Akspoogy έγραψε:Ναι για πειτε, εγω τερχω με κατι του μπασκετ που εχω! αν παρω χαμηλα θα με βοηθησουν η δε παιζει ρολο; *το βγαζω το 1000αρι με αυτα ισα ισα βεβαια*
Και εγώ το βγάζω απλά από τη στιγμή που πήρα running δεν με πονάνε τόσο πολύ τα καλάμια και είναι σαφώς πιο ελαφριά Αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες σκοπός είναι να έχεις ψυχή.
απλά μη ξεχνάτε το δοκό θέλει να το δοκιμάσεις καλά πριν έρθει η μέρα... Σε όλα τα άλλα λόγο άγχους θα έχουμε Αδρεναλίνη Και θα δώσουμε το καλύτερο εαυτό μας... Στη δοκό θα δώσουμε για το ίδιο λόγο το χειρότερο εαυτό μας... Όποτε πρέπει να τον έχουμε καλά
HARMONICA έγραψε:Ξέρει κανείς, ο been there ίσως, κατά πόσο η δοκός είναι σταθερή ή παίζει πέρα-δόθε καθώς προχωράς;
αποτι μου ειπε ενας φιλος που ειχε δοση την περασμενη φορα ειναι σταθερη. Αλλοστε αν δεν ηταν σταθερη θα επεφτες ευκολα μιας και σε 8 ποντους δεν εχεις κανενα περιθωριο λαθους.
Παιδια πιστευει κανεις οτι μπορει να χρειαστουν 2-3000 να περασουν απο δοκιμασιες για να βρουν τους 600; Το συζητουσα με εναν πυροσβ. Και μου ειπε οτι κατι τετοιο θα γινει. Και την προηγουμενη φορα αποτι θυμαμε εγινε χαμος.
PILOT έγραψε:Παιδια πιστευει κανεις οτι μπορει να χρειαστουν 2-3000 να περασουν απο δοκιμασιες για να βρουν τους 600; Το συζητουσα με εναν πυροσβ. Και μου ειπε οτι κατι τετοιο θα γινει. Και την προηγουμενη φορα αποτι θυμαμε εγινε χαμος.
Όλα είναι πιθανά. Αλλά μη συγκρίνεις αυτό το διαγωνισμό με τον προηγούμενο (Συνεντεύξεις, πίνακες μετά τα αθλήματα κλπ κλπ)
HARMONICA έγραψε:Ξέρει κανείς, ο been there ίσως, κατά πόσο η δοκός είναι σταθερή ή παίζει πέρα-δόθε καθώς προχωράς;
Σταθερή είναι. Περνάς χωρίς παπούτσια και κάνεις 3 στάσεις σε καθορισμένα σημεία. Σε σειρά ευκολίας είναι το 3ο, μετά την κλίμακα και το άλμα εις ύψος.
Σταθερή είναι. Περνάς χωρίς παπούτσια και κάνεις 3 στάσεις σε καθορισμένα σημεία. Σε σειρά ευκολίας είναι το 3ο, μετά την κλίμακα και το άλμα εις ύψος.
θεωρείς δηλαδή ότι είναι το 3ο πιο εύκολο; Το πιο δύσκολο πιστεύεις είναι η σκάλα; Και μετά το ύψος; κανένα άλλο νέο για το διαγωνισμό γιατί μας έχει φάει η αγωνία... Αν έχεις κάτι been there... Ενημέρωσε φίλε γιατί περνάνε οι μέρες και το άγχος μεγαλώνει...