Αθλητικές δοκιμασίες Πυροσβεστικής (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Μανώλης

Δημοσίευση από Μανώλης »

Οχι φιλε μου κανονικες χωρις κλεψιμο με λαιμο η κοιλιακους αλλιως δεν στις μετραει τρως ακυρο
pantzos4
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από pantzos4 »

Μπορεις ν κλεψεις λιγο ενταξη. Δν σε λενε τπτ... Για λιγο στης τελευτεσς
Μανώλης

Δημοσίευση από Μανώλης »

Εχεις ξαναδωσει η απλα υποθετεις; Στην προηγουμενη στη πυροσβεστικη δεν εκλεβες ουτε εκατοστο τα ειδα με τα ματια μου η τις κανεις κανονικες προβλεπομενα η σπιτι σου ετσι απλα.
Fotis

Δημοσίευση από Fotis »

Μανώλησ έγραψε:Εχεις ξαναδωσει η απλα υποθετεις; Στην προηγουμενη στη πυροσβεστικη δεν εκλεβες ουτε εκατοστο τα ειδα με τα ματια μου η τις κανεις κανονικες προβλεπομενα η σπιτι σου ετσι απλα.

Kοίτα, στην πυροσβεστική είναι πέντε έλξεις και πρέπει να έχεις κάνει κάποια προετοιμασία θα έλεγα.
Φαντάσου πόσο απαιτητικό είναι να κάνεις 10 έλξεις που θέλουν στο λιμενικό στην καηγορια Ειδ. Δυνάμεων...
Νομίζετε θα τις κάνουν πολλοί;

Φιλικά
Άβαταρ μέλους
Alexandros9
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Alexandros9 »

Μανώλησ έγραψε:Εχεις ξαναδωσει η απλα υποθετεις; Στην προηγουμενη στη πυροσβεστικη δεν εκλεβες ουτε εκατοστο τα ειδα με τα ματια μου η τις κανεις κανονικες προβλεπομενα η σπιτι σου ετσι απλα.

Εκεί ποντάρουν ρε παιδιά έχω ε΄να φιλαρακί που είναι ήδη μέσα στην πυρσβεστική με την προηγούμενη προκύρηξη και μου ελεγε τις προάλλες ότι δεν μπορείς να φανταστέις τι κόψιμο παίζει στα αθλήματα...

Άβαταρ μέλους
NORTH_ARMY_G4
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από NORTH_ARMY_G4 »

Γιώργος Αθ. έγραψε:
NORTH_ARMY_G4 έγραψε:Καλησπερίζω το φόρουμ. Λοιπόν επειδή υπάρχει τεράστια σύγχυση όσον αφορά τα τεε και τα γενικά λύκεια θα φέρω ένα αριθμητικό παράδειγμα για να λυθεί κάθε απορία.
Κατ'αρχήν συμμετέχουν ΚΑΙ τα τεε στον διαγωνισμό αν και αυτό μάλλον αποσαφηνίστηκε.

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ1: Πολίτης, απολυτήριο τεε και χωρίς δίπλωμα Γ' κατηγορίας -->72 θέσεις
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ2: Πολίτης, απολυτήριο λυκείου και χωρίς δίπλωμα Γ' κατηγορίας -->168 θέσεις
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ3: Πολίτης, απολυτήριο τεε με δίπλωμα Γ' κατηγορίας -->180 θέσεις
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ4: Πολίτης, απολυτήριο λυκείου με δίπλωμα Γ' κατηγορίας -->420 θέσεις

Για να πάρεις τα 2 μόρια της μηχανής, ΝΟΜΙΖΩ ότι δε μετράει το δίπλωμα που μπορεί να βγάλει κάποιος για 50αράκι από τα 16χρ. Και έπειτα.

Προσωπικά έχω αισιοδοξία όχι τόσο για τα μόρια που συγκεντρώνω (2700), αλλά για τις αθλητικές δοκιμασίες που πιστεύω ότι θα κοπεί κόσμος και κοσμάκης ΑΝ υπάρχει αξιοκρατία. Δοκίμασα όλα τα τεστ που ζητάει και είμαι πολύ πάνω από το όριο (μόνο το τεστ με την σκάλα δε μπόρεσα να δοκιμάσω για ευνόητους λόγουςΕικόναΕικόνα). Δυστυχώς δεν είμαι τρίτεκνος.

Τώρα να ευχηθώ καλή επιτυχία είναι λίγο οξύμωρο και fake. Είναι τόσες λίγες οι θέσεις που έχεις να συναγωνιστείς που στην κυριολεξία θα χαίρεσαι όταν βλέπεις άτομα να κόβονται. Όταν βλέπεις ότι υπάρχει κάποιος καλύτερος από σένα απλώς το αποδέχεσαι και του δίνεις το χέρι.

Σε παραδέχομαι ρε φίλε!

Υ. Γ. Πολύ πάνω απο το όριο; Στο 1000άρι; Και στις ελξεις; Δηλ. Μήπως είσαι γυμναστής;

Γιατί και γω απο μόρια είμαι πάρα-πάρα πολύ καλα αλλα απο αθληματα ζοριζομαι φιλε.Εικόνα

Χαχα όχι φίλε δεν είμαι ο ράμπο όπως πειραζόμαστε πολλοί εδώ μέσα. Απλά παίρνω λίγο πάνω από 10 έλξεις. Από 12 και πάνω δε με βαστάνε τα χέρια μου. Και για το 1000αρι που αναφέρεις γύρω στα 3:40. Δεν είχα ποτέ ιδιαίτερη λόξα με την γυμναστική απλώς παίζω πολύ ποδόσφαιρο από πιτσιρικάς και δε το έχω αφήσει. Πρώτη φορά στη ζωή μου που πήρα σοβαρά έλξεις ήταν όταν πήγα λοκατζής πριν 2 χρόνια (ειλικρινά) και μετά μου έγινε ψιλοσυνήθεια.
Άβαταρ μέλους
alexantro
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από alexantro »

Τι εννοούμε κλέβεις στις έλξεις; Δεν μπορώ να καταλάβω...
Μανώλης

Δημοσίευση από Μανώλης »

Φιλε οταν βοηθας ειτε σηκωνοντας το λαιμο ειτε με τους κοιλιακους.

Α ξεχασα και αμα η λαβη ειναι πολυ κλειστη και βοηθας με την εξωτερικη μοιρα των δικεφαλων και τους πηχεις η κανονικη λαβη ειναι λιγο πιο ανοιχτη απο το υψος των ομων
joe

Δημοσίευση από joe »

Μην αγχωνεσται για τα αθληματα... Τους περνανε ολους αερα. Νομιζεται οτι αυτοι θελουν να καθονται καθημερινα και να ασχολουνται με ολους εσας; Αντε να κοψουν τις πρωτες 1 με 2 σειρες λιγα ατομα την τριτη μερα θα τους περασουν ολους για να τελειωσει η ιστορια. Τουλαχιστον ετσι ξερω απο ανθρωπο της προηγουμενης επιτροπηςΕικόνα
Μανώλης

Δημοσίευση από Μανώλης »

Οτι θυμασε χερεσαι κατσαπλια αμα ειναι ετσι δεν θα διναν καν αθληματα οσοι ειχαν τα μορια θα μπαιναν κουτσοι στραβοι αναπηροι
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από handballer »

Μανώλησ έγραψε: Οτι θυμασε χερεσαι κατσαπλια αμα ειναι ετσι δεν θα διναν καν αθληματα οσοι ειχαν τα μορια θα μπαιναν κουτσοι στραβοι αναπηροι
χρειάζονται τα αθλήματα και καλά κάνουν και κόβουν όποιον δεν κρίνεται ικανός.
Fatseas

Δημοσίευση από Fatseas »

Ξερουμε αν πηγενουν ολοι στα αθληματα δηλαδη κ καποιος κατω απο 1800 μορια θα παει για αθληματα;
hackertom
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από hackertom »

Fatseas έγραψε:Ξερουμε αν πηγενουν ολοι στα αθληματα δηλαδη κ καποιος κατω απο 1800 μορια θα παει για αθληματα;

Στα αθλήματα θα πάνε μόνο αυτοί που έχουν τα περισσότερα μόρια στους πίνακες και έχουν περάσει τα ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΑ - ΨΥΧΟΤΕΧΝΙΚΑ φυσικά.

Γιώργος Αθ.

Δημοσίευση από Γιώργος Αθ. »

Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι και ας απαντήσει κάποιος με σοβαρότητα.Υπάρχουν άτομα τα οποία δεν είναι Γυμναστές-αθλητές ή κάτι παρόμοιο και κάνουν το 1000άρι σε 4';

Εγώ έχω ήδη Ένα Μήνα Που προετοιμάζομαι και δεν το βλέπω να Προφταίνω...

Το περίεργο είναι οτι στις έλξεις είμαι καλός.Εικόνα

nikopaok4
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από nikopaok4 »

Ρε γιωργο τι να σου πω ειναι και στον σωματοτυπο του καθενος π. Χ. Εγω ας πουμε σημερα το 1000αρι το εκανα σε 3.50, δε εχω προβλημα με αυτο με τις ελξεις έχω και το αλμα εις μηκος που φοβαμαι να πηδηξω καλα
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες