Χτες ειχα παει στο υπουργειο για ενα αλλο θεμα και μου ειπαν οτι ειχαν διορια να τα βγαλουν μεχρι την προηγουμενη παρασκευη αλλα πηραν παραταση 1 βδομαδα ακομα, οποτε πιστευω μεσα στην αλλη βδομαδα να βγουν.
greko_27 έγραψε:Πρεπει πρωτα να βγουν ποιες αιτησεις απορριφθηκαν για τους υποψ που δεν τηρουσαν τα κριτιρια. Και επισης οι αιτησεις με τους υποψηφιους που τα τηρουσαν
Γκρέκο. Όλοι όσοι θα πληρούν τις προϋποθέσεις θα συμπεριλαμβάνονται; Και μετά τι έχει κατευθείαν όλο το μπουλούκι υψομέτρηση;
*Γτ στην πορκηρυξη έλεγε Για Καθε Κατηγορία έως ο διπλάσιος αριθμός από τον προκηρυσσόμενο σε έακστο κωδικό... Θένκς
greko_27 έγραψε:Πρεπει πρωτα να βγουν ποιες αιτησεις απορριφθηκαν για τους υποψ που δεν τηρουσαν τα κριτιρια. Και επισης οι αιτησεις με τους υποψηφιους που τα τηρουσαν
Γκρέκο. Όλοι όσοι θα πληρούν τις προϋποθέσεις θα συμπεριλαμβάνονται; Και μετά τι έχει κατευθείαν όλο το μπουλούκι υψομέτρηση;
*Γτ στην πορκηρυξη έλεγε Για Καθε Κατηγορία έως ο διπλάσιος αριθμός από τον προκηρυσσόμενο σε έακστο κωδικό... Θένκς
μολις βγουν τα ονομτα αυτων που πληρουν τις προυποθεσεις... Μετα θα βγει συνολικος πινακας με τα μορια του καθενος... Επειτα θα καλεσουν τον διπλασιο αριθμο ανα κατηγορια για υψομετρηση κτλπ... Ετσι πρεπει να γινουν... Εαν τωρα ξαφνικα αλλαξει η ολη διαδικασια... Δεν θα ειναι και οτι το καλυτερο και θα αρχισουν παλι οι μουρμουρες
chaniacitygr έγραψε:Lettaki τα 10.500 σε ποια κατηγορια τα εχεις; εγω ειμαι στα 6400 στο ΤΕ... Καμια ελπιδα
Στην κατηγορία ΠΕ. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει. Υπάρχει υψομέτρηση, υγειονομικές εξετάσεις και αθλήματα που θα κοπεί πολύς κόσμος, οπότε ελπίζουμε μέχρι τέλους!
chaniacitygr έγραψε:Στο λιμενικο απο οτι ειδα στο ΠΙΝΑΚΕΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ-ΑΠΟΡΡΙΦΘΕΝΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ Λ. Σ-ΕΛ. ΑΚΤ δεν υπαρχουν τα μορια... αρα αν εχει καποιος γνωστο στην επιτροπη ανετα βαζει τον δικο του ποιο πανο... Η τον καλει στις εξετασεις. Ποιος θα το παρει χαμπαρι απο την στιγμη που δεν φαινοντε τι εχει;
Εσύ αυτό κατάλαβες απο αυτό το κείμενο; Αν είχες διαβάσει την πρώτη παράγραφο και όχι μονο να κοιτάξεις τους πίνακες θα είχες καταλάβει οτι αυτοί οι υποψήφιοι έχουν τα προσόντα -πλήρη δικαιολογητικά για να συνεχίσουν. Δεν αναφέρει τίποτα για μόρια που προφανώς θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.
Ενώ εσύ που είσαι σε ΦΟΡΟΥΜ ΥΠΑΞ και ρωτας για αποτελέσματα Τεχνικών και μετά ρωτάς αν έχει Διδακτορικό επειδή μαζεύει υποψήφιος/α (10.500 μόρια), που καπου έκει θα ειναι η βάση, είσαι πολύ ανώτερος. Για να ρωτάς αν έχει καποιος διδακτορικό για να φτασει 10.500 σημαίνει οτι εσένα σου είπαν οτι ο ανώτερος βαθμός πτυχίου είναι το 6 γιατί εσύ το πηρες με 5 μου φαίνεται το πτυχίο για να απορείς για καποιον που μπορεί να έχει βαθμό πτυχίου 9,5 + Άριστη γνώση μιας ξένης γλώσσας (=10.500). παρέ να χεις!(και δε θα το συνεχίσω γτ είσαι πολύ χαμηλά και βαριέμαι)