Αποτελέσματα Λιμενοφυλάκων (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
stratos

Δημοσίευση από stratos »

ωραία βγήκαν τα μόρια... Τώρα τι γίνεται; Όσοι είναι σε αυτούς τους πίνακες θα πρέπει όλοι να προετοιμάζονται για τα αθλήματα ή μόνο όσοι είναι πάνω από Τα 20000 μόρια τελικά θα πάνε να τα δώσουν... Μιλάω για γενική κατηγορία. Το ξέρουμε αυτό απο τώρα;

όποιος ξέρει σίγουρα ας δώσει τα φώτα του γιατί δεν ξέρω καθόλου τι παίζει με τις Προκηρύξεις. Αν έχει απαντηθεί συγνώμη εκ των προτέρων.

ΟΛΓΑ

Δημοσίευση από ΟΛΓΑ »

Καλησπέρα σε όλους βασικά. Εγώ που δεν είμαι σε καμία κατηγορία ενώ συμπλήρωνα μια χαρά τα μόρια και πληρώ όλες τις προϋποθέσεις τι να πω! Ούτε σε αυτούς που περάσανε... Ούτε σε αυτούς που απορρίφθηκαν υπάρχει το όνομα μου! Γνωρίζει κανείς τι χρειάζεται για την ένσταση; Ευχαριστώ προκαταβολικά και συγχαρητήρια σε όσους είδαν τα όνοματα τους!
Άβαταρ μέλους
olgako
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από olgako »

ΟΛΓΑ έγραψε:Καλησπέρα σε όλους βασικά. Εγώ που δεν είμαι σε καμία κατηγορία ενώ συμπλήρωνα μια χαρά τα μόρια και πληρώ όλες τις προϋποθέσεις τι να πω! Ούτε σε αυτούς που περάσανε... Ούτε σε αυτούς που απορρίφθηκαν υπάρχει το όνομα μου! Γνωρίζει κανείς τι χρειάζεται για την ένσταση; Ευχαριστώ προκαταβολικά και συγχαρητήρια σε όσους είδαν τα όνοματα τους!
Aν έχεις κρατήσει τον αριθμό πρωτοκόλλου της αίτησής σου θα βρεις άκρη. Καλή τύχη!

ΟΛΓΑ

Δημοσίευση από ΟΛΓΑ »

Έχω κρατήσει τα πάντα απλώς συγνώμη κιόλας κουφάθηκα! Μα είναι δυνατόν να άνοιξε η γη και να με κατάπιε! Ήδη επικοινώνησα με λιμενικό κτλ. Δεν βοηθήθηκα ιδιαίτερα. Τώρα θα πάω για ένσταση τη Παρασκευή. Τα ξέρω τα μόρια μου και γνωρίζω αν έπρεπε να μπω ή όχι. Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Καλή επιτυχία σε όλους σας
kalasnikof13
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από kalasnikof13 »

Εχει σκεφτει κανενας τι θα γινει αν οι θεσεις των ΕΠΥ και των μουσικων οργανων πανε στην γενικη κατηγορια; Τοτε θα εχουμ +28 θεσεις (ΕΠΥ) τουλαχιστον

chriscc
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από chriscc »

Γνωριζει κανεις ποτε θα βγουν τα αθληματα; Στο περιπου
Mar

Δημοσίευση από Mar »

Ρε κοπελια, με 20 απολυτηριο και 2 ξενες γλωσσες αριστα... Που πας; Εγω στη θεση σου θα ημουν σε κανα εργαστηριο να μελετω για τον καρκινο... Φφφφ
roza

Δημοσίευση από roza »

Παιδια, τι ψαχνετε για τις πρωτες θεσεις... Κι εγω την πατησα με τις κατηγοριες. Στους υπαξιωματικους ειμαι γυρω στο 200 κι αν ειχα δωσει με απολυτηριο για υπαξιωματικος, θα ημουν μεσα στους 30... Που να φανταστουμε τι θα γινοταν στην ΠΕ των υπαξιωματικων...
dalena
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από dalena »

... Να ρωτήσω κάτιάσχετο; ... προσέξατε στον αναλυτικό πίνακα ότι υπάρχουν άτομα χωρίς αναλυση βαθμολογίας σε εκθεση-ξ. Γλ. ... Σε μερικούς έχει 0 και σε άλλους δεν γράφει τίποτα...
SOTOS

Δημοσίευση από SOTOS »

dalena έγραψε:... Να ρωτήσω κάτιάσχετο; ... Προσέξατε στον αναλυτικό πίνακα ότι υπάρχουν άτομα χωρίς αναλυση βαθμολογίας σε εκθεση-ξ. Γλ... Σε μερικούς έχει 0 και σε άλλους δεν γράφει τίποτα...

Μπορώ να απαντήσω βάση των δικών μου αποτελεσμάτων. Στην 3η Λυκείου (ΤΕΕ) είχα μόνο Νέα Ελλήνικά και όχι Ξένη Γλώσσα. Περιλαμβάνεται μόνο ο βαθμός των Νέων Ελληνικών. Έτσι και αλλίως οι βαθμοί σε αυτά τα δύο μαθήματα παίζουν ρόλο μόνο σε περίπτωση ισοβαθμίας.
dalena
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από dalena »

Μάλιστα... Κατάλαβα! ... Οπότε κάτι τέτοιο φαντάζομαι είναι σε όλες τις περιπτώσεις!
solid
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από solid »

dalena έγραψε: ... Να ρωτήσω κάτιάσχετο; ... Προσέξατε στον αναλυτικό πίνακα ότι υπάρχουν άτομα χωρίς αναλυση βαθμολογίας σε εκθεση-ξ. Γλ... Σε μερικούς έχει 0 και σε άλλους δεν γράφει τίποτα...
Ακριβώς έχω και εγώ την ίδια άπορια. Γιατί να συμβαίνει αυτό;
Νικη

Δημοσίευση από Νικη »

Παιδια καλημερα. Ηθελα να ρωτησω ωραια βγηκαν οι πινακες με τα μορια. Απο κει κ περα τι γινεται; Ποιοι θα προετοιμαστουνε για τα αθληματα; Συγνωμη που ρωταω αλλα ειναι η πρωτη φορα που παιρνω μερος σε τετοια προκυρηξη κ δεν γνωριζω.
stratos

Δημοσίευση από stratos »

Και εγώ την ίδια απορία έχω αλλά δεν απαντάει κανένας... Πόσα άτομα θα πάνε για αθλήματα Από Αυτά στους πίνακες; Υπάρχει κάποιο όριο ή θα τους καλέσουν όλους?
nikopaok4
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από nikopaok4 »

Ρε παιδια θα γραψει κανεις ποση ειναι η βαση, μεχρι και για τον τελευταιο επιλαχοντα; Για γενικη κατηγορια, εψαξα μηπως το εγραψες κανεις, δε βρηκα κατι σχετικο ομως
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες