Αθλητικές Δοκιμασίες Λιμενικού (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
dalena
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από dalena »

Είχα πάει στο δημοτικό του γέρακα...
έλεγα απλά μήπως υπήρχε κάτι στο οποίο να μπορώ να φτάσω σε λιγότερο από μια ώρα διαδρομήσ...
σε ευχαριστώ πάντωσ...
Μανώλης

Δημοσίευση από Μανώλης »

Τα αγαθα με κοπους αποκτουνται αντε γιατι πολυ καλοθεμα βγηκατε οι νεες γενιες 1 ωρα διαδρομη και δυο ωρες προπονηση δεν δουλευεις να φανταστω οποτε μια χαρα εισαι
dalena
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από dalena »

Μανώλη καλημέρα... λάθος σκέφτηκεσ... Δουλεύω και σχολάω "κανονικά" 5,30 ιδιωτικός τομέασ... Οπότε μια ώρα διαδρομή και χωρίς αυτοκίνητο ειδικά εκεί που λες πας μόνο με ταξί...

nikopaok4
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από nikopaok4 »

Ορε τι γινοταν στο καυτατζογλειο χτες; Ολες οι υποψιφιες λφ/υπαξ κοπελες με personal trainer και δε συμαζευετε, δε ξαναπαω τοσο αργα μου ρχετε αναγουλα.
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από 310LELE »

Χαχααχαχααααααα και νωρις να πας οπως εγω (8-9) παλι τα ιδια... Και κοιτανε λες και ειναι οι γαμαω! Αχαχαχαχ
nikopaok4
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

310LELE έγραψε:Χαχααχαχααααααα και νωρις να πας οπως εγω (8-9) παλι τα ιδια... Και κοιτανε λες και ειναι οι γαμαω! Αχαχαχαχ
οντως ! Εικόνα Και ειναι μερικες κοπελες που οταν σηκωνουν την σφαιρα τις παιρνει προς τα πισω... Εικόνα

310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από 310LELE »

Πωω εκανα μια καφριλα τις προαλλεσ... Ηταν 2 κοπελες και κανανε μηκοσ... (ο θεος να μας φυλαει) και παω εκει και λεω κοριτσια να κανω και εγω μια; Εσκασα μεσα στο σκαμα και τις εκανα χαλια φυσουσε κιολας Εικόνα
nikopaok4
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

310LELE έγραψε:Πωω εκανα μια καφριλα τις προαλλεσ... Ηταν 2 κοπελες και κανανε μηκοσ... (ο θεος να μας φυλαει) και παω εκει και λεω κοριτσια να κανω και εγω μια; Εσκασα μεσα στο σκαμα και τις εκανα χαλια φυσουσε κιολας Εικόνα
ΕικόναΕικόναΕικόνα Καφρος πραγματι

310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από 310LELE »

nikopaok4 έγραψε:
310LELE έγραψε:Πωω εκανα μια καφριλα τις προαλλεσ... Ηταν 2 κοπελες και κανανε μηκοσ... (ο θεος να μας φυλαει) και παω εκει και λεω κοριτσια να κανω και εγω μια; Εσκασα μεσα στο σκαμα και τις εκανα χαλια φυσουσε κιολας Εικόνα
ΕικόναΕικόναΕικόνα Καφρος πραγματι

το οριο το επιασα παντως!ΕικόναΕικόνα

vaggelisch
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από vaggelisch »

Η αληθεια ειναι οτι αν δεν εχεις ασχοληθει καθολου με αθλητισμο δεν θα ειναι τοσο ευκολα τα αθληματα. Μην νομιζετε οτι βγαινουν ευκολα... Αντε κανε ολα τα αθληματα και στο τελος τα 1000 μετρα... Θα σου βγει η γλωσσα εξω... Θελει καλη φυσικη κατασταση... Και οσο το δυνατον λιγοτερα περιττα κιλα...
vaggelisch
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από vaggelisch »

nikopaok4 έγραψε:
310LELE έγραψε:Χαχααχαχααααααα και νωρις να πας οπως εγω (8-9) παλι τα ιδια... Και κοιτανε λες και ειναι οι γαμαω! Αχαχαχαχ
οντως !Εικόνα Και ειναι μερικες κοπελες που οταν σηκωνουν την σφαιρα τις παιρνει προς τα πισω... Εικόνα

ειναι ομως μερικες που ριχνουν καλυτερα και απο ανδρες... Το ειδα και λεω. Αυτα ειναι... Ειναι λογικο για τις γυναικες λογω σωματικης διαπλασης και δυναμησ...

αντζουλινι

Δημοσίευση από αντζουλινι »

greko_27 έγραψε:
μεχρι τωρα δεν εχει συγκροτηθει επιτροπη ελεγχου δικαιολογητικων των υποψηφιων για τους υπαξ και λφ (για τους λφ εκρεμουν και οι αιτησεις των διασωστων μεχρι 29/9 εαν θυμαμαι μετα). Γιοκ λεφτα γιοκ προκ προσωρινα. Θα τραβηξει μακρια η βαλιτσα... Απο οκτωβριο και μετα βλεπουμε για τα αποτελεσματα... Απλα να εχετε υπομονη... Τωρα εαν γινουν και στο ενδιαμεσον εκλογες μαλλον θα πρεπει να σκεφτειτε να κανετε κανενα ευχελιο.Εικόνα

ναι μισο... Αρχες οκτωβρη λεσ... Αρχες οκτωβρη θα συσταθει επιτροπη αρα τα αθληματα θα πανε τελη οκτωβρη το νωριτερο; Αυτο ρωταω... Ή μπορει τα αθληματα να γινουν αρχες οκτωβρη... Δεν ειναι αδυνατον αφου λες οτι δεν εχει συσταθει καν επιτροπη ελεγχου δικαιολογητικων...

Άβαταρ μέλους
Kostas17
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Kostas17 »

nikopaok4 έγραψε:Ορε τι γινοταν στο καυτατζογλειο χτες; Ολες οι υποψιφιες λφ/υπαξ κοπελες με personal trainer και δε συμαζευετε, δε ξαναπαω τοσο αργα μου ρχετε αναγουλα.

Και μεις οταν πηγαιναμε στη Δαφνη, ειδικα τις τελευταιες μερες χαμος! Οπου και να κοιτουσες υποψηφιο σημαιοφορο εβλεπες! Ασε που οι βαλβιδες για τη σφαιρα ηταν παντα γεματες και το χωμα απο κατω ειχε μετατραπει σε σεληνιακο τοπιο! Κρατηρες παντου!

Ειχα δει και αντρα με προπονητη, που δεν μπορουσε να βγαλει τη σφαιρα...

nikopaok4
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Kostas17 έγραψε:
nikopaok4 έγραψε:Ορε τι γινοταν στο καυτατζογλειο χτες; Ολες οι υποψιφιες λφ/υπαξ κοπελες με personal trainer και δε συμαζευετε, δε ξαναπαω τοσο αργα μου ρχετε αναγουλα.

Και μεις οταν πηγαιναμε στη Δαφνη, ειδικα τις τελευταιες μερες χαμος! Οπου και να κοιτουσες υποψηφιο σημαιοφορο εβλεπες! Ασε που οι βαλβιδες για τη σφαιρα ηταν παντα γεματες και το χωμα απο κατω ειχε μετατραπει σε σεληνιακο τοπιο! Κρατηρες παντου!

Ειχα δει και αντρα με προπονητη, που δεν μπορουσε να βγαλει τη σφαιρα...

χαχαχα

καλα έχει κ εδω κατι προπονηταραδεσ... Με μπυροκοιλια

Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από greko_27 »

Εγω παντως θα πω αυτο:Είναι χαρακτηριστικό ότι από τις 276 γυναίκες, που πήραν μέρος στις αθλητικές δοκιμασίες των δοκιμων αξιωματικων πέρασαν μόλις οι 50! Πω πω πως το ευχαριστηθηκα!Εικόνα
ΥΓ. Και τι εχει να γινει και στους λφ και υπαξ... Πως και πως σας περιμενουν... Με ανοιχτες αγκαλεςΕικόνα...
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης