ΥΕΑ: Θα μειωθεί η θητεία;
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 2
- Ενδιαφέροντα: πλοια, τρενα, φυσικη . . .
- Επικοινωνία:
Μάρκο, ήδη οι 298 άκουγαν μια άλλη φήμη, σύμφωνα με την οποία θα ξεκινούσε απ'τη σειρά τους η οποία θα γινόταν ΑΝΘΛΓΟΙ 5 μήνες πριν το τέλος αντί 1 !
και φυσικά πήραν τα... Αστέρια μου !
και μόνο οικονομικά να το δεις το θέμα,(πέρα από το χρόνο ΔΟΚΙΜασίας), είναι παντελώς ασύμφορο και δεν πρόκειται να γίνει ποτέ!
όσο για 15 μηνο...
ασχολίαστο.
έλα ρε, πρακτικά στους 12 τελειώνει το πανηγύρι, αφού οι 5 που σου μένουν θα είναι μια μετάθεση - "σκάνδαλο" !
(ΓΕΣ, στρατιά, σώμα, ΚΑΑΥ (ειδικά για τη σειρά σου), λέσχη, ... Άντε σε καμιά ΜΕ !)
και φυσικά πήραν τα... Αστέρια μου !
και μόνο οικονομικά να το δεις το θέμα,(πέρα από το χρόνο ΔΟΚΙΜασίας), είναι παντελώς ασύμφορο και δεν πρόκειται να γίνει ποτέ!
όσο για 15 μηνο...
ασχολίαστο.
έλα ρε, πρακτικά στους 12 τελειώνει το πανηγύρι, αφού οι 5 που σου μένουν θα είναι μια μετάθεση - "σκάνδαλο" !
(ΓΕΣ, στρατιά, σώμα, ΚΑΑΥ (ειδικά για τη σειρά σου), λέσχη, ... Άντε σε καμιά ΜΕ !)
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 13
KΑτάλαβα. Πάντως έτσι όπως τα λες δεν παίζει κανένα πρόβλημα! Τέτοια λέγε μου!:)
Για να πάς Μονάδα Επιστράτων θέλει χοντρό βύσμα.
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Ενδιαφέροντα: πλοια, τρενα, φυσικη . . .
- Επικοινωνία:
Χοντρό βύσμα για ΜΕ ;
σιγά την περίπτωση, άλλωστε, συγκριτικά με τα παραπάνω που ανέφερα.
Α! άντε να πας και σε κανα κέντρο, πχ ΚΕΤΘ
Και 2 πολύ καλές περιπτώσεις : Στρατιωτική ΔΙοίκηση Σιδηροδρόμων Αθηνών και η αντίστοιχη Σ. Δ Λιμένος Πειραιώς.
Μην το ψάχνεις, η δεύτερη μετάθεση είναι "η ξεκούραση του πολεμιστή
"
σιγά την περίπτωση, άλλωστε, συγκριτικά με τα παραπάνω που ανέφερα.
Α! άντε να πας και σε κανα κέντρο, πχ ΚΕΤΘ
Και 2 πολύ καλές περιπτώσεις : Στρατιωτική ΔΙοίκηση Σιδηροδρόμων Αθηνών και η αντίστοιχη Σ. Δ Λιμένος Πειραιώς.
Μην το ψάχνεις, η δεύτερη μετάθεση είναι "η ξεκούραση του πολεμιστή

306 α ΕΣΣΟ πιγα ΥΕΑ και μας ειπανε για 17μινο αρα δεν νωμιζο πως μιωθεικε
ουτε καν πιστεβω πως εχει αναφερθει κατι τετιο απο 301 ΕΣΣΟ μεχρι 306 εινια αρκετος καιροσ
ουτε καν πιστεβω πως εχει αναφερθει κατι τετιο απο 301 ΕΣΣΟ μεχρι 306 εινια αρκετος καιροσ
Μαγγες ακυρο...17 και με τον νομο, πολα θα ακουμε, μην ακουτε καθε ακυρο παλικαρακι που με το μυαλο του θα γινει ραμπο... Μη κολατε γιντε ολοι δεα , μετραει,5 μηνες παραπανο καλοπεραση κ λουφα ειναι, η θητεια του δεα δεν εχει καμια σχεση με του στρατιοτη. Μην μπερδεβεστε, κ μην τους ακουτε, σαν υεα ολοι μας κοροιδευαν, κ τορα σαν δεα τα ιδια ατομα μας λενε, αρε ζωαρα κανετε. Σκεφτιτε το μονοι, για την παρτη σας κ μην ακουτε κανενα... Ινε τεντομα λιγο στην αρχη αλλα αξιζει τον κοπο, στον ελληνικο στρατο πατε δεν πατε στο βιετναμ, χαλαροστε
-
- Στρατιώτης
Παιδία ξέρει κανέις τι συμβαίνει με αυτούς που θα μπούνε Αυγουστο και θέλουν να πάνε ΔΕΑ; Αν η θυτεία είναι 9μηνη, οι ΔΕΑ θα συνεχίσουν να κάνουν 17 μήνες η θα κάνουν 9 + 5 = 14 μήνες;[:; :
Εγώ μπαίνω Αυγουστο και ελπίζω για Άρτα! )
Ευχαριστώ
Εγώ μπαίνω Αυγουστο και ελπίζω για Άρτα! )
Ευχαριστώ
Εχει ακουσει κανενας τι θα γινει με τους δοκιμους; Μπηκα το νοεμβρη κ δεν ξερω ποσο θα υπηρετησω!
-
- Λοχίας
- Posts in topic: 1
- Ενδιαφέροντα: μουσικη, σινεμα, βιβλια, αθλητισμος
- Επάγγελμα: Ασκουμενος φαρμακοποιος
o υπουργος δεν ειπε για μειωση θητειας στην 08Δ (305) οποτε λογικα εσυ υπηρετεις κανονικα τους 17 μηνες.
Σε σχεση με την θητεια των δοκιμων; Θα μειωθει; Απο 17 15 ας πουμε;
Καμία μείωση για τους ΥΕΑ προς το παρόν, με επίσημη ανακοίνωση του υπουργείο εθνικής άμυνας.
Γεια σας παιδια. καταρχας συγχαρητηρια για το forum
Ειμαι φοιτητης τωρα και οταν με το καλο ερθει η σειρα μου θα ηθελα να Υπηρετησω σαν δοκιμος. Η ερωτηση μου ειναι τωρα με τη νεα μειωση της θητειας απο τον αυγουστο ποσο θα υπηρετουν οι Δ. Ε. Α.
Σας ευχαριστω.
Ειμαι φοιτητης τωρα και οταν με το καλο ερθει η σειρα μου θα ηθελα να Υπηρετησω σαν δοκιμος. Η ερωτηση μου ειναι τωρα με τη νεα μειωση της θητειας απο τον αυγουστο ποσο θα υπηρετουν οι Δ. Ε. Α.
Σας ευχαριστω.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες