Αποτελέσματα Λιμενοφυλάκων (2011)
Δεν απαντάει κανείς γιατί έχει προαναφερθεί πως δεν είναι δυνατόν να απαντηθεί μέχρι να λήξει και η προθεσμία με τις ενστάσεις... Να περιμένετε τότε που θα βγουν οι αναλυτικοί πίνακες... Προς το παρόν οι υποθέσεις που γίνονται είναι ότι οι πρώτοι 90 θα είναι οι επιτυχόντες και αν ισχύει αυτό που λένε θα κληθούν οι διπλάσιοι για να περάσουν υψομετρηση κτλ και αθλήματα οποτε πάμε στους 180 πρώτους (επιτυχόντες και επιλαχόντες) ... Αν ούτε αυτοί δε συμπληρ΄ωσουν προχωράμε παρακάτω... Δεν έχω ιδιαίτερο μυαλό ούτε μαντικές ικανότητες και καταθέτω πρώτη φορά για Σ. Α. Κοινή λογική είναι...
Δηλαδή Από Την γενική κατηγορία θα πάνε οι πρώτοι 180... Ωραία.και πως ξέρουν Ότι Θα περάσουν τα αθλήματα και Ότι Δε θα έχουν κάποιο άλλο ιατρικό πρόβλημα;
οι αμέσως επόμενοι σε σειρά μετά Από Αυτούς πως θα ξέρουν αν θα χρειαστεί να τους καλέσουν ή όχι;
τι γίνεται συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις; Δεν είναι όλοι οι υποψήφιοι Από Αττική... Δεν πρέπει να το ξέρουν όσοι είναι για να πάνε; Αυτό θα το ανακοινώσουν τελευταία στιγμή όταν Βγούνε Οι πίνακες; Τέλος του μήνα δλδ;
πολλές απορίες αλλά η δική μου "κοινή λογική" δεν λειτουργεί σε τέτοιες περιπτώσεις...
προφανώς κανένας μας δεν ξέρει σίγουρα... Αφού όλοι έχουν την ίδια απορία... Απλά ήλπιζα κάποιος να Είχε Ξανασχοληθεί γενικά με Προκηρύξεις Και να ξέρει πως Δουλεύουν... Ευχαριστώ
οι αμέσως επόμενοι σε σειρά μετά Από Αυτούς πως θα ξέρουν αν θα χρειαστεί να τους καλέσουν ή όχι;
τι γίνεται συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις; Δεν είναι όλοι οι υποψήφιοι Από Αττική... Δεν πρέπει να το ξέρουν όσοι είναι για να πάνε; Αυτό θα το ανακοινώσουν τελευταία στιγμή όταν Βγούνε Οι πίνακες; Τέλος του μήνα δλδ;
πολλές απορίες αλλά η δική μου "κοινή λογική" δεν λειτουργεί σε τέτοιες περιπτώσεις...
προφανώς κανένας μας δεν ξέρει σίγουρα... Αφού όλοι έχουν την ίδια απορία... Απλά ήλπιζα κάποιος να Είχε Ξανασχοληθεί γενικά με Προκηρύξεις Και να ξέρει πως Δουλεύουν... Ευχαριστώ
δε βγηκαν οι πινακες με τα μορια; Στο περιπου ρωταω, γιατι προσπαθω να μπω στο σιτε και μου κολλαειdalena έγραψε:Δεν απαντάει κανείς γιατί έχει προαναφερθεί πως δεν είναι δυνατόν να απαντηθεί μέχρι να λήξει και η προθεσμία με τις ενστάσεις... Να περιμένετε τότε που θα βγουν οι αναλυτικοί πίνακες... Προς το παρόν οι υποθέσεις που γίνονται είναι ότι οι πρώτοι 90 θα είναι οι επιτυχόντες και αν ισχύει αυτό που λένε θα κληθούν οι διπλάσιοι για να περάσουν υψομετρηση κτλ και αθλήματα οποτε πάμε στους 180 πρώτους (επιτυχόντες και επιλαχόντες) ... Αν ούτε αυτοί δε συμπληρ΄ωσουν προχωράμε παρακάτω... Δεν έχω ιδιαίτερο μυαλό ούτε μαντικές ικανότητες και καταθέτω πρώτη φορά για Σ. Α. Κοινή λογική είναι...
Ναι αλλά θα βγουν ακόμα πιο αναλυτικοί με κατηγορίες πιο συγκεκριμένες όπως ας πούμε πολύτεκνοι-τριτεκνοι...
αλλά αυτό προυποθέτει τη λήξη της προθεσμίας των ενστάσεων
αλλά αυτό προυποθέτει τη λήξη της προθεσμίας των ενστάσεων
- COMBAT MEDIC
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 2
Ερωτηση εαν γνωριζει κανενας απο παλαιοτερες προκυρηξεις απο οτι με πληροφορησαν οι κωδικοι 402 και 500 (αν ειμαι σωστος ειναι οσοι ηταν στα ΟΥΚ και οι 28 θεσεις που θα πηγαιναν σε ατομα που βοηθησαν σε καποια διασωση) Ειναι κενοι
οι θεσεις αυτες λοιπον 38 στο νουμερο θα δωθουν σε αλλες κατηγοριες ή οχι;
και για τους πολυτεκνους θα βγει αλλοι λιστα πως θα καταλαβουν αν εχουν περασει;
(ρωταω γιατι εχω φιλο που εδωσε αλλα ανηκει στην κατηγορια πολυτεκνων και ειναι στον κωδικο 401 της προκυρηξης αλλα του λενε οτι ναναι στο λιμενικο)
οι θεσεις αυτες λοιπον 38 στο νουμερο θα δωθουν σε αλλες κατηγοριες ή οχι;
και για τους πολυτεκνους θα βγει αλλοι λιστα πως θα καταλαβουν αν εχουν περασει;
(ρωταω γιατι εχω φιλο που εδωσε αλλα ανηκει στην κατηγορια πολυτεκνων και ειναι στον κωδικο 401 της προκυρηξης αλλα του λενε οτι ναναι στο λιμενικο)
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 17
Οπως ειπε και ο combat εχουμε και λεμε: Απο τις κατηγοριες 201 202 εχουμε 7 θεσεις.
απο:300 εχουμε 28 Απο:402 10 και απο 500 28
συνολο 7+28+10+28=73 κενες θεσεις. Ας δουμε τι θα γινει με αυτες τις θεσεις. Αν κανω κατι λαθος ας με διορθωσει καποιος
συνολο 7+28+10+28=73 κενες θεσεις. Ας δουμε τι θα γινει με αυτες τις θεσεις. Αν κανω κατι λαθος ας με διορθωσει καποιος
Λογικά έτσι πηγαίνει. Αλλά το θέμα είναι, θα μεταφερθούν στην γενική κατηγορία; Σε αυτό πως γίνεται να μάθουμε κάτι;kalasnikof13 έγραψε: Οπως ειπε και ο combat εχουμε και λεμε: Απο τις κατηγοριες 201 202 εχουμε 7 θεσεις.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 37
solid έγραψε:Λογικά έτσι πηγαίνει. Αλλά το θέμα είναι, θα μεταφερθούν στην γενική κατηγορία; Σε αυτό πως γίνεται να μάθουμε κάτι;kalasnikof13 έγραψε: Οπως ειπε και ο combat εχουμε και λεμε: Απο τις κατηγοριες 201 202 εχουμε 7 θεσεις.
Γι'αυτό θα αποφασίσει ο αρχηγός του λιμενικού σώματος, το αναφέρει και η προκήρυξη, κάντε λίγη υπομονή
Και θα γράψω για τελευταία φορά ποιοι συνεχίζουν στις επόμενες διαδικασίες γιατί μερικοί βαριέστε να διαβάσετε την προκήρυξη
Από την Επιτροπή Κατάταξης, καλείται από τις πρώτες κατά σειρά θέσεις επιτυχίας κάθε μιαςαπό τις υπάρχουσες κατηγορίες, αριθμός υποψηφίων αυξημένος τουλάχιστον κατά το διπλάσιο τουαριθμού των προκηρυσσομένων θέσεων για κάθε κατηγορία και επιμέρους ειδικότητα, προκειμένουοι υποψήφιοι αυτοί να υψομετρηθούν, να υποβληθούν σε ψυχοτεχνική δοκιμασία, υγειονομικέςεξετάσεις και να παραπεμφθούν στην Ανώτατη Υγειονομική Επιτροπή (ΑΝΥΕ).
Greek_Army έγραψε:solid έγραψε:Λογικά έτσι πηγαίνει. Αλλά το θέμα είναι, θα μεταφερθούν στην γενική κατηγορία; Σε αυτό πως γίνεται να μάθουμε κάτι;kalasnikof13 έγραψε: Οπως ειπε και ο combat εχουμε και λεμε: Απο τις κατηγοριες 201 202 εχουμε 7 θεσεις.
Γι'αυτό θα αποφασίσει ο αρχηγός του λιμενικού σώματος, το αναφέρει και η προκήρυξη, κάντε λίγη υπομονή
Και θα γράψω για τελευταία φορά ποιοι συνεχίζουν στις επόμενες διαδικασίες γιατί μερικοί βαριέστε να διαβάσετε την προκήρυξη
Από την Επιτροπή Κατάταξης, καλείται από τις πρώτες κατά σειρά θέσεις επιτυχίας κάθε μιαςαπό τις υπάρχουσες κατηγορίες, αριθμός υποψηφίων αυξημένος τουλάχιστον κατά το διπλάσιο τουαριθμού των προκηρυσσομένων θέσεων για κάθε κατηγορία και επιμέρους ειδικότητα, προκειμένουοι υποψήφιοι αυτοί να υψομετρηθούν, να υποβληθούν σε ψυχοτεχνική δοκιμασία, υγειονομικέςεξετάσεις και να παραπεμφθούν στην Ανώτατη Υγειονομική Επιτροπή (ΑΝΥΕ).
Τουλάχιστον οι διπλάσιοι... ! Αυτό μπορεί να σημαίνει οτι μπορεί να κληθεί μεγαλύτερο ποσοστό σε ορισμένες κατηγορίες με περιορισμένο αριθμό θέσεων π. Χ 5 ή 10 ή 20 θεσεις, προκειμένου να μην μπουν στην διαδικασία να καλούν εκ νέου επιλαχόντες ξανά και ξανά, δεδομένου ότι απ' όσο μπορούμε να δούμε απο τους πίνακες το μέγαλυτερο ποσοστό συμμετεχόντων αντιστοιχεί σε γυναίκες και είναι πολύ επίφοβες στα αθλήματα (και όχι μόνο) να κοπούν. Προσωπική μου άποψη.
-
- Στρατηγός
Σωστός
Υ. Γ Ένας επιτυχών δεν υπάρχει ρε παιδιά;
Υ. Γ Ένας επιτυχών δεν υπάρχει ρε παιδιά;
Παιδιά καλησπέρα! Να κάνω μια ερώτηση.1ον, είμαι επιτυχών και τρίτεκνη σε ποια κατηγορία και με ποιο κωδικο θα ψάξω για τα μόρια μου; Και 2ον ψυχοτεχνικά κ. Λ. Π ποτε βγένουνε; Θα ενημερωθούμε απτο γιεν μόνο; Ευχαριστώ πολύ
-
- Στρατηγός
xristina έγραψε:Παιδιά καλησπέρα! Να κάνω μια ερώτηση.1ον, είμαι επιτυχών και τρίτεκνη σε ποια κατηγορία και με ποιο κωδικο θα ψάξω για τα μόρια μου; Και 2ον ψυχοτεχνικά κ. Λ. Π ποτε βγένουνε; Θα ενημερωθούμε απτο γιεν μόνο; Ευχαριστώ πολύ
Είσαι επιτυχών και δεν ξέρεις τα μόρια σου; Πως γίνεται αυτό; Σαν γυναίκα είσαι στην γενική κατηγορία με κωδικό το 100
Για τον τόπο και το χρόνο διεξαγωγής της υψομέτρησης, της ψυχοτεχνικής δοκιμασίας, των υγειονομικών εξετάσεων και της παραπομπής στην ΑΝΥΕ,
οι υποψήφιοι ενημερώνονται με δική τους ευθύνη από τη Λιμενική Αρχή που υπέβαλαν τα δικαιολογητικά τους ή από το ΑρχηγείοΛ. Σ-ΕΛ. ΑΚΤ.
Σχετική ανακοίνωση αναρτάται στην ιστοσελίδα του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, καθώς και στον Πίνακα Ανακοινώσεων του Αρχηγείου του Λ. Σ-ΕΛ. ΑΚΤ.
Υ. Γ Για όνομα του θεού έχετε κάνει τα χαρτιά σας στο λιμενικό, δεν επιτρέπεται να μην γνωρίζεται τα βασικά...
Greek_Army έγραψε:Υ. Γ Για όνομα του θεού έχετε κάνει τα χαρτιά σας στο λιμενικό, δεν επιτρέπεται να μην γνωρίζεται τα βασικά...
... Και να'ταν μόνο αυτό. Εδώ θα μπουν στο Λιμενικό άτομα που δεν ξέρουν καν ορθογραφία και γραμματική.
***** τα πτυχία, ***** !(να με συγχωρείτε κιόλας)
Ούτε τα βασικά που διδασκόμαστε στο Δημοτικό δεν μπορούν μερικοί να εφαρμόσουν.
Αν η κοπέλα είναι επιλαχούσα, γιατί γράφει ότι είναι «επιλαχών»; Ήμαρτον πια...

Παιδιά είμαι στην λίστα με τα μόρια στην θέση 5000 και κάτι... Για να μπώ πρέπει να κοπούν 4.000+ άτομα; Πως γίνεται εδώ ακριβώς?
-
- Στρατηγός
Dimitrios έγραψε:Παιδιά είμαι στην λίστα με τα μόρια στην θέση 5000 και κάτι... Για να μπώ πρέπει να κοπούν 4.000+ άτομα; Πως γίνεται εδώ ακριβώς;
Έτσι γίνεται
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες