Αθλητικές δοκιμασίες Πυροσβεστικής (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Ευτύχης

Δημοσίευση από Ευτύχης »

Φιλε μου μολις γυρισα απο το σταδιο. Το εκανα 3,53 σε σταδιο που ειναι 400μ σιγουρα γιατι σε καποια αλλα υπαρχουν αμφιβολιες. Το μονο που μενει ειναι να το δοκιμασω και ενα πρωι γιατι σημερα πηγα στις 2 ενω εμεις θα δωσουμε στις 8 το πρωι... Πιστευω οτι ειμαι καλα αν και ημουν μια εβδομαδα εξω με θλαση στους ραχιαιουσ... Θα σας ξαναγραψω αυριο για να δουμε την διαφορα με το πρωινο...
pantzos4
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από pantzos4 »

handballer έγραψε:Δοκό με 8 εκατοστά μπορούμε να βρούμε κάπου για προπόνηση; Της ενόργανης που κάποιος μπορεί να έχει πολύ εύκολα πρόσβαση είναι 10εκατοστα...

Δεν θυμάμε πόσο είναι το εμπόδιο στον στιβο που απο την μια μερία ειναι που έχει γουρνα και το γεμίζουν νερο. Νομιζω όμως κάπου τόσο ειναι

http://www.gazzetta.gr/images/stories/sport_36.jpg

Μπορει σε μήκος να είναι ποιο μικρό. Αλλα αν προπονιθείς στο σταμάτα αλλαξε κατευθινση και ξεκίνα σε αυτο. Στα αθληματα θα σε φανη παιχνιδακι

Μακαρι ολη η ζωη να ηταν μια εκδρομη Ολη την ζωη μου τρελαμενος παοκαρα ως το τελος
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από handballer »

pantzos4 έγραψε:
handballer έγραψε:Δοκό με 8 εκατοστά μπορούμε να βρούμε κάπου για προπόνηση; Της ενόργανης που κάποιος μπορεί να έχει πολύ εύκολα πρόσβαση είναι 10εκατοστα...

Δεν θυμάμε πόσο είναι το εμπόδιο στον στιβο που απο την μια μερία ειναι που έχει γουρνα και το γεμίζουν νερο. Νομιζω όμως κάπου τόσο ειναι

Μπορει σε μήκος να είναι ποιο μικρό. Αλλα αν προπονιθείς στο σταμάτα αλλαξε κατευθινση και ξεκίνα σε αυτο. Στα αθληματα θα σε φανη παιχνιδακι

λες και ήσουν στο μυαλό μου, αυτό σκεφτόμουν σήμερα... Θα πάω με χάρακα στο γήπεδο το απόγευμα.
pantzos4
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

handballer έγραψε:
pantzos4 έγραψε:

λες και ήσουν στο μυαλό μου, αυτό σκεφτόμουν σήμερα... Θα πάω με χάρακα στο γήπεδο το απόγευμα.

Πες και στα άλλα παιδία μετα αν θέλεις να ξέρουνε και αυτοι. Και να δω και εγώ αν το σκεφτηκα σωστάΕικόνα

Μακαρι ολη η ζωη να ηταν μια εκδρομη Ολη την ζωη μου τρελαμενος παοκαρα ως το τελος
νικος

Δημοσίευση από νικος »

Προπονηση για μηκος, καμια συμβουλη?
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

pantzos4 έγραψε:

λες και ήσουν στο μυαλό μου, αυτό σκεφτόμουν σήμερα... Θα πάω με χάρακα στο γήπεδο το απόγευμα.[/QUOTE">

Πες και στα άλλα παιδία μετα αν θέλεις να ξέρουνε και αυτοι. Και να δω και εγώ αν το σκεφτηκα σωστάΕικόνα

Άκυρο είναι μεγαλύτερο. Κάτι παραπάνω απο 10 εκατοστα... [|) ]
pantzos4
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

handballer έγραψε:Άκυρο είναι μεγαλύτερο. Κάτι παραπάνω απο 10 εκατοστα... [|) ]

Και αποτο τίποτα φιλε καλό είναι πιστέυω για λίγη προπόνηση απο το να πάς στην τύχη καλό ειναι εστω και με 2 εκατοστα παραπάνο

Άβαταρ μέλους
NASOSS
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από NASOSS »

Παιδιά δοκίμασα την δοκό 8cm δεν ειναι κατι δύσκολοαπλά δεν θελει άγχος πάνω να εισαι χαλαρός με λίγο ανοιχτά τα χέρια βγαίνει άνετα

Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

NASOSS έγραψε: Παιδιά δοκίμασα την δοκό 8cm δεν ειναι κατι δύσκολοαπλά δεν θελει άγχος πάνω να εισαι χαλαρός με λίγο ανοιχτά τα χέρια βγαίνει άνετα

που δοκίμασες φίλε; Πας μας αν έχεις την καλοσύνη να πάμε κ εμείς.
HARMONICA
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από HARMONICA »

Αν έχετε καμια οικοδομή κοντά στη γειτονιά σας, κάτι θα βρείτε, υπάρχουν πολλά είδη καδρονιού που έχουν επιφάνεια 8 εκατοστών...

http://www.mitsiswood.gr/xylia-stegis-syntheta_dokaria.html
Άβαταρ μέλους
NASOSS
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από NASOSS »

Το δοκίμασα σπίτι μου είχα 2 καδρόνια και τα έβαλα δεν υπάρχει κάπου να πας
Άβαταρ μέλους
Akspoogy
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από Akspoogy »

Ευκολο?
πολιτης 1

Δημοσίευση από πολιτης 1 »

Για το δοκο πουλάνε 4 μετρα στα καταστήματα 7 εκατοστα ετοιμο...10 ευρω κάνει και κάνετε προπόνηση σπίτι. Χαλαρά

έχει δεί κανένας τη σκάλα; Είναι οριζόντια ή σε κλήση... Και γενικά πόσο χρόνο κάνει ο μέσος άνθρωπος; Που να βρεις 9 Μέτρα Σκάλα...

makis

Δημοσίευση από makis »

Θελει προπονηση γενικα δεν εχουν καμια απολυτος σχεσει με τα αθληματα της αστυνομιας (ειδικων φρουρων) και αν καποιος εχει περασει ε. φ να το σκεφτει πολυ καλα πριν δηλωση παρετηση. για να παει πυροσβεστικη αφου καν δεν εχει δωσει αγωνισματα. δουλειες δεν υπαρχουν στις μερες μασ... και εκει που εχεις κατι σιγουρο να την πατησεις, την γνωμη μου λεω. ολα τα αθληματα θελουν προπονηση και ποιο πολυ ελξεις και μηκος η δοκος ειναι θεμα αγχους και συγκεντρωσης εκεινης της στιγμης πιστευω.

GiorgosLaf
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από GiorgosLaf »

Καλησπέρα! Ξέρουμε τίποτα για τις ημερομηνίες διεξαγωγής;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες