Αποτελέσματα Λιμενοφυλάκων (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από Greek_Army »

Σου απάντησα στην πρώτη ερώτηση επειδή το γνώριζα, τώρα ρώτησες για κάτι που δεν γνωρίζω και δεν με ενδιαφέρει να το μάθω, μήπως να πάρω και τηλέφωνο στο υπουργείο;
FOTIS

Δημοσίευση από FOTIS »

Greek_Army έγραψε:Σου απάντησα στην πρώτη ερώτηση επειδή το γνώριζα, τώρα ρώτησες για κάτι που δεν γνωρίζω και δεν με ενδιαφέρει να το μάθω, μήπως να πάρω και τηλέφωνο στο υπουργείο;

Δεν είναι για γέλια αυτο νομίζω! Εγώ πάλι που τους πήρα να ρωτήσω μου είπαν να βλέπω στη σελίδα τους να ενημερώνομαι. Τι να δω δηλαδή; Οτι πρέπει μέσα σε 12 ώρες να είμαι Αθήνα; Τωρα γελάμε Εικόνα! Αφήνω μονο ανοιχτό το ενδεχόμενο αν επικοινωνούν με αυτους που θα καλέσουν νωρίτερα.
ΜΑΡΙΑ21
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από ΜΑΡΙΑ21 »

Πλακα εκανα ηρεμησε δεν ειπα κατι Κακο νομιζω...
Άβαταρ μέλους
AlexTheGood
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από AlexTheGood »

Πήγα ρώτησα σήμερα στο Αρχηγείο τι παίζει με την διαδικασία και μου είπαν πως οτι είναι θα αναρτηθεί στην σελίδα του internet ( www.hcg.gr ). Ρώτησα εαν παίζει να περάσουν όλοι απο αθλήματα και μου είπε πως θα ομαδοποιηθούν όλοι και θα περάσουν. Παίζει κάτι τέτοιο; Γιατί είναι τα ζώα μου αργά; Πρέπει δηλαδή να είμαστε στην αναμονή όλη την ώρα και σίγουρα άδικα;
Ου πόσοι αλλά που
SOTOS

Δημοσίευση από SOTOS »

AlexTheGood έγραψε:Πήγα ρώτησα σήμερα στο Αρχηγείο τι παίζει με την διαδικασία και μου είπαν πως οτι είναι θα αναρτηθεί στην σελίδα του internet ( www.hcg.gr ). Ρώτησα εαν παίζει να περάσουν όλοι απο αθλήματα και μου είπε πως θα ομαδοποιηθούν όλοι και θα περάσουν. Παίζει κάτι τέτοιο; Γιατί είναι τα ζώα μου αργά; Πρέπει δηλαδή να είμαστε στην αναμονή όλη την ώρα και σίγουρα άδικα;

Εγω πήρα κανα δυο φορές τηλέφωνο και η απάντηση τους ήταν ίδια με τη δική σου... Ας πουν οχι αυτή την εβδομάδα, μάλλον την επόμενη, αλλά δε λεν τίποτα! Οχι δεν νομίζω να πέρασουν όλοι αθλήματα, δε τελείνει η προκύρηξη ούτε σε 10 χρόνια... Πιθανό λίγοι παραπάνω απο το διπλάσιο του αριθμού των Θέσεων να κλιθεί για τις λοιπες διαδικασίες. Οτι θα ομοδοποιηθούν εννοούσε μάλλον οτι οι ΑΕΝ με τους ΑΕΝ κτλ... Ποιος ξέρει;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Greek_Army έγραψε:Ρε παιδιά τα αθλήματα δεν είναι η πρώτη διαδικασία! Τι ***** είναι αυτές που σας λένε...

SOTOS έγραψε:Οτι θα ομοδοποιηθούν εννοούσε μάλλον οτι οι ΑΕΝ με τους ΑΕΝ κτλ... Ποιος ξέρει;

Ανά κατηγορίες

SOTOS

Δημοσίευση από SOTOS »

Greek_Army έγραψε:
Greek_Army έγραψε:Ρε παιδιά τα αθλήματα δεν είναι η πρώτη διαδικασία! Τι ***** είναι αυτές που σας λένε...

SOTOS έγραψε:Οτι θα ομοδοποιηθούν εννοούσε μάλλον οτι οι ΑΕΝ με τους ΑΕΝ κτλ... Ποιος ξέρει;

Ανά κατηγορίες

Greek λες να γίνονται οι διαδικασίες ανα κατηγορία πχ όπως τους Ε. Φ και όχι όλο το τσούρμο πρώτα Υψομέτρηση και αφού τελειώσουν όλοι για την επομενη διαδικασία; Εννοω κανα 2 κατηγοριες πχ ΑΕΝ και Ειδ Δυνάμεις Δευτέρα υψομέτρηση και όλες οι υπόλοιπες διαδικασίες σερι ανα μέρα η πολλά ζητάω; Οχι τπτ άλλο για να μη τραβιώμαστε Αθήνα κανα 2 βδομάδες...
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Δεν γίνεται να μιλάμε υποθετικά, περίμενε να βγει το πρόγραμμα
Άβαταρ μέλους
AlexTheGood
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Greek_Army έγραψε:Δεν γίνεται να μιλάμε υποθετικά, περίμενε να βγει το πρόγραμμα

Μέχρι να βγεί πρόγραμμα, εγώ θα έχω βγει σε σύνταξη. Με το συμπάθειο κιόλας.

Είμαι σε τετραψήφιο αριθμό στην γενική κατηγορία και δεν ξέρω καν αν πρέπει να ελπίζω ή οχι γιατί στις σελίδες του λιμενικού ή στο αρχηγείο το κρατάνε σαν κρατικό μυστικό.
Ου πόσοι αλλά που
axoutou

Δημοσίευση από axoutou »

Ναι ετσι ακριβως θα κανεις. Για τους σημαιοφορους εγω ξεκινησα για Αθηνα χωρίς καν να εχουν ανακοινωσει το προγραμμα. Το ανακοινωσαν στις 9 το βραδυ και επρεπε Το αλλο πρωι να ειμαι Πειραια (μενω Θεσσαλονικη) . Οποτε καταλαβαινεις ποσο πολυ υπολογιζουν τον αλλο, αν δουλευει αν μενει μακρια κτλ στα Π$$^^&**α τους...

Μ.Σ

Δημοσίευση από Μ.Σ »

AlexTheGood έγραψε:
Greek_Army έγραψε:Δεν γίνεται να μιλάμε υποθετικά, περίμενε να βγει το πρόγραμμα

Μέχρι να βγεί πρόγραμμα, εγώ θα έχω βγει σε σύνταξη. Με το συμπάθειο κιόλας.

Είμαι σε τετραψήφιο αριθμό στην γενική κατηγορία και δεν ξέρω καν αν πρέπει να ελπίζω ή οχι γιατί στις σελίδες του λιμενικού ή στο αρχηγείο το κρατάνε σαν κρατικό μυστικό.

Συγνώμη, πως γίνεται να ελπίζεις αφού είσαι τετραψήφιος; Πως θα προσπεράσεις τόοοοσα άτομα, ρε φίλε;
sailor

Δημοσίευση από sailor »

Εχετε ιδεα αμα για τις εξετασεις-υγειονομικα ψυχοτεχνικα και αθλητικες δοκιμασιες-θα μας ειδοποιησουν τηλεφωνικα η πρεπει μονοι να ενημερωθουμε; Επειδη μενω μακρια βλεπω μονο το σαιτ αλλα εκει δεν εχω δει κατι ακομα και αγχωνομαι μηπως απλα δε το εβγαλαν εκει.
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από handballer »

Μ. Σ έγραψε:Συγνώμη, πως γίνεται να ελπίζεις αφού είσαι τετραψήφιος; Πως θα προσπεράσεις τόοοοσα άτομα, ρε φίλε;
Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα
Άβαταρ μέλους
AlexTheGood
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Μ. Σ έγραψε:
Συγνώμη, πως γίνεται να ελπίζεις αφού είσαι τετραψήφιος; Πως θα προσπεράσεις τόοοοσα άτομα, ρε φίλε;

Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία που λένε. Αλλά δεν βασίζομαι σε αυτό.

Ρωτάω τόσο καιρό απο εδώ και απο εκεί για το αν θα περάσουν όλοι αθλητικές, Υγειονομικές και λοιπά. Μα πουθενά (έγκυρη) απάντηση. Γιατί εαν περάσουν όλοι (δεν νομίζω) θέλω να πάω να προσπαθίσω τουλάχιστον.

Απο εκεί και πέρα δεν ξέρω... Γι αυτό εαν μπορείς να μου πεις ποίοι μπορούν να ελπίζουν.
Ου πόσοι αλλά που
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Αν είσαι στην γενική κατηγορία που παίρνει 90 άτομα, δεν γίνεται να ελπίζεις Εικόνα Το ίδιο ισχύει για τις λοιπές κατηγορίες, παίρνουν λίγα άτομα...

Στην προκήρυξη αναφέρει πόσους θα καλέσουν, ποιο έγκυρη πηγή δεν νομίζω να βρεις!

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης