Αθλητικές Δοκιμασίες Ειδικών Φρουρών (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
ΕΦ2011
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από ΕΦ2011 »

Μηπως να σταματουσατε καποια στιγμη τη γκρινια; Δε θελουν γυναικες και βλακειες. Αμα τρεχατε κανονικα και το βγαζατε στο χρονο που επρεπε δε θα σας ελεγε κανενας τιποτα. Απο αυτα που ειδα χτες που εδινα εγω, λες βλακειες.
χτες οποιος ηταν 4:20 περναγε, οποιος ηταν παραπανω κοβοταν. Απλα πραγματα.
Γιώργος

Δημοσίευση από Γιώργος »

Δε χρειάζεται να επιτίθεστε στην κοπέλα... Εγώ σήμερα στεναχωρήθηκα με τις γυναικες της ομαδας μου που κόπηκαν και οι δύο (ήταν εκτος χρονου ετσι και αλλιως)
Πανος

Δημοσίευση από Πανος »

Σε μας σημερα μια γυναικα περασε... Και ηταν η μοναδικη γυναικα που εβγαλε και το 1000αρι με αποτελεσμα να την χειροκροτουμε ολοι.
pantzos4
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από pantzos4 »

Δεν καταλαβαίνω γιατι λένε μερικοί δεν θέλουν κοπέλες; Στην δικία μου σειρα στο μήκος μια κοπέλα την έλεγαν και πώς να πιδίξει... Να τραβίξει δυνατά χερι πόδι κτλ...

Δηλαδή έδινε συμβουλές σε όλους μας αν έβλεπε οτι δυσκολέυεσε.

Τώρα αφου αποφάσισαν να περάσουν μόνο οσους ποιάνουν τα όρια είναι λογίκο είναι να έχουμε πολυ γκρίνια.

Μακαρι ολη η ζωη να ηταν μια εκδρομη Ολη την ζωη μου τρελαμενος παοκαρα ως το τελος
χ

Δημοσίευση από χ »

Απο οσο ειδα ηταν αντικειμενικοι με τους χρονους στο 100αρι στο τελος ισως ηταν αντε να τελιωνουμε και παλι δεν ξερω. Για τις κοπελες στα πλασια που μπορουσαν τις βοηθουσαν τις λεγαν αν θελουνε να κανουν ενα διαλλειμα κ να ριξουν μετα τη σφαιρα οποτε ειναι ετοιμες και τετοια. Τωρα καποιες πηγαν με το σκεπτικο οτι επειδη ειναι κοπελες κ 4.25 η 4.40 να το κανουμε θα πουν αντε ας περασει δεν εγινε ετσι μαλλον και το πηραν ως "αδικια". Παντως νταξει σιγουρα ειναι κριμα για μια γυναικα να βγαζη το 1000αρι κ να κοπει στο μηκος η την σφαιρα αλλα μην τα θελουμε ολα δικα μας κοριτσια. Η θα υπαρχει αξιοκρατια η αλλιως θα υπαρχει χαμηλοτερα αθληματα Για τις γυναικες και ποσοστωση τυπου 80-20 / η 90-10 οσες πραγματικα χρειαζεται η αστυνομια.

ΕΦ2011
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από ΕΦ2011 »

pantzos4 έγραψε:Δεν καταλαβαίνω γιατι λένε μερικοί δεν θέλουν κοπέλες; Στην δικία μου σειρα στο μήκος μια κοπέλα την έλεγαν και πώς να πιδίξει... Να τραβίξει δυνατά χερι πόδι κτλ...

Δηλαδή έδινε συμβουλές σε όλους μας αν έβλεπε οτι δυσκολέυεσε.

Τώρα αφου αποφάσισαν να περάσουν μόνο οσους ποιάνουν τα όρια είναι λογίκο είναι να έχουμε πολυ γκρίνια.

Ακριβως αυτο ειδα κι εγω στη δικη μου σειρα. Και στη σφαιρα εδειξε ενας σε μια κοπελα την τεχνικη. Αφου δεν το περασε τι να κανουμε τωρα. Και στα τελευταια 100 μετρα στο Χιλιαρι φωναζαν "αντε τρεξε" και εδιναν θαρρος και σε αντρες και σε γυναικες που ειχαν μεινει πισω. Δηλαδη τι αλλο να εκαναν;
δεν υπηρχε καμια αδικια. Οποιος και οποια επιασε τα ορια περασε. Οποιος και οποια δεν τα επιασε γκρινιαζει και βγαζει φημες για αναξιοκρατια κλπ.
Μαρία

Δημοσίευση από Μαρία »

Συγχαρητήρια σε όσους τα κατάφεραν. Ήταν αυστηρές οι επιτροπές με τους χρόνους; Πέρασαν αρκετές γυναίκες;

Καλή επιτυχία σε όσους δίνουν.

tzoni25
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από tzoni25 »

Δεν ειδα ομως και την ιδια σχολαστικοτητα για ορισμενους. Ο μπροστινος μου εριξε σφαιρα 4 μετρα με το δεξι και 3.5 με το αριστερο (εν ολιγοις ουτε οπλο δεν μπορει να κρατησει) και του λενε ελα ενταξει εισαι. Ουτε μιλησα ουτε τιποτα γουστο τους και καπελο τους να τον βοηθησουν. Βοηθα και ομως και συ λιγο στο χιλιαρι στα 5-6 δευτερα πανω δεν χαλασε και ο κοσμος. Εδω στην αστυφυλακων Στις πανελληνιες Μας ελεγαν μην κανετε πανω απο 6 λεπτα και ειστε καλα. Ασχετα αν δεν πιασαμε βαθμο.
L.S 1871

Δημοσίευση από L.S 1871 »

Πανος έγραψε:Σε μας σημερα μια γυναικα περασε... Και ηταν η μοναδικη γυναικα που εβγαλε και το 1000αρι με αποτελεσμα να την χειροκροτουμε ολοι.

πανος αν δεν κανω λαθος ηταν στην β2 ή στην β3 κ ηταν η μονη που αξιζε πραγματικα... Εκει ημουν κ εγω. Περα απο την πλακα τα αθληματα ειδικα για γυναικες ηταν δυσκολα, το 1000 ηθελε τσαμπουκα κ ικανοτητα κ μονο εκεινη τον ειχε. Τωρα αλλη αδικια εγω δεν ειδα... Κ ας πουνε οτι θελουνε... !

Άβαταρ μέλους
geral
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από geral »

tzoni25 έγραψε:Δεν ειδα ομως και την ιδια σχολαστικοτητα για ορισμενους. Ο μπροστινος μου εριξε σφαιρα 4 μετρα με το δεξι και 3.5 με το αριστερο (εν ολιγοις ουτε οπλο δεν μπορει να κρατησει) και του λενε ελα ενταξει εισαι. Ουτε μιλησα ουτε τιποτα γουστο τους και καπελο τους να τον βοηθησουν. Βοηθα και ομως και συ λιγο στο χιλιαρι στα 5-6 δευτερα πανω δεν χαλασε και ο κοσμος. Εδω στην αστυφυλακων Στις πανελληνιες Μας ελεγαν μην κανετε πανω απο 6 λεπτα και ειστε καλα. Ασχετα αν δεν πιασαμε βαθμο.

Στο χιλιάρι φίλε λάθος κάνεις. Την μέρα που έδινα εγώ τουλάχιστον κόβανε και για 5 δευτερόλεπτα παραπάνω.
tzoni25
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από tzoni25 »

geral έγραψε:
tzoni25 έγραψε:Δεν ειδα ομως και την ιδια σχολαστικοτητα για ορισμενους. Ο μπροστινος μου εριξε σφαιρα 4 μετρα με το δεξι και 3.5 με το αριστερο (εν ολιγοις ουτε οπλο δεν μπορει να κρατησει) και του λενε ελα ενταξει εισαι. Ουτε μιλησα ουτε τιποτα γουστο τους και καπελο τους να τον βοηθησουν. Βοηθα και ομως και συ λιγο στο χιλιαρι στα 5-6 δευτερα πανω δεν χαλασε και ο κοσμος. Εδω στην αστυφυλακων Στις πανελληνιες Μας ελεγαν μην κανετε πανω απο 6 λεπτα και ειστε καλα. Ασχετα αν δεν πιασαμε βαθμο.

Στο χιλιάρι φίλε λάθος κάνεις. Την μέρα που έδινα εγώ τουλάχιστον κόβανε και για 5 δευτερόλεπτα παραπάνω.
Αυτο ειπα αγορινα οτι δεν βοηθησαν καθολου αυτους που εκανα ακομα και 1 δευτερολεπτο επανω στο χιλιαρι Και βοηθησαν ορισμενους οπως αυτος που ειδα μπροστα μου στην σφαιρα
Άβαταρ μέλους
geral
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από geral »

tzoni25 έγραψε:
geral έγραψε:

Αυτο ειπα αγορινα οτι δεν βοηθησαν καθολου αυτους που εκανα ακομα και 1 δευτερολεπτο επανω στο χιλιαρι Και βοηθησαν ορισμενους οπως αυτος που ειδα μπροστα μου στην σφαιρα

Δίκιο έχεις το διάβασα βιαστικά. Πρώτη χρονιά πάντως που ήταν έτσι αυστηροί.
pantzos4
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από pantzos4 »

Μαρία έγραψε:Συγχαρητήρια σε όσους τα κατάφεραν. Ήταν αυστηρές οι επιτροπές με τους χρόνους; Πέρασαν αρκετές γυναίκες;

Καλή επιτυχία σε όσους δίνουν.

Ναι. Είναι αυστηρά τα πράγματα φέτος θα σε βοηθίσουν ψυχολογίκα και τεχνικά. Όμως αν δεν πιάσεις χρόνους και όρια κόβουνε.

Όσο για την σφαίρα εμείς την πρώτη μέρα μονο με το ένα χέρι δώσαμε. Όποιος δεν το περνόυσε με το ένα τον έλεγαν κάνε και με το άλλο και είσαι κομπλέ...

Μακαρι ολη η ζωη να ηταν μια εκδρομη Ολη την ζωη μου τρελαμενος παοκαρα ως το τελος
χριστινα

Δημοσίευση από χριστινα »

Μαρία έγραψε:Μη το ψάχνετε παιδιά εγώ έδωσα σήμερα 4:20'' το 1000αρι στο δικό μου χρονόμετρο κ γονέων που ήταν απ' έξω και παρακολουθούσαν και με κόψανε με τη δικαιολογία ότι το έκανα 4:40''. Μόνο το δικό του χρονόμετρο πρέπει να πήγαινε καλά! Όλοι οι άλλοι είμασταν λάθος! Δεν θέλουν κοπέλες είναι απλό!

εμενα μου ειπαν οτι εκανα 4,46 και ειμαι σιγουρη οτι εκανα πιο κατω,4,45 εκανα πριν ενα μηνα και την τελευταια βδομαδα εφτασα στο 4,25, ειχανε σιγουρα γραμμη και ειναι κριμα γιατι ειμασταν ετσι κ αλλιως πολυ λιγες. Παρατηρησα τον διευθυντη να μιλαει με τροπο στο γυμναστη που κραταγε το χρονομετρο υποδεικνειοντας του ποιους να περασει, κανει μπαμ το πραγμα... Εσυ μαρια που ειχες χρονομετρο και οι γονεις σου Δεν μπορειτε να κανετε κατι;

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από Greek_Army »

Τώρα δεν μπορεί να κάνει κάτι, αφού πίστευε ότι αδικήθηκε θα έπρεπε επιτόπου να αντιδράσει! Τώρα μπήκε σε ένα φόρουμ έγραψε αυτό που έγραψε και έχασε το δικαίωμα να γίνει Ε. Φ
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης