Αποτελέσματα Λιμενοφυλάκων (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
kalasnikof13
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από kalasnikof13 »

Ετσι για χαλαρωσουμε μας μενουν 52 θεσεις διοτι ενας πολυτεκνος ειναι σε αλλη κατηγορια με πολλα μορια.
Άβαταρ μέλους
olgako
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από olgako »

Ας ελπίσουμε πως οι μισές τουλάχιστον κενές θέσεις θα πάνε στη γενική κατηγορία
Άβαταρ μέλους
COMBAT MEDIC
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από COMBAT MEDIC »

Εαν καθησανε και διαβασανε την προκυρηξη θα το γνωριζουν οπως θα γνωριζουν οτι περνανε εξετασεις για δοκιμους ΠΝ η οποιες μετα της αεροποριας ειδικα στα ματια ηταν απο τις πιο δυσκολες

ΓΙΩΡΓΟΣ

Δημοσίευση από ΓΙΩΡΓΟΣ »

Γιατι να παν στη γενικη ρε παιδια για να μπουνε και αλλες γυναικες αριστουχες; Στα πλωτα ποιος θα παει ; Το δικαιο αν επικρατησει φυσικα αυτο και το λογικο ειναι να μοιραστουνε στις κατηγοριες του στρατου (401 και λοιπες ειδικοτητες). Και αν η αποφαση του αρχηγου του ΛΣ γινει διχως εξω παρεμβασεις και συμφεροντα αλλα με μονο γνωμονα το καλο του σωματος εκει θα δοθουνε.
Αγνωστος

Δημοσίευση από Αγνωστος »

Greek_Army έγραψε:
kalasnikof13 έγραψε:Εχω την εξης απορια: Οι θεσεις των πολυτεκνων ποσες ειναι; Θα μου πει καποιος το 10%. Ξαναρωταω ομως: Απο τις 90 το 10% η οι 28 πρωτοι που δυστυχως Ειναι ολοι εκτος απο εναν απο την γενικη κατηγορια; Αρα ποσες μενουν μετα για μας 90 -28-11=51 θεσεις;

Ποσοστό 10% του συνόλου των προκηρυχθέντων θέσεων, δηλ. Είκοσι οχτώ (28) θέσεις

καταλαμβάνονται από τις ακόλουθες (ευεργετούμενες) κατηγορίες υποψηφίων,σύμφωνα με τη

σειρά επιτυχίας τους στο διαγωνισμό και ανεξαρτήτως ειδικοτήτων/κατηγοριών

Υ. Γ Τσάμπα την έχουνε βγάλει την προκήρυξη

Εσένα greek army ποια είναι η γνωμη σου, αυτες οι θεσεις των ευεργετουμενων κατηγοριων, θα μοιραστουν στις επι μερους κατηγοριες, η θα πανε βαση μοριων, οποτε θα ειναι ολοι απο την γενικη κατηγορια. Γιατι αν γινει κατι τετοιο πιστευω θα υπαρξει προβλημα και με την προκυρηξη των υπαξιωματικων καθως δεν μπορουν σα συγκριθουν μεταξυ τους πχ ΠΕ με Λυκειο, γιατι εχουν αλλη κλιμακα βαθμολογησης.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Αγνωστος

Δημοσίευση από Αγνωστος »

ΓΙΩΡΓΟΣ έγραψε:Γιατι να παν στη γενικη ρε παιδια για να μπουνε και αλλες γυναικες αριστουχες; Στα πλωτα ποιος θα παει ; Το δικαιο αν επικρατησει φυσικα αυτο και το λογικο ειναι να μοιραστουνε στις κατηγοριες του στρατου (401 και λοιπες ειδικοτητες). Και αν η αποφαση του αρχηγου του ΛΣ γινει διχως εξω παρεμβασεις και συμφεροντα αλλα με μονο γνωμονα το καλο του σωματος εκει θα δοθουνε.

Συμφωνω απόλυτα αλλά σκέψου οτι υπαρχουν και πολλοι αντρες στην γενικη με μεγαλη βαθμολογια που ειναι εκτος ενω στην 401 με πολυ μικροτερη βαθμολογια ειναι εντος

Άβαταρ μέλους
olgako
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από olgako »

Αγνωστος έγραψε:
ΓΙΩΡΓΟΣ έγραψε:Γιατι να παν στη γενικη ρε παιδια για να μπουνε και αλλες γυναικες αριστουχες; Στα πλωτα ποιος θα παει ; Το δικαιο αν επικρατησει φυσικα αυτο και το λογικο ειναι να μοιραστουνε στις κατηγοριες του στρατου (401 και λοιπες ειδικοτητες). Και αν η αποφαση του αρχηγου του ΛΣ γινει διχως εξω παρεμβασεις και συμφεροντα αλλα με μονο γνωμονα το καλο του σωματος εκει θα δοθουνε.

Συμφωνω απόλυτα αλλά σκέψου οτι υπαρχουν και πολλοι αντρες στην γενικη με μεγαλη βαθμολογια που ειναι εκτος ενω στην 401 με πολυ μικροτερη βαθμολογια ειναι εντος

Έχεις δίκιο άγνωστε

rania

Δημοσίευση από rania »

Ποτε βγαινουν τα αποτελεσματα για τους λιμενοφυλακες;

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από Greek_Army »

rania έγραψε:Ποτε βγαινουν τα αποτελεσματα για τους λιμενοφυλακες;

To εμφάνισα μόνο και μόνο για να γελάσουμε όλοι με τα χάλια σου, θέλεις να μπεις και στο λιμενικό! Χαχαχαχαχα

στην κουζίνα σου λέμε! ΕικόναΕικόνα

kalasnikof13
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από kalasnikof13 »

Αν πανε οι θεσεις στην κατηγορια ειδικοτητων στρατου θα συμβει το εξης παραδοξο ανδρας με 19800 δεν μπαινει λιμενοφυλακας ενω ανδρας με 15000 μορια μπαινει. Δηλ εγω με ενα παιδι που ετυχε να εχουμε αλλη ειδικοτητα και κοιμομασταν διπλα διπλα εχουμε και αλλη αντιμετωπιση. Και εδω ατυχος.

Lock
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Lock »

kalasnikof13 έγραψε:Αν πανε οι θεσεις στην κατηγορια ειδικοτητων στρατου θα συμβει το εξης παραδοξο ανδρας με 19800 δεν μπαινει λιμενοφυλακας ενω ανδρας με 15000 μορια μπαινει. Δηλ εγω με ενα παιδι που ετυχε να εχουμε αλλη ειδικοτητα και κοιμομασταν διπλα διπλα εχουμε και αλλη αντιμετωπιση. Και εδω ατυχος.

αυτο με τις ειδικοτητες, οντως τραγικο απλά. Καθαρα θεμα τυχης, εγω ειχα ειδικοτητα παρομοια με τον "ηλεκτρονικό πόλεμο" και ενώ ουσιαστικα εκανα ιδιες υπηρεσιες και θητεια με φιλους μου με την ειδικοτητα αυτη, αναγκαστικά έκανα δήλωση στην γενική κατηγορία... Τελος πάντων, ακρη δε βγαίνει. Καλή τυχη.
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από handballer »

Greek_Army έγραψε:
rania έγραψε:Ποτε βγαινουν τα αποτελεσματα για τους λιμενοφυλακες;

To εμφάνισα μόνο και μόνο για να γελάσουμε όλοι με τα χάλια σου, θέλεις να μπεις και στο λιμενικό! Χαχαχαχαχα

στην κουζίνα σου λέμε!ΕικόναΕικόνα

Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα
Βαγγέλης

Δημοσίευση από Βαγγέλης »

Ρε παιδιά να κάνω κι εγώ μια ερώτηση; Ίσως να φανεί κ χαζή σε κάποιους, αλλά όταν έκανα τα χαρτιά μου, γιατί μου είπαν μόνο για την γ. Κ. Κ όχι ότι υπάρχει κ κατηγορία με ειδικότητες απ' το στρατό; Διότι εάν είχα δηλώσει σε εκείνη την κατηγορία, τώρα θα ήμουν στους επιτυχόντες! Κ ενώ τους πήγα πιστοποιητικό τύπου Α...
Bathory
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Bathory »

Βαγγέλης έγραψε:Ρε παιδιά να κάνω κι εγώ μια ερώτηση; Ίσως να φανεί κ χαζή σε κάποιους, αλλά όταν έκανα τα χαρτιά μου, γιατί μου είπαν μόνο για την γ. Κ. Κ όχι ότι υπάρχει κ κατηγορία με ειδικότητες απ' το στρατό; Διότι εάν είχα δηλώσει σε εκείνη την κατηγορία, τώρα θα ήμουν στους επιτυχόντες! Κ ενώ τους πήγα πιστοποιητικό τύπου Α...
Φίλε Βαγγέλη έπρεπε να έχεις διαβάσει καλά την προκήρυξη και να αναλογιστείς και να πράξεις κατά το συμφέρον σου. Αυτό είναι δική σου δουλειά κι όχι δική τους...

Βαγγέλης

Δημοσίευση από Βαγγέλης »

Έχεις δίκιο Bathory... Δεν πειράζει, κάθε εμπόδιο κ σε καλό!
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες