Αθλητικές δοκιμασίες Πυροσβεστικής (2011)
Και γω σου απανταω οτι ειναι ετσι οπως τα λεει ο αγγελος και γω δε θελω να αντιλογισω αλλο γιατι βλεπω οτι δε καταλαβαινεις γιατι εισαι ενθουσιασμενος με την επιτυχια σου και μπραβο αλλα μην νομιζεις οτι τρεξατε 1000αρι και με τις εκει καιιρικες συνθηκες οσο ενθουσιασμενος να σαι δε βγαινει επιδοση απ τη μια μερα στην αλλη 20 δευτερολεπτα ατομικο στην δικια μου δεκαδα σου λεω για τα δικα μου ατομα αλλα και για μενα που ξερω οτι εκανα ενα γρηγορο τζογκινγκ αλλα οχι και 330 επρεπε να το βγαλω 345... και να ξερεις δε ειπα οτι δεν κοβουν στη δοκο η στις ελξεις... ειπα οτι τις ελξεις δε τις ζητανε κανονικες ο δικος σου που κοπηκε δε μπορουσε να τις κανει σχεδον καθολου τον εβλεπα απο πισω αλλα καποιοι αλλοι ανεβοκατεβαζαν στο υψος του μονοζυγου μονο το κεφαλι τους ισα ισα και δε τους εκοβαν.. εσεις ειχατε παει για τα βαρακια και μπορει να μην εβλεπες εγω ειδα ομως τρια γκρουπ... αμαε δεις θα καταλαβεις οτι δεν ειμαι γατακι φιλε... δουλεια μου ειναι να προπονω ατομα για τα σωματα ασφαλειας... συγχαρητηρια για την επιτυχια σου και παλι...
και εγω επιλαχων ειμαι φιλε μου και δεν παραπληροφορω αλλα βγαζω συμπερασματα απο αυτα που λενε συμμετεχοντες οπως και απτα δικα σου λεγομενα οταν λες μεσο ορο 3.30 το χιλιαρι μου φαινεται περιεργο, παρεπιπτοντως ειμαι προπονητης μεγαλων αποστασεων και πρωην αθλητης της ηλιουπολης αυτων, ετρεχα Χαλικακι και ειναι πολυ δυσκολο γηπεδο για χρονους, μπορεις να μου απαντησεις με ειλικρινεια ποσους γυρους κανατε; Και δεν υπαρχει καταγεγραμενο ρεκορ για 1000μετραmouse έγραψε:ακος έγραψε:Εγω πιστευω οτι καποια βισματα ενηργησαν και μαζι με αυτους λογο του μικρου αριθμου συμετοχοντων ευνοηθηκαν και οι υπολοιποι κριμα μετα απο τα τοσα που περναει οι Ελλαδα να συνεχιζουν μερικοι στο ιδιο μοτιβο
εισαι πολυ λάθος φίλε μου!
Δεν ξέρω αν υπάρχουν βυσματα τα οποια δεν θα εμφανιστουν καθολου στα αγωνισματα... Αλλά τουλαχιστον οσα παιδια ειδα εγω που ολοκληρωσα τις διαδικασιες αξιζανε και με το παραπανω... Που να ευνοηθηκαν δηλαδη;
στο 1000αρι που τερματησαμε σε 3,30 μεσο ορο;
στο μηκος που ειναι ξεκαθαρα και ο καθενας μονος του;
ή στο υψος που ήταν της πλακας;
αλλα και για τα βιλλια να εννοεις... Εγω δεν Πιστεύω Κατι τετοιο... (και δεν ειδα κατι τετοιο) ...
αν γνωριζεις κατι συγκεκριμενο μπορεις να το αναφερεις... Μην παραπληροφορει/forum/new_reply_form.asp?M=Q&PID=274208&PN=1&TR=290ς ομως γιατι σκεψου πως διαβαζουν τα μυνηματα μας και επιλαχοντες που περιμενουν τα παιδια πως και πως...
- mouse
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 12
ακος έγραψε:
και εγω επιλαχων ειμαι φιλε μου και δεν παραπληροφορω αλλα βγαζω συμπερασματα απο αυτα που λενε συμμετεχοντες οπως και απτα δικα σου λεγομενα οταν λες μεσο ορο 3.30 το χιλιαρι μου φαινεται περιεργο, παρεπιπτοντως ειμαι προπονητης μεγαλων αποστασεων και πρωην αθλητης της ηλιουπολης αυτων, ετρεχα Χαλικακι και ειναι πολυ δυσκολο γηπεδο για χρονους, μπορεις να μου απαντησεις με ειλικρινεια ποσους γυρους κανατε; Και δεν υπαρχει καταγεγραμενο ρεκορ για 1000μετρα
εμενα παντως μ'αρεσε πολύ το ταρτάν στο χαλικάκι.
2,5 γυρους καναμε. Ρωτησα με επιμονή για το αν ειναι 400αρα η στροφή και έτσι μου είπαν. Τι να πω καποιοι λένε οτι ειναι μικροτερη. Στο 3,45 περιπου τερματισα εγω.
Ριέτι 2:11.96 Νόα Νγκένι

Το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν...
εχω να περασω χρονια και δεν ηξερα οτι ειχαν βαλει ταρταν οσο για το γυρο με καθε επιφυλαξη νομιζω οτι ειναι 400μ τι να πω μακαρι να μην υπαρχουν παρατυπιες γιατι θα ειναι αδικο για μας που περιμενουμε αν και εγω ειμαι πολυ χαμηλα στους επιλαχοντεςmouse έγραψε:ακος έγραψε:
και εγω επιλαχων ειμαι φιλε μου και δεν παραπληροφορω αλλα βγαζω συμπερασματα απο αυτα που λενε συμμετεχοντες οπως και απτα δικα σου λεγομενα οταν λες μεσο ορο 3.30 το χιλιαρι μου φαινεται περιεργο, παρεπιπτοντως ειμαι προπονητης μεγαλων αποστασεων και πρωην αθλητης της ηλιουπολης αυτων, ετρεχα Χαλικακι και ειναι πολυ δυσκολο γηπεδο για χρονους, μπορεις να μου απαντησεις με ειλικρινεια ποσους γυρους κανατε; Και δεν υπαρχει καταγεγραμενο ρεκορ για 1000μετρα
εμενα παντως μ'αρεσε πολύ το ταρτάν στο χαλικάκι.
2,5 γυρους καναμε. Ρωτησα με επιμονή για το αν ειναι 400αρα η στροφή και έτσι μου είπαν. Τι να πω καποιοι λένε οτι ειναι μικροτερη. Στο 3,45 περιπου τερματισα εγω.
Ριέτι 2:11.96 Νόα ΝγκένιΚένυα 05.09.1999 1.000 μέτρα
Μπορεί κάποιος απο όσους διαγωνίσθηκαν να μας πεί πόσα περίπου μέτρα υπολογίζει πως έτρεξαν τελικά ;
- chaniacitygr
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 2
Σημερα μαθαμε τι εγινε στα αθληματα; ποσες μερες Έμειναν Μεχρι να Ολοκληρωθούν;
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 8
- Ενδιαφέροντα: Αναρρίχηση- Ελέυθερη Κατάδυση
- Επάγγελμα: Μηχ. Μηχανικός
24 Δεκεμβρίου τελειώνουν τα αθλήματα του τελευταίου group των:161-200 361-400 561-600 στο Χαλικάκι.
Υπομονή!
Υπομονή!
- Akspoogy
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 24
Φιλε "πολιτη" μη λες βλακιες, το γηπεδο στο χαλικακι ειναι 400 κανονικο
Το γήπεδο στο χαλικάκι είναι 400 μετρα, είναι ίδια με το Κ2 στο ΟΑΚΑ
Καλημέρα θα ηθελα να ρωτησω αν φωναξαν επιλαχων για τα αθληματα?
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 8
- Ενδιαφέροντα: Αναρρίχηση- Ελέυθερη Κατάδυση
- Επάγγελμα: Μηχ. Μηχανικός
athis έγραψε:Καλημέρα θα ηθελα να ρωτησω αν φωναξαν επιλαχων για τα αθληματα;
Έχουν καλέσει 25 άτομα απο την κατηγορία Α (70%) και 13 απο την κατηγορία Β (30%)
Επειδη με προβληματισατε πολυ πηγα και το εψαξα γιατι αν και το ταρταν γραφει 400μ νομιζα ηταν 330 γι αυτο και ισχυριζομουν αυτα... λοιπον αν δεν εχεις μετρο με ροδα να μετρησει δε μπορεις να το δεις το σιγουρο ειναι οτι εκει που εβαζαν τους κωνους στον τερματισμο ηταν 70 μετρα λιγοτερα γιατι η ευθεια ειναι 80 μετρα(και οι κονοι ητανε στα 150 απο την εκκινηση αλλα γτ δεν πατε να το δειτε οσοι το αμφισβητητε και αν σας φενονται απ ττην εκκινηση μεχρι τον τερματισμο 200 μετρα μπραβο) αλλα μπορει να χει πιο ανοιχτη στροφη παντως με 12 ατομα που το τρεξαμε ειπανε αποκλειετε να ειναι 1000 μετρα αφου ολοι κανανε 20+ ατομικο οι περισσοτεροι μαλιστα ητανε οριακα μου λεγαν στο 4 και το εκαναν 325 και 330 καποιοι αλλοι... Και δεν ητανε απ την δωδεκαδα μου ολοι και απο τις 4 δωδεκαδες ολοι εκαναν ρεκορ...
Μεγάλο μικρό, αυτό είναι ρε παιδιά τι να κανουμε τώρα;
Πιο μεγάλο ενδιαφέρον έχει, αυτή την στιγμή (για μάς τους επιλαχόντες), να μας πεί κάποιος που έδωσε τα ποσοστά επιτυχίας...
Πιο μεγάλο ενδιαφέρον έχει, αυτή την στιγμή (για μάς τους επιλαχόντες), να μας πεί κάποιος που έδωσε τα ποσοστά επιτυχίας...
- mouse
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 12
καγκουρας έγραψε:Μεγάλο μικρό, αυτό είναι ρε παιδιά τι να κανουμε τώρα;
Σωστόοοοοος...
Όπως λένε και στο χωριό μου... ''της κοντής της πού#@ας ή τρίχες της φταίνε''...
Το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν...
Καλημερα παιδια, μηπως γνωριζει κανενας τι εγινε αυτες τις μερες με τα αγωνισματα των γυναικων; Κοπηκαν αρκετες; Και αν κοπηκαν σε ποιο αθλημα; Ευχαριστω
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες