Αθλητικές Δοκιμασίες Λιμενικού (2011)
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 1
Πότε λέτε να είναι τα αθλήματα για τους ΥΠΑΞ στο Λιμενικό; Εγώ υπολογίζω Νοέμβριο.
nikospatra έγραψε: Πότε λέτε να είναι τα αθλήματα για τους ΥΠΑΞ στο Λιμενικό; Εγώ υπολογίζω Νοέμβριο.
Εδώ στους σημαιοφόρους 9 Αυγούστου Λήγουν οι αιτήσεις και 31 Αυγούστου είναι τα αθλήματα. Για υπαξ μπορεί μέχρι τέλος οκτωβρίου να έχουν τελειώσει όλα.
- Kostas17
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 5
Επισης ψαχουλεψα λιγο και ξεθαψα αυτο εδω... www.yen.gr/php/download_xitem.php?xitem=31997/anak_sim.pdf
Το 2008 στα αθληματα κοπηκαν μονο 10 ατομα; Και ηταν ιδιου επιπεδου αν οχι πιο δυσκολα ειδικα στην κολυμβηση...
Περιμενα να δω μεγαλη σφαγη να πω την αληθεια
Το 2008 στα αθληματα κοπηκαν μονο 10 ατομα; Και ηταν ιδιου επιπεδου αν οχι πιο δυσκολα ειδικα στην κολυμβηση...
Περιμενα να δω μεγαλη σφαγη να πω την αληθεια
Με το μονοζυγο και τις καμψεις τι γινεται; Ουτε 2 δεν μπορω να κανω, οχι 10 και 25...
Ε ξεκίνα προπονήσεις.
Ναι αλλα προλαβαινω; ποσο καιρο μετα τη ληξη της προκηρυξης δινεις τα αθληματα?
lunadark έγραψε:Ναι αλλα προλαβαινω; Ποσο καιρο μετα τη ληξη της προκηρυξης δινεις τα αθληματα;
Διάβασε ΕΔΩ για την αθλητική δοκιμασία.
Εννοείται ότι προλαβαίνεις εάν ασχοληθείς εντατικά με το θέμα και φυσικά εάν το πιστέψεις και καταβάλλεις προσπάθεια.
Απο μόνο του τίποτα δεν γίνεται.
Αναφερει καπου περιπου ποσο καιρο μετα τη ληξη της προθεσμιας υποβολης δινεις τα αθληματα; Να φανταστω περιπου 15μερες; Ενα μηνα; Θα δοκιμασω τις αντοχες μου αυριο και θα δω τι μπορω να κανω... Εσεις μονοι σας προπονειστε?
Αυτό δεν το γνωρίζω. Η λογική λέει ότι θα βγεί επίσημη ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του υπουργείου που θα καλεί τους υποψήφιους να δώσουν αθλήματα με βάση το πρώτο γράμμα απο το επώνυμό τους όπως γινότανε πάντα.
Να υπολογίζεις πάντως κανά μήνα και βάλε χαλαρά. Τα ΛΣ ήτανε πάντοτε τα ζώα μου αργά σε αυτά τα ζητήματα (και δεν μπορώ να φανταστώ το γιατί).
Προσωπικά εγώ δεν προπονούμαι για την συγκεκριμένη προκήρυξη.
Να υπολογίζεις πάντως κανά μήνα και βάλε χαλαρά. Τα ΛΣ ήτανε πάντοτε τα ζώα μου αργά σε αυτά τα ζητήματα (και δεν μπορώ να φανταστώ το γιατί).
Προσωπικά εγώ δεν προπονούμαι για την συγκεκριμένη προκήρυξη.
- handballer
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 6
έλα τα θλήματα του λιμενικού είναι γελοία...lunadark έγραψε: Αναφερει καπου περιπου ποσο καιρο μετα τη ληξη της προθεσμιας υποβολης δινεις τα αθληματα; Να φανταστω περιπου 15μερες; Ενα μηνα; Θα δοκιμασω τις αντοχες μου αυριο και θα δω τι μπορω να κανω... Εσεις μονοι σας προπονειστε;
Κοίτα να δείς handballer για μια κοπέλα τα αθλήματα δεν μπορούν να θεωρηθούν και αμελητέα ή γελοία, σκέψου μόνο ότι έχουν προσθέσει κάμψεις και έλξεις κάτι που για μια γυναίκα φαντάζει βουνό.
Το ίδιο φυσικά ισχύει και για έναν άντρα ο οποίος δεν έχει ασχοληθεί καθόλου.
Μην ξεχνάμε ότι έχει και το κολύμπι.
- handballer
- Συνταγματάρχης
Έχεις απόλυτο δίκιο αλλά για σώματα ασφαλείας μιλάμε όχι για θέση εργασίας στο Κεπ...D.Y.K έγραψε: Κοίτα να δείς handballer για μια κοπέλα τα αθλήματα δεν μπορούν να θεωρηθούν και αμελητέα ή γελοία, σκέψου μόνο ότι έχουν προσθέσει κάμψεις και έλξεις κάτι που για μια γυναίκα φαντάζει βουνό.
Ακριβώς γι'αυτό τον λόγο τα αθλήματα του λιμενικού πλέον δεν θα έπρεπε από κανέναν να θεωρηθούν γελοία 

- handballer
- Συνταγματάρχης
οκ συμφωνώ.D.Y.K έγραψε: Ακριβώς γι'αυτό τον λόγο τα αθλήματα του λιμενικού πλέον δεν θα έπρεπε από κανέναν να θεωρηθούν γελοία
D.Y.K έγραψε:Κοίτα να δείς handballer για μια κοπέλα τα αθλήματα δεν μπορούν να θεωρηθούν και αμελητέα ή γελοία, σκέψου μόνο ότι έχουν προσθέσει κάμψεις και έλξεις κάτι που για μια γυναίκα φαντάζει βουνό.
Tι εννοειται εχουν προστηεσει καμψεις και ελξεις για το λιμενικο;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες