεία του Αρχηγείου του Λιμενικού Σώματος αυτοπροσώπως και εκεί προσπαθείς να διευθετήσεις το θέμα. Εάν κατάγεσαι ή προέρχεσαι από επαρχία κάνεις αίτηση και θα σου αποσταλλεί ταχυδρομικώς το έγγραφο που θα αναφέρει τους λόγους απόρριψής σου.

Επειδή το Αργηγείο θα αργήσει να δώσει απαντήσεις σε όλες αυτές τις αιτήσεις, πρέπει να προχωρήσεις σε ένσταση μέσω ΑΣΕΠ-μη χάσεις την προθεσμία-, καταθέτωντας μαζί και την αίτηση που κάνεις στο Αρχηγείο με τον αρ. Πρωτ.(εννοείται πως έχεις κρατήσει αντίγραφο) για να φαίνεται η ημερομηνία.
λελεος

Δημοσίευση από λελεος »

Τι ησυχια ειναι αυτη ρε παιδια?
dimianas
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από dimianas »

Γεια σε ολους σας. ηθελα να μαθω αν καποιος γνωριζει... η μοριοδοτηση εχει βγει χωρις να ληφθει υποψην το αν καποιος εχει τελειωσει αει ή τει; Δηλαδη αν εγω τελειωσα αει με βαθμο 7 και καποιος αλλος ΤΕΙ με 8 εχει πιο πολλα μορια απο μενα?
dalena
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από dalena »

dimianas έγραψε:Γεια σε ολους σας. Ηθελα να μαθω αν καποιος γνωριζει... Η μοριοδοτηση εχει βγει χωρις να ληφθει υποψην το αν καποιος εχει τελειωσει αει ή τει; Δηλαδη αν εγω τελειωσα αει με βαθμο 7 και καποιος αλλος ΤΕΙ με 8 εχει πιο πολλα μορια απο μενα;

συγνώμη, μπήκες στο κόπο να δεις ότι είμαστε χωρισμένοι σε κατηγορίες;

ΤΕ ΠΕ ΔΕ κτλ... http://www.hcg.gr/node/1537

η μοριοδότηση θα επρεπε να βγει χωρίς να ληφθείς εσύ υπόψη...

πρόσφατο εγκεφαλογράφημα επρεπε να καταθέτουμε όχι χαρτιά από σχολές νομίζω... Με αυτές τις απορίες και ερωτήσεις φαίνεται οτί μαλλόν κάποιοι είδαν φως και μπήκαν νομίζοντας ότι κάνουν αίτηση για τη ΔΕΗ...

nikopaok4
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 38

Δημοσίευση από nikopaok4 »

dalena έγραψε:
dimianas έγραψε:Γεια σε ολους σας. Ηθελα να μαθω αν καποιος γνωριζει... Η μοριοδοτηση εχει βγει χωρις να ληφθει υποψην το αν καποιος εχει τελειωσει αει ή τει; Δηλαδη αν εγω τελειωσα αει με βαθμο 7 και καποιος αλλος ΤΕΙ με 8 εχει πιο πολλα μορια απο μενα;

συγνώμη, μπήκες στο κόπο να δεις ότι είμαστε χωρισμένοι σε κατηγορίες;

ΤΕ ΠΕ ΔΕ κτλ... http://www.hcg.gr/node/1537

η μοριοδότηση θα επρεπε να βγει χωρίς να ληφθείς εσύ υπόψη...

πρόσφατο εγκεφαλογράφημα επρεπε να καταθέτουμε όχι χαρτιά από σχολές νομίζω... Με αυτές τις απορίες και ερωτήσεις φαίνεται οτί μαλλόν κάποιοι είδαν φως και μπήκαν νομίζοντας ότι κάνουν αίτηση για τη ΔΕΗ..

Εικόνα Ακριβως... Ειναι να τρελενεσε

eldyk305
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από eldyk305 »

Παλι το συστημα αξιοκρατιας εκανε την μεγαλειωδη εμφανιση του! Αλλοι τελειωνουν π. Χ. Πολυτεχνειο και το πτυχιο τους κρινεται ισοτιμα π. Χ. Με των νηπιαγωγων... Ειναι να γελας με αυτο το κωλοκρατος που εχουμε μπλεξει. Καληνυχτα ''Ελλαδα''!
Acheen
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Acheen »

eldyk305 έγραψε:Παλι το συστημα αξιοκρατιας εκανε την μεγαλειωδη εμφανιση του! Αλλοι τελειωνουν π. Χ. Πολυτεχνειο και το πτυχιο τους κρινεται ισοτιμα π. Χ. Με των νηπιαγωγων... Ειναι να γελας με αυτο το κωλοκρατος που εχουμε μπλεξει. Καληνυχτα ''Ελλαδα''!

ΕΛΔΥΚάριε, ούτως ή άλλως είναι να γελάς με το κράτος που τον νηπιαγωγό δεν τον κάνει νηπιαγωγό και τον Μηχανικό δεν τον κάνει Μηχανικό. Γιατί τότε τον αποσχολεί 4-5 έτη με σπουδές αν δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσει, αν όχι όλους, ένα μέρος τους (των υπηρεσιών τους δηλαδή) ;
Εδώ σπουδάζουν άτομα για να γίνουν καφετζήδες. Με την ίδια λογική σπουδάζουν τόσοι και τόσοι για να γίνουν Λιμενικοί. Τί τα θέλεις;Αξιοκρατία, εκ των πραγμάτων, δεν υπάρχει.
eldyk305
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από eldyk305 »

Acheen έγραψε:
eldyk305 έγραψε:Παλι το συστημα αξιοκρατιας εκανε την μεγαλειωδη εμφανιση του! Αλλοι τελειωνουν π. Χ. Πολυτεχνειο και το πτυχιο τους κρινεται ισοτιμα π. Χ. Με των νηπιαγωγων... Ειναι να γελας με αυτο το κωλοκρατος που εχουμε μπλεξει. Καληνυχτα ''Ελλαδα''!

ΕΛΔΥΚάριε, ούτως ή άλλως είναι να γελάς με το κράτος που τον νηπιαγωγό δεν τον κάνει νηπιαγωγό και τον Μηχανικό δεν τον κάνει Μηχανικό. Γιατί τότε τον αποσχολεί 4-5 έτη με σπουδές αν δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσει, αν όχι όλους, ένα μέρος τους (των υπηρεσιών τους δηλαδή) ;
Εδώ σπουδάζουν άτομα για να γίνουν καφετζήδες. Με την ίδια λογική σπουδάζουν τόσοι και τόσοι για να γίνουν Λιμενικοί. Τί τα θέλεις;Αξιοκρατία, εκ των πραγμάτων, δεν υπάρχει.

Συμφωνω απολυτα μαζι σου φιλε. Πραγματικα γελαω και δεν μπορω να παρω πλεον σοβαρα αυτο το γελοιο συστιμα. Πλεον την Ελλαδα την εχω σαν μια αξια μεσα μου και οχι σαν τη χωρα μου. Εδω οι Ελληνες εβαλαν τον Κολοκοτρωνη φυλακη, τα κοριτσακια που βαφουν τα νυχια τους και μπαινουν στο λιμενικο για τα 1000 εθρω θα μας πειραξουν;
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από greko_27 »

Αξιοκρατια και λιμενικο σωμα δεν συμβαδιζουν...
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

eldyk305 έγραψε:
Acheen έγραψε:

Συμφωνω απολυτα μαζι σου φιλε. Πραγματικα γελαω και δεν μπορω να παρω πλεον σοβαρα αυτο το γελοιο συστιμα. Πλεον την Ελλαδα την εχω σαν μια αξια μεσα μου και οχι σαν τη χωρα μου. Εδω οι Ελληνες εβαλαν τον Κολοκοτρωνη φυλακη, τα κοριτσακια που βαφουν τα νυχια τους και μπαινουν στο λιμενικο για τα 1000 εθρω θα μας πειραξουν;

ΕΕΕ οχι και 1000 ευρω... . Λιμενοφυλακας παντρεμενος με 2 χρονια στο σωμα (χωρις παιδι-ια) σε παραμεθωριο νησι παιρνει 840 ευρω... Φαντασου με το νεο μισθολογιο που θα αφορα τους νεοπροσληπτεους (οπου θα ασφαλιζονται στο ΙΚΑ) Εικόνα... Ποσα θα παρουν οι νεοι λφ... Εικόνα...
nikopaok4
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 38

Δημοσίευση από nikopaok4 »

greko... Μακαρι να εμπαινα και ας επερνα και 700... Γιατι δυστηχως εδω εχουμε κανταντησει να παρακαλαμε και να ψαχνουμε με το τουφεκι το 700αρι
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

EΑς ηταν το λιμενικο σωμα, ακτοφυλακη οπως και στα υπολοιπα κρατη της εε και των ηπα, καναδα κτλπ... ουδης θα εκανε τα χαρτια του... Σε πληροφορω φιλε μου Οτι ο αξιωματικος του USC (US COSTGUARD) αποφοιτος σχολης (ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΦΛΟΡΩΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ-ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ αξιωματικους που κυριολεκτικα οι περισσοτεροι τσαμπα πληρωνονται απο το δυσμοιρο ελληνικο κρατος,) παιρνει πρωτο μισθο 1200 δολαρια. Και δεν μπορει καν να συγκριθει με τους μισθους του ιδιωτικου τομεα των ηπα... ΑΛΛΑ εκει πανε αυτοι που πραγματικα θελουν... Και μιλαμε για στρατιωτικη σχολη οπου εισαγονται μολις 200 ατομα το χρονο και αποκτουν ανωτατα πτυχια ισοδυναμα με τα αει (κολλεγια) και Πολυτεχνεια της χωρας τους... Τα 2/3 απο αυτους πανε στην πρωτη γραμμη... Σκαφη και αεροπορια. Και οχι σε γραφεια... Καποιος που υπηρετει σε μια φρεγατα μπορει να λειπει μεχρι και 2 βδομαδες... Εδω ελλαντα... Γυναικουλες, βυσματα... Παρτακιδες στα γραφεια... Και λιγοι ***** που τρεχουν...
ΥΓ.1) Οι νερομπατσοι μια απο τα ιδια με τους δημοτικομπατσους. Υπαρχουν και εξαιρεσειςΕικόνα
2) λυπαμε που δεν περασες αλλα για σκεψου ομως αυτο... Να βλεπεις την σειρα σου να υπηρετει στην κω πρωτη μεταθεση να κανει τον τροχονομο ενω η δικη σου μεταθεση να ειναι σε ναυαγωσωστικοΕικόνα...

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες