Αποτελέσματα Δόκιμων Υπαξ Λιμενικού (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
konstantinos39
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από konstantinos39 »

Πες τα ρε Daredevil συμφωνω μαζί σ 100% που νομίζουν ότι όσοι έχουν πάρει το Proficiency γνωρίζουν κ τη γλώσσα! Ο me! είναι τα ζώα μου αργά που ήξερε όντως κ τους όρους από πριν! (με τις εφημερίδες να ανακοινώνουν την πλήρωση προσωπικού στο Λιμενικό όχι εβδομάδες αλλά ημέρες λίγο πριν την διεξαγωγή... Για να μη μιλήσω για τα αδικαιολόγητα κριτήρια που τα μάθαμε την ημέρα που ανακοινώθηκε η προκήρυξη) ... Εκτός Κ αν είχε μπάρμπα στη κορώνη; ;

Εγώ για παράδειγμα το ότι Ο me! Πέρασε με σειρά κατάταξης Με ένα" ο θεός ξέρει Τι "πτυχίο" κ τη γενική "ελληνική" εντύπωση ότι θα πάει σε ένα γραφείο κ θα μιλάει όλη την ημέρα στο κιν. Κ στα διαλείμματα θα παίζει πασιέντζα, αντικατοπτρίζει το γενικότερο μορφωτικό επίπεδο που έχει καταφέρει να περάσει το ελληνικό σύστημα στη Νέα Γενιά!

Αγαπητε me! Σορρυ κ για το ζώα μ αργά αλλά όντως ζεις μόνο για τη πάρτυ σ όπως οι περισσότεροι μας άλλωστε αλλά πιστεύω ότι αυτό είναι κ το μεγαλύτερο λάθος μας! Ο Daredevil δεν σ κάνει προσωπική επίθεση αλλά κρίνει τον μονοκόματο τρόπο σκέψης σου (που θύμα της είμαι κ εγώ ο ίδιος το παραδέχομαι) κ που ταυτόχρονα οδήγησε μία ολόκληρη χώρα στο να μη παράγει τπτ άλλο παρά μόνο δημοσίους Υπαλλήλους! Λες κ όσοι δεν καταφέρουν να μπουν στο δημόσιο για χ, ψ λόγους είναι άχρηστοι ή χαμηλότερου μορφωτικού επιπέδου! Κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός κ οι δυνατότητες του επίσης, δεν σημαίνει άρα ότι η ομάδα που σε κυβερνά κ σε οδήγησε στην συγκομιδή "μη πραγματικών ουσιαστικών"εφοδίων όπως τα προανέφερες πρέπει να είναι ο στόχος του καθενός με απώτερο σκοπό τη κατάκτηση μία θέσης στο ήλιο (Δημόσιο) γιατί η ίδια η κυβερνητική ομάδα (κ δεν αναφέρομαι σε κάποια συγκεκριμένη μιλαω γενικά για όσους έχουν κυβερνησει τούτο τόπο καθώς όλοι φερουν ευθύνη από τη στιγμή που αναλαμβάνουν τέτοιου είδους πολιτικές υποχρεώσεις) που σε οδήγησε να ακολουθήσεις αυτό το μονοπάτι δεν είχε από την αρχή κανένα μα κανένα πλάνο απορρόφησης όλων αυτών που ξεκίνησαν τη συγκεκριμένη προσπάθεια, παρ'όλα αυτά συνέχιζαν να διατυμπανίζουν να αποκτήσετε όσο τον δυνατόν περισσότερα εφόδια (πτυχία κλπ) ! Μόνο τούτο θα σ πω κ θα σωπάσω που λέει κ ο ποιητής... Μάθε να κοιτάς λοιπόν κ λίγο έξω απ'το κουτί... Μη κλείνεσαι μέσα του γιατί οι τοίχοι του θυμίζουν φυλακή!
me!

Δημοσίευση από me! »

Φιλοι μου, το γεγονος οτι εχω προσπαθησει πολυ στη ζωη μου για να καταφερω οτι εχω καταφερει με πολυ κοπο ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ με την αξια μου, δε με κανει ουτε πιονι του συστηματος, ουτε βυσματια του δημοσιου! Με τα προσοντα που εχω το δημοσιο για μενα ειναι η χειροτερη εναλλακτικη... Δεν μπηκατε ομως στη διαδικασια να σκεφτειτε οτι ορισμενοι γουσταρουν αυτα τα σωματα πολυ περισσοτερο απ οποιοδηποτε πτυχιο και αν εχουν! Και κυριως δεν καταλαβαινω για πιο λογο λες οτι κοιταω μονο τον εαυτο μου, εφοσον εγω ημουν αυτος που εξαρχης ωθησα τους παντες να καταρτιστουν σ ολα τα επιπεδα, ωστε να πετυχουν αυτο που θελουν! Και πιστεψε με, σου μιλαω εκ πειρας, οσο δυσκολη κ αν ειναι η κατασταση σ αυτην την χωρα, αν αξιζεις (και οχι μονο επειδη εχεις πτυχια κ ο κ), χαμμενος δεν πας! Αυτα οσον αφορα εμενα, ωστε να απαντηθουν οι (ανυποστατες) κατηγοριες σας! Απο εκει κ περα να πω τα εξης :
1) δεν συνεδεσα κανενος το μορφωτικο επιπεδο με τα πτυχια που εχει, παρολα αυτα, καποιος ανθρωπος που εχει λαβει υψηλου επιπεδου εκπαιδευση, δν μπορει να ειναι αμορφωτος, ετσι ειναι!
2) οσον αφορα στην οικονομικη ανεση, ειναι γεγονος πως περιοριζει πολλα ατομα απ το να τελειοποιησουν τις σπουδες τους, ΟΜΩΣ η ιστορια εχει διδαξει οτι οποιος θελει κ προσπαθει, παντα καταφερνει αυτο που θελει αργα η γρηγορα, ειτε στις πανελληνιες, ειτε μετεπειτα στη ζωη του. Εξαλου οπως ειπωθηκε παραπανω, ελαχιστοι ειναι αυτοι που δν εχουν απταιστως μια τουλ ξενη γλωσσα, αλλα ακομα κ αν δν την εχουν, στο χερι τους ειναι να στερηθουν κατι δευτερευον για ν την αποκτησουν!(το να αμφισβητειτε τι γνωση καποιου κατοχου διπλωματος, ειναι δικαιωμα σας, αρκει να μπορεσετε να το αποδειξετε, διοτι αυτος με απτα στοιχεια το αποδεικνυει)
3) κανεις δεν γνωριζει τους ορους κανενος διαγωνισμου εξαρχης, παρολα αυτα δε θελει ιδιαιτερη σκεψη για να καταλαβει καποιος οτι τα εφοδια που εχει αποκτησει θα του χρειαστουν σιγουρα!(γ αυτο εξαλλου κ τα αποκτα) η εισαι εφοδιασμενος για τη ζωη σου (τουλαχιστον οσον αφορα στην επαγγελματικη αποκατασταση) η δεν εισαι. Επισης οι οροι εν προκειμενω δν ηταν παραλογοι, σε αντιθεση με το παραδειγμα που αναφερατε προηγουμενως
4) αν καταφερετε να αποδειξετε στον εαυτο σας κυριως, αλλα και γενικοτερα, οτι μπορειτε με αλλο τροπο να πατε μπροστα, σας το ευχομαι. Ομως φοβαμαι οτι επαναπαυεστε στην παθητικη σας σταση, γνωριζοντας μονο πως να μειωσετε τους "επιτυχοντες" (σε ολα τα επιπεδα), ωστε να νιωσετε εσεις καλυτερα
και
5) αν δεν συμφωνειτε με τον τροπο λειτουργιας του συστηματος, το μονο που μπορειτε να κανετε ειναι να το αποδοκιμασετε, και αυτο πιστεψτε με, δν το κανετε με το να συμμετεχετε σε οοολους τους προκηρυσσομενους διαγωνισμους και κατηγορωντας στη συνεχεια το συστημα για την αποτυχια σας. Απλα δεχτειτε το, υπηρχαν καποιοι καλυτεροι απο σας!
καλη επιτυχια στη ζωη του καθενος, αν και οπως βλεπω, η οπισθοδρομηση και οχι η προοδος εξακολουθουν να κυριαρχουν
κοσμης...

Δημοσίευση από κοσμης... »

Ρε παιδες ολα καλα μεχρι εδω... Και καλα τωρα! Αλλα εχω μια παρατηρηση για την κατηγορια δ. Ε που ειμαι κι εγω! Θα καλεσουνε Εμας τους πρωτους 68 οκ; Ελα ομως που στα 68 ατομα μονο 13 ειμαστε αντρες, οι υπολοιπες 55 γυναικες! Ειναι δυνατον δλδ απο τη κατηγορια αυτη να περασουνε πιο πολλες γυναικες απο τους αντρες; Που θα τις φανε λαχανο σε υψομετρηση, ψυχοτεχνικα κ Α. Ν. Υ. Ε... ; Μηπως μετα καλεσουνε κι αλλους; Γτ κ στο π. Ε που κοιταξα οι πρωτοι 28 ειναι το μαξιμουμ γυναικες απο αντρες! Το ιδιο κι απο τ. Ε! Εγω πιστευω φιλοι μου πως πρεπει κ οι επιλαχων να ειναι Σε θεση γτ δε νομιζω να περασουνε τοσες γυναικες! Για τσεκαρετε λιγο τις λιστες! Εγω που μετρησα τα ατομα απο δ. Ε που ειναι 1.095 μονο οι 231ενας ειναι αντρες και 864 γυναικες...

Φαίη

Δημοσίευση από Φαίη »

Διαβάζω στο forum ορισμένους να τα βάζουν με νηπαιγωγούς, δασκάλους, ανθρώπους που σπούδασαν στη σχολή Μεσογειακών Σπουδών κλπ. Τι κόλλημα φάγατε με αυτά τα παιδιά; Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι άνεργα παραμένουν και αυτά! Ότι και αυτά τα παιδιά τρώνε τη μια σφαλιάρα μετά την άλλη! Ότι και αυτά σκέφτονται πολύ σοβαρά να φύγουν από αυτό το &#@%$ !@ κράτος για να βρουν μια δουλειά ώστε να ζήσουν με αξιοπρέπεια τη ζωή τους. Ότι και αυτά είναι θύματα του συστήματος! Είμαι εκπαιδευτικός και πολύ υπερήφανη για τους γονείς μου γιατί παρά τις οικονομικές δυσκολίες τους με σπούδασαν στο Πανεπιστήμιο 4 Γα#!2$να χρόνια για να καταλήξω τελικά στους καναπέδες του σπιτιού. Δε συμμετείχα σε καμιά από τις προκηρύξεις αυτές γιατί τις θεωρώ κατεξοχήν αντρικό επάγγελμα (όσο οπισθοδρομική άποψη κι αν σας φαίνεται) και επίσης δεν τις θεωρώ εύκολη λύση. Πιστέψτε με ο καθένας από αυτούς ή αυτές που σπούδασαν και συμμετέχουν στις προκηρύξεις θα ήθελαν να ακολουθήσουν επαγγελματικά το αντικείμενό τους. Και εγω των ΑΕΙ βλέπω καθημερινά να προτιμούν παιδιά που σπούδασαν στα ΤΕΙ ωστόσο δεν τους κράζω. Ντρέπομαι να βλέπω ανθρώπους μορφωμένους να αντιδρούν έτσι! Σ αυτο το σημείο έχουμε φτάσει; Η ζωή δεν τελειώνει σε αυτές τις προκηρύξεις! Ανθρωποι καθημερινά πεθαίνουν απο αρρώστιες, ασιτία κλπ. Λίγος σεβασμός παιδιά. Και ζητώ συγνώμη από το διαχειριστή που ξεφευγω και εγώ από το θέμα αλλά είχα την ανάγκη να εκφράσω το θυμό μου και να υπερασπιστώ αυτά τα παιδιά.

(και γι αυτους που αναρωτιούνται γιατί διαβάζω αυτό το forum... Να απαντήσω λέγοντας ότι μέλος της οικογενείας συμμετέχει στις προκηρύξεις) ευχαριστώ
yoman13

Δημοσίευση από yoman13 »

Ρε παιδιά αφού ξέρετε ότι για να έχει πιθανότητες να μπει κάποιος πρέπει να έχει πτυχίο πάνω από 8,5 τότε τι χαλιέστε; Αυτοί θέτουν τους κανόνες. Και πώς ξέρετε πώς τον έβγαλε κάποιος τον υψηλό βαθμό πτυχίου; Ήσασταν εκεί να το δείτε; Όλα αυτά τα λέω εγώ που είμαι στη θέση περίπου 1300 και όταν είδα το χαμό που γινόταν με τις αιτήσεις, το προέβλεψα. Για αυτούς που νομίζουν ότι άξιζαν κάποια θέση ή ότι αδικήθηκαν ή ότι όνειρό τους ήταν να μπουν στο λιμενικό, τότε έχουν μαύρα μεσάνυχτα από πραγματική Ζωή Δυστυχώς. Οι υπόλοιποι που δε θα περάσουν, ας βρουν κάτι δημιουργικό και επωφελές να απασχοληθούν γιατί δεν υπάρχει χρόνος για μοιρολόγια!
αληθινος

Δημοσίευση από αληθινος »

Ξυπνηστε κοριτσακια με τις ξενες γλωσσες σας. Εχει να κοπει πολυ κοσμος... Και ειδικα οι κοπελες... Που ζητε; Ξυπνηστε γιατι οταν θα πατε πανω και αρχιζουν να σας κοβουν στα ψυχοτεχνικα θα κλετε για τα μορια ποθ βγαλατε
cHrisAEN
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από cHrisAEN »

Βλεποντας τα αποτελεσματα των ΕΞ ΙΔΙΩΤΩΝ ΑΕΝ/ Π (ΠΛΟΙΑΡΧΩΝ) ... Επεσα με μια γρηγορη ματια στην πρωτη εικοσαδα και στο νουμερο 13 ... Μια κοπελιτσα γεννηθης του 1990! ... Δηλαδή σήμερα 21 ετών... και με πτυχιο Τριτοβαθμιας 4τους Φοίτησης Ειδη στο χέρι... Μωρέ Μπραβο...
solid

Δημοσίευση από solid »

Δηλαδή θεωρείς πως θα κοπούν άτομα Στις προκαταρκτικές;

Άβαταρ μέλους
lettaki
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από lettaki »

Top10 έγραψε:
ELEOS έγραψε:Θελω να κανω ενσταση τι πρεπει να κανω και πως με ποια τηλεφωνα μπορω να επικοινωνησω; Και που και πως κανω την αιτηση για να μαθω τους λογους που με αποκλεισανε; Θα μου απαντησουν γρηγορα; Εχω κοπει αδικα δεν υπαρχει αυτο κανονικα ειμαι μεσα στην κατηγορια δε και μαλιστα πολυ ψηλα με τα μορια που εχω... Αλλα ειμαι στον πινακα αποκλεισμενων απο που και ως που θα με τρελανουν οι γραφιοκρατες μαλλον αυτοι εχουν κανει λαθος! Σας παρακαλω πειτε αν ξερετε...

Σε περίπτωση που θες να κάνεις ένσταση μπορείς να το κάνεις μέσω ΑΣΕΠ. Λεπτομέρειες γράφει μέσα στην προκύρηξη. Έχεις 10 μέρες γι αυτό που ξεκινάν να μετράν απο Δευτέρα (17/10). Μπορείς να το κάνεις φυσικά, αλλά να σου πω την αλήθεια ειδικά για να σε απορρίψουν πρέπει να έχει κάποιο πρόβλημα η αίτηση σου. Αυτο μπορεί να είναι απο μη σωστή επικύρωση κάποιου πτυχίου η μετάφρασης. Μπορεί ακόμη να είναι και μη ακριβής συμπλήρωση της υπεύθυνης δήλωσης. Αλλα θα έλεγα αν πιστεύεις οτι είναι όλα ορθά πρέπει να κινηθείς όσο ακόμη σε παίρνει!

Πρώτα θα κάνεις αίτηση, καλύτερα να πας από το Αρχηγείο ΕΛΑΚΤ. Αυτοπροσώπως, για να σου γνωστοποιήσουν τους λόγους αποκλεισμού σου. Κρατάς και αντίγραφο επικυρωμένο με αρ. Πρωτ. Για να φαίνεται η ημερομηνία. Μετά με την απάντηση που θα σου στείλουν στην οποία θα φαίνεται ο λόγος αποκλεισμού σου, βάζεις δικηγόρο και κάνεις ένσταση μέσω ΑΣΕΠ.
Άβαταρ μέλους
lettaki
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από lettaki »

lettaki έγραψε:
Top10 έγραψε:
ELEOS έγραψε:Θελω να κανω ενσταση τι πρεπει να κανω και πως με ποια τηλεφωνα μπορω να επικοινωνησω; Και που και πως κανω την αιτηση για να μαθω τους λογους που με αποκλεισανε; Θα μου απαντησουν γρηγορα; Εχω κοπει αδικα δεν υπαρχει αυτο κανονικα ειμαι μεσα στην κατηγορια δε και μαλιστα πολυ ψηλα με τα μορια που εχω... Αλλα ειμαι στον πινακα αποκλεισμενων απο που και ως που θα με τρελανουν οι γραφιοκρατες μαλλον αυτοι εχουν κανει λαθος! Σας παρακαλω πειτε αν ξερετε...

Σε περίπτωση που θες να κάνεις ένσταση μπορείς να το κάνεις μέσω ΑΣΕΠ. Λεπτομέρειες γράφει μέσα στην προκύρηξη. Έχεις 10 μέρες γι αυτό που ξεκινάν να μετράν απο Δευτέρα (17/10). Μπορείς να το κάνεις φυσικά, αλλά να σου πω την αλήθεια ειδικά για να σε απορρίψουν πρέπει να έχει κάποιο πρόβλημα η αίτηση σου. Αυτο μπορεί να είναι απο μη σωστή επικύρωση κάποιου πτυχίου η μετάφρασης. Μπορεί ακόμη να είναι και μη ακριβής συμπλήρωση της υπεύθυνης δήλωσης. Αλλα θα έλεγα αν πιστεύεις οτι είναι όλα ορθά πρέπει να κινηθείς όσο ακόμη σε παίρνει!

Πρώτα θα κάνεις αίτηση, καλύτερα να πας από το Αρχηγείο ΕΛΑΚΤ. Αυτοπροσώπως, για να σου γνωστοποιήσουν τους λόγους αποκλεισμού σου. Κρατάς και αντίγραφο επικυρωμένο με αρ. Πρωτ. Για να φαίνεται η ημερομηνία. Μετά με την απάντηση που θα σου στείλουν στην οποία θα φαίνεται ο λόγος αποκλεισμού σου, βάζεις δικηγόρο και κάνεις ένσταση μέσω ΑΣΕΠ.

Και εννοείται πως πας όσο πιο σύντομα μπορείς, τη Δευτέρα πρωί πρωί!
Lock
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από Lock »

cHrisAEN έγραψε:Βλεποντας τα αποτελεσματα των ΕΞ ΙΔΙΩΤΩΝ ΑΕΝ/ Π (ΠΛΟΙΑΡΧΩΝ) ... Επεσα με μια γρηγορη ματια στην πρωτη εικοσαδα και στο νουμερο 13 ... Μια κοπελιτσα γεννηθης του 1990! ... Δηλαδή σήμερα 21 ετών... και με πτυχιο Τριτοβαθμιας 4τους Φοίτησης Ειδη στο χέρι... Μωρέ Μπραβο...

Παιδια, μην τα υποβαθμιζουμε όλα. Κανείς δε χάνεται ούτε και είναι ωραίο να κρίνουμε χωρις να γνωρίζουμε. Στο παραδειγμα που αναφερεται, εγω σκεφτομαι ότι μπορεί να Ειναι απλά καποια κοπελα που μπορει προφανως Να εχει κερδισει χρονια' Στο σχολείο, με αποτελεσμα στα 17 και κατι μηνες, να μπαινει πρωτοετης φοιτητρια. Ανεξαρτητως σε τι σχολή, αν την εβγαλε ακριβως στα 4 χρόνια, ειναι τωρα 21 ετών με πτυχίο. Εγω, όταν εγγράφηκα στο 1 εξάμηνο της σχολής μου, ήμουν 17 χρονών και 6 μηνών.

Στην ιδια αβεβαιοτητα βρισκομαστε ολοι.
Φιλικά.
cHrisAEN
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από cHrisAEN »

Lock έγραψε:
cHrisAEN έγραψε:Βλεποντας τα αποτελεσματα των ΕΞ ΙΔΙΩΤΩΝ ΑΕΝ/ Π (ΠΛΟΙΑΡΧΩΝ) ... Επεσα με μια γρηγορη ματια στην πρωτη εικοσαδα και στο νουμερο 13 ... Μια κοπελιτσα γεννηθης του 1990! ... Δηλαδή σήμερα 21 ετών... και με πτυχιο Τριτοβαθμιας 4τους Φοίτησης Ειδη στο χέρι... Μωρέ Μπραβο...

Παιδια, μην τα υποβαθμιζουμε όλα. Κανείς δε χάνεται ούτε και είναι ωραίο να κρίνουμε χωρις να γνωρίζουμε. Στο παραδειγμα που αναφερεται, εγω σκεφτομαι ότι μπορεί να Ειναι απλά καποια κοπελα που μπορει προφανως Να εχει κερδισει χρονια' Στο σχολείο, με αποτελεσμα στα 17 και κατι μηνες, να μπαινει πρωτοετης φοιτητρια. Ανεξαρτητως σε τι σχολή, αν την εβγαλε ακριβως στα 4 χρόνια, ειναι τωρα 21 ετών με πτυχίο. Εγω, όταν εγγράφηκα στο 1 εξάμηνο της σχολής μου, ήμουν 17 χρονών και 6 μηνών.

Φιλικά.

πρωτον δεν Υποβάθμισα Και Δεύτερων Εδωσα τα Εύσημα... Ο λόγος αναφοράς και Επισημάνσεις Δεν ειναι Λόγος Επίθεσης Και Αντιπαράθεσεις Προς το Αντίθετο Φυλο φυσικα... Και ναι! Δεν Αντιλέγω Σωστα ισως Κερδίζει Χρονιά... Αλλά Και Από Την Άλλη (σαν κάτοχος Ιδίου Πτυχίου ) και Βλέποντας Αρκετά Απο Άποψης Οργανοδομης των ΑΕΝ Οφείλω Προσωπικά Να ειμαι Επιφυλακτικός ( Όπως Άλλωστε Είμαστε Ολοι μας) ... Στο Κάτω Κατω Όπως Προειπες Είμαστε Σε Αβεβαιότητα Ολοι μηδενος Εξαιρουμένου...

friendly

Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από greko_27 »

armaanid έγραψε:Παιδιά καλησπέρα! Είμαι 12ος στον πίνακα των ΑΕΝ/ΜΗΧ οπότε λογικά περνάω στην επόμενη φάση. Υπάρχει κάποιος εδώ που μπορεί να μου πει μερικά πράγματα για την δουλειά του Υπάξ. Λιμ. Απο αυτή τη κατηγορία; Ισχύει το 5 χρόνια υποχρεωτικά σε πλωτό σκάφος σε νησι παραμεθωρίου και μετά άλλα 10 χρόνια πάλι σε πλωτό οπουδήποτε... ; Κάποιος... ;

οχι και 5 χρονια...12 χρονια σε πλωτο σκαφος ειναι το μινιμουμ αλλα το ξεχνας και αυτο το οριο... Τουλαχιστον 15 χρονακια θα φας στα σκαφη (εκτος και εαν αλλαξει κατι) ... Τα περισσοτερα ειναι στην παραμεθωριο εκτος και εαν ειναι τυχερος και πεσεις σε κανενα παροπλισμενο λογω ελλειπης συντηρησης... υπαρχουν τεραστιες ελλειψεις σε πληρωματα με οτι προβληματα και εαν συνεπαγονται για την ομαλη λειτουργια και την τηρηση του ωραριου στα πλωτα σκαφη (αδειες, ρεπο... Υπερωριες, απιστευτη κουραση... ) ... Να δωσετε ιδιαιτερη προσοχη οι μηχανικοι γιατι πολλοι κοβονται στην ανυε λογω προβληματων στην οραση... Οσοι εχετε κιτρινο ναυτικο φυλλαδιο λογω προβληματος στην οραση (μυωπια, δυσχρωματοψια κτλπ) κατα 90% κοβεστε απο την ανυε... Επισης για πρωτη φορα θα υπαρχουν και τοσες πολλες γυναικες στους ΑΕΝ μηχανικων αλλα δεν το βλεπω να μπαινουν στη σχοληΕικόνα
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

cHrisAEN έγραψε:
Lock έγραψε:

Φιλικά.

πρωτον δεν Υποβάθμισα Και Δεύτερων Εδωσα τα Εύσημα... Ο λόγος αναφοράς και Επισημάνσεις Δεν ειναι Λόγος Επίθεσης Και Αντιπαράθεσεις Προς το Αντίθετο Φυλο φυσικα... Και ναι! Δεν Αντιλέγω Σωστα ισως Κερδίζει Χρονιά... Αλλά Και Από Την Άλλη (σαν κάτοχος Ιδίου Πτυχίου) και Βλέποντας Αρκετά Απο Άποψης Οργανοδομης των ΑΕΝ Οφείλω Προσωπικά Να ειμαι Επιφυλακτικός (Όπως Άλλωστε Είμαστε Ολοι μας) ... Στο Κάτω Κατω Όπως Προειπες Είμαστε Σε Αβεβαιότητα Ολοι μηδενος Εξαιρουμένου...

friendly

χρηστο να εισαι σιγουρος θα φανε πολλες φολα στην υψομετρηση και στα αγωνισματαΕικόνα (δεν θα χαριστουν σε κανεναν) ... Γι αυτο να εισαι σιγουρος... Αφου ετσι και αλλιως εαν μπει οοποιαδηποτε κοπελα απο αεν δεν προκειτε να παει σε σκαφος... Εικόνα...
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

dalena έγραψε:... Σας ενοχλεί ο εποπ που τυχαίνει να είναι γυναίκα και δε σας ενοχλει που ειναι αλλοδαποι στις πρωτες θέσεις...

Δηλαδη ΣΟΒΑΡΟΛΟΓΕΙΣ; Εαν μπορεις στειλε τα ονοματα τους σε πρως μυνημα για να το ψαξω...5000 ειστε περιπου και σως θα μου ξεφυγε...THANKS
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες