Αθλητικές Δοκιμασίες Λιμενικού (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
expedition
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από expedition »

greko_27 έγραψε:Εγω παντως θα πω αυτο:Είναι χαρακτηριστικό ότι από τις 276 γυναίκες, που πήραν μέρος στις αθλητικές δοκιμασίες των δοκιμων αξιωματικων πέρασαν μόλις οι 50! Πω πω πως το ευχαριστηθηκα!Εικόνα
ΥΓ. Και τι εχει να γινει και στους λφ και υπαξ... Πως και πως σας περιμενουν... Με ανοιχτες αγκαλεςΕικόνα...
Και φαντάσου ότι ακούστηκε από άλλες κοπέλες που έδιναν ότι πέρασαν και μερικές που δε τα είχαν τα όρια. Σκέψου να έκοβαν και αυτές πόσες θα έμεναν!
αντζουλινι

Δημοσίευση από αντζουλινι »

Συγγνωμη με ποια λογικη διαγραφηκε η απαντηση μου στον greko και στον expedition; Εβρισα κανεναν; Οι αντρες εδω μεσα μπορουν να ειναι φαλοκρατες και να γελαν σε βαρος μας αλλα οι γυναικες δεν εχουν λογο?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από Greek_Army »

αντζουλινι έγραψε:Συγγνωμη με ποια λογικη διαγραφηκε η απαντηση μου στον greko και στον expedition; Εβρισα κανεναν; Οι αντρες εδω μεσα μπορουν να ειναι φαλοκρατες και να γελαν σε βαρος μας αλλα οι γυναικες δεν εχουν λογο;

σου έχω ήδη απαντήσει εδώ

Γίνατε ξαφνικά όλες φεμινίστριες και κάνετε παράπονα

Στάθης

Δημοσίευση από Στάθης »

Αν σε βολεύει ο Βύρωνας έχει στάδιο δίπλα απ' το Θέατρο Βράχων
Άβαταρ μέλους
chris_alex
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από chris_alex »

Γνωρίζει κάποιος τα αθλήματα με ποιά σειρά γίνονται εκτος απο το κολύμπι που είναι πρώτο (αν θα γίνουν συντομα δηλαδή) ή αν χωρίζονται σε μέρες;
πχ:1η μέρα 1000αρι, σκάμα, σφαίρα
2η μέρα 100αρι, άλμα εις ύψος
η γενικά κατι;
Σίσσυ

Δημοσίευση από Σίσσυ »

chris_alex έγραψε:Γνωρίζει κάποιος τα αθλήματα με ποιά σειρά γίνονται εκτος απο το κολύμπι που είναι πρώτο (αν θα γίνουν συντομα δηλαδή) ή αν χωρίζονται σε μέρες;
η γενικά κατι;

ΌΛα ΤΑ ΑΘΛΗματα μαζί. Έχουν όμως σε αυτά αναφερθεί εκτενώς οι Σημαιοφόροι στο αντίστοιχο ποστ οπότε ρίξε μια ματιά. Τα έχουν πει όλα πως ήταν, πως τα πήγαν, ποιοι κόβονταν, για τη διάρκεια τα πάντα. Στο Ποστ Προκήρυξη Σημαιοφόρων. Μην λέμε τα ίδια!
Giannis

Δημοσίευση από Giannis »

Τα 100 μέτρα κολύμπι σε 2 λεπτά για ειδ. Δυναμεις είναι λίγο μανίκι ή η ιδέα μου είναι; Όλα τα υπόλοιπα τα έχω αρκετά εύκολα
Άβαταρ μέλους
chris_alex
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Σίσσυ έγραψε:
chris_alex έγραψε:Γνωρίζει κάποιος τα αθλήματα με ποιά σειρά γίνονται εκτος απο το κολύμπι που είναι πρώτο (αν θα γίνουν συντομα δηλαδή) ή αν χωρίζονται σε μέρες;
η γενικά κατι;

ΌΛα ΤΑ ΑΘΛΗματα μαζί. Έχουν όμως σε αυτά αναφερθεί εκτενώς οι Σημαιοφόροι στο αντίστοιχο ποστ οπότε ρίξε μια ματιά. Τα έχουν πει όλα πως ήταν, πως τα πήγαν, ποιοι κόβονταν, για τη διάρκεια τα πάντα. Στο Ποστ Προκήρυξη Σημαιοφόρων. Μην λέμε τα ίδια!

Στείλε μου ένα link γιατί δε μπορώ να βρώ αντίστοιχο ποστ μονο με αθλήματα! Διαφώτησε με
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από Greek_Army »

Δεν υπάρχει αντίστοιχο θέμα με αθλήματα, απλά καθυστέρησα να φτιάξω αυτό και τα μηνύματα έχουνε μείνει στο άλλο
milanistalazos
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από milanistalazos »

Giannis έγραψε:Τα 100 μέτρα κολύμπι σε 2 λεπτά για ειδ. Δυναμεις είναι λίγο μανίκι ή η ιδέα μου είναι; Όλα τα υπόλοιπα τα έχω αρκετά εύκολα

Είναι όντως μανίκι φίλε μου... Έπρεπε να το έβαζαν μόνο για την κατηγορία των ΟΥΚ.
Άβαταρ μέλους
Kostas17
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Kostas17 »

TΑ αθληματα εμεις τα ειχαμε δωσει ως εξης:
1η μερα κολυμπι

2η μερα ολα τα υπολοιπα, σε τυχαια σειρα με τελευταιο το 1000αρι. Τυχαια σειρα εννοω οτι αν εξαιρεσεις τις 2-3 πρωτες 15αδες που ξεκινησαν με μηκος, ολοι οι υπολοιποι χωνομασταν οπου γουσταραμε.

Δεν υπηρχαν μεγαλα κενα στα αθληματα, το πολυ κανα 10λεπτακι, με εξαιρεση το χιλιαρι που αραζαμε καμια ωρα μεχρι να ξεκινησει.

2 λεπτα για 100 μετρα δεν ειναι δυσκολο. Αν εχεις ιδεα απο κολυμπι στο χαλαρο εχεις σε 40΄ τα πρωτα 50 και σου μενει 1΄20 για τα υπολοιπα

Fotis

Δημοσίευση από Fotis »

milanistalazos έγραψε:
Giannis έγραψε:Τα 100 μέτρα κολύμπι σε 2 λεπτά για ειδ. Δυναμεις είναι λίγο μανίκι ή η ιδέα μου είναι; Όλα τα υπόλοιπα τα έχω αρκετά εύκολα

Είναι όντως μανίκι φίλε μου... Έπρεπε να το έβαζαν μόνο για την κατηγορία των ΟΥΚ.

Οι 10 έλξεις δηλαδή εσας δε σας προβληματίζουν; Τουλάχιστον εγώ τις έλξεις φοβάμαι...
Σε παλαιότερες προκηρύξεις για κατηγορία Ειδ. Δυνάμεων ήταν σε αυτά τα δύο
- 5 έλξεις
- κολύμβηση 50 μέτρων σε 1,5 λεπτό. Τ
nikopaok4
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από nikopaok4 »

Α ρε κατι κομαντα... Για το κολυπμι το μονο που μπορεις να κανεις ειναι προπονηση προπονηση, μετρα, μετρα, μετρα, μην πεφτεις στη πισινα με σκοπο να κανεις αμεσως καλο χρονο.
Άβαταρ μέλους
chris_alex
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Οι έλξεις είναι μνίκι όχι το κολύμπι. Γιατι αν είναι οπως Π. Σ το σαγόνι να περνάει το μονόζυγο κ το χέρι να τεντώνει... Δύσκολα!
ένας φίλος μου είχε δώσει Π. Σ οταν ακόμα έγραφαν όπως μου είπε (μέσω ασέπ φαντάζομαι) ηταν ένας αδύνατος εκανε 6-7 έλξεις. Με το που κατεβαίνει κόπηκες! Γιατί λεει το παιδι και του είπαν πως τις έκανε μισές και πως δε τέντωνε το χέρι ευθεία! Αλλά οπως προείπαν κ στους σημαιοφόρους τωρα δεν τους λένε αν πέρασες 'η 'οχι. Μεγάλη μ@λ#κια!
Fotis

Δημοσίευση από Fotis »

chris_alex έγραψε:Οι έλξεις είναι μνίκι όχι το κολύμπι. Γιατι αν είναι οπως Π. Σ το σαγόνι να περνάει το μονόζυγο κ το χέρι να τεντώνει... Δύσκολα!
ένας φίλος μου είχε δώσει Π. Σ οταν ακόμα έγραφαν όπως μου είπε (μέσω ασέπ φαντάζομαι) ηταν ένας αδύνατος εκανε 6-7 έλξεις. Με το που κατεβαίνει κόπηκες! Γιατί λεει το παιδι και του είπαν πως τις έκανε μισές και πως δε τέντωνε το χέρι ευθεία! Αλλά οπως προείπαν κ στους σημαιοφόρους τωρα δεν τους λένε αν πέρασες 'η 'οχι. Μεγάλη μ@λ#κια!

Ακριβώς γι αύτο τον λόγο αναφέρθηκα στις έλξεις γιατί έτσι θα είναι. Και στο τέλος άντε να βρεις το δικαιο σου αν δε σου το λενε επιτόπου οτι κόπηκες. Και είμαι σίγουρος οτι δε θα το λενε για να γίνει το κατάλληλο μαγείρεμα στο τέλος της διαδικασίας. Και 10 έλξεις οπως θα τις θέλουν αυτοί θεωρητικά δε βγαίνουν εύκολα...
Αντί για τον διπλάσιο αριθμό των θέσεων ας καλέσουν τον τετραπλάσιο τότε και βλέπουμε... (μπορεί και αύτός να είναι ενας απο τους λόγους που το καναν έτσι. Να βάλουν τα "πιο δυνατα " ατομα) Εικόνα
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης