δημητρης25 έγραψε:Ηθελα να βαλω τα κλαματα σημερα με την δοκο... Τσαμπα "τα εκανα πανω τοσο καιρο τσαμπα". Οσα παιδια περασουν τις επομενες ημερες μην φοβαστε τιποτα.
ευκολη η δοκος μητσαρα; Δυσκολευτηκες καπου; Να χασεις ισσοροποια;
Αδελφε ειναι τα πρωτα 2-3 βηματα. Μετα πας μονος σου! Εγω εκανα πλακα με αυτον που με επιτηρουσε. Κατι που δεν εχετε ακουσει απο καποιον εδω μεσα κ ειναι βασικο! Οταν πας μεσα στο κτηριο (πριν βγεις για ελξεις) κανεις λιγο ζεσταμα μεσα μεχρι να σε φωναξουν. Εκει εχει μια δοκο εφεδρικη, εγω ανεβηκα επανω κανονικα κ εκανα μια δοκιμη. Μπορειτε να κανετε το ιδιο! Βοηθα παρα πολυ. Οσο για τα αλλα αθληματα εχεις χρονο για ολα.(; λιγη προσοχη στα βαρακια) εγω τα βαρακια τα εκανα σε 31 δευτερα κ την σκαλα κατω απο 60 δευτερα. Ελπιζω να βοηθησα.
δημητρης25 έγραψε:Αδελφε ειναι τα πρωτα 2-3 βηματα. Μετα πας μονος σου! Εγω εκανα πλακα με αυτον που με επιτηρουσε. Κατι που δεν εχετε ακουσει απο καποιον εδω μεσα κ ειναι βασικο! Οταν πας μεσα στο κτηριο (πριν βγεις για ελξεις) κανεις λιγο ζεσταμα μεσα μεχρι να σε φωναξουν. Εκει εχει μια δοκο εφεδρικη, εγω ανεβηκα επανω κανονικα κ εκανα μια δοκιμη. Μπορειτε να κανετε το ιδιο! Βοηθα παρα πολυ. Οσο για τα αλλα αθληματα εχεις χρονο για ολα.(; Λιγη προσοχη στα βαρακια) εγω τα βαρακια τα εκανα σε 31 δευτερα κ την σκαλα κατω απο 60 δευτερα. Ελπιζω να βοηθησα.
ευχαριστω μητσαρα βοηθησες παρα πολυ! Αντε και συνεδελφοι!
ΧΑΡΗΣ έγραψε:Στο μηκος σε αφηνουν να μετρησεις παπουτσακια; Πως ακριβως γινεται;
Στο μήκος σε αφήνουν να κάνεις ό, τι θέλεις, να μετρήσεις παπουτσάκια, να σημαδέψεις το σημείο εκκίνησης, να μετρήσεις βήματα δεν επιτρέπουν μόνο να επιχειρήσεις άλμα. Ενώ στο ύψος, πριν την εξέταση, επιτρέπουν να δοκιμάσει 5-6 φορές ο καθένας, τουλάχιστον έτσι είχε γίνει με εμάς. Καλή επιτυχία!
δημητρης25 έγραψε:Αδελφε ειναι τα πρωτα 2-3 βηματα. Μετα πας μονος σου! Εγω εκανα πλακα με αυτον που με επιτηρουσε. Κατι που δεν εχετε ακουσει απο καποιον εδω μεσα κ ειναι βασικο! Οταν πας μεσα στο κτηριο (πριν βγεις για ελξεις) κανεις λιγο ζεσταμα μεσα μεχρι να σε φωναξουν. Εκει εχει μια δοκο εφεδρικη, εγω ανεβηκα επανω κανονικα κ εκανα μια δοκιμη. Μπορειτε να κανετε το ιδιο! Βοηθα παρα πολυ. Οσο για τα αλλα αθληματα εχεις χρονο για ολα.(; Λιγη προσοχη στα βαρακια) εγω τα βαρακια τα εκανα σε 31 δευτερα κ την σκαλα κατω απο 60 δευτερα. Ελπιζω να βοηθησα.
Στα βαράκια δώστε μεγάλη προσοχή στην παλάμη, όλη η δύναμη πρέπει να είναι εκεί και πουθενά αλλού, να κλειδώσουν τα δάχτυλα και να μην ανοίξουν σε καμία περίπτωση, παρά μόνο όταν φτάσετε στην κουβέρτα (σημείο εκκίνησης και τερματισμού) !
Μαγκες, Χρονια πολλα καλη χρονια και με υγεια να έχουμε! Μολις γυρισα απο Χαλικακη! Δοξαση ο ΘΕΟΣ ολα καλα πηγανε! Τα συμπερασματα μου απο απο ολη την διαδικασια ειναι τα εξης: Οποιος πραγματικα το θελει και το κυνηγησει θα τα καταφερει! Υπομονη στα ατομα που ειναι ειδικα απο επαρχια γιατι εχει τρεξιμο και οι αποστασεις ειναι μεγαλες! Την υγεια του να εχει (για να μην εχει κανενα προβλημα στα ιατρικα, κοβοντε ελαχιστοι)
Στα ψυχοτεχνικα δεν κοβεται κανεις! Τωρα οσο αφορα τα αγωνισματα δεν σε κοβουν, εσυ κοβεσαι! ΟΙ επιτροπες ειναι ελαστικες και σε βοηθανε πολυ και στην ψυχολογια! Περασανε ατομα και με μισες ελξεις αρκει να περναγανε το σαγονη τους, ατομα με 4:10 χρονο στο 1000 (το οποιο παρεπιπτοντος ειναι καπου στα 950 μετρα) και ατομα με 3.90 στο μηκος! Οποιος δεν μπορουσε να κανει ουτε αυτα ητανε αξιος της μοιρας του! Στην δικια μου σειρα περιπου 90-100 ατομα κοπηκανε συνολο απο ολες τις μερες καμια 30 ατομα!
Μαγκες να εχετε πιστη και υπονη και αμα σας καλεσουνε να πατε και να το κυνηγησετε μεχρι τελους... Αξιζει η ταλαιπωρια και το ανχος! Να 'στε ολοι καλα και να εχετε την υγεια σας, ολα τα αλλα εποντε!
John Rambo έγραψε:Μαγκες, Χρονια πολλα καλη χρονια και με υγεια να έχουμε! Μολις γυρισα απο Χαλικακη! Δοξαση ο ΘΕΟΣ ολα καλα πηγανε! Τα συμπερασματα μου απο απο ολη την διαδικασια ειναι τα εξης: Οποιος πραγματικα το θελει και το κυνηγησει θα τα καταφερει! Υπομονη στα ατομα που ειναι ειδικα απο επαρχια γιατι εχει τρεξιμο και οι αποστασεις ειναι μεγαλες! Την υγεια του να εχει (για να μην εχει κανενα προβλημα στα ιατρικα, κοβοντε ελαχιστοι)
Στα ψυχοτεχνικα δεν κοβεται κανεις! Τωρα οσο αφορα τα αγωνισματα δεν σε κοβουν, εσυ κοβεσαι! ΟΙ επιτροπες ειναι ελαστικες και σε βοηθανε πολυ και στην ψυχολογια! Περασανε ατομα και με μισες ελξεις αρκει να περναγανε το σαγονη τους, ατομα με 4:10 χρονο στο 1000 (το οποιο παρεπιπτοντος ειναι καπου στα 950 μετρα) και ατομα με 3.90 στο μηκος! Οποιος δεν μπορουσε να κανει ουτε αυτα ητανε αξιος της μοιρας του! Στην δικια μου σειρα περιπου 90-100 ατομα κοπηκανε συνολο απο ολες τις μερες καμια 30 ατομα!
Μαγκες να εχετε πιστη και υπονη και αμα σας καλεσουνε να πατε και να το κυνηγησετε μεχρι τελους... Αξιζει η ταλαιπωρια και το ανχος! Να 'στε ολοι καλα και να εχετε την υγεια σας, ολα τα αλλα εποντε!
Καλή χρονιά και σε σένα φίλε!
Αν πούμε δλδ οτι μέχρι εσένα είχαν ολοκληρωσει 350 ατομα μ'αυτα που είδες (μιας και είσαι απο τους τελευταίους) πότε εκτιμάς πως θα ολοκληρωθει Η 600άδα;
haris έγραψε:Στην δοκο παμε με βηματακια κολλητα η με μεγαλα βηματα...
Καλύτερα βηματάκια όχι τελείως κολλητά ούτε μεγάλα. Και προσπάθησε να κοιτάς μισό μέτρο περίπου πιο μπροστά όχι τα πόδια σου. Τα χέρια ελαφρώς ανοιχτά για ισορροπία.
Καλησπέρα και καλή χρονιά! οι πληροφορίες που μας δίνεις είναι πολύ χρήσιμες. Εγώ θα δώσω τώρα σε αυτήν την προκήρυξη και έχω κάποιες απορίες, αν μπορείς να με βοηθήσεις α) στις έλξεις η παλάμη πρέπει να είναι στραμένη σε μας; β) στη μεταφορά αλτήρων πόσο γρήογορα πας; Γρήογορο περπάτημα; γ) έχει πάλι υψομέτρηση στα υγειονομικά; σε ευχαριστώ για το χρόνο σου
Krios87 έγραψε:Καλησπέρα και καλή χρονιά! Οι πληροφορίες που μας δίνεις είναι πολύ χρήσιμες. Εγώ θα δώσω τώρα σε αυτήν την προκήρυξη και έχω κάποιες απορίες, αν μπορείς να με βοηθήσεις α) στις έλξεις η παλάμη πρέπει να είναι στραμένη σε μας; Β) στη μεταφορά αλτήρων πόσο γρήογορα πας; Γρήογορο περπάτημα; Γ) έχει πάλι υψομέτρηση στα υγειονομικά; Σε ευχαριστώ για το χρόνο σου
α) Η πάνω πλευρά της παλάμης να είναι στραμένη προς το πρόσωπου σου. β) Γρήγορο βάδισμα, όχι τρέξιμο. γ) Δεν σε μετράνε ξανά, μόνο κατα την κατάθεση της αίτησης.