Αποτελέσματα Δόκιμων Υπαξ Λιμενικού (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Νικόλας

Δημοσίευση από Νικόλας »

Αντέδρασα επειδή είσαι γενικά πολύ επιθετικός με όποιον γράφει κάτι που δεν σου αρέσει ή δεν είχε το χρόνο να διαβάσει όλη τη συζήτηση και λέει κάτι εκτός θέματος. Το οτι εσύ έχεις διαβάσει όλο το φόρουμ δεν σημαίνει ότι όλος ο κόσμος έχει το χρόνο να το κάνει. Να με συγχωρεις λοιπόν που ρώτησα πως βγαίνουν 10500 μόρια γιατί στο ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ που ημουν εγώ ο συνηθισμενος βαθμός πτυχίου ήταν 6,5-7 ενώ όποιος έβγαζε 8,5-9 έφευγε για Μ. Ι. Τ. Και προφανώς δεν θα καθόταν να ασχοληθεί με την συγκεκριμένη προκύρηξη. Φυσικά στα ΤΕΙ ιχθυοκαλλιέργιας απο τα οποία έχεις εμπειρία συναντάς συχνα το 9,5 οπότε σου φαίνεται πολύ φυσιολογικό. Με συγχωρεις και πάλι που είμαι τόσο χαμηλά και παίρνω να έχω όπως λές. Σε τόσο δύσκολές εποχές ότι σου δίνει κανεις καλό είναι. Σε ευχαριστώ που δεν θα το συνεχίσεις για να μην βαριέσαι κίολας.

Υ. Γ. Ζητώ πραγματικά συγνώμη απο τα υπόλοιπα μέλη του Φορουμ για τα άσχετα 2 τελευταια ποστ. Δεν θα επαναληφθει σε καμία περίπτωση.

FOTIS

Δημοσίευση από FOTIS »

Νικόλας έγραψε:Αντέδρασα επειδή είσαι γενικά πολύ επιθετικός με όποιον γράφει κάτι που δεν σου αρέσει ή δεν είχε το χρόνο να διαβάσει όλη τη συζήτηση και λέει κάτι εκτός θέματος. Το οτι εσύ έχεις διαβάσει όλο το φόρουμ δεν σημαίνει ότι όλος ο κόσμος έχει το χρόνο να το κάνει. Να με συγχωρεις λοιπόν που ρώτησα πως βγαίνουν 10500 μόρια γιατί στο ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ που ημουν εγώ ο συνηθισμενος βαθμός πτυχίου ήταν 6,5-7 ενώ όποιος έβγαζε 8,5-9 έφευγε για Μ. Ι. Τ. Και προφανώς δεν θα καθόταν να ασχοληθεί με την συγκεκριμένη προκύρηξη. Φυσικά στα ΤΕΙ ιχθυοκαλλιέργιας απο τα οποία έχεις εμπειρία συναντάς συχνα το 9,5 οπότε σου φαίνεται πολύ φυσιολογικό. Με συγχωρεις και πάλι που είμαι τόσο χαμηλά και παίρνω να έχω όπως λές. Σε τόσο δύσκολές εποχές ότι σου δίνει κανεις καλό είναι. Σε ευχαριστώ που δεν θα το συνεχίσεις για να μην βαριέσαι κίολας.

Υ. Γ. Ζητώ πραγματικά συγνώμη απο τα υπόλοιπα μέλη του Φορουμ για τα άσχετα 2 τελευταια ποστ. Δεν θα επαναληφθει σε καμία περίπτωση.

Εντάξει, έχεις δίκαιο για το ειρωνικό μου ύφος. Ζητώ συγνώμη αλλα κάνω ανανέωση στη σελίδα του υπουργείου και τιποτα ακόμη. Μας έχει φάει το άγχος... Και πάλι συγνώμη!

Να κάτι νεότερο αλλά πάλι όχι για μας: http://hcg.gr/node/1465

SOS

Δημοσίευση από SOS »

Παιδιά, το θέμα (όχι το δικό μας) αλλά ένας πίνακας μορίων (Συγκεκριμένα Ανθυπ. Νομικών) αναρτήθηκε.

Τώρα, αν κάποιος ξέρρει η προκήρυξη ήτο για ΜΟΝΟΝ 15 Ατομα (αξιωματικούς Νομικούς!)

Τα αποτελέσματα της Λίστας είναι 243άτομα. Πώς θα τους καλέσουν; Τηλεφωνικά; Η με άλλον Πίνακα που θα κοινοποιηθεί!

*Ας μιλήσει όποιος ξέρει, για να γνωρίζουν την διαδικασία και οι Υποψήφιοι Υπαξιωματικοί...
drill_1
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από drill_1 »

Καλή επιτυχία σε όλους παιδιά.
nikopaok4
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 38

Δημοσίευση από nikopaok4 »

Μας εχουν γκαστρωσει, για Ε. Φ. Τα αποτελεσματα εχουν βγει ηδη, μα τοσο μαγειρεμα ουτε ο κος Μαμαλακης
vaggelisch
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από vaggelisch »

Βγηκανε τα ονοματα αυτων που πληρουν τα κριτηρια για τους υπαξιωματικους και ποιοι οχι... http://www.hcg.gr/sites/default/files/article/attach/sym_YX_2011.pdf

nikopaok4
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Παιζει να ειναι και η πρωτη φορα που πεφτει το site ελεος δλδ[

Εχει κανεις το αρχειο να του δωσω το mail μου να μου το στειλει;
Άβαταρ μέλους
pigasos24
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από pigasos24 »

nikopaok4 έγραψε:Παιζει να ειναι και η πρωτη φορα που πεφτει το site ελεος δλδ

Είχε ξαναπέσει στα αποτελέσματα για τους Σημαιοφόρους!
nikopaok4
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Τι ωραια...
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Δηλαδη ειναι οι επιτυχώντες;
ΝΙΚΟΣ

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ »

Τώρα τι γίνεται ξέρεις κανείς πόση ώρα θέλει για να επανέλθει;

nikopaok4
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Συμεττεχοντες και απεριφθεντες απο οτι διαβαζω στο blog της ελληνικης ακτοφυλακης αλλα δεν ανοιγει ουτε απο εκει
νικος

Δημοσίευση από νικος »

Αν το έχει κανείς ας το ανεβάσει εδώ το αρχείο δεν γίνεται?
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Δηλαδη σαν να λεμε επιτυχωντες κ αποτυχωντες

Fotis

Δημοσίευση από Fotis »

Όσο προσπαθούμε να το ανοξουμε όλοι μαζί δε πρόκειται να ανοίξει. Αν το έχεις κάποιος ας το ανεβάσει εδω:http://www.megaupload.com/
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης