Αποτελέσματα Δόκιμων Υπαξ Λιμενικού (2011)
Θελω να κανω ενσταση τι πρεπει να κανω και πως με ποια τηλεφωνα μπορω να επικοινωνησω; και που και πως κανω την αιτηση για να μαθω τους λογους που με αποκλεισανε; θα μου απαντησουν γρηγορα; εχω κοπει αδικα δεν υπαρχει αυτο κανονικα ειμαι μεσα στην κατηγορια δε και μαλιστα πολυ ψηλα με τα μορια που εχω... αλλα ειμαι στον πινακα αποκλεισμενων απο που και ως που θα με τρελανουν οι γραφιοκρατες μαλλον αυτοι εχουν κανει λαθος! σας παρακαλω πειτε αν ξερετε...
nikopaok4 έγραψε:Δλδ η κυρια απο εποπινα, ηθελε να παει λιμενικο; Ελπιζω να ξερει οτι εχει μια καποια διαφορα απο το να εισαι Ε. ΠΟ. Π. Με υπαξ. Του ΛΣ
Ενταξει, ο καθενας κανει τις επιλογες του, δεν ειναι ωραιο να κρινουμε χωρις να γνωριζουμε.
Εγω να ρωτησω αυτες οι διαφορές που εστιαζονται γενικά; Ειχαι σε χειρότερη φαση δηλαδη οι υπαξ. Από τους ΕΠΟΠ γενικά; Επισης θα με ενδιεφερε η συγκριση μεταξυ λιμενοφυλακων και υπαξ. Λιμενικου, ελπίζω να μην θεωρουνται θεματα offtopic, γιατι τωρα που βγηκαν τα πρωτα αποτελεσματα, πρεπει να παρουμε τις αποφασεις μας.
... Σας ενοχλεί ο εποπ που τυχαίνει να είναι γυναίκα και δε σας ενοχλει που ειναι αλλοδαποι στις πρωτες θέσεις...
Παιδιά καλησπέρα! Είμαι 12ος στον πίνακα των ΑΕΝ/ΜΗΧ οπότε λογικά περνάω στην επόμενη φάση. Υπάρχει κάποιος εδώ που μπορεί να μου πει μερικά πράγματα για την δουλειά του Υπάξ. Λιμ. Απο αυτή τη κατηγορία; Ισχύει το 5 χρόνια υποχρεωτικά σε πλωτό σκάφος σε νησι παραμεθωρίου και μετά άλλα 10 χρόνια πάλι σε πλωτό οπουδήποτε... ; Κάποιος... ;
Καλημέρα και συγχαρητήρια σε όσους πέρασαν. Έχουν προκύψει ''προβλήματα'' και αντιδράσεις με τα αποτελέσματα ή μου φαίνεται; Και δεν έχω καταλάβει ακόμη αυτό που αναφέρθηκε πιο πάνω περί ΕΔ, ΕΠ. ΟΠ κλπ. Προφανώς ίσως το ΕΔ είναι κάποια κατηγορία που αναφέρεται σε όσους έχουν εκπληρώσει τις Στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή είναι κατηγορία των Ειδικών Δυνάμεων;(Γι'αυτούς που επιθυμούν να ενταχθούν στις Ομάδες Ειδικών Αποστολών του ΛΣ ώς υπαξιωματικοί). Θα ήθελα κάποιες διευκρινίσεις απο όσους γνωρίζουν και φυσικά ήτανε υποψήφιοι.(Εντελώς πληροφοριακά για να μαθαίνω και εγώ μιάς και δεν είμαι υποψήφιος) 

melina έγραψε:Γεια σας... Ισως ειναι πολύ χαζό όμως πρέπει να Διευκρινιστεί... για τα αθληματα... Οταν θα Καλέσουν Τα παιδια... Η αθλητική Περιβολή Ειναι Απαραίτητη
... Τα παιδια που θα ταξιδεψουν απο μακρια και ερθουν με πολιτικη ενδυμασια Διαθετουν χώρο για
να αλλαξουν (αποδυτήριο) ; Ή ΤΟΥΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ Την εισοδο.... Καλη επιτυχια σε ολους...
ισως καποιος/α απο τους Υποψηφίους Τις προηγουμενη Προκήρυξης Μπορεί Να σε Ενημερώσει Περαιτέρω.
D.Y.K έγραψε:Καλημέρα και συγχαρητήρια σε όσους πέρασαν. Έχουν προκύψει ''προβλήματα'' και αντιδράσεις με τα αποτελέσματα ή μου φαίνεται; Και δεν έχω καταλάβει ακόμη αυτό που αναφέρθηκε πιο πάνω περί ΕΔ, ΕΠ. ΟΠ κλπ. Προφανώς ίσως το ΕΔ είναι κάποια κατηγορία που αναφέρεται σε όσους έχουν εκπληρώσει τις Στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή είναι κατηγορία των Ειδικών Δυνάμεων;(Γι'αυτούς που επιθυμούν να ενταχθούν στις Ομάδες Ειδικών Αποστολών του ΛΣ ώς υπαξιωματικοί). Θα ήθελα κάποιες διευκρινίσεις απο όσους γνωρίζουν και φυσικά ήτανε υποψήφιοι.(Εντελώς πληροφοριακά για να μαθαίνω και εγώ μιάς και δεν είμαι υποψήφιος)
Εγω νομιζω ότι το ΕΔ είναι απλα τα αρχικά των Ενόπλων Δυνάμεων. Οπότε εάν κάποιος/κάποια έχει υπάρξει ΕΠΟΠ στο παρελθόν, έχει αυτή την ένδειξη.(υπάρχουν άλλα αποτελέσματα συγκεκριμένα για όσους επιθυμούν Ειδικές Δυνάμεις Λιμενικού).
Ναι με την έννοια της μοριοδότησης όμως ή είναι απλά μία ένδειξη; Ή και τα δύο ίσως;
D.Y.K έγραψε:Καλημέρα και συγχαρητήρια σε όσους πέρασαν. Έχουν προκύψει ''προβλήματα'' και αντιδράσεις με τα αποτελέσματα ή μου φαίνεται; Και δεν έχω καταλάβει ακόμη αυτό που αναφέρθηκε πιο πάνω περί ΕΔ, ΕΠ. ΟΠ κλπ. Προφανώς ίσως το ΕΔ είναι κάποια κατηγορία που αναφέρεται σε όσους έχουν εκπληρώσει τις Στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή είναι κατηγορία των Ειδικών Δυνάμεων;(Γι'αυτούς που επιθυμούν να ενταχθούν στις Ομάδες Ειδικών Αποστολών του ΛΣ ώς υπαξιωματικοί). Θα ήθελα κάποιες διευκρινίσεις απο όσους γνωρίζουν και φυσικά ήτανε υποψήφιοι.(Εντελώς πληροφοριακά για να μαθαίνω και εγώ μιάς και δεν είμαι υποψήφιος)
Θελω να κανω ενσταση γιατι ειμαι στους απορριφθεντες χωρις λογο... Που στελνουμε την αιτηση για να μαθουμε τους λογους που αυτοι, αυτοι λεω με αποκλεισαν... Κανονικα ειμαι μεσα στιν κατιγορια δ. Ε. Δεν ξερω τι να κανω εχω τρελαθει... Και που κανεις την ενσταση και πως. Αν ξερει καποιος ας μου πει παρακαλω πολυ... Ας μου στειλουν τα τιλεφωνα η τα φαξ που μπορω να επικοινωνησω για μαθω... Τα ειχα ολα σωστα δεν καταλαβαινω τι μπορει να ειναι λαθος εχω 20800 μορια!
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 4
Mark84 ακριβώς το ίδιο και εγώ είμαι στη κατηγορία ΤΕ 20 Θέσεις περίπου παρακάτω υπάρχει καμια πιθανότητα λές να φτάσουμε τουλάχιστον στη διαδικασία αθλητικών κ υγειονομικών εξετάσεων ή ούτε μία στο εκατομμύριο;
Κ εγώ αυτό πιστέυω με τη κοπελιά στο νούμερο 44! Απλά θεωρώ ότι έπρεπε να δημιουργηθεί ποσόστωση ως προς τις θέσεις κ οι γυναίκες να μπουν σε διαφορετική κατηγορία από τους άνδρες (ανεξάρτητα από τη κατηγορία), καθώς είναι πολύ υψηλό το ποσοστό γυναικών (στατιστικά πάντα σε σύγκριση με τους άνδρες) που πετυχαίνουν καλύτερες βαθμολογίες στις σπουδές τους! Αυτό άλλωστε δείχνει κ η σειρά κατάταξης! Ή ίσως το καλυτερο θα ήταν να διευκρινιστεί που ακριβώς θα απασχοληθούν οι επιτυχόντες κ ποιές θα είναι οι αρμοδιότητες τους κ όσες θέσεις αφορούσαν θέσεις γραφείου να καλύπτονταν με γραπτές εξετάσεις! Άλλωστε πολύ λίγες γυναίκες είναι εκείνες που έκαναν τα χαρτιά σε σώμα ασφαλείας με κριτήριο τη σκοπιά, τη φύλαξη ή τη περιπολία!
Κ εγώ αυτό πιστέυω με τη κοπελιά στο νούμερο 44! Απλά θεωρώ ότι έπρεπε να δημιουργηθεί ποσόστωση ως προς τις θέσεις κ οι γυναίκες να μπουν σε διαφορετική κατηγορία από τους άνδρες (ανεξάρτητα από τη κατηγορία), καθώς είναι πολύ υψηλό το ποσοστό γυναικών (στατιστικά πάντα σε σύγκριση με τους άνδρες) που πετυχαίνουν καλύτερες βαθμολογίες στις σπουδές τους! Αυτό άλλωστε δείχνει κ η σειρά κατάταξης! Ή ίσως το καλυτερο θα ήταν να διευκρινιστεί που ακριβώς θα απασχοληθούν οι επιτυχόντες κ ποιές θα είναι οι αρμοδιότητες τους κ όσες θέσεις αφορούσαν θέσεις γραφείου να καλύπτονταν με γραπτές εξετάσεις! Άλλωστε πολύ λίγες γυναίκες είναι εκείνες που έκαναν τα χαρτιά σε σώμα ασφαλείας με κριτήριο τη σκοπιά, τη φύλαξη ή τη περιπολία!
D.Y.K έγραψε:Ναι με την έννοια της μοριοδότησης όμως ή είναι απλά μία ένδειξη; Ή και τα δύο ίσως;
Και τα δύο λογικά. Μοριοδοτούνται όσοι έχουν αυτη την ενδειξη. Νομίζω ότι έιναι ένδειξη ότι κάποιος έχει υπηρετήσει στις Ειδικές Δυνάμεις, ως στρατιώτης 'η εποπ για ανδρες, ως εποπ για γυναικες. Και λογικα, αναλογα με τους μηνες θητείας κτλ πανε από 500 έως 100 μόρια.
Καλώς ς'ευχαριστώ Lock. Εσύ σε ποιά θέση είσαι; Τα νέα είναι ευχάριστα για σένα;
D.Y.K έγραψε:Καλώς ς'ευχαριστώ Lock. Εσύ σε ποιά θέση είσαι; Τα νέα είναι ευχάριστα για σένα;
Τίποτα.
Εγω ειμαι στις θεσεις 60-68 στην γενικη κατηγορια ΔΕ, απ'οπου παιρνουν νομιζω τους 34 πρώτους. Αν με καλέσουν γι αθληματα κτλ, ίσως πάω.
melina έγραψε:Γεια σας... Ισως ειναι πολύ χαζό όμως πρέπει να Διευκρινιστεί... για τα αθληματα... Οταν θα Καλέσουν Τα παιδια... Η αθλητική Περιβολή Ειναι Απαραίτητη
... Τα παιδια που θα ταξιδεψουν απο μακρια και ερθουν με πολιτικη ενδυμασια Διαθετουν χώρο για
να αλλαξουν (αποδυτήριο) ; Ή ΤΟΥΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ Την εισοδο.... Καλη επιτυχια σε ολους...
αν Ξέρετε Κάτι Πείτε Μου Παρακαλώ.
Δεν πειράζει αδερφέ. Κάθε εμπόδιο για καλό. Άλλωστε αναμένεις και τα αποτελέσματα των Λιμενοφυλάκων απ'ότι διάβασα. Καλή επιτυχία να έχεις εκεί 

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες