Αθλητικές Δοκιμασίες Λιμενικού (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
solid
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από solid »

kalasnikof13 έγραψε: Στους δοκιμους σημαιοφορους απο 400 γυναικες περασαν τα αθληματα 40 ποσοστο 10%. Εχω λοιπον την εξης ερωτηση: Στην γενικη κατηγορια μεχρι την 180 υπαρχουν 139 γυναικες και 41 ανδρες.

280 θεση υπαρχουν 222 γυναικες και 58 ανδρες. Αν ισχυσει και εδω το 10% εχουμε: Θεωρητικα περνανε τα αθληματα ολοι οι ανδρες (πραγμα δυσκολο) 58+22=80. Περιμενω σχολια!

Για αυτό τον αριθμό που αναφέρεις σε ρωτάω.
Bathory
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Bathory »

kalasnikof13 έγραψε:Στους δοκιμους σημαιοφορους απο 400 γυναικες περασαν τα αθληματα 40 ποσοστο 10%. Εχω λοιπον την εξης ερωτηση: Στην γενικη κατηγορια μεχρι την 180 υπαρχουν 139 γυναικες και 41 ανδρες.

280 θεση υπαρχουν 222 γυναικες και 58 ανδρες. Αν ισχυσει και εδω το 10% εχουμε: Θεωρητικα περνανε τα αθληματα ολοι οι ανδρες (πραγμα δυσκολο) 58+22=80. Περιμενω σχολια!

Ο υπολογισμός είναι εξ'αρχής λάθος. Απ'τις 276 κοπέλες πέρασαν οι 50... Εικόνα

kalasnikof13
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από kalasnikof13 »

Βασικα το νουμερο αυτο το ειχε γραψει ενα παιδι που ειχε δωσει εγω δεν ειχα δωσει για σημαιοφορος.

kalasnikof13
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Bathory έγραψε:
kalasnikof13 έγραψε: Στους δοκιμους σημαιοφορους απο 400 γυναικες περασαν τα αθληματα 40 ποσοστο 10%. Εχω λοιπον την εξης ερωτηση: Στην γενικη κατηγορια μεχρι την 180 υπαρχουν 139 γυναικες και 41 ανδρες.

Ο υπολογισμός είναι εξ'αρχής λάθος. Απ'τις 276 κοπέλες πέρασαν οι 50... Εικόνα

ωραια αντι για 10% το ποσοστο αυτο ειναι 18% η εστω 20% αρα το 20% των 222 ειναι 44 Οι υπολοιποι απο που; Προσοχη το 222 των γυναικων ειναι μεχρι την θεση 280.
dionisis25
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από dionisis25 »

Γεια. Η κατηγορία των λοιπών ειδικοτήτων των ε. Δ. Δίνει τα αθλήματα που δίνει και η γενική κατηγορία. Σωστά;
dafn1

Δημοσίευση από dafn1 »

Παιδιά είμαι στην κατάταξη κοντά στο 250. Τι πιθανότητες έχω να με καλέσουν για αθλήματα. Να ξεκινήσω προπόνησεις ή μπα; Και περίπου πότε θα είναι τα αθλήματα ; Γνωρίζουμε; Αρχές Νοεμβρίου;

Ευχαριστώ πολύ
kalasnikof13
Επιλοχίας
Επιλοχίας

dafn1 έγραψε:Παιδιά είμαι στην κατάταξη κοντά στο 250. Τι πιθανότητες έχω να με καλέσουν για αθλήματα. Να ξεκινήσω προπόνησεις ή μπα; Και περίπου πότε θα είναι τα αθλήματα ; Γνωρίζουμε; Αρχές Νοεμβρίου;

Ευχαριστώ πολύ
ειμαι ελαχιστες θεσεις πιο κατω απο σενα. Υπαρχουν κατι λιγες ελπιδες. Συγγνωμη ακομη δεν αρχισες προπονησεις; Αν εισαι γυναικα πιστευω οτι ειναι αργα! Και σε ενα μηνα να γινουν παλι ανετοιμη θα εισαι.
λιμ_1

Δημοσίευση από λιμ_1 »

kalasnikof13 έγραψε:
dafn1 έγραψε:Παιδιά είμαι στην κατάταξη κοντά στο 250. Τι πιθανότητες έχω να με καλέσουν για αθλήματα. Να ξεκινήσω προπόνησεις ή μπα; Και περίπου πότε θα είναι τα αθλήματα ; Γνωρίζουμε; Αρχές Νοεμβρίου;

Ευχαριστώ πολύ
ειμαι ελαχιστες θεσεις πιο κατω απο σενα. Υπαρχουν κατι λιγες ελπιδες. Συγγνωμη ακομη δεν αρχισες προπονησεις; Αν εισαι γυναικα πιστευω οτι ειναι αργα! Και σε ενα μηνα να γινουν παλι ανετοιμη θα εισαι.

Θα συμφωνήσω με τον καλασνικοφ! Αν είσαι γυναίκα και δεν είχες ποτέ ξανά επαφή με στίβο χρειάζεσαι τουλάχιστον 4-5 μηνες εντατικής προπόνησης για να πιάσεις τα όρια, ειδικά το 1000άρι! Απο προσωπική εμπειρία σου λέω ότι χρειάστηκε να προπονηθώ για 3 μήνες και 3-4 φορές την εβδομάδα εντατικά, έχοντας ήδη την βασική αντοχή για Να καταφέρω να τρέξω 1000 μέτρα σε 4.30. Αυτά χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω. Αντιθέτως για τους άντρες είναι πολύ πιο εύκολο...

δεν εχω ονομα.....

Δημοσίευση από δεν εχω ονομα..... »

Εγω που δεν εχω ονομα λοπον, Ειμαι γυναικα κ θα ηθελα κι εγω με τη σειρα μου να πω τη γνωμη μου σχετικα με τα αθληματα του εν Λογου σωματος! Ασχολουμε με το στιβο εδω κ 10 χρονια κ βαλε... Κ παρολα αυτα προπονουμε κ για τα αθληματα του λιμενικου! Ειναι δυνατον καποιοι-καποιες να περιμανανε να δουνε αν θα περασουνε κ Μετα να ξεκινησουνε τις αθλοπαιδιες; Ηρθε μια κοπελα χτες συγκεκριμενα, να ξεκινησει (πρωτη φορα επαφη με τον αθλητισμο) γτ ελεγε ειμαι επιτυχουσα κ θα παω να δωσω αθληματα! Ποσο τραγελαφικο μου φανηκε δε μπορειτε να φανταστειτε... Η προπονητρια μου κανει ιδιαιτερα για λιμενικο σε 16 γυναικες κ δεν υπαρχει μια που να περναει οχι καποιο απο τα αθληματα αλλα ολα τα αθληματα! Πραγματικα μου ηχει καπως εκνευριστικα στα αυτια να ακουω "ειμαι επιτυχουσα, ηρθα να αθληθω για πρωτη φορα στη ζωη μου"! Πραγματικα λυπαμαι πρωτα για μενα μιας κι εγω παραθετω αυτη την αποψη κ μετα για ολους τους υπολοιπους! Κριμα...

IRIS

Δημοσίευση από IRIS »

Καλησπερα παιδια κι απο μενα. Γυναικα κι εγω οπως και πολλες αλλες που γραψαν σχολιακια.ελεος μονο αυτο εχω να πω. Προπονουμαι 2 μηνες και συνεχιζω ακομα. Το μονο που δεν εχω βγαλει ακομα ειναι η σφαιρα με το αριστερο χερι (λες κι εχει κουλαμαρα). Αλλα και με το δεξι δεν πετυχαινει παντα το οριο. Μεχρι το 1000αρι 4:35 το κανα. Καθε μερα προπονηση τι σκατα δε θα το βγαλω στο τελος;

Ακουω μερικους να λενε οτι ειναι γελοια τα αθληματα... Ενταξει για τους αντρες ειναι πιο ευκολα λογικο. Αλλα ειναι και μερικες κοπελες ρε παιδι μου γυμνασμενες, κανουν και καποιο αθλημα και ειναι ευκολο και για αυτες. Απλα ενω προσπαθω κι εχω προοδο εχω απογοητευτει. Γιατι ολοι τα βλεπουν ευκολα κι εγω βουνο. Ενω ειμαι1,75 και 56 κιλα και δεν ειμαι λαπας. Απορω αν ειμαι αχρηστη και χαζη εγω που μου φαινονται τοσο δυσκολα. Και αυτη τη σκατοσφαιρα 7 κιλα οι γυναικες; Παιδια μη λεμε μπουρδες. Αυτο ειναι τρελη ανισοτητα. Η 7κιλη ειναι αντρικη σφαιρα. Με 4 επρεπε να ριχνουμε. Αυτη η σαχλαμαρα για τις φεμινιστριες που καναν και ραναν δεν ειναι δικαιολογια. Λιγο σοβαροι να ειμαστε. Δε λεω σωμα ασφαλειας ειναι εννοειται να εχεις καποια αναλογη φυσικη κατασταση. Αλλα σφαιρα ρε παιδια;

Ειναι σοβαροι; Να το κανεις τι;Εικόνα και μεταλεω αν δεν τα βγαζουν σωματοτυποι σαν το δικο μου που, ενταξει εχω κανει προπονηση δεν παω ξυπολητη στα αγκαθια, τοτε ποιοα θα τα βγαλει. Το υωος μου βοηθαει στο μηκος, στο υψος, εχω μεγαλο διασκελισμο. Δεν εχω πολυ βαρος. Αυτες που ειναι παραπανω κιλα και πιο κοντες τι να πουν; Και πως τα βγαζουν ρε ******* Το; Αχ αμαν!

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από Greek_Army »

IRIS έγραψε:Καλησπερα παιδια κι απο μενα. Γυναικα κι εγω οπως και πολλες αλλες που γραψαν σχολιακια.ελεος μονο αυτο εχω να πω. Προπονουμαι 2 μηνες και συνεχιζω ακομα. Το μονο που δεν εχω βγαλει ακομα ειναι η σφαιρα με το αριστερο χερι (λες κι εχει κουλαμαρα). Αλλα και με το δεξι δεν πετυχαινει παντα το οριο. Μεχρι το 1000αρι 4:35 το κανα. Καθε μερα προπονηση τι σκατα δε θα το βγαλω στο τελος;

Ακουω μερικους να λενε οτι ειναι γελοια τα αθληματα... Ενταξει για τους αντρες ειναι πιο ευκολα λογικο. Αλλα ειναι και μερικες κοπελες ρε παιδι μου γυμνασμενες, κανουν και καποιο αθλημα και ειναι ευκολο και για αυτες. Απλα ενω προσπαθω κι εχω προοδο εχω απογοητευτει. Γιατι ολοι τα βλεπουν ευκολα κι εγω βουνο. Ενω ειμαι1,75 και 56 κιλα και δεν ειμαι λαπας. Απορω αν ειμαι αχρηστη και χαζη εγω που μου φαινονται τοσο δυσκολα. Και αυτη τη σκατοσφαιρα 7 κιλα οι γυναικες; Παιδια μη λεμε μπουρδες. Αυτο ειναι τρελη ανισοτητα. Η 7κιλη ειναι αντρικη σφαιρα. Με 4 επρεπε να ριχνουμε. Αυτη η σαχλαμαρα για τις φεμινιστριες που καναν και ραναν δεν ειναι δικαιολογια. Λιγο σοβαροι να ειμαστε. Δε λεω σωμα ασφαλειας ειναι εννοειται να εχεις καποια αναλογη φυσικη κατασταση. Αλλα σφαιρα ρε παιδια;

Ειναι σοβαροι; Να το κανεις τι;Εικόνα και μεταλεω αν δεν τα βγαζουν σωματοτυποι σαν το δικο μου που, ενταξει εχω κανει προπονηση δεν παω ξυπολητη στα αγκαθια, τοτε ποιοα θα τα βγαλει. Το υωος μου βοηθαει στο μηκος, στο υψος, εχω μεγαλο διασκελισμο. Δεν εχω πολυ βαρος. Αυτες που ειναι παραπανω κιλα και πιο κοντες τι να πουν; Και πως τα βγαζουν ρε ******* Το; Αχ αμαν!

Τα αθλήματα είναι γελοία και έχουνε ανθρώπινα όρια! Τώρα αν μερικοί και μερικές όπως εσένα θυμήθηκαν να ασχοληθούν με τον αθλητισμό το τελευταίο δίμηνο λογικό είναι να τους φαίνονται δύσκολα! Κάτσε προπονήσου και άσε τις κλάψες και τα φούμαρα Περί Ανισότητας

Άβαταρ μέλους
lettaki
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Δημοσίευση από lettaki »

Greek_Army έγραψε:
IRIS έγραψε:Καλησπερα παιδια κι απο μενα. Γυναικα κι εγω οπως και πολλες αλλες που γραψαν σχολιακια.ελεος μονο αυτο εχω να πω. Προπονουμαι 2 μηνες και συνεχιζω ακομα. Το μονο που δεν εχω βγαλει ακομα ειναι η σφαιρα με το αριστερο χερι (λες κι εχει κουλαμαρα). Αλλα και με το δεξι δεν πετυχαινει παντα το οριο. Μεχρι το 1000αρι 4:35 το κανα. Καθε μερα προπονηση τι σκατα δε θα το βγαλω στο τελος;

Τα αθλήματα είναι γελοία και έχουνε ανθρώπινα όρια! Τώρα αν μερικοί και μερικές όπως εσένα θυμήθηκαν να ασχοληθούν με τον αθλητισμό το τελευταίο δίμηνο λογικό είναι να τους φαίνονται δύσκολα! Κάτσε προπονήσου και άσε τις κλάψες και τα φούμαρα Περί Ανισότητας

Εγώ πιστεύω ότι τα όρια είναι εφικτά από γυναίκες. Δε χρειάζεται να είσαι αθλήτρια για να τα περάσεις. Άμα είσαι όμως αγύμναστη, κόβεσαι πανηγυρικά. Δε θέλουν άχρηστες γυναίκες στο Λιμενικό Σώμα. Εντάξει, δε μας έβαλαν και τα αθλήματα της Πυροσβεστικής! Κι εγώ βλέπω στην προπόνηση κοπέλες που δε μπορούν να πηδήξουν 1 μέτρο στο ύψος και τσαντίζομαι. Αναρωτιέμαι πού πάνε!
@ IRIS: Αν κάνεις κάθε μέρα προπόνηση, είσαι τυχερή που δεν έχεις πάθει περιοστίτιδα ακόμη.
Σε ό, τι αφορά τη σφαίρα, θέλει τεχνική αλλά και δύναμη. Με τη σωστή τεχνική, αν χρησιμοποείς δηλαδή τη δύναμη από τον κορμό σου και τα πόδια σου, η σφαίρα φεύγει μια χαρά. Προυποθέτει όμως να είσαι και λίγο γυμνασμένη.
Επιπλέον, νομίζω ότι για το ύψος σου, είσαι πολύ αδύνατη. Πάρε και κάνα κιλό και πλακώσου και λίγο στα βάρη, κάμψεις, πιέσεις τρικεφάλων κλπ.
Αφού έχεις όλα τα υπόλοιπα, η σφαίρα δε θα είναι πρόβλημα. Μπορείς να το πιάσεις το όριο.

MATI

Δημοσίευση από MATI »

Εγώ πιστεύω ότι τα όρια είναι εφικτά από γυναίκες. Δε χρειάζεται να είσαι αθλήτρια για να τα περάσεις. Άμα είσαι όμως αγύμναστη, κόβεσαι πανηγυρικά. Δε θέλουν άχρηστες γυναίκες στο Λιμενικό Σώμα. Εντάξει, δε μας έβαλαν και τα αθλήματα της Πυροσβεστικής! Κι εγώ βλέπω στην προπόνηση κοπέλες που δε μπορούν να πηδήξουν 1 μέτρο στο ύψος και τσαντίζομαι. Αναρωτιέμαι πού πάνε!
@ IRIS: Αν κάνεις κάθε μέρα προπόνηση, είσαι τυχερή που δεν έχεις πάθει περιοστίτιδα ακόμη.
Σε ό, τι αφορά τη σφαίρα, θέλει τεχνική αλλά και δύναμη. Με τη σωστή τεχνική, αν χρησιμοποείς δηλαδή τη δύναμη από τον κορμό σου και τα πόδια σου, η σφαίρα φεύγει μια χαρά. Προυποθέτει όμως να είσαι και λίγο γυμνασμένη.
Επιπλέον, νομίζω ότι για το ύψος σου, είσαι πολύ αδύνατη. Πάρε και κάνα κιλό και πλακώσου και λίγο στα βάρη, κάμψεις, πιέσεις τρικεφάλων κλπ.
Αφού έχεις όλα τα υπόλοιπα, η σφαίρα δε θα είναι πρόβλημα. Μπορείς να το πιάσεις το όριο.

Ναι σωστά, γιατί όπως φαίνεται θα καθυστερήσουν κι άλλο μεχρι να μας καλέσουν... Πόσο ακόμη;
Άβαταρ μέλους
lettaki
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Δημοσίευση από lettaki »

Υπομονή... Θα μας καλέσουν σε κάποια φάση
IRIS

Δημοσίευση από IRIS »

Κοιταξε να δεις greek army καλως η κακως ξερεις δεν ασχολειται ολος ο κοσμος με τον αθλητισμο.υπαρχουν ανθρωποι οι οποιοι εχουν αλλες ασχολιες και δεν εχουν τον αθλητισμο μεσα στη ζωη τους.

δεν ειναι οτι αααααα τωρα το θυμηθηκα. ειναι οτι τωρα χρειαστηκε.

οσο για τα φουμαρα περι ανισοτητας οτι κι αν πει ο οποιοσδηποτε, αντικειμενικα ειναι ανισο.

ειναι γεγονος οτι η μυικη σας δυναμη ειναι πολυ περισςοτερη απο τη δικη μας και σας φαινονται γελοια. μη λεμε κι οτι θελουμε.

και παιδια πλακωνομαι στα βαρη. οντως δεν μπορεις να μην εχεις κατασταση για καποιο σωμα ασφαλειας, αλλα το παρακανουν καισε καποια μαλιστα για να κοβονται γυναικες. αποδεδειγμενα!@! μω τη σφαιρα μου!Εικόνα

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες