Αθλητικές δοκιμασίες Πυροσβεστικής (2011)
Αστο βαριεμε να γραφω δεν ειναι αυτο που λες ο καθε διαδρομος εχει στανταρ σημειο εκκινησης εκανα στιβο χρονια στο χαλικακι που πηγα την προηγουμενη βδομαδα ακομα και αν το σταδιο ητανε 400 ειχανε τοποθετησει λαθος τους κωνους με αποτελεσμα να τρεξουν ολοι περιπου 920 μετρα... χαχα χαρες να βλεπατε ο τελευταιος εκανε 3:40 και λεει σοβαρα ουτε αυτος το πιστευε εκανε 25 δευτερολεπτα ρεκορ αφου νομιζε οτι κοπηκε...
- Alexandros9
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 5
Έχουμε κάνενα νεότερο ρε παίδες με τα παιδιά που εξετάστηκαν σμρ χθες και προχθές;
NΑι πέρασα! Τέλος και με τα αθλμηματα.
- mouse
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 12
solid έγραψε:NΑι πέρασα! Τέλος και με τα αθλμηματα.
Συγχαρητήρια solid!

Καλά Χριστούγεννα να'χεις με την Οικογένεια Σου και συ
και ΟΛΟΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ FORUM!
Το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν...
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 14
Μπραβο solid. Χρονια πολλα σε ολους κ ολες εδω μεσα! Καλα χριστουγεννα.
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
Ευχαριστώ παλικάρι να είσαι καλά. Χρονια πολλά.δημητρης25 έγραψε: Μπραβο solid. Χρονια πολλα σε ολους κ ολες εδω μεσα! Καλα χριστουγεννα.
Ευχαριστώ φίλε, χρόνια πολλά!δημητρης25 έγραψε: Μπραβο solid. Χρονια πολλα σε ολους κ ολες εδω μεσα! Καλα χριστουγεννα.
Καλά χριστούγεννα!mouse έγραψε:solid έγραψε:NΑι πέρασα! Τέλος και με τα αθλμηματα.
Συγχαρητήρια solid!
Καλά Χριστούγεννα να'χεις με την Οικογένεια Σου και συ
και ΟΛΟΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ FORUM!<
Συγχαρητήρια solid! Μπράβο σου! Θα κάνεις τέλεια Χριστούγεννα! Μήπως έχεις να μας δώσεις και σε μας καμιά πληροφορία απο το μέτωπο μπας κ μας φύγει λιγάκι το άγχος; Άντε εμείς μπορεί να κάνουμε καλή πρωτοχρονιά 

-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 19
Λοιπόν παιδιά στο 1000άρι δεν είδα κάποιον να κόβεται. Δε λέω ότι δεν κόπηκε κανείς εγώ δεν είδα κανέναν. Στη 14άδα μου το περάσαμε όλοι. Από άλλες ομάδες είδα άτομα να μένουν πολύ πίσω και σκέφτηκα "ωχ αυτός κόπηκε" αλλά μετά τα είδα στο μήκος άρα φαίνεται ότι ήταν ελαστικοί. Να σημειώσω, όπω έχει ξαναειπωθεί, ότι το χρονόμετρο ξεκινάει όταν περάσει ο τελευταίος τη γραμμή εκκίνησης. Στο μήκος έχω την εντύπωση (κι όχι μόνο εγώ, κι άλλοι που το συζητήσαμε) ότι σου λένε λίγους πόντους παραπάνω απ' όσο πραγματικά πήδηξες. Πάντως το σίγουρο είναι ότι θέλουν και προσπαθούν να βοηθήσουν αλλά σε λογικά πλαίσια. Ύψος δε νομίζω ότι κόπηκε κανείς. Να φανταστείτε ότι το περνάγανε οι 40ρηδες πυροσβέστες φορώντας μπότες και στολή και μας κορόιδευαν. Να πω επίσης ότι το περνάς όπως θέλεις, πλάτη, βουτιά, ψαλιδάκι...
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 20
ok φιλε μου για να κοπουμε τοτε πρεπει να μαστε κουλοι ειλικρινα. Αυτα ειναι.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 19
Όποιος κάνει στην προπόνηση το 1000άρι σε 4 και κάτι και όποιος στη προπόνηση πηδάει 3,90κάτι, άμα δε ***** θα περάσει. Δε σας τα λέω αυτά για να επαναπαφθέιτε απλά μην πανικοβάλεστε. Οι άνθρωποι δεν κόβουν κανένεαν, όποιος κόβεται, κόβεται μόνος του. Όπως πολύ χαρακτηρριστικά μας είπε ένας πυροσβέστης στα Βίλια "Βοηθείστε μας για να σας βοηθήσουμε". Γενικά προσπαθείστε να ακούτε τις συμβουλές που σας δίνουν οι πυροσβέστες και στα Βίλια και στο Χαλικάκι, είναι πολύ καλοί και βοηθάνε.
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 20
Ακομα μια φορα ευχαριστουμε φιλε μ.
Ανάλογα τη μέρα. Εμένα από τους 12 μείναμε 8 που περάσαμε. Ένας κόπηκε στο 1000άρι και 3 στο μήκος (έπαιξε και πολύ άκυρο) με τη βαλβίδα. Πάντως συμφωνώ ότι δε θέλει πανικό μόνο συγκέντρωση και την πρώτη μέρα στη δοκό και τη δεύτερη στο μήκος. Το 1000άρι θα το πάτε γκρουπ αν έχετε κάνει λίγο προετοιμασία θα βγει.
Οι πυροσβέστες είναι άψογοι δε σας ψαρώνουν σας βοηθούν ψυχολογικά αλλά για να μη παρεξηγηθεί αυτό. Τα υπόλοιπα εξαρτώνται από εσάς!
Καλή επιτυχία και καλές γιορτές!
Οι πυροσβέστες είναι άψογοι δε σας ψαρώνουν σας βοηθούν ψυχολογικά αλλά για να μη παρεξηγηθεί αυτό. Τα υπόλοιπα εξαρτώνται από εσάς!
Καλή επιτυχία και καλές γιορτές!
- electrolisa
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 3
Μ'αρεσει που λεγαμε "Θα γινει ΣΦΑΓΗ στ'αθληματα! "
χαχαχαχα

The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες