Αποτελέσματα Λιμενοφυλάκων (2011)
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 17
Καλημερα σε ολους! Η προκηρυξη λεει τουλαχιστον τον διπλασιο αριθμο αρα μινιμουμ 180 ατομα. Ομως πρεπει να σκεφτουν οτι στα 180 αυτα ατομα εχουμε 139 γυναικες με οτι αυτο συνεπαγεται. Επισης γυρω στα 25-30 ατομα, απο τα πρωτα εννοω, εχουν κοινη επιτυχια στους υπαξ και στους λιμενοφυλακες. Αρα πρεπει και αυτο να υπολογιστει. Οσον αφορα τις κενες θεσεις αν πανε σε αλλες κατηγοριες, η λογικη λεει οτι αυτες των ΟΥΚ θα πανε στις ειδικες δυναμεις. Οι αλλες δεν ξερω. Ελπιζω γυρω στις 40 στην γενικη ωστε να εχω ελπιδες!
... Τώρα μου έδωσες ελπίδες...thanxxxx 

-
- Επιλοχίας
βασικα και εγω ελπιδες σε μενα δινω!dalena έγραψε:... Τώρα μου έδωσες ελπίδες...thanxxxx
-
- Επιλοχίας
dalena απο την 180 θεση εισαι μακρυα;
ouuuuu... Θα με βρεις στη θέση 255! ... Μακρινες ελπίδες...
υ. Γ. Εδώ που φτάσαμε θα συστηθούμε κιόλας... Πρώτη φορά συστήνομαι με μόρια και βαθμολογίες
υ. Γ. Εδώ που φτάσαμε θα συστηθούμε κιόλας... Πρώτη φορά συστήνομαι με μόρια και βαθμολογίες
-
- Επιλοχίας
Εχω την εξης απορια: Οι θεσεις των πολυτεκνων ποσες ειναι; Θα μου πει καποιος το 10%. Ξαναρωταω ομως: Απο τις 90 το 10% η οι 28 πρωτοι που δυστυχως Ειναι ολοι εκτος απο εναν απο την γενικη κατηγορια; Αρα ποσες μενουν μετα για μας 90 -28-11=51 θεσεις;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 37
kalasnikof13 έγραψε:Εχω την εξης απορια: Οι θεσεις των πολυτεκνων ποσες ειναι; Θα μου πει καποιος το 10%. Ξαναρωταω ομως: Απο τις 90 το 10% η οι 28 πρωτοι που δυστυχως Ειναι ολοι εκτος απο εναν απο την γενικη κατηγορια; Αρα ποσες μενουν μετα για μας 90 -28-11=51 θεσεις;
Ποσοστό 10% του συνόλου των προκηρυχθέντων θέσεων, δηλ. Είκοσι οχτώ (28) θέσεις
καταλαμβάνονται από τις ακόλουθες (ευεργετούμενες) κατηγορίες υποψηφίων,σύμφωνα με τη
σειρά επιτυχίας τους στο διαγωνισμό και ανεξαρτήτως ειδικοτήτων/κατηγοριών
Υ. Γ Τσάμπα την έχουνε βγάλει την προκήρυξη
-
- Επιλοχίας
Ανεξαρτήτως ειδικοτήτων/κατηγοριων
θα κανω μια χαζη ερωτηση: Το πιο πανω πως διαβαζεται;
1) ειδικοτητων ;ανα ; κατηγοριων ή 2) ειδικοτητων, κατηγοριων;
το ρωταω διοτι αν ισχυει το 1 στην γενικη κατηγορια οι πολυτεκνοι παιρνουν 9 θεσεις
αν ισχυει το 2 επειδη τα μορια των πολυτεκνων -τριτεκνων ειναι πολλα παιρνουν 38 θεσεις. Διαφορα τεραστια!
1) ειδικοτητων ;ανα ; κατηγοριων ή 2) ειδικοτητων, κατηγοριων;
το ρωταω διοτι αν ισχυει το 1 στην γενικη κατηγορια οι πολυτεκνοι παιρνουν 9 θεσεις
αν ισχυει το 2 επειδη τα μορια των πολυτεκνων -τριτεκνων ειναι πολλα παιρνουν 38 θεσεις. Διαφορα τεραστια!
kalasnikof13 έγραψε:Ανεξαρτήτως ειδικοτήτων/κατηγοριων
1) ειδικοτητων ;ανα ; Κατηγοριων ή 2) ειδικοτητων, κατηγοριων;
Ειδικοτήτων ή/και κατηγοριών. Δεδομένου ότι, μερικές κατηγορίες, δεν χαρακτηρίζονται από κάποια ειδικότητα (όπως η γενική).
Αν εννοούσε ειδικοτήτων ανά κατηγορία θα το έγραφε -υποθέτω- με ενικό, ήτοι «ειδικοτήτων/κατηγορία».
-
- Επιλοχίας
Συνεπως στην γενικη κατηγορια οι θεσεις των πολυτεκνων ειναι 9 καλα δεν καταλαβα;
kalasnikof13 έγραψε:Συνεπως στην γενικη κατηγορια οι θεσεις των πολυτεκνων ειναι 9 καλα δεν καταλαβα;
Έτσι θαρρώ κι εγώ...
Είναι και ένα 4% από τους τρίτεκνους και τα τεκνα τους. Άλλες 3-4 θέσεις στη γενική κατηγορία. Νομίζω.Acheen έγραψε:kalasnikof13 έγραψε:Συνεπως στην γενικη κατηγορια οι θεσεις των πολυτεκνων ειναι 9 καλα δεν καταλαβα;
Έτσι θαρρώ κι εγώ...
-
- Επιλοχίας
Η λογικη αυτο λεει αλλα κατι αλλο ακουσα σημερα και διαβασα την προκυρηξη και με μπερδεψε. Το θεμα ειναι οτι οι 28 πρωτοι στα μορια ειναι απο την γενικη κατηγορια. Ιδωμεν...
Mε έβαλες σε σκέψεις τώρα. Παίζει να μένουν και 51 θέσεις.kalasnikof13 έγραψε:Η λογικη αυτο λεει αλλα κατι αλλο ακουσα σημερα και διαβασα την προκυρηξη και με μπερδεψε. Το θεμα ειναι οτι οι 28 πρωτοι στα μορια ειναι απο την γενικη κατηγορια. Ιδωμεν...
-
- Επιλοχίας
Αν ισχυει το ασχημο σεναριο ειναι αδικο, διοτι επρεπε τοτε να υπηρχε και σε μας μια ενιαια κατηγορια οχι ειδικες δυναμεις, ειδικοτητες, ΕΠΥ κτλ.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες