Αθλητικές δοκιμασίες Πυροσβεστικής (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
chris1561985
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από chris1561985 »

ilissos13 έγραψε:
chris1561985 έγραψε:Λοιπον.2 θα σας πω. Δοκος και μηκος. Ολα τα αλλα ειναι απλα... Οι ελξεις ηταν πραγματικα το πιο γελειο και οκ εκει οι εξεταστες ηταν το λιγοτερο ελαστικοι το παραδεχομαι. Δεν χρειαζεται να κατεβασεις καν τα χερια ς! Ειλικρινα. Απλα να περνας το σαγονι. Φανταστειτε και παλι κοβονταν στους 15 2-3. Τεσπα. Στα αλλα οχι ομως παιδια, απλα σ δειναν ψυχολογια τιποτα παραπανω. Δοκος παιδια θελει και την βοηθεια της παναγιας για να μην πεσετε.

Πραγματικα θα νιωσετε οταν ανεβειτε την γη κατω απο τα ποδια σας θα με θυμηθιτε... Θελει τυχη αυτο μονο και αναπνοες. Ψυχραιμια και να κανετε και κανα σταυρο πριν ανεβειτε δεν βλαπτει... Μηκος... Αχ... Εβλεπα φιλαρακια μ να κοβονται παιδια... Ειναι απιστευτο... Και αυτο γιατι δεν δοκιμασαν ουτε μια ουτε μια φορα να πηδηξουν για να δουν εστω και πηγαν απευθειας... Ειναι θεμα τεστ οποιος δοκιμασει παιδια εστω και μια μερα πριν εχει πααααρα πολλες πιθανοτητες να τα καταφερει και μιλαω για τα παιδια που δεν το εχουν...

Ειναι ενα μηκος ολο σας το μελλον. Να στε σοβαροι και να μην πατε στο φλου την ιδια μερα να πηδηξετε... Κονοντουσαν γυμνασμενα παιδια δεν κανω πλακα και περνουσαν οχι και τοσο γυμνασμενα επειδη καναν αλματα εστω μια μερα πριν και πηραν το κολαη... Αυτα απο μενα παιδια. Καλη τυχη σε ολυς και οποιος θελει ας μου στηλει μηνυμα για τυχον απορειες. Καλη χρονια σε ολους.

Ελα ρε Χρησταρα κοουτς! Μαθε μπαλιτσα στα παιδια!

αοχαοχαοχαοχοοαοχαοχοαχοα ελα ρε συναδελφε!Εικόνα
Jim

Δημοσίευση από Jim »

chris1561985 έχω παρακολουθήσει κατά καιρούς τι αναρτήσεις κάνεις, και παραθέτω ορισμένες ωστε να θυμηθούμε τι έλεγες ενώ είσουν επιλαχών και περίμενες
όπως κάναν πολλοί ακόμα υποψήφιοι σαν κι εσένα (και προς τιμήν τους κρατάγαν το στόμα τους κλειστό) :

Αποστολή:17/Δεκεμβρίου/2011 ώρα 13:25 (Αθλ. Δοκιμασίες Πυροσβεστικής (2011))

Χε. Μαλλον κοπηκε πολυ πραμα αλλιως θα ειχαμε ναι περασα και πετυχα και τετοια. Τωρα δεν μιλανε. Λεω εγω τωρα με το αθωο μου μυαλο.

(πρόσωπικό σχόλιο: Δεν είμαστε όλοι σαν κι εσένα... )

Αποστολή:17/Δεκεμβρίου/2011 ώρα 13:37 (Αθλ. Δοκιμασίες Πυροσβεστικής (2011))

Πιστευω οτι απλα δεν πηγε πολυς κοσμος αυτο. Το θεωρω αδιανοητο να τα κανει ολα καποιος εκτος αθηνας ολα σε τοσο συντομο χρονικο διαστημα και ενω ειναι περασμενος και ειδικος φρουρος παραδειγμα. Τωρα αν κοπηκαν κιολας ακομα καλυτερα. Θα δειξει απλα υπομονη.

Λυπάμαι που θα είμαστε συνάδελφοι, δεν σου αξίζει να φοράς το Ελληνικό εθνόσημο.

chris1561985
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

boy ψυχοφαρμακα παιρνεις; Το οτι κοπηκες η κοπηκε καποιος δεν φταιω εγω αλλα ο ιδιος... Και το οτι περιμεναμε να κοπει καποιος για να μπουμε παλι δεν ειναι κακο. Το ΟΤΙ θελω να ενημερωσω πλεον που μπηκα τα παιδια παλι δεν ειναι κακο. Τωρα το ζορι σου πιο ειναι δεν καταλαβα και αμα γουσταρεις τα λεμε και απο Κοντα ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ...
Α ΚΑΙ ΡΑΜΠΟ ΗΡΕΜΗΣΕ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΑΞΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ... ΑΧΟΑΟΧΑΟΧΟΑΧΟ ΨΥΧΑΚΙΑ...
kagouras

Δημοσίευση από kagouras »

cris φίλε μην ακούς κανένα αν και έχεις περάσει και θα μπορούσες να γράψεις στα @@@δια σου τους υπολοιπους υποψήφιους που περιμένουν να ακούσουν μερικές συμβουλές παρόλαυτά συνεχίζεις και γράφεις, εγώ προσωπικά δεν διακρίνω υπεροψία στον τρόπο που γράφεις παρα μόνο ένθουσιασμό. Αυτά τα στερεότυπα περι εθνοσήμων που μάθαν μερικοί στο στρατό και αναπαράγουν με τόση ευκολία μόνο κόμπλεξ φανερώνουν...
Jim

Δημοσίευση από Jim »

chris1561985 Το ότι βοηθάς τους άλλους είναι θετικό... Αλλα τα ευχολόγια σου πριν λίγες ημέρες να κοπούν δεν ήταν.
Και ποιος μου λέει αύριο κινούμενος στο ίδιο μοτίβο, δε θα κινήσεις γη και ουρανό προκειμένου να έχεις ευνοικότερη μεταχείριση απο τους
προϊσταμένους, να παιρνεις τις καλύτερες βαρδιες και μεταθέσεις εις βάρος των άλλων; Στην ανάγκη
φαίνεται ποιος ειναι άξιος και ποιός είναι κατώτερος των περιστάσεων.
chris1561985
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Ετσι ακριβως φιλε μου. Και η ζηλια να ταν ψορα... Αλλα τεσπα οκ να σαι καλα :)
ilissos13
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από ilissos13 »

Jim έγραψε:chris1561985 έχω παρακολουθήσει κατά καιρούς τι αναρτήσεις κάνεις, και παραθέτω ορισμένες ωστε να θυμηθούμε τι έλεγες ενώ είσουν επιλαχών και περίμενες
όπως κάναν πολλοί ακόμα υποψήφιοι σαν κι εσένα (και προς τιμήν τους κρατάγαν το στόμα τους κλειστό) :

Αποστολή:17/Δεκεμβρίου/2011 ώρα 13:25 (Αθλ. Δοκιμασίες Πυροσβεστικής (2011))

Χε. Μαλλον κοπηκε πολυ πραμα αλλιως θα ειχαμε ναι περασα και πετυχα και τετοια. Τωρα δεν μιλανε. Λεω εγω τωρα με το αθωο μου μυαλο.

(πρόσωπικό σχόλιο: Δεν είμαστε όλοι σαν κι εσένα... )

Αποστολή:17/Δεκεμβρίου/2011 ώρα 13:37 (Αθλ. Δοκιμασίες Πυροσβεστικής (2011))

Πιστευω οτι απλα δεν πηγε πολυς κοσμος αυτο. Το θεωρω αδιανοητο να τα κανει ολα καποιος εκτος αθηνας ολα σε τοσο συντομο χρονικο διαστημα και ενω ειναι περασμενος και ειδικος φρουρος παραδειγμα. Τωρα αν κοπηκαν κιολας ακομα καλυτερα. Θα δειξει απλα υπομονη.

Λυπάμαι που θα είμαστε συνάδελφοι, δεν σου αξίζει να φοράς το Ελληνικό εθνόσημο.

Jim δε νομιζω οτι ο chris ειπε κατι τοσο τραγικο οσο για να λυπασαι για τη συναδελφικοτητα κ το Εθνοσημο που θα φερει. Ασε που με το ζορι κ το αγχος που τραβαγαμε το να πει ο καθενας μια κουβεντα παραπανω κ να κανει κ μια επιπολαιοτητα δικαιολογειται. Το σημαντικο οπως ειπαν κ οι προλαλησαντες ειναι οτι υπαρχουν παιδια σαν τον chris που ενω εχουν "δεσει το γαιδαρο" τους μπαινουν κ βοηθανε.
Γιωργος

Δημοσίευση από Γιωργος »

Παιδια καλη χρονια σε ολους σας. Καποιες ερωτησεις σε εσας που ηδη περασατε ψυχ/κα και αθλητικες δοκιμασιες. Με καλεσαν περασα γιατρους και σημερα ειμασταν καμια 35αρια στην Κατω Κηφισια να δωσουμε ψυχ/κα τεστ. Τελικα μας ξεβρακωσαν μας ριξαν μια ματια και μας ειπαν να ξαναπαμε αυριο για τα τεστ. Ρωτησα αν τα αποτελεσματα βγαινουν την ιδια μερα και μου ειπαν ναι. Και ερχομαι και ρωταω εγω. Δηλαδη τι; Θα "διορθωσουν" 35+ γραπτα των 350 ερωτησεων και θα μας ανακοινωσουν αμεσως ποιοι κοπηκαν-περασαν; Και γιατι με μολυβι; Μηπως παιζει μαγειρεμα; Στις αθλητικες δoκιμασιες τι παιζει ακριβως; Εγω στην 5η ελξη πρεπει να τιναξω τα ποδια μου για να περασει το σαγονι και μου ειπαν οτι ετσι κοβομαι. Τι εννοεις ο φιλος πιο πανω με τα "πανυγηρια" που ελεγε; Στο μηκος στο Χαλικακι τι παιχτηκε; Σας ευχαριστω!
Άβαταρ μέλους
alexantro
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από alexantro »

Γιωργος έγραψε: Παιδια καλη χρονια σε ολους σας. Καποιες ερωτησεις σε εσας που ηδη περασατε ψυχ/κα και αθλητικες δοκιμασιες. Με καλεσαν περασα γιατρους και σημερα ειμασταν καμια 35αρια στην Κατω Κηφισια να δωσουμε ψυχ/κα τεστ. Τελικα μας ξεβρακωσαν μας ριξαν μια ματια και μας ειπαν να ξαναπαμε αυριο για τα τεστ. Ρωτησα αν τα αποτελεσματα βγαινουν την ιδια μερα και μου ειπαν ναι. Και ερχομαι και ρωταω εγω. Δηλαδη τι; Θα "διορθωσουν" 35+ γραπτα των 350 ερωτησεων και θα μας ανακοινωσουν αμεσως ποιοι κοπηκαν-περασαν; Και γιατι με μολυβι; Μηπως παιζει μαγειρεμα; Στις αθλητικες δoκιμασιες τι παιζει ακριβως; Εγω στην 5η ελξη πρεπει να τιναξω τα ποδια μου για να περασει το σαγονι και μου ειπαν οτι ετσι κοβομαι. Τι εννοεις ο φιλος πιο πανω με τα "πανυγηρια" που ελεγε; Στο μηκος στο Χαλικακι τι παιχτηκε; Σας ευχαριστω!

Οι ερωτήσεις φίλε μου είναι 570 περίπου, και δεν τις διορθώνουν οι ίδιοι! Σε υπολογιστή τα περνάν και βγαίνει ανάλογα με το τι απάντησες το ''προφίλ'' σου.
Όσο για τις έλξεις αν παρεις 5 δεν κόβεσαι! Και μπορείς να τινάζεις τα πόδια σου όσο θες! Αρκεί να τις πάρεις! Και προσοχή γιατί μετράν αυτοί πόσες έχεις κάνει!
Το μήκος θέλει Μεγάλη προσοχή... Δεν πηδάς από την άκρη του σκάμματος, αλλά από εκεί που πηδάν και οι αθλητές και έχει και άκυρο! Θέλει προσοχή μήπως και χάσεις τα βήματα σου!
Έμενα πάντως πιο πολύ με φόβισε η δοκός για να σου πω την αλήθεια, που έχεις και μια μόνο προσπάθεια!
Καλή σου επιτυχία!
ΠΙΛΟΤΟΣ

Δημοσίευση από ΠΙΛΟΤΟΣ »

Λοιπόν ως επιτυχών στις εξετάσεις και τα αγωνίσματα ας γράφω 2-3 "συμβουλές".Τα αθλήματα αν τα "έχεις" δεν πρέπει να σε φοβίσει τίποτα. Εννοείται πως πρέπει να τα έχεις δοκιμάσει όλα αρκετές φορές.

Ακόμα και η δοκός. Βέβαια θέλει ψυχραιμία.

Με τη σειρά τώρα.

5 έλξεις χωρίς ιδιαίτερη αυστηρότητα αλλά 5.

25Κιλά σε κάθε χέρι- δε νοείται άνδρας να μην μπορεί να το κάνει αν θέλει να γίνει Πυροσβέστης.

Δοκός. Καθαρό μυαλό-αυστηρά χωρίς παπούτσια για καλύτερη επαφή με την επιφάνεια

Σκάλα. Αν εχεις υψοφοβία "χαιρετάς" αλλιώς παίρνεις βαθυά ανάσα χαράς για την επόμενη μέρα.

1000 μέτρα. Όλα τα λεφτά κατ'εμε. Πας τρέχεις με καθαρό μυαλό και σίγουρες αναπνοές και όσο μπορείς μαζί με την ομάδα.

Μήκος. Η πρώτη προσπάθεια θέλει ζέσταμα, ταχύτητα και δύναμη στο πάτημα. Καλύτερα μακρυά παρά άκυρο.

Ύψος και να μην το έχεις το περνάς με τον αέρα του νικήτη !

ilissos13
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από ilissos13 »

Γιωργος έγραψε: Παιδια καλη χρονια σε ολους σας. Καποιες ερωτησεις σε εσας που ηδη περασατε ψυχ/κα και αθλητικες δοκιμασιες. Με καλεσαν περασα γιατρους και σημερα ειμασταν καμια 35αρια στην Κατω Κηφισια να δωσουμε ψυχ/κα τεστ. Τελικα μας ξεβρακωσαν μας ριξαν μια ματια και μας ειπαν να ξαναπαμε αυριο για τα τεστ. Ρωτησα αν τα αποτελεσματα βγαινουν την ιδια μερα και μου ειπαν ναι. Και ερχομαι και ρωταω εγω. Δηλαδη τι; Θα "διορθωσουν" 35+ γραπτα των 350 ερωτησεων και θα μας ανακοινωσουν αμεσως ποιοι κοπηκαν-περασαν; Και γιατι με μολυβι; Μηπως παιζει μαγειρεμα; Στις αθλητικες δoκιμασιες τι παιζει ακριβως; Εγω στην 5η ελξη πρεπει να τιναξω τα ποδια μου για να περασει το σαγονι και μου ειπαν οτι ετσι κοβομαι. Τι εννοεις ο φιλος πιο πανω με τα "πανυγηρια" που ελεγε; Στο μηκος στο Χαλικακι τι παιχτηκε; Σας ευχαριστω!

Γιωργο οι απαντησεις πανω κατω σου δοθηκανΑυτο που εχω να σου πω εγω με τη σειρα μου ειναι πως οπως πιστευω διαπιστωσες κ τη πρωτη μερα στη Κηφισια το κλιμα ειναι πολυ καλο κ οι πυροσβεστες βοηθανε στη πλειοψηφια τους ολα τα παιδια. Στα αθληματα το μονο που πρεπει να φοβαται καποιος μετρια γυμνασμενος ειναι η δοκος κ το μηκος. Για το μεν πρωτο εχθρος σου ειναι μονο το αγχος σου. Αν το αποβαλεις κ εισαι ηρεμος το περνας για πλακα. Για το μηκος μια προπονησουλα 10 λεπτων να βρεις ισα ισα τα βηματα σου δε βλαπτει.
ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ Ε.Κ.Α.Μ

Δημοσίευση από ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ Ε.Κ.Α.Μ »

ΠΙΛΟΤΟΣ έγραψε:Λοιπόν ως επιτυχών στις εξετάσεις και τα αγωνίσματα ας γράφω 2-3 "συμβουλές".Τα αθλήματα αν τα "έχεις" δεν πρέπει να σε φοβίσει τίποτα. Εννοείται πως πρέπει να τα έχεις δοκιμάσει όλα αρκετές φορές.

Ακόμα και η δοκός. Βέβαια θέλει ψυχραιμία.

Με τη σειρά τώρα.

5 έλξεις χωρίς ιδιαίτερη αυστηρότητα αλλά 5.

25Κιλά σε κάθε χέρι- δε νοείται άνδρας να μην μπορεί να το κάνει αν θέλει να γίνει Πυροσβέστης.

Δοκός. Καθαρό μυαλό-αυστηρά χωρίς παπούτσια για καλύτερη επαφή με την επιφάνεια

Σκάλα. Αν εχεις υψοφοβία "χαιρετάς" αλλιώς παίρνεις βαθυά ανάσα χαράς για την επόμενη μέρα.

1000 μέτρα. Όλα τα λεφτά κατ'εμε. Πας τρέχεις με καθαρό μυαλό και σίγουρες αναπνοές και όσο μπορείς μαζί με την ομάδα.

Μήκος. Η πρώτη προσπάθεια θέλει ζέσταμα, ταχύτητα και δύναμη στο πάτημα. Καλύτερα μακρυά παρά άκυρο.

Ύψος και να μην το έχεις το περνάς με τον αέρα του νικήτη !

φιλαρακι την σκαλα την εχουν στερεωσει εξωτερικα απο τον πυροσβεστικο πυργο, την κρατανε 2 απο κατω, σε δενουν με ιμαντα και σου λενε ανεβα κατεβα; Σορρυ αν ρωταω πατατα απλα δεν ξερω, ευχαριστω.
MrBombastic
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από MrBombastic »

Καλησπερα σας, οχι μαν την σκαλα δεν την κραταει κανεις αλλα ειναι δεμενη ουτε εσςυ εισαι δεμενος εχει στρωματα στο εδαφος αλλα δεν τρεχει τιποτα ειναι το πιο ευκολο αγωνισμα, πρεπει να εχεις τρελη υψοφοβια για να μην παει κατι καλα εκει ασςε που ο χρονος φτανει για να ανεβεις και να πιεις και καφε εκει πανω...

Ξεκινάς, ανεβενεις, δεν χρειαζετε τρεξιμο, σου λεει ενας που περιμενει στην κορυφή να ακουμπισεις το χερι σου στο τελευταίο σκαλι -λαβη της σκαλας και ξανακατεβενεις σιγα σιγα να πανηγυρίσεις το περας της πρωτης μερας των αγωνισματων.
phaethon
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 8
Ενδιαφέροντα: Αναρρίχηση- Ελέυθερη Κατάδυση
Επάγγελμα: Μηχ. Μηχανικός

Δημοσίευση από phaethon »

Παίδες, όσοι δίνετε, μη μασάτε!
Όσοι έχουν κάνει μια στοιχειώδη προπόνηση δεν έχουν κανένα πρόβλημα εκτός από τη δοκό που δεν έχει να κάνει με προπόνηση αλλά με ψυχραιμία και καθαρό μυαλό!
Είχα παιδιά στο group που δεν είχανε κάνει ποτέ προπόνηση και πέρασαν (αθλητικοί τύποι βέβαια)
Εγώ είχα "καεί" στις προπονήσεις 6 μήνες τώρα, πράγμα που δεν χρειαζόταν, γιατί περίμενα να αντιμετωπίσω τέρατα!

Εμπιστοσύνη στον εαυτό σας θέλει και τίποτα παραπάνω, όλα θα πάνε καλά!

Καλή επιτυχία σε όλους!

ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ Ε.Κ.Α.Μ

Δημοσίευση από ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ Ε.Κ.Α.Μ »

MrBombastic έγραψε:Καλησπερα σας, οχι μαν την σκαλα δεν την κραταει κανεις αλλα ειναι δεμενη ουτε εσςυ εισαι δεμενος εχει στρωματα στο εδαφος αλλα δεν τρεχει τιποτα ειναι το πιο ευκολο αγωνισμα, πρεπει να εχεις τρελη υψοφοβια για να μην παει κατι καλα εκει ασςε που ο χρονος φτανει για να ανεβεις και να πιεις και καφε εκει πανω...

Ξεκινάς, ανεβενεις, δεν χρειαζετε τρεξιμο, σου λεει ενας που περιμενει στην κορυφή να ακουμπισεις το χερι σου στο τελευταίο σκαλι -λαβη της σκαλας και ξανακατεβενεις σιγα σιγα να πανηγυρίσεις το περας της πρωτης μερας των αγωνισματων.

να σαι καλα αδερφε, ευχαριστω. Δεν εχω υψοφοβια ενταξει, απλα ημουν περιεργος τι σοι σκαλα ειναι αυτη... Το μονο που φοβαμαι απο τα αθληματα ειναι η δοκος και το ΜηκοςΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΑληθεια τη δοκο την πας μια φορα και τελειωνεις; Η ειναι 5 μετρα το ξυλο και πας και ερχεσαι αρα δεκα μετρα συνολο;
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες