Αθλητικές Δοκιμασίες Λιμενικού (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
kalasnikof13
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από kalasnikof13 »

IRIS έγραψε:Κοιταξε να δεις greek army καλως η κακως ξερεις δεν ασχολειται ολος ο κοσμος με τον αθλητισμο. υπαρχουν ανθρωποι οι οποιοι εχουν αλλες ασχολιες και δεν εχουν τον αθλητισμο μεσα στη ζωη τους.

δεν ειναι οτι αααααα τωρα το θυμηθηκα. Ειναι οτι τωρα χρειαστηκε.

οσο για τα φουμαρα περι ανισοτητας οτι κι αν πει ο οποιοσδηποτε, αντικειμενικα ειναι ανισο.

ειναι γεγονος οτι η μυικη σας δυναμη ειναι πολυ περισςοτερη απο τη δικη μας και σας φαινονται γελοια. Μη λεμε κι οτι θελουμε.

και παιδια πλακωνομαι στα βαρη. Οντως δεν μπορεις να μην εχεις κατασταση για καποιο σωμα ασφαλειας, αλλα το παρακανουν καισε καποια μαλιστα για να κοβονται γυναικες. Αποδεδειγμενα!@! Μω τη σφαιρα μου!Εικόνα

καλα κανεις και δεν μπορεις με την σφαιρα αλλα για πες μου ομως οταν ερθεις σωμα με σωμα με αλλοδαπο/ους στο λιμανι εκει τι θα του πεις εγω ειμαι γυναικα μη ποναω; Το λιμενικο ειναι σωμα ασφαλειας αποω η αστυνομια παρτο χαμπαρι δεν θα εισαι υπαλληλος στο δημο.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από D.Y.K »

Παιδιά απορία : Για τα αθλήματα θα καλέσουν μόνο όσους είναι επιτυχόντες με βάση την μοριοδότηση και εννοείται ένα ποσοστό απο Επιλαχόντες ή τους καλούνε όλους (ανεξάρτητα απο την σειρά επιτυχίας) και όσοι περάσουνε;

solid
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από solid »

kalasnikof13 έγραψε:
IRIS έγραψε:Κοιταξε να δεις greek army καλως η κακως ξερεις δεν ασχολειται ολος ο κοσμος με τον αθλητισμο.υπαρχουν ανθρωποι οι οποιοι εχουν αλλες ασχολιες και δεν εχουν τον αθλητισμο μεσα στη ζωη τους.

οσο για τα φουμαρα περι ανισοτητας οτι κι αν πει ο οποιοσδηποτε, αντικειμενικα ειναι ανισο.

ειναι γεγονος οτι η μυικη σας δυναμη ειναι πολυ περισςοτερη απο τη δικη μας και σας φαινονται γελοια. Μη λεμε κι οτι θελουμε.

και παιδια πλακωνομαι στα βαρη. Οντως δεν μπορεις να μην εχεις κατασταση για καποιο σωμα ασφαλειας, αλλα το παρακανουν καισε καποια μαλιστα για να κοβονται γυναικες. Αποδεδειγμενα!@! Μω τη σφαιρα μου!Εικόνα

καλα κανεις και δεν μπορεις με την σφαιρα αλλα για πες μου ομως οταν ερθεις σωμα με σωμα με αλλοδαπο/ους στο λιμανι εκει τι θα του πεις εγω ειμαι γυναικα μη ποναω; Το λιμενικο ειναι σωμα ασφαλειας αποω η αστυνομια παρτο χαμπαρι δεν θα εισαι υπαλληλος στο δημο.
Σωστός ο kalasnikof.
Άβαταρ μέλους
DaMon
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από DaMon »

Απο την μια θελετε να ειστε ισες και απο την αλλη κλαιτε για τα αθληματα;

Καποτε ηταν οπως στη γυμναστικη ακαδημια, δηλαδη διαφορετικα για αντρες και διαφορετικα για γυναικες... Μετα ομως τα αλλαξατε... Αποφασιστε τι θελετε, να ειστε ισες η οχι;
ΙRIS

Δημοσίευση από ΙRIS »

Παιδια γιατι απαντατε τοσο ακυρα; ειπα εγω σε κανενα οτι θα γυρισω να πω στον οποιονδηποτε α ειμαι γυναικα κι οτι ποναω; Κι ο αλλος συμφωνει; τι κοτσανες πετατε; σκεφτεστε αθολο πριν γραψετε; η την εχετε δει καπως; Τι σχεση εχει η σφαιρα με το να αντιμετωπισεις καποιον αλλοδαπο η τον οποιοδηποτε; μπορει να ξερεις καρατε και να του κανεις τα τρια δυο. που κολλανε αυτα που λες; οσο για το αν ειναι δημοσιοι υπαλληλοι οι λιμενικοι, εξαρταται απο το που ειναι! το λιμενικο ειναι γεγονος οτι εχει πολλαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα βλημματα μεσα. εχεις την εντυπωση οτι οσοι ειναι μεσα ειναι γαματοι και πανεξυπνοι; μια χαρα δημοσιοι υπαλληλοι ειναι. και ξαναλεω δεν υπαρχει ισοτητα στα αθληματα ετσι οπως ειναι τωρα. και εσυ που ειπες για κλαμα, ειδες κανενα να κλαιει; οσο για αυτον που λεει οτ ηταν αλλιως και τα αλλαξαμε (δεν τα αλλαξαμε μεις, το δικαστηριο τα αλλαξε) και που αλλαξαν δεν γιναν ισα. οπως τους βολευε τα εκαναν.

ΔΕΑ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟΥ

Δημοσίευση από ΔΕΑ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟΥ »

Ετσι ειναι φιλε μου καλα τα λες! οπου μας βολευει ισοτητα και οπου δεν μας βολευει ανισοτητα! δεν φτανει που στο λιμενικο το υψος ειναι μονο 1.60 μιλανε κιολας τα κοριτσακια!
Άβαταρ μέλους
lettaki
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από lettaki »

DaMon έγραψε:Απο την μια θελετε να ειστε ισες και απο την αλλη κλαιτε για τα αθληματα;

Καποτε ηταν οπως στη γυμναστικη ακαδημια, δηλαδη διαφορετικα για αντρες και διαφορετικα για γυναικες... Μετα ομως τα αλλαξατε... Αποφασιστε τι θελετε, να ειστε ισες η οχι;

Δε νομίζω ότι τίθεται θέμα ανισότητας. Εγώ πιστεύω ότι όσοι δουλεύουν σε Σώματα Ασφαλείας, πρέπει να έχουν πολύ καλή φυσική κατάσταση, άντρες και γυναίκες.(Κάτι που δεν ισχύει σε μεγάλο βαθμό)
Άβαταρ μέλους
DaMon
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από DaMon »

Συμφωνω μαζι σου...

Καποιες αλλες κοπελες δε συμφωνουν ομως... Εισαι 1 στις 10 που λεει το σωστο.

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από Greek_Army »

Greek_Army έγραψε:
IRIS έγραψε:Κοιταξε να δεις greek army καλως η κακως ξερεις δεν ασχολειται ολος ο κοσμος με τον αθλητισμο.υπαρχουν ανθρωποι οι οποιοι εχουν αλλες ασχολιες και δεν εχουν τον αθλητισμο μεσα στη ζωη τους.

Aν έχεις άλλες ασχολίες κοπελιά να ασχοληθείς με αυτά, στο τέλος θα βγεις και από πάνω, αν θες να μπεις στα σώματα ασφαλείας κάτσε και προπονήσου, αλλιώς ασχολήσου με κάτι ποιο εύκολο, γίνε κομμώτρια, μπες ταμίας στα διόδια κτλπ

Επίσης αν πιστεύεις ότι τίθεται θέμα ανισότητας στα αθλήματα πήγαινε το δικαστικά το θέμα, από κάτι τέτοια ζούνε οι δικηγόροιΕικόνα

ΙRIS έγραψε:Παιδια γιατι απαντατε τοσο ακυρα; Ειπα εγω σε κανενα οτι θα γυρισω να πω στον οποιονδηποτε α ειμαι γυναικα κι οτι ποναω; Κι ο αλλος συμφωνει; Τι κοτσανες πετατε; Σκεφτεστε αθολο πριν γραψετε; Η την εχετε δει καπως; Τι σχεση εχει η σφαιρα με το να αντιμετωπισεις καποιον αλλοδαπο η τον οποιοδηποτε; Μπορει να ξερεις καρατε και να του κανεις τα τρια δυο. Που κολλανε αυτα που λες;οσο για το αν ειναι δημοσιοι υπαλληλοι οι λιμενικοι, εξαρταται απο το που ειναι! Το λιμενικο ειναι γεγονος οτι εχει πολλαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα βλημματα μεσα. Εχεις την εντυπωση οτι οσοι ειναι μεσα ειναι γαματοι και πανεξυπνοι; Μια χαρα δημοσιοι υπαλληλοι ειναι. Και ξαναλεω δεν υπαρχει ισοτητα στα αθληματα ετσι οπως ειναι τωρα. Και εσυ που ειπες για κλαμα, ειδες κανενα να κλαιει; Οσο για αυτον που λεει οτ ηταν αλλιως και τα αλλαξαμε (δεν τα αλλαξαμε μεις, το δικαστηριο τα αλλαξε) και που αλλαξαν δεν γιναν ισα. Οπως τους βολευε τα εκαναν.

Καταρχάς δεν σου έδωσε κανένας το δικαίωμα να χαρακτηρίζεις κάποιους ανθρώπους "βλήματα" αν θες να βρίζεις να πας σε άλλο φόρουμ, δεύτερον ισότητα δεν υπάρχει ούτε στο ύψος ούτε στις μεταθέσεις ούτε στις συνθήκες εργασίας (περιπολίες με σκάφος, άδειες εγκυμοσύνης κτλπ), οπότε μην γράφεις ότι σε συμφέρει

Τελευταία φορά που ξεφεύγουμε από το θέμα

Αν θες να καταλάβεις τι αδικίες γίνονται στο λιμενικό και για τι ισότητα μιλάμε διάβασε το θέμα που έχουμε στο φόρουμ με τίτλο "Γυναίκες στα Σώματα Ασφαλείας"

Υ. Γ Συμφωνώ με το λετάκι που δεν κάθεται να παραπονιέται για τα αθλήματα και να λέει "αχ η σφαίρα είναι βαριά" και κόβουν τις γυναίκες επίτηδες, το λιμενικό σώμα έχει κοντά στο 40% γυναικείο ένστολο προσωπικό

Άβαταρ μέλους
DaMon
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από DaMon »

Ρε Ιρις μπορεις να μου ορισεις την ισοτητα;
Τι ειναι ισο δηλαδη, να εχετε εσεις πιο ευκολα αθληματα; Γιατι; Ας πουμε οτι εγω και εσυ μπαινουμε, την ιδια δουλεια δεν θα κανουμε μεσα; Γιατι εσυ να μπεις πιο ευκολα απο εμενα δηλαδη;

Τεσπα και για να μην ξεφευγουμε απο το θεμα, τα αθληματα ειναι ευκολα για αντρες και γυναικες αρκει να μην θυμηθουν να προπονηθουν την τελευταια βδομαδα... Οποιος ξεκινησεις τουλαχιστον 2 μηνες πιο πριν θα ειναι σε πολυ καλη κατασταση...

Και γενικα να αποφευγετε οσο μπορειτε γυμναστες κτλπ που αναλαμβανουν groups σχετικα με τετοιου ειδους εξετασεις... Δεν εχετε αναγκη απο εναν προπονητη για να σας πει πως να τρεξετε... Ακομα και για τα πιο τεχνικα (Σφαιρα, υψος κτλπ) μπορειτε να γραφτειτε σε ομαδες στιβου χωρις να πληρωνετε, να μαθετε κατι και να συνεχισετε την εξασκηση μονοι σας...
sailor

Δημοσίευση από sailor »

Παιδια και εγω τελευταια στιγμη ξεκινησα τα αθληματα, μολις πριν 10μερες και για τις γυναικες ειναι δυσκολα. Σχετικα ειμαι γυμνασμενη και ειμαι κοντα στα ορια σε ολα καποια τα βγαζω, το μεγαλο θεμα το εχω στο μηκος. Κολλημενη στο 3,20. Δεν ξερω τι φταιει, τοσο πηδαω με φορα τοσο και χωρις-ενω το κατοσταρι το εχω αρα εχω και την ταχυτητα. Για καποιον που δεν εχει γυμναστει παντως-για γυναικα τουλαχιστον2-3μηνες σκληρης προπονησης χρειαζονται σιγουρα. Ειδικα για 1000αρι γιατι η αντοχη δεν αποκτιεται σε μια μερα οσο και αν πλακωθεις στις προπονησεις θελει χρονο.

ftw

Δημοσίευση από ftw »

Παιδια να κανω μια ερωτηση για το μηκος. Εχετε πει οτι πρεπει να περασουμε ενα σκοινακι που βαζουν. Αν καποιος πεσει-πατησει ακριβως πανω στο σκοινακι ειναι εγκυρος; Η πρεπει καθαρα να το περασει χωρις να το ακουμπαει καθολου; Απαντηστε οποιος γνωριζει
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

ftw έγραψε:Παιδια να κανω μια ερωτηση για το μηκος. Εχετε πει οτι πρεπει να περασουμε ενα σκοινακι που βαζουν. Αν καποιος πεσει-πατησει ακριβως πανω στο σκοινακι ειναι εγκυρος; Η πρεπει καθαρα να το περασει χωρις να το ακουμπαει καθολου; Απαντηστε οποιος γνωριζει

Αν πέσεις πάνω στο σκοινάκι περνάς γιατί θα είσαι στο όριο, αν όμως πέσει ο κώλος σου στο σκοινάκι και τα χέρια σου ποιο πίσω δεν περνάς! Ελπίζω να το γνωρίζεις αυτό

ftw

Δημοσίευση από ftw »

ναι το γνωριζω πως μετρανε απο το τελευταιο ιχνος που αφηνεισ... παντως αν σκασεις με τον κωλο πανω στο σκοινακι αλλα σηκωθεις απο μπροστα περνας, ε?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

E ναι
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης