cHrisAEN έγραψε:Βλεποντας τα αποτελεσματα των ΕΞ ΙΔΙΩΤΩΝ ΑΕΝ/ Π (ΠΛΟΙΑΡΧΩΝ) ... Επεσα με μια γρηγορη ματια στην πρωτη εικοσαδα και στο νουμερο 13 ... Μια κοπελιτσα γεννηθης του 1990! ... Δηλαδή σήμερα 21 ετών... και με πτυχιο Τριτοβαθμιας 4τους Φοίτησης Ειδη στο χέρι... Μωρέ Μπραβο...
Παιδια, μην τα υποβαθμιζουμε όλα. Κανείς δε χάνεται ούτε και είναι ωραίο να κρίνουμε χωρις να γνωρίζουμε. Στο παραδειγμα που αναφερεται, εγω σκεφτομαι ότι μπορεί να Ειναι απλά καποια κοπελα που μπορει προφανως Να εχει κερδισει χρονια' Στο σχολείο, με αποτελεσμα στα 17 και κατι μηνες, να μπαινει πρωτοετης φοιτητρια. Ανεξαρτητως σε τι σχολή, αν την εβγαλε ακριβως στα 4 χρόνια, ειναι τωρα 21 ετών με πτυχίο. Εγω, όταν εγγράφηκα στο 1 εξάμηνο της σχολής μου, ήμουν 17 χρονών και 6 μηνών.
Στην ιδια αβεβαιοτητα βρισκομαστε ολοι. Φιλικά.
πρωτον δεν Υποβάθμισα Και Δεύτερων Εδωσα τα Εύσημα... Ο λόγος αναφοράς και Επισημάνσεις Δεν ειναι Λόγος Επίθεσης Και Αντιπαράθεσεις Προς το Αντίθετο Φυλο φυσικα... Και ναι! Δεν Αντιλέγω Σωστα ισως Κερδίζει Χρονιά... Αλλά Και Από Την Άλλη (σαν κάτοχος Ιδίου Πτυχίου) και Βλέποντας Αρκετά Απο Άποψης Οργανοδομης των ΑΕΝ Οφείλω Προσωπικά Να ειμαι Επιφυλακτικός (Όπως Άλλωστε Είμαστε Ολοι μας) ... Στο Κάτω Κατω Όπως Προειπες Είμαστε Σε Αβεβαιότητα Ολοι μηδενος Εξαιρουμένου...
friendly
ναι, το ξερω φιλε, δεν εννοουσα οτι υποβαθμισες καποιον η κατι αλλο ασχημο. Απλά εγραψα αυτο που σκεφτηκα σχετικα με τις πιθανως κερδισμενες χρονιες. Αλλωστε, σιγουρα θα ξερεις περισσότερα σχετικά με ΑΕΝ κλπ (εγω δεν έχω ιδέα).
cHrisAEN έγραψε:Βλεποντας τα αποτελεσματα των ΕΞ ΙΔΙΩΤΩΝ ΑΕΝ/ Π (ΠΛΟΙΑΡΧΩΝ) ... Επεσα με μια γρηγορη ματια στην πρωτη εικοσαδα και στο νουμερο 13 ... Μια κοπελιτσα γεννηθης του 1990! ... Δηλαδή σήμερα 21 ετών... και με πτυχιο Τριτοβαθμιας 4τους Φοίτησης Ειδη στο χέρι... Μωρέ Μπραβο...
Παιδια, μην τα υποβαθμιζουμε όλα. Κανείς δε χάνεται ούτε και είναι ωραίο να κρίνουμε χωρις να γνωρίζουμε. Στο παραδειγμα που αναφερεται, εγω σκεφτομαι ότι μπορεί να Ειναι απλά καποια κοπελα που μπορει προφανως Να εχει κερδισει χρονια' Στο σχολείο, με αποτελεσμα στα 17 και κατι μηνες, να μπαινει πρωτοετης φοιτητρια. Ανεξαρτητως σε τι σχολή, αν την εβγαλε ακριβως στα 4 χρόνια, ειναι τωρα 21 ετών με πτυχίο. Εγω, όταν εγγράφηκα στο 1 εξάμηνο της σχολής μου, ήμουν 17 χρονών και 6 μηνών.
Στην ιδια αβεβαιοτητα βρισκομαστε ολοι. Φιλικά.
πρωτον δεν Υποβάθμισα Και Δεύτερων Εδωσα τα Εύσημα... Ο λόγος αναφοράς και Επισημάνσεις Δεν ειναι Λόγος Επίθεσης Και Αντιπαράθεσεις Προς το Αντίθετο Φυλο φυσικα... Και ναι! Δεν Αντιλέγω Σωστα ισως Κερδίζει Χρονιά... Αλλά Και Από Την Άλλη (σαν κάτοχος Ιδίου Πτυχίου) και Βλέποντας Αρκετά Απο Άποψης Οργανοδομης των ΑΕΝ Οφείλω Προσωπικά Να ειμαι Επιφυλακτικός (Όπως Άλλωστε Είμαστε Ολοι μας) ... Στο Κάτω Κατω Όπως Προειπες Είμαστε Σε Αβεβαιότητα Ολοι μηδενος Εξαιρουμένου...
friendly
χρηστο να εισαι σιγουρος θα φανε πολλες φολα στην υψομετρηση και στα αγωνισματα (δεν θα χαριστουν σε κανεναν) ... Γι αυτο να εισαι σιγουρος... Αφου ετσι και αλλιως εαν μπει οοποιαδηποτε κοπελα απο αεν δεν προκειτε να παει σε σκαφος... ...
ναι Σωστά greko27 η Φόλα Ειναι Κάτι Που Μέχρι Να Τελειώσουν Οι Διαδικασίες Θα Απειλή Πολλούς/ες...
... Στο Δεύτερο Που Αναφέρεις, Αν και δεν θα Αλλάξει Σύντομα Είναι Εντελώς Άδικο... Πρέπει Η Αλμύρα Να Αγγίξει Και Επιδερμίδες Καλυμμένες Από Κρέμες Ενυδάτωσης Και Ανάπλασης.
Εφόσον στην προκηρυξη αναφέρει οτι θα πάρουν τουλάχιστον τον διπλάσιο Αριθμό των προκηρυχθέντων. Το να καλέσουν τελικα τον τριπλάσιο ή τον δεκαπλάσιο αριθμό των θέσεων πχ για 20 θέσεις τους πρώτους 200 ή για 14 θέσεις τους 140 αντίστοιχα δεν παιζει σε καμία περίπτωση; Και αν όχι ποια είναι τα κριτήρια με βάση τα οποία θα περιοριστεί η επιτροπή στον διπλάσιο, τριπλάσιο, τετραπλάσιο κλπ. Νομίζω δεν είναι σαφές αυτό το κομμάτι... Αν σταματούσαν τους διπλάσιους θα έγραφε μόνο τον διπλάσιο.Σωστά; Η εγω δεν το εχω καταλάβει καλα.
Απο περιεργεια ειδα τους πινακες να δω αυτο που λετε και επαθα πλακα. Το μεγαλο ποσοστο στις γυναικες δεν βλεπω να το γλιτωνουνε γιατι γενικοτερα στους πινακες υπαρχουν παρα πολλες γυναικες, ακολουθουν πολλες και σαν επιλαχουσες, δηλαδη θα κοβουνε μια θα ερχεται η απο κατω στη θεση της και παει λεγοντας, δεν μπορει να ειναι ολες αναπηρες... Ας προσεχανε με τη μοριοδοτηση και με τα γελοια αθληματα που εβαλαν, Ας τις φορτωθουν τωρα και ας κανουν υπομονη μεχρι την επομενη προκηρυξη σε 5-6 χρονια και αν γιατι βλεπω τα λιμανια μας να τα κουμανταρουν γερμανοι απο του χρονου.
Καλησπέρα, καλή επιτυχία σε όλους που Τελικά Επιλεχθούν! Μια απορία: Η Κατηγορία Των πολυτέκνων συναγωνίζεται με Όλους Τους Πολύτεκνους ή με όλους γενικά;
niki 17 έγραψε: Καλησπέρα, καλή επιτυχία σε όλους που Τελικά Επιλεχθούν! Μια απορία: Η Κατηγορία Των πολυτέκνων συναγωνίζεται με Όλους Τους Πολύτεκνους ή με όλους γενικά;
Έχω μια απορία! Είμαι απο τεε με 17.3 απολυτηριο+δεκανέας=17800με ecdl και τοεικ. Τα χαρτιά μου τα έλενξαν απο 4 άτομα και όχι μονο εγώ. Πως γίνεται να έχω κοπεί απο τα χαρτιά; Ή αυτοί απο το λιμεναρχείο δεν ξέρουν τι να ζητησουν (Γιατί το αρχικό χαρτι δεν τους έκανε και πήγα και τους έφερα και για υπάξ και για λ/φ) ή κάποιος απο κάτω εξαφάνισε κάποιο χαρτί. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω να μάθω για ποιό λόγο δεν πληρώ τις προυποθέσεις;
ΥΓ.Άν με έχουν κομμένο απο χαρτιά υπαξ λογικά θα με έχουν κομμένο και στους λ/φ!
chris_alex έγραψε:Έχω μια απορία! Είμαι απο τεε με 17.3 απολυτηριο+δεκανέας=17800με ecdl και τοεικ. Τα χαρτιά μου τα έλενξαν απο 4 άτομα και όχι μονο εγώ. Πως γίνεται να έχω κοπεί απο τα χαρτιά; Ή αυτοί απο το λιμεναρχείο δεν ξέρουν τι να ζητησουν (Γιατί το αρχικό χαρτι δεν τους έκανε και πήγα και τους έφερα και για υπάξ και για λ/φ) ή κάποιος απο κάτω εξαφάνισε κάποιο χαρτί. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω να μάθω για ποιό λόγο δεν πληρώ τις προυποθέσεις;
ΥΓ.Άν με έχουν κομμένο απο χαρτιά υπαξ λογικά θα με έχουν κομμένο και στους λ/φ!
να κάνω 2 ερωτησεις, καταρχήν, είναι σιγουρο το οτι θα καλέσουν τουλάχιστον τον διπλάσιο αριθμό ατόμων από όσους αναφέρεται στην προκήρυξη σε καθε κατηγορία; Πχ για τις 34 θέσεις της ΔΕ γεν. Κατηγορία, θα καλέσουν τουλάχιστον 68;
Και κάτι άλλο, όσοι με το καλό είναι οι τελικοί επιτυχόντες, στην μετέπειτα εξέλιξη και πορεία στο Λιμενικό, παίζει ρόλο η κατηγορία εισαγωγής τους, ή όλοι μαζί θα κανουν την ίδια εκπαίδευση στην σχολή υπαξιωματικών και ακολουθούν περίπου την ίδια πορεία μελλοντικά;
να κάνω 2 ερωτησεις, καταρχήν, είναι σιγουρο το οτι θα καλέσουν τουλάχιστον τον διπλάσιο αριθμό ατόμων από όσους αναφέρεται στην προκήρυξη σε καθε κατηγορία; Πχ για τις 34 θέσεις της ΔΕ γεν. Κατηγορία, θα καλέσουν τουλάχιστον 68;
Και κάτι άλλο, όσοι με το καλό είναι οι τελικοί επιτυχόντες, στην μετέπειτα εξέλιξη και πορεία στο Λιμενικό, παίζει ρόλο η κατηγορία εισαγωγής τους, ή όλοι μαζί θα κανουν την ίδια εκπαίδευση στην σχολή υπαξιωματικών και ακολουθούν περίπου την ίδια πορεία μελλοντικά;
Lock, θα ήθελα να σε ρωτήσω, στην γενική κατηγορία όσοι είναι απο τον αριθμό 34 και πάνω θα είναι επιτυχόντες στους λιμενοφύλακες; Ή είναι άκυρο αυτό που λέω; Για παράδειγμα ο 35 στους υπαξ. Θα είναι πρώτος στους λ/φ; Δηλαδή 35+90=127.
Σαφώς όμως και δεν συμπεριέλαβα αυτούς που έχουν περισσότερα μόρια απο το στρατό στους λ/φ και όσουν έχουν θαλάσσια υπηρεσία.
Lock, θα ήθελα να σε ρωτήσω, στην γενική κατηγορία όσοι είναι απο τον αριθμό 34 και πάνω θα είναι επιτυχόντες στους λιμενοφύλακες; Ή είναι άκυρο αυτό που λέω;Για παράδειγμα ο 35 στους υπαξ. Θα είναι πρώτος στους λ/φ; Δηλαδή 35+90=127.
Σαφώς όμως και δεν συμπεριέλαβα αυτούς που έχουν περισσότερα μόρια απο το στρατό στους λ/φ και όσουν έχουν θαλάσσια υπηρεσία.
Θα ήθελα μια άποψη επ'αυτού. Ευχαριστώ.
Χμμ, δεν έχω ιδέα φιλε για αυτό που με ρωτας. Νομιζω όμως οτι δεν εχει καποια σχεση ο ενας διαγωνισμός με τον άλλο, δηλαδη ειναι ανεξαρτητες οι λίστες. Δεν ελεγε καπου στην προκηρυξη οτι ο θα γινει κατι τετοιο (σαν το παραδειγμα Που αναφερεις) , μου φενεται και εντελώς "ακυρο" να γινοταν κατι τετοιο. Αυριο λένε οτι θα βγουν και για λιμενοφυλακες, εκει η σειρά λογικα θα είναι διαφορετική, αλλος ανταγωνισμός κτλ.
ΥΓ. Δεν ξέρω τιποτα παραπανω να σου απαντησω πιο διαφωτιστικά, και εγώ όλο απορίες είμαι και έχω (απλά εχω αρκετα μηνυματα στο παρόν forum, απ' όταν ετοιμαζομουν να μπω για την στρατιωτική θητεία).
1. Ότι αναφέρει η προκήρυξη, αν λέει για διπλάσιο αριθμό θα καλέσουν τόσους
Μπορει καποιος να μου πει γιατι τα ατομα που ειναι σε ειδικες κατηγοριες δεν εβγαλαν τα αποτελεσματα σε ξεχωριστους πινακες και μας εβαλαν στις γενικες σειρες; Ποτε περιμενουν να το κανουν?