Αθλητικές δοκιμασίες Πυροσβεστικής (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
GiorgosLaf
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από GiorgosLaf »

Καλησπέρα! Προχτές γύρισα από Αθήνα και δόξα τω θεώ όλα πήγαν καλά! Για έναν προπονημένο το μόνο "δύσκολο"είναι η δοκός ισορροπίας, και αυτό μόνο και μόνο από το άγχος. Το ποσοστό αυτών που κόπηκαν δυστυχώς είναι πολύ μικρό αφού στις έλξεις τους περνούσαν όλους για πλάκα. Όποιος δηλαδή ανεβοκατέβαινε 5 φορές φορές περνούσε. Και ας μην περνούσε το σαγόνι ή να τέντωνε το χέρι. Όπως το υπολογίζω θα κοπούν συνολικά γύρω στα 100 -150 άτομα το πολύ από γιατρούς αθλήματα και αυτούς που δε μπόρεσαν να παρουσιαστούν γιατί ειδοποίησαν τελευταία στιγμή.
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από handballer »

GiorgosLaf έγραψε: Καλησπέρα! Προχτές γύρισα από Αθήνα και δόξα τω θεώ όλα πήγαν καλά! Για έναν προπονημένο το μόνο "δύσκολο"είναι η δοκός ισορροπίας, και αυτό μόνο και μόνο από το άγχος. Το ποσοστό αυτών που κόπηκαν δυστυχώς είναι πολύ μικρό αφού στις έλξεις τους περνούσαν όλους για πλάκα. Όποιος δηλαδή ανεβοκατέβαινε 5 φορές φορές περνούσε. Και ας μην περνούσε το σαγόνι ή να τέντωνε το χέρι. Όπως το υπολογίζω θα κοπούν συνολικά γύρω στα 100 -150 άτομα το πολύ από γιατρούς αθλήματα και αυτούς που δε μπόρεσαν να παρουσιαστούν γιατί ειδοποίησαν τελευταία στιγμή.
πάντως αυτό με τις γιωτάδικες τις έλξεις όντως δεν ήταν σωστό και μένα που παίρνω 20 έλξεις με ενόχλησε. Κάτσε δηλαδή αν εγώ έπεφτα από τη δοκό θα με περνούσαν. Όπως και να έχει λάθος
chris1561985
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από chris1561985 »

Ναι οντος. Κ το λεω π ακομα δεν εχω κανει αθληματα. Παιδια θας σας πω ακριβως πως ειναι τα πραματα αντικειμενικα κ ειλικρινα. Καντε λιγο υπομονη μεχρι να περασω με το καλο. Εχω την εντυπωση παντος οτι Με καλεσαν οχι λογο οτι κοπηκαν καποιοι αλλα οτι δεν παρουσιαστηκαν... Απο τη μια ειναι και καλο και κακο γιατι δεν υπολογησαν ακομα αυτους που κοπηκαν αλλα και αν ειχαν κοποι πολλοι θα καλουσαν παραπανω. Ειναι πραγματικα για γερα νευρα η φαση...
Fighter

Δημοσίευση από Fighter »

Σήμερα ήμουν Χαλικάκι. Στίβος 1000μ είναι 400άρι κάθε στροφή. Άλμα εις μήκος είναι από βαλβίδα κανα μέτρο πριν αρχίσει το σκάμμα και θέλει προσοχή. Το ύψος δε πιστεύω να προβληματίζει κανέναν.

Μια ταπεινή συμβουλή σε όσους πρόκειται να δώσουν μακρυά από άγχος και άμα είστε λίγο προετοιμασμένοι όλα θα πάνε καλά.

Καλό κουράγιο και καλή επιτυχία

chris1561985
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Ευχαριστω φιλε! Ρε συ να σε ρωτησω και κατι μιας μαι πηγες Και ειδες εσυ. Το αλμα με αγχωνει μονο πηδαω 4.33 αλλα νομιζα χωρις βαλβιδα τηα πηδουσαμε. Λες να με επειρεασει αυτο; Πως το κοβεις ευκολο;
Άβαταρ μέλους
Akspoogy
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από Akspoogy »

Καλο θα ειναι να πας να κανεις μερικα αλματα με βαλβιδα και να μετρησεις ακριβως απο που παιρνεις φορα, να σημειωσεις με ενα μολυβι! Εγω ξεκινουσα παντα στα 88,5 παπουτσακια ωστε να πατησω ακριβως. Το γηπεδο στο χαλικακι ειναι ανοιχτα καθε μερα για το κοινο 20:00 με 22:00! Πηγαινε κανε μερικα αλματα!

ΕΦ ΔΚΝΕΑΣ

Δημοσίευση από ΕΦ ΔΚΝΕΑΣ »

chris1561985 έγραψε:Ευχαριστω φιλε! Ρε συ να σε ρωτησω και κατι μιας μαι πηγες Και ειδες εσυ. Το αλμα με αγχωνει μονο πηδαω 4.33 αλλα νομιζα χωρις βαλβιδα τηα πηδουσαμε. Λες να με επειρεασει αυτο; Πως το κοβεις ευκολο;

Κ μενα αυτο με αγχωνει chris. Αυτο κ ο δοκος.
chris1561985
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Akspoogy έγραψε: Καλο θα ειναι να πας να κανεις μερικα αλματα με βαλβιδα και να μετρησεις ακριβως απο που παιρνεις φορα, να σημειωσεις με ενα μολυβι! Εγω ξεκινουσα παντα στα 88,5 παπουτσακια ωστε να πατησω ακριβως. Το γηπεδο στο χαλικακι ειναι ανοιχτα καθε μερα για το κοινο 20:00 με 22:00! Πηγαινε κανε μερικα αλματα!

και αυτο ακριβως θα κανω φιλε μ! Αυριο λεω να παω αλλα δεν ξερω οδο ακριβως. Μπορεις να μ πεις εσυ σε παρακαλω να το βαλω στο gps να με παει; Κ οποιος αλλος θελει μαγκες ας μ πει να παμε μαζι αυριο! Ας μ στειλει μηνυμα να ανταλακσουμε κινητα!
Άβαταρ μέλους
YAS
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από YAS »

Συγχαρητήρια στην Ηγεσία του Πυροσβεστικού Σώματος όσο αφορά την διενέργεια με πραγματική διαφάνεια και αξιοκρατία των εξετάσεων για πυροσβέστες τον Δεκέμβρη. Σας γνωρίζω ότι αν και δεν πέρασα στα αθλητικά (λόγω θλάσης μυών στο δεξί χέρι) στην δοκιμασία των πέντε έλξεων, δεν θα μπορούσα να μην ήμουν αντικειμενικός. Καλή σταδιοδρομία σε όλους. Χάρηκα που γνώρισα μερικούς από εσάς
Νικος

Δημοσίευση από Νικος »

Φιλε που το καταλαβες οτι ειναι 400 μετρα η στροφη; επειδη το γραφει κατω; Ειμαι απο εκει και το συγκεκριμενο ταρταν ειχε περαστει λαθος μη βλεπετε τι λενε οι αριθμοι ειναι αρκετα λιγοτερο το ξερω χρονια το σταδιο μην ακουτε παραμυθια
HARMONICA
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από HARMONICA »

YAS έγραψε:Συγχαρητήρια στην Ηγεσία του Πυροσβεστικού Σώματος όσο αφορά την διενέργεια με πραγματική διαφάνεια και αξιοκρατία των εξετάσεων για πυροσβέστες τον Δεκέμβρη. Σας γνωρίζω ότι αν και δεν πέρασα στα αθλητικά (λόγω θλάσης μυών στο δεξί χέρι) στην δοκιμασία των πέντε έλξεων, δεν θα μπορούσα να μην ήμουν αντικειμενικός. Καλή σταδιοδρομία σε όλους. Χάρηκα που γνώρισα μερικούς από εσάς
ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα

chris1561985
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Νικος έγραψε:Φιλε που το καταλαβες οτι ειναι 400 μετρα η στροφη; Επειδη το γραφει κατω; Ειμαι απο εκει και το συγκεκριμενο ταρταν ειχε περαστει λαθος μη βλεπετε τι λενε οι αριθμοι ειναι αρκετα λιγοτερο το ξερω χρονια το σταδιο μην ακουτε παραμυθια

αυριο θα σας λυσω αυτην την πολυποθητη απορια... Θα το τρεξω να το δω μαγκες θα καταλαβω αμεσως την διαφορα... Υπομονη μεχρι αυριο βραδυ.
Άβαταρ μέλους
Akspoogy
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από Akspoogy »

Λοιπον φιλε, οι οδοι γυρω απ το γηπεδο ειναι:
Γράμμου,
Σαρωνικου,
Σπυρου Ματσουκα.

και ειναι 400αρι. Θα το δεις κι εσυ αυριο!
chris1561985
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Ευχαριστω akspoogy!

ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ Ε.Κ.Α.Μ

Δημοσίευση από ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ Ε.Κ.Α.Μ »

Ξερω χωρις να ειμαι σιγουρος οτι ολα τα γηπεδα στιβου ειναι 400 μετρα στην εξωτερικη γραμμη και η εσωτερικη ειναι 345-335 κατι τετοιο. Οποτε αν τρεξουμε το 1000αρι στην εξω εξω γραμμη ειναι σιγουρα 400αρης ο καθε γυρος, αν μας βαλλουν μεσα σαν προβατα και μας πουν τρεξτε οπου θελετε, τοτε ολοι θα τρεξουμε στην εσωτερικη γραμμη που ειναι 345-335. Ετσι ειχε γινει και για οταν διναμε στο λιμενικο αθληματα, μας εβαλαν μεσα στο γηπεδο και μας ειπαν τρεχτε.
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες