Αθλητικές δοκιμασίες Πυροσβεστικής (2011)
- handballer
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 27
Η αερόβια ικανότητα διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο από ηλικία σε ηλικία και έχει να κάνει και με το φύλο. Από εκεί και πέρα οι γενετικές καταβολές του καθενός (ς. Σ. Γονίδια) παίζουν σπουδαίο ρόλο. Επιπρόσθετα παρατηρείται συχνά το φαινόμενο κάποιος να είναι ιδιαίτερα καλός σε αναερόβιες προσπάθειες (μέγιστη δύναμη-βάρη) και να έχει χαμηλή απόδοση στην αερόβια ικανότητα και τούμπαλιν. Υπομονή, επιμονή, καλή διατροφή, ξεκούραση και προπόνηση...
Τι είναι τουμπαλιν ρε handbsller ;
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 4
Είσαι σίγουρος ότι διαβάζεις την τωρινή προκήρυξη;Fatseas έγραψε:Ξερουμε αν πηγενουν ολοι στα αθληματα δηλαδη κ καποιος κατω απο 1800 μορια θα παει για αθληματα;

Μόνο η δοκός είναι επικίνδυνη, τα άλλα είναι γελοία... Καντε και καμία προπόνηση ρε...
τι επικινδυνη ρε μεγάλε μην πέσεις απο το 1 μέτρο και τραυματιστείς;Stef έγραψε:Μόνο η δοκός είναι επικίνδυνη, τα άλλα είναι γελοία... Καντε και καμία προπόνηση ρε...
Παιδια στις ελξεις ειναι που κοβονται παρα παρα πολυ και στην δοκο μονο αυτοι που με την ατυχια τους επεσαν... Οσο για το 1000αρη και το μηκος με λιγο πρωπονηση εινα εφικτο... !
Stef έγραψε:Μόνο η δοκός είναι επικίνδυνη, τα άλλα είναι γελοία... Καντε και καμία προπόνηση ρε...
Πλάκα μας κάνεις;

Στη δοκο θα πεσουν ολοι οι αγχωμενοι like me αθλητες και μη. Παντως αγωνισματα επρεπε να χουν πιο ευκολα. Ειναι γελοια.
δε καταλαβαινω ποιο ευκολα ή πιο δύσκολα θες;joe έγραψε:Στη δοκο θα πεσουν ολοι οι αγχωμενοι like me αθλητες και μη. Παντως αγωνισματα επρεπε να χουν πιο ευκολα. Ειναι γελοια.

- Kostas17
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 3
Παιδια μην ανχωνεστε με το 1000αρι, αρκει να ειστε καπου κοντα στις προπονησεις,4:15 ας πουμε. Την στιγμη που θα δινετε λογω της αδρεναλινης και των λαγων θα κανετε πολυ καλυτερο χρονο.
Εγω για σημαιοφορους λιμενικο πριν λιγες μερες που διναμε, την τελευταια προπονηση πριν τις εξετασεις εκανα 4:25 που ηταν και το καλυτερο μου. Στην εξεταση το κανα 4:08 και μπορουσα και καλυτερα.
Μην κυνηγατε ποτε τον πρωτο. Καντε ενα κοπο και παρατηρηστε-χρονομετρηστε τις προηγουμενες ομαδες που θα τρεχουν και δειτε κατα μεσο ορο σε ποια θεση πρεπει να χωθητε για να τερματισετε εντος χρονου και προσπαθηστε να τη διατηρησετε.
Τα περι παλμου στο χιλιαρι τα ειδαμε στην πραξη οτι δεν παιζουν κανενα ρολο.
Εγω για σημαιοφορους λιμενικο πριν λιγες μερες που διναμε, την τελευταια προπονηση πριν τις εξετασεις εκανα 4:25 που ηταν και το καλυτερο μου. Στην εξεταση το κανα 4:08 και μπορουσα και καλυτερα.
Μην κυνηγατε ποτε τον πρωτο. Καντε ενα κοπο και παρατηρηστε-χρονομετρηστε τις προηγουμενες ομαδες που θα τρεχουν και δειτε κατα μεσο ορο σε ποια θεση πρεπει να χωθητε για να τερματισετε εντος χρονου και προσπαθηστε να τη διατηρησετε.
- expedition
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 2
Μη ξεχνάς ότι τα όρια εκεί είναι αρκετά πιο σφιχτά 4:00 το 1000άρι, το οποίο σημαίνει ότι πρέπει να είσαι γύρω στο 3:50 - 3:55 για να είσαι ασφαλήςKostas17 έγραψε:Παιδια μην ανχωνεστε με το 1000αρι, αρκει να ειστε καπου κοντα στις προπονησεις,4:15 ας πουμε. Την στιγμη που θα δινετε λογω της αδρεναλινης και των λαγων θα κανετε πολυ καλυτερο χρονο.

Kostas17 έγραψε:Παιδια μην ανχωνεστε με το 1000αρι, αρκει να ειστε καπου κοντα στις προπονησεις,4:15 ας πουμε. Την στιγμη που θα δινετε λογω της αδρεναλινης και των λαγων θα κανετε πολυ καλυτερο χρονο.
Να 'σαι καλά ρε Κώστα.
Εμενα αυτη τη στιγμη, για την Πυροσβεστική μιλάω που θέλει 4', το καλυτερο που μπορω ειναι 4,30. Βεβαια εχω ακομη χρονο να το φτιαξω αλλα μου φενεται βουνο ρε φίλε.:- (
- Kostas17
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 3
expendition αυτο ακριβως λεω, με οριο τα 4 λεπτα, αν μπορουν τωρα τα παιδια να το βγαλουν σε 4:15-4:20 την μερα της εξετασης, λογω ρυθμου θα το βγαλουν χαλαρα εντος χρονου!
Γιωργο και μενα βουνο μου φαινοταν στην αρχη το 4:30 για το λιμενικο, αλλα με συχνη προπονηση και καλο ζεσταμα βγηκε γρηγορα! Μην πτοεισαι, δωστε πιεση παιδια εχετε χρονο
Γιωργο και μενα βουνο μου φαινοταν στην αρχη το 4:30 για το λιμενικο, αλλα με συχνη προπονηση και καλο ζεσταμα βγηκε γρηγορα! Μην πτοεισαι, δωστε πιεση παιδια εχετε χρονο
- expedition
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 2
Συμφωνώ μέχρι να δώσουν υπάρχει χρόνος για να ρίξουν τους χρόνους τους. Απλά είπα ότι για να ξέρουν το ρυθμό και τις δυνάμεις τους πρέπει τουλάχιστο μια φορά στη προπόνηση, να το έχουν κατεβάσει στο 4:00 και όχι να περιμένουν τη μέρα της εξέτασης γιατί είτε μπορεί να παρασυρθούν από κάποιο αρκετά γρήγορα είτε να μη το βγάλουν από άποψη αντοχήςKostas17 έγραψε:Μην πτοεισαι, δωστε πιεση παιδια εχετε χρονο

Παιδια ποτε ειναι οι δοκιμασιες για τα αθληματα και τους γιατρους; Ειναι ψιλοπακετακι τα αθληματα... Μαλλον επειδη εχει ολυμπιακους του χρονου θελουν να βρουν νεα φιντανια... 

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες