Αποτελέσματα Πυροσβεστικής (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
solid
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από solid »

paman έγραψε:
Alexandros9 έγραψε:Παίδες τα αποτελέσματα από αρχές Δεκέμβρη... Μόλις μπουν και οι Ε. Φ στην σχολή... Κ η βάση θα πέσει αρκετά

Από ότι ξέρω αυτό δεν έχει καμία σχέση. Επίσης από ότι διαβάζω και ακούω είναι έτοιμα απλά γίνονται κάποιοι τελευταίοι τυπικοί έλεγχοι δικαιολογητικών όπως απολυτήρια κλπ

Όσο για τη βάση μη ξεχνάς ότι υπάρχουν και εποχικοί που δούλευαν πριν το 2007 και μπαίνουν σε αυτή τη κατηγορία (δηλ των ιδιωτών) και τους παίρνει ηλικιακά.

Και μετα το 2007
Άβαταρ μέλους
paman
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από paman »

Πολύ σωστά solid!

πολιτης 1

Δημοσίευση από πολιτης 1 »

Κατατεθηκε ο προυπ του 2012... Και ψηφιστηκε... Αναφέρει ξεκαθαρα τους 5ετους πυροσβεστες οπότε μάλλον ολα οκ με τη προκύρηξη...

αναφέρει επίσης και εποχικούς για το 2012 πιθανον επειδη Διαμαρτυρήθηκαν οι Εποχικοί Που δε θα περάσουν (όποτε και αυτοί δε θα χουν λογο να πιέσουν για να μη γινει η Προκήρυξη) ... Τελικά τη νύφη όπως έλεγα μάλλον μπορεί να τη πληρώσουν οι 750 που μπορει να μη γίνει ποτέ ...

αντε να βγουν να τελειώνουμε

τιποτα

Δημοσίευση από τιποτα »

Ναι αξιωματικος ειναι ο γνωστος μoυ και δεν μου διευκρινησε σε ποια κατηγορια ειναι Αυτο μου ειπε και ειπα να σας ενημερωσω δεν ξερω κατι αλλο! Μακαρι παντως να εκανε λαθος κ να ειναι ποιο χαμηλα γιατι και εγω 2550 εχω! Αν μαθω κατι αλλο θα σας ενημερωσω!
solid
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από solid »

πολιτης 1 έγραψε: Κατατεθηκε ο προυπ του 2012... Και ψηφιστηκε... Αναφέρει ξεκαθαρα τους 5ετους πυροσβεστες οπότε μάλλον ολα οκ με τη προκύρηξη...

αναφέρει επίσης και εποχικούς για το 2012 πιθανον επειδη Διαμαρτυρήθηκαν οι Εποχικοί Που δε θα περάσουν (όποτε και αυτοί δε θα χουν λογο να πιέσουν για να μη γινει η Προκήρυξη) ... Τελικά τη νύφη όπως έλεγα μάλλον μπορεί να τη πληρώσουν οι 750 που μπορει να μη γίνει ποτέ ...

αντε να βγουν να τελειώνουμε

Στο 2012 για τους εποχικους αναφερει για την πενταετια που ληγει το 2012.
anton

Δημοσίευση από anton »

Παράλληλα, σε εργασιακή ανασφάλεια εξακολουθούν να βρίσκονται αρκετοί συμβασιούχοι πυροσβέστες που διαθέτουν τα τυπικά προσόντα του Ν.3938/2010 αλλά προσελήφθησαν το 2009 Με αποτέλεσμα να μην πληρούν τα κριτήρια της παραγράφου 3 του συγκεκριμένου νόμου που προβλέπει τη συμμετοχή στον διαγωνισμό εποχικών πυροσβεστών εφόσον καλύπτουν τρεις συνεχείς αντιπυρικές περιόδους (2008-2010) .

Στην παραπάνω κατηγορία εμπίπτουν 282 πυροσβέστες εκ των οποίων Οι 25 εργάζονται στον Ν. Θεσσαλονίκης. Κάποιοι από αυτούς που ήταν κάτω των 29 ετών μπόρεσαν να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό στην κατηγορία των πολιτών για την πρόσληψη πενταετούς χρέωσης. Οι περισσότεροι όμως -υπολογίζονται γύρω στους 200- είναι άνω των 29 ετών και ως εκ τούτου δεν μπορούν να συμμετέχουν στον διαγωνισμό στην κατηγορία των πολιτών. Πρέπει να σημειωθεί πως η εμπειρία αυτών των ανθρώπων που συνεχίζουν να εργάζονται και το 2011, δηλαδή καλύπτουν τρεις αντιπυρικές περιόδους, είναι αρκετά μεγάλη.

Πηγή
πολιτης 1

Οντως θα αυξηθεί η βάση με τους εποχικούς που θα Αναμειχθούν Μέσα στους πολίτες...

αλλά μη ξεχνάτε ότι και στους εφ οι Δόκιμου Ειδικοι Δυνάμεων Έπερναν 10 μόρια και δε τους έφτανες με τίποτα...

κάτι αντίστοιχο είναι και οι εποχικοί εδώ...

TOM

Δημοσίευση από TOM »

Περίπου 80 ατομα βαρια βαρια να ειναι Αλλα εινια στανταρ οτι θα ειναι μεσα στους επιτυχών 25 μόρια απο την προϋπηρεσία έχουν ετσι άπλα. Εγώ προσωπικά εχω 3200 κ περιμενω πως κ πως να βγει επιτελούς
πολιτης 1

Απο εννιαιο εισαι τομ η τεε;

εισαι τπτ εποχικος; Γιατι τα μορια σου ειναι πολλα

solid
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από solid »

TOM έγραψε: Περίπου 80 ατομα βαρια βαρια να ειναι Αλλα εινια στανταρ οτι θα ειναι μεσα στους επιτυχών 25 μόρια απο την προϋπηρεσία έχουν ετσι άπλα. Εγώ προσωπικά εχω 3200 κ περιμενω πως κ πως να βγει επιτελούς
ΤΟΜ δεν έχουν 25 μόρια οι εποχικοί που συμμετέχουν στους πολίτες. Τα 25 μόρια εάν τα είχαν θα έκαναν στην κατηγορία των εποχικών και όχι στους πολίτες. Εγώ για παράδειγμα είμαι στην κατηγορία των πολιτών -ως ιδιώτης- έχω πάνω απο 4000 μόρια και αναμένω. Πράγματι, απο ό, τι έχω ακούσει και εγώ οι συνάδελφοι εποχικοί δεν είναι πολλοί στην κατηγορία των πολιτών.
πολιτης 1

solid μιας και εισαι εποχικος δε ακουσες τπτ για τη βάση αφού η λίστα έχει πάει έχω μάθει στις υπηρεσίες για έλεγχο απολυτηρίων... Α και κάτι ακόμα οι περισσότεροι είστε απο τεε η απο εννιαιο;
ΔΕΑ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟΥ

Δημοσίευση από ΔΕΑ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟΥ »

Και από που βγάζεις ρε Σολιντ 4000 μόρια για κάνε μια ανάλυση τα μόρια σου!Εικόνα
PILOT
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από PILOT »

Οποτε για τους πολιτες πολυ λιγες πιθανοτητες.

solid
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από solid »

PILOT έγραψε: Οποτε για τους πολιτες πολυ λιγες πιθανοτητες.

Αντιθέτως pilot, διότι όπως είπα πρίν οι εποχικοί κάτω των 29 δεν είναι πολλοί και εκτός αυτού έχω ακούσει πως οι 3400 από εποχικούς μάλλον δεν θα καλυφθούν. Αυτό σημαίνει επιλαχόντες...
PILOT
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από PILOT »

solid έγραψε:
PILOT έγραψε: Οποτε για τους πολιτες πολυ λιγες πιθανοτητες.

Αντιθέτως pilot, διότι όπως είπα πρίν οι εποχικοί κάτω των 29 δεν είναι πολλοί και εκτός αυτού έχω ακούσει πως οι 3400 από εποχικούς μάλλον δεν θα καλυφθούν. Αυτό σημαίνει επιλαχόντες...
δικησου εκτημηση για την βασει; Και μετα τα αθληματα που και εκει παιζει ρολο?
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες