Αποτελέσματα Πυροσβεστικής (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
been there...

Δημοσίευση από been there... »

handballer έγραψε: Been there... Για πότε βλέπεις να ανακοινώνονται αποτελέσματα; Και για πότε λες να ξεκινήσει η σχολή των 600; Κάτι ακούστηκε για Νοέμβρη.
Απ' ότι έχω δει, οι αιτήσεις καταχωρούνται online στο psnet, οπότε οι πίνακες με τους υποψηφίους σε φθίνουσα κατάσταση όσον αφορά τα μόρια μπορούν να εκδοθούν σχεδόν άμεσα.(Βέβαια, η προκήρυξη δίνει περιθώριο 3 μηνών γι' αυτό... )

Για Νοέμβρη χλωμότατο ως αδύνατο φίλε μου. Κάποια στιγμή την άνοιξη είχαν ανακοινώσει στο σωματείο των εποχικών ένα χρονοδιάγραμμα της προκήρυξης. Αν θυμάμαι καλά, ήταν:

• αρχές με μέσα Ιουνίου κατάθεση αιτήσεων,
  • διενέργεια των υπολοίπων διαδικασιών (αθλήματα, γιατροί, κλπ) μέσα στην αντιπυρική,
  • αρχές Νοέμβρη έναρξη σχολής για πολίτες - εποχικούς.

Τώρα, που οι αιτήσεις πήγαν ένα τρίμηνο μετά, πόσο πιθανό σου φαίνεται να γίνει σχολή το Νοέμβρη; Ειδικά με αυτά που γίνονται στην οικονομία δε νομίζω να βιαστούν κιόλασ...

Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από handballer »

been there... έγραψε:
handballer έγραψε: Been there... Για πότε βλέπεις να ανακοινώνονται αποτελέσματα; Και για πότε λες να ξεκινήσει η σχολή των 600; Κάτι ακούστηκε για Νοέμβρη.
Απ' ότι έχω δει, οι αιτήσεις καταχωρούνται online στο psnet, οπότε οι πίνακες με τους υποψηφίους σε φθίνουσα κατάσταση όσον αφορά τα μόρια μπορούν να εκδοθούν σχεδόν άμεσα.(Βέβαια, η προκήρυξη δίνει περιθώριο 3 μηνών γι' αυτό... )

Για Νοέμβρη χλωμότατο ως αδύνατο φίλε μου. Κάποια στιγμή την άνοιξη είχαν ανακοινώσει στο σωματείο των εποχικών ένα χρονοδιάγραμμα της προκήρυξης. Αν θυμάμαι καλά, ήταν:

• αρχές με μέσα Ιουνίου κατάθεση αιτήσεων,
  • διενέργεια των υπολοίπων διαδικασιών (αθλήματα, γιατροί, κλπ) μέσα στην αντιπυρική,
  • αρχές Νοέμβρη έναρξη σχολής για πολίτες - εποχικούς.

Τώρα, που οι αιτήσεις πήγαν ένα τρίμηνο μετά, πόσο πιθανό σου φαίνεται να γίνει σχολή το Νοέμβρη; Ειδικά με αυτά που γίνονται στην οικονομία δε νομίζω να βιαστούν κιόλασ...

αλλά με βάση την προκήρυξη εντός τριμήνου, δηλαδή στη χειρότερη περίπτωση μέχρι τον Δεκέμβρη θα έχουν βγει τα αποτελέσματα... Προσωπική εκτίμηση δική σου θα ήθελα been there... Εκ των έσω... Το βλέπεις για τότε όσον αφορά τα αποτελέσματα?
been there...

handballer έγραψε: αλλά με βάση την προκήρυξη εντός τριμήνου, δηλαδή στη χειρότερη περίπτωση μέχρι τον Δεκέμβρη θα έχουν βγει τα αποτελέσματα... Προσωπική εκτίμηση δική σου θα ήθελα been there... Εκ των έσω... Το βλέπεις για τότε όσον αφορά τα αποτελέσματα;
Όταν λέμε αποτελέσματα εννοούμε την κατάταξη των υποψηφίων ανάλογα με τα μόριά τους, σωστά; Πριν τα αθλήματα, τους γιατρούς κλπ; Ε, αυτό γίνεται κι άμεσα σχεδόν, καθώς τα μόρια καθενός είναι ήδη καταχωρημένα. Πιστεύω ότι λίγες μέρες μετά τη λήξη της προθεσμίας θα ανακοινωθούν, μόλις γίνουν τα τυπικά (υπογραφές κλπ).
Μην ψάχνεις ενημέρωση εκ των έσω. Δεν υπάρχει. Λίγοι πραγματικά ξέρουν τι θα γίνει (κι αν... ) κι αυτοί δεν είναι σε fora. Ότι σου πω εγώ κι όποιος άλλος, θα είναι αρβύλα.
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

been there... έγραψε:
handballer έγραψε: αλλά με βάση την προκήρυξη εντός τριμήνου, δηλαδή στη χειρότερη περίπτωση μέχρι τον Δεκέμβρη θα έχουν βγει τα αποτελέσματα... Προσωπική εκτίμηση δική σου θα ήθελα been there... Εκ των έσω... Το βλέπεις για τότε όσον αφορά τα αποτελέσματα;
Όταν λέμε αποτελέσματα εννοούμε την κατάταξη των υποψηφίων ανάλογα με τα μόριά τους, σωστά; Πριν τα αθλήματα, τους γιατρούς κλπ; Ε, αυτό γίνεται κι άμεσα σχεδόν, καθώς τα μόρια καθενός είναι ήδη καταχωρημένα. Πιστεύω ότι λίγες μέρες μετά τη λήξη της προθεσμίας θα ανακοινωθούν, μόλις γίνουν τα τυπικά (υπογραφές κλπ). Μην ψάχνεις ενημέρωση εκ των έσω. Δεν υπάρχει. Λίγοι πραγματικά ξέρουν τι θα γίνει (κι αν... ) κι αυτοί δεν είναι σε fora. Ότι σου πω εγώ κι όποιος άλλος, θα είναι αρβύλα.
Σε ευχαριστώ για την ενημέρωση. Είσαι ο μόνος σε θέματα Πυροσβεστικής που μας ενημερώνεις άμεσα και έγκυρα. Αν έχεις κάποιο νέο θα σε παρακαλούσα να το κάνεις post. Καλή συνέχεια
τακις

Δημοσίευση από τακις »

Και εγω πιστευω οτι θα βγουν γρηγορα, αλλα δεν θα πρεπει να ελεγχθουν και παλι οι αιτησεις απο την επιτροπη του αρχηγειου για τα δικαιολογητικα
been there...

τακισ έγραψε:Και εγω πιστευω οτι θα βγουν γρηγορα, αλλα δεν θα πρεπει να ελεγχθουν και παλι οι αιτησεις απο την επιτροπη του αρχηγειου για τα δικαιολογητικα
Αν περιμένεις να ελεγχθούν τα δικαιολογητικά, δε φτάνει ούτε καν το τρίμηνο. Είναι πάγια τακτική να ελέγχονται παράλληλα με τη διαδικασία, ακόμα και μέσα στη σχολή. Γι' αυτό βλέπεις κάθε φορά λίγο πριν την ονομασία να διώχνουν κόσμο. Ξέρω και περίπτωση που έχει διωχτεί μετά την αποφοίτηση...
τακις

Δημοσίευση από τακις »

Να μου πεις αν γινουν 20000 αιτησεις, τοτε μιλαμε για περιπου 100000 χιλιαδες δικαιολογητικα δεν ελεγχοντε αυτα ουτε σε 10 χρονια
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από δημητρης25 »

Πιστευω οτι ο πρωτος ελενχος ηταν με την καταθεση των δικαιολογητικων! Οπως στους εφ ο πρωτος ελενχος εγινε απο το γραφειο προσωπικου της αστυνομιας καπως ετσι εγινε κ εδω γιατι περιμενουν πολλες αιτησεις.
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

δημητρησ25 έγραψε: Πιστευω οτι ο πρωτος ελενχος ηταν με την καταθεση των δικαιολογητικων! Οπως στους εφ ο πρωτος ελενχος εγινε απο το γραφειο προσωπικου της αστυνομιας καπως ετσι εγινε κ εδω γιατι περιμενουν πολλες αιτησεις.
Τότε λοιπόν ίσως τον Οκτώβρη να έχουμε νέα...
Δημήτρης123

Δημοσίευση από Δημήτρης123 »

Καλησπερα παιδια. Μια ερωτηση θελω να κανω. Ωραια τα καταθεσαμε τα χαρτια μας. Τωρα τι περιμενουμε και απο που θα παρουμε πληροφοριες 3ερει κανεισ?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από Greek_Army »

Δημήτρησ123 έγραψε:Καλησπερα παιδια. Μια ερωτηση θελω να κανω. Ωραια τα καταθεσαμε τα χαρτια μας. Τωρα τι περιμενουμε και απο που θα παρουμε πληροφοριες 3ερει κανεις;

Περιμένουμε τα αποτελέσματα τα όποια λογικά θα αργήσουν και όταν βγούνε θα αναρτηθούν στο http://www.fireservice.gr/pyr/site/home.csp

Stef

Δημοσίευση από Stef »

Οκτώβριο τα αποτελέσματα... Υπομονή Ρε σειρές!
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Stef έγραψε: Οκτώβριο τα αποτελέσματα... Υπομονή Ρε σειρές!
Για να δούμε λοιπόν... Τελευταία μέρα!
nikos25thess
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από nikos25thess »

Χιλιάδες αιτήσεις για τις 600 θέσεις πυροσβεστών για ιδιώτες

Αρκετές χιλιάδες είναι οι αιτήσεις που υποβλήθηκαν στον διαγωνισμό του Πυροσβεστικού Σώματος για τις 4.000 θέσεις πυροσβεστών πενταετούς θητείας, που έληξε την περασμένη Παρασκευή.

Ιδιαίτερα ζωηρό ήταν -σύμφωνα με πληροφορίες- το ενδιαφέρον για τις 600 θέσεις που διεκδικούσαν ιδιώτες υποψήφιοι, καθώς οι υπόλοιπες 3.400 αναφέρονταν σε εποχικούς πυροσβέστες.

Εντός των προσεχών ημερών θα οριστεί επιτροπή από έναν αντιπρόεδρο ή νομικό σύμβουλο του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, έναν εκπρόσωπο του ΑΣΕΠ και έναν Διευθυντή Διεύθυνσης των Κλάδων του Αρχηγείου Πυροσβεστικού Σώματος και η οποία θα παραλάβει από το αρμόδιο τμήμα της Διεύθυνσης Προσωπικού του ΠΣ τα δικαιολογητικά των υποψηφίων. Εντός τριμήνου θα ελέγξει την πληρότητά τους και θα συντάξει κατ' αλφαβητική σειρά χωριστούς πίνακες υποψηφίων που πληρούν και υποψηφίων που δεν πληρούν τα προσόντα και τις προϋποθέσεις για πρόσληψη ανά κατηγορία.

Οσοι υποψήφιοι περιλαμβάνονται στους κυρωμένους πίνακες επιτυχόντων θα κληθούν κατά σειρά επιτυχίας και σε αριθμό ίσο με τον αριθμό των υποψηφίων που καθορίζεται στην προκήρυξη για τη συγκεκριμένη κατηγορία να προσέλθουν μέσα σε ορισμένες προθεσμίες, προκειμένου να εξετασθούν σωματικά, ψυχικά και διανοητικά και να υποβληθούν σε υγειονομικές εξετάσεις και αθλητικές δοκιμασίες.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑς ΕΘΝΟΣ!

Άβαταρ μέλους
NASOSS
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από NASOSS »

Αρα σε ενα 3 μηνο οποτε μας βλεπω ε. Φ...
εμ αμα λεω εγω οτι θα μπουν μονο τα βυσματα...
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες