Αποτελέσματα Πυροσβεστικής (2011)
Χαίρεται! Και ακόμα ένα μπράβο θα σας ξαναπώ για όσους συμβάλουν στη σωστή ενημέρωση μας από εσάς.
Καταλάβαμε πως τα αποτελέσματα λόγο πολλών ψεύτικων στοιχείων επανεξετάζονται.
Εχω το εξής ερώτημα.
Στην περίπτωση όπου κάποιος έχει περάσει ως ΕΔ. ΦΡ. Και περάσει και σαν πυροσβέστης, μπορεί να δηλώσει παραίτηση από ΕΔ. ΦΡ. Και να πάει πυροσβεστική; [Διότι υπάγονται και τα 2 στα σώματα ασφαλείας (θα γίνουν μαζί οι προσλήψεις;) ] Ξέρετε με τα σημερινά δεδομένα ποιος είναι ο μισθός ενός Ε. Φ. Κ ποιός ενός ΠΣ; Μαζί με τα επιδόματα, χωρίς, καθαρός μισθός 5ετίας χωρίς υπερωρίες, Και ύστερα αν και εφόσον μονιμοποιηθεί (μονιμοποιείται μετά την 5αετία;) τι μισθός; Και ποιο κατά την άποψη σας είναι ποιο επικερδές. Στην περίπτωση όπου περάσει και πυροσβεστική μιλάω. Με συγχωρείται για τα υπόερωτήματα. Προέκυψαν καθώς το έγραφα οι απορίες.
Καταλάβαμε πως τα αποτελέσματα λόγο πολλών ψεύτικων στοιχείων επανεξετάζονται.
Εχω το εξής ερώτημα.
Στην περίπτωση όπου κάποιος έχει περάσει ως ΕΔ. ΦΡ. Και περάσει και σαν πυροσβέστης, μπορεί να δηλώσει παραίτηση από ΕΔ. ΦΡ. Και να πάει πυροσβεστική; [Διότι υπάγονται και τα 2 στα σώματα ασφαλείας (θα γίνουν μαζί οι προσλήψεις;) ] Ξέρετε με τα σημερινά δεδομένα ποιος είναι ο μισθός ενός Ε. Φ. Κ ποιός ενός ΠΣ; Μαζί με τα επιδόματα, χωρίς, καθαρός μισθός 5ετίας χωρίς υπερωρίες, Και ύστερα αν και εφόσον μονιμοποιηθεί (μονιμοποιείται μετά την 5αετία;) τι μισθός; Και ποιο κατά την άποψη σας είναι ποιο επικερδές. Στην περίπτωση όπου περάσει και πυροσβεστική μιλάω. Με συγχωρείται για τα υπόερωτήματα. Προέκυψαν καθώς το έγραφα οι απορίες.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 14
Ύπ/φιος Πυροσβέστης έγραψε:
Εχω το εξής ερώτημα.
Στην περίπτωση όπου κάποιος έχει περάσει ως ΕΔ. ΦΡ. Και περάσει και σαν πυροσβέστης, μπορεί να δηλώσει παραίτηση από ΕΔ. ΦΡ. Και να πάει πυροσβεστική;[Διότι υπάγονται και τα 2 στα σώματα ασφαλείας (θα γίνουν μαζί οι προσλήψεις;) ] Ξέρετε με τα σημερινά δεδομένα ποιος είναι ο μισθός ενός Ε. Φ. Κ ποιός ενός ΠΣ; Μαζί με τα επιδόματα, χωρίς, καθαρός μισθός 5ετίας χωρίς υπερωρίες, Και ύστερα αν και εφόσον μονιμοποιηθεί (μονιμοποιείται μετά την 5αετία;) τι μισθός; Και ποιο κατά την άποψη σας είναι ποιο επικερδές. Στην περίπτωση όπου περάσει και πυροσβεστική μιλάω. Με συγχωρείται για τα υπόερωτήματα. Προέκυψαν καθώς το έγραφα οι απορίες.
1. Παραίτηση Αστυνομικού / Ειδικού Φρουρού
2. Για τον μισθό έχουμε ξεχωριστά θέματα, για τους ειδικούς φρουρούς σίγουρα θα πάρεις έγκυρη απάντηση για την πυροσβεστική με τίποτα! Ούτε οι ίδιοι δεν το γνωρίζουν αυτό (εννοώ για την μισθοδοσία αυτών που θα μπούνε τώρα)
3. Για την μονιμοποίηση μπορείς να διαβάσεις και την προκήρυξη αναφέρει με ποιον τρόπο μονιμοποιείται κάποιος
Ποιο επικερδές; Συγνώμη αλλά θα μπούνε παιδιά και θα σε κράξουνε και θα έχουνε δίκιο, δηλαδή αν στην αστυνομία παίρνεις 50 ευρώ παραπάνω θα πας εκεί; Μην μπαίνεις με τέτοια λογική στα Σώματα Ασφαλείας
Τέλος πάντων μην ξεφεύγουμε από το θέμα, στο φόρουμ υπάρχει και αυτό θέμα
Επειδη Ρώτησα Σε ένα τηλέφωνο που έκανα στο Υπουργείο Μπορείς Να αλλάξεις σώμα (απο ε. Φ σε πυροσβεστικη) τους πρωτους 4 μήνες (2 μηνες στη σχολη και 2 στη πρακτικη) ... [αν ειναι να κανεις βέβαια κάτι τετοιο μη βασίζεσαι στα λεγομενα μου ψαξτο καλύτερα--- Εγώ Σου λέω τη εμαθα Από Τηλ που έκανα]...
προσωπικη μου γνώμη πήγαινε πυροσβεστικη αν περνας και στα δύο τα λεφτά δε φέρνουν ευτυχία...
προσωπικη μου γνώμη πήγαινε πυροσβεστικη αν περνας και στα δύο τα λεφτά δε φέρνουν ευτυχία...
http://firethessalia-dason.blogspot.com/
συμφωνα με τα λεγομενα απο τη πεμπτη και μετα περιμενουμε...
συμφωνα με τα λεγομενα απο τη πεμπτη και μετα περιμενουμε...
Κυρ Δίκα όνειρο μου από παιδί είναι η αστυνομία ευχαριστώ τον θεό που με βοηθάει όλο αυτό τον καιρό και ελπίζω πως θα συνεχίσει. Όσο για το ΠΆΛΙ ΜΕ ΧΡΌΝΙΑ ΜΕ ΚΑΙΡΟΎΣ ΠΆΛΙ ΔΙΚΙΆ ΜΑΣ ΘΑ ΕΊΝΑΙ μας τοις πήραν. Μα θα είναι πάντα δικιές μας! Έτσι όπως πάει θα μας πάρουν και παρά πολλά ακόμα. Από την πίσω πόρτα, για αυτό γίνεται και το δημοψήφισμα. Να ξέρουμε τι δίνουμε. Πάνε χαμένοι τόσοι αγώνες! Πολίτης 1 σε ευχαριστώ, θα το κοιτάξω.
Με λίγα λόγια ρε παιδιά πόσο ακόμα θα περιμένουμε για τα αποτελέσματα; Στο περίπου έστω γιατί αυτή η αναμονή μας δένει τα χέρια.
- Akspoogy
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 19
1-2 βδομαδες.
Να ρωτησω κ γω κατι... Ειπανε θα παρουν 600 ατομα απο αυτα τα ατομα ξεχωριζουν αντρες γυναικες; Κ αν ναι ποσες γυναικες θα παρουν?
-
- Posts in topic: 13
\δεν νομιζω να ξεχωριζουν αντρες γυναικιες μαζι θα ειναι.sober έγραψε:Να ρωτησω κ γω κατι... Ειπανε θα παρουν 600 ατομα απο αυτα τα ατομα ξεχωριζουν αντρες γυναικες; Κ αν ναι ποσες γυναικες θα παρουν;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 14
sober έγραψε:Να ρωτησω κ γω κατι... Ειπανε θα παρουν 600 ατομα απο αυτα τα ατομα ξεχωριζουν αντρες γυναικες; Κ αν ναι ποσες γυναικες θα παρουν;
διάβασες κάτι τέτοιο; Μην ρωτάτε ότι σας κατέβει έλεος.
Ειλικρινα πιστευετε οτι θα βγουν αποτελεσματα πυροσβεστικης με τετοιο ανωμαλο πολιτικο σκηνικο που ο παπανδρεου σημερα ειναι και αυριο μπορει να εχει πεσει; Πιστευω οτι αν δεν ακυρωθει οδιαγωνισμος λογω αλλαγης κυβερνησης δε θα προχωρησει λογω 6ης δοσης. Μην λεμε τωρα παραμυθια... Εφεδρειες και απολυσεις ακουγονται 4000 πυροσβεστες θα προσλαβουν; Λιγο λογικη ρε παιδια... Δυσκολα τα πραγματα
- Akspoogy
Εγω πιστευω πως τελος της αλλης βδομαδας θα βγουνε 9-10 νοεμβρη
Μακαρι αδερφε. Εχεις πληροφοριες απο καπου; Δε νομιζω υπο τετοιες συνθηκες. Ενας γνωστος μου πυρονομος μου ειπε οτι το 2003 ειχε βγει προκυρηξη και στο τελευταιο σταδιο ακυρωθηκε λογω εκλογων. Τι μου λες τωρα; Ειναι να εμπιστευσαι τι λενε; Αν δε μπουνε στη σχολη ολα πιθανα ειανι για ακυρωση
Ναι ρε wrc απλά όπως έχω ξαναπεί η συγκεκριμένη Προκήρυξη Δε δημιουργεί επιπλέον κόστος στο πυροσβεστικό σώμα...
και άν Λάβουμε Υπόψη ότι στο Προϋπολογισμό Του 2012 υπάρχει Κονδύλι Για 750 νέους πυρ Από Άλλο διαγωνισμό το πολύ (λέω Εγώ Χωρίς να ξέρω τπτ) να μη γίνει ο άλλος διαγωνισμός.
ας είμαστε αισιόδοξοι άποψη μου.
και άν Λάβουμε Υπόψη ότι στο Προϋπολογισμό Του 2012 υπάρχει Κονδύλι Για 750 νέους πυρ Από Άλλο διαγωνισμό το πολύ (λέω Εγώ Χωρίς να ξέρω τπτ) να μη γίνει ο άλλος διαγωνισμός.
ας είμαστε αισιόδοξοι άποψη μου.
- Akspoogy
Μιλησα με το γραφειο που ασχολειται με την προκηρυξη, στο γραφειο προστασιας του πολιτη
και μου ειπαν αυτο ακριβως, τελος της επομενης εβδομαδας. Και οτι ειναι 90% ετοιμα τα
αποτελεσματα... Τωρα, τι να πω κι εγω. Μακαρι να προχωρησει, να βγουν, ειμαι δεν ειμαι
μεσα να φυγει το αγχος.
και μου ειπαν αυτο ακριβως, τελος της επομενης εβδομαδας. Και οτι ειναι 90% ετοιμα τα
αποτελεσματα... Τωρα, τι να πω κι εγω. Μακαρι να προχωρησει, να βγουν, ειμαι δεν ειμαι
μεσα να φυγει το αγχος.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες